- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.701
Ayy inş kuzum ya...1 gün izin alıcam o gün...
Niye ayıp olsun tatlım..Birçok kişi düğün bitiminde çıkıyor yola hemen..Zaten çalışanlar için izinde kısıtlı zaman kaybetmeye gerek yok bencede :)
şükür canım sen nasılsın
kızlar biz nikah günü balayına gidecegiz gece çıkacaz yolaki günümüz ölmesin uçak bulamadığımız için otobüsle gitmek zorundayız 8 saatama olsun sevidiğim yanımda olacakya hemencik geçer sizce ayıp olurmu o gün yola çıkmak ?
günaydın cnm. iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
aman niye ayıp olsun canım bizde öyle yapıcaz , akşamdan çıkıcaz vaktimiz ölmesin diye
inş canım. çok heyecanlıydık biz, bir de işlemleri ilk defa yapıyoruz ya acaba öle mi olcak böle mi olcak
gırgır şamata hallettik günümüzü. hatta bir ara memurluktaki bayan 9 eylülde yer kalmadı deyince yıkıldık ikimizde. surat astık. sonra şaka deyince nasıl rahatladık anlatamam
bu arada tam 5 ayımız kalmış yarın 4 aya düşüyoruz şeker
inş canım. çok heyecanlıydık biz, bir de işlemleri ilk defa yapıyoruz ya acaba öle mi olcak böle mi olcak
gırgır şamata hallettik günümüzü. hatta bir ara memurluktaki bayan 9 eylülde yer kalmadı deyince yıkıldık ikimizde. surat astık. sonra şaka deyince nasıl rahatladık anlatamam
bu arada tam 5 ayımız kalmış yarın 4 aya düşüyoruz şeker
evet bizde öyle düşündük nikahım 14:20 de gece gidecez zaten ne bilim ben utanırımzaten 1 hafta iznimiz var
hamdolsun bende iyiyim canım
ayıp olmaya olmaz ama biz ertesi gün gidicez yinede o düğün yorgunluğuyla bide yolculuk çekilmez diye ama ayıp olmaz yani gidin tabi
bende iyiyim çok şükür canım
kızlar bu arada dün koltuklarımı aldık orta sehpa ve bazamı da aldık avizelerde alındı tamam bi tv ünitesi kaldı eşya olarak onuda istediğimiz ölçüde bulamadık maalesef koltuklar bi gelsin yerleşsin öyle bakıcaz tekrar yani kısaca üniteyide halledersek bi tül perde halı bide mutfak masası kalıyorrrr
ayıp olmaya olmaz ama biz ertesi gün gidicez yinede o düğün yorgunluğuyla bide yolculuk çekilmez diye ama ayıp olmaz yani gidin tabi
kızlar bu arada dün koltuklarımı aldık orta sehpa ve bazamı da aldık avizelerde alındı tamam bi tv ünitesi kaldı eşya olarak onuda istediğimiz ölçüde bulamadık maalesef koltuklar bi gelsin yerleşsin öyle bakıcaz tekrar yani kısaca üniteyide halledersek bi tül perde halı bide mutfak masası kalıyorrrr
Ayy evet yaaa..Bencede çok heyecanlı olacak :) hayatımızın dönüm noktası olan günün tarihini alıyoruz yani kolay değil... Bugün itibari ile 4 aya düştük tatlım...yarını bekleyemem...yaşasın 9 eylül
Yani canım..5 gün evlilik iznim var benimde 11 günde yıllık iznin olacak..Düğünden bir hafta öncede 3 gün rapor alıcam..sağlıkta çalışıyorum bir rapor versinler dimi ama
hayırlı olsun canım nikah gününüzüde almışsınız çok sevindim inan insanın kafası rahatlıyo onu halledince
Ayy evet yaaa..Bencede çok heyecanlı olacak :) hayatımızın dönüm noktası olan günün tarihini alıyoruz yani kolay değil... Bugün itibari ile 4 aya düştük tatlım...yarını bekleyemem...yaşasın 9 eylül
Yani canım..5 gün evlilik iznim var benimde 11 günde yıllık iznin olacak..Düğünden bir hafta öncede 3 gün rapor alıcam..sağlıkta çalışıyorum bir rapor versinler dimi ama
Günaydın gelincikler :)) herkese iyi haftalar nasılsiniz ¿
Günaydın gelincikler :)) herkese iyi haftalar nasılsiniz ¿
çok sevindim canım inşş herşey gönlünce olur.
benim nikah olacağı için hoplayıp zıplamıcam haliylede fazla yorulmıcamgece çıkmak çok mantıklı geldi çünkü 8 saat sürüyoo gün ölsün istemiyoruz canım.
Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım..Geri kalan eşyalarda hemen alınır kuzucum.. Ayy çok heyecanlı
Günaydın kızlaar!..
Şafak : 89
sağolasın canım, evet gerçekten rahatladım.
yeni eşyaların hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla oturun inşallah
ay bende bekleyemicem, yaşasın 9 eylül
çok sağol canım
günaydın canım. hoşgeldin.
aa neden öyle düşünüyorsun tatlım merak etme çok güzel bir gelin olacaksın canımm. resmi nikah yapıp tayin işlemlerinizi başlatmadınızmı canım
yaptık canm resmi nikahı tayin dönemi yeni basladı ama eşim özelde benim şimdilik hafta sonları gidip gelcem ins en kısa zamnda cıkar
iyidir canım seni sormalı?
amin canım çok sağol seninki en mantıklısı olmuş canım
sağol canım evet çok heyecanlı kayınpederime teşekkür ettim ikisinide yanaklarından öptüm ikisininde ağzı kulaklarına vardı inş. güle güle kullanın dediler aramız eskisine döndü yaniiii
bu model koltuğu aldık kızlar
ama bu renklerde kasa derisi beyaz oturma ve yaslanma yerleri açık kahve
yaptık canm resmi nikahı tayin dönemi yeni basladı ama eşim özelde benim şimdilik hafta sonları gidip gelcem ins en kısa zamnda cıkar
Arkadaşlarr uzun bir hastalık arasından sonra yine iş yerinde işlere gömüldüm :) bir değişiklik oldu kafam karıştı düğünüm 29 haziranda nikah tarihi aldık 27 mayıs şimdi ben ne zaman evlenmiş oluyorum :) bu arada davetiyemin siparişinide verdim bakın bakalım beğenecekmisiniz ???Eki Görüntüle 385963
çok güzelmiş tatlım..Bende çok beğeniyorum bu tarz koltukları ama nişanlım salon takımı diye aldırtmıyor...sırf bu yüzden oturma odamız nasıl olacak karar veremedik..Nisan 15'de yeni modeller gelecek bakacağız..Bende böyle bişey istiyorum bakalım kim kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?