2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy inş kuzum ya...1 gün izin alıcam o gün...

inş canım. çok heyecanlıydık biz, bir de işlemleri ilk defa yapıyoruz ya acaba öle mi olcak böle mi olcak
gırgır şamata hallettik günümüzü. hatta bir ara memurluktaki bayan 9 eylülde yer kalmadı deyince yıkıldık ikimizde. surat astık. sonra şaka deyince nasıl rahatladık anlatamam

bu arada tam 5 ayımız kalmış yarın 4 aya düşüyoruz şeker

şükür canım sen nasılsın

hamdolsun bende iyiyim canım

ayıp olmaya olmaz ama biz ertesi gün gidicez yinede o düğün yorgunluğuyla bide yolculuk çekilmez diye ama ayıp olmaz yani gidin tabi

günaydın cnm. iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

aman niye ayıp olsun canım bizde öyle yapıcaz , akşamdan çıkıcaz vaktimiz ölmesin diye

bende iyiyim çok şükür canım

kızlar bu arada dün koltuklarımı aldık orta sehpa ve bazamı da aldık avizelerde alındı tamam bi tv ünitesi kaldı eşya olarak onuda istediğimiz ölçüde bulamadık maalesef koltuklar bi gelsin yerleşsin öyle bakıcaz tekrar yani kısaca üniteyide halledersek bi tül perde halı bide mutfak masası kalıyorrrr

hayırlı olsun canım nikah gününüzüde almışsınız çok sevindim inan insanın kafası rahatlıyo onu halledince

Ayy evet yaaa..Bencede çok heyecanlı olacak :) hayatımızın dönüm noktası olan günün tarihini alıyoruz yani kolay değil... Bugün itibari ile 4 aya düştük tatlım...yarını bekleyemem...yaşasın 9 eylül

evet bizde öyle düşündük nikahım 14:20 de gece gidecez zaten ne bilim ben utanırım zaten 1 hafta iznimiz var

Yani canım..5 gün evlilik iznim var benimde 11 günde yıllık iznin olacak..Düğünden bir hafta öncede 3 gün rapor alıcam..sağlıkta çalışıyorum bir rapor versinler dimi ama

çok sevindim canım inşş herşey gönlünce olur.
benim nikah olacağı için hoplayıp zıplamıcam haliylede fazla yorulmıcam gece çıkmak çok mantıklı geldi çünkü 8 saat sürüyoo gün ölsün istemiyoruz canım.

Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım..Geri kalan eşyalarda hemen alınır kuzucum.. Ayy çok heyecanlı

yani versinler tatlım benim iznim 1 hafta yıllık iznimi ağustos gibi 1 hafta daha kullanacam inşş

hayırlı olsun canım nikah gününüzüde almışsınız çok sevindim inan insanın kafası rahatlıyo onu halledince

sağolasın canım, evet gerçekten rahatladım.
yeni eşyaların hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

ay bende bekleyemicem, yaşasın 9 eylül

Günaydın gelincikler :)) herkese iyi haftalar nasılsiniz ¿

günaydın canım. hoşgeldin.

Günaydın gelincikler :)) herkese iyi haftalar nasılsiniz ¿

iyidir canım seni sormalı?

amin canım çok sağol seninki en mantıklısı olmuş canım

Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım..Geri kalan eşyalarda hemen alınır kuzucum.. Ayy çok heyecanlı

sağol canım evet çok heyecanlı kayınpederime teşekkür ettim ikisinide yanaklarından öptüm ikisininde ağzı kulaklarına vardı inş. güle güle kullanın dediler aramız eskisine döndü yaniiii

bu model koltuğu aldık kızlar

ama bu renklerde kasa derisi beyaz oturma ve yaslanma yerleri açık kahve

aa neden öyle düşünüyorsun tatlım merak etme çok güzel bir gelin olacaksın canımm. resmi nikah yapıp tayin işlemlerinizi başlatmadınızmı canım

yaptık canm resmi nikahı tayin dönemi yeni basladı ama eşim özelde benim şimdilik hafta sonları gidip gelcem ins en kısa zamnda cıkar

Arkadaşlarr uzun bir hastalık arasından sonra yine iş yerinde işlere gömüldüm :) bir değişiklik oldu kafam karıştı düğünüm 29 haziranda nikah tarihi aldık 27 mayıs şimdi ben ne zaman evlenmiş oluyorum :) bu arada davetiyemin siparişinide verdim bakın bakalım beğenecekmisiniz ???

çok güzelmiş tatlım..Bende çok beğeniyorum bu tarz koltukları ama nişanlım salon takımı diye aldırtmıyor...sırf bu yüzden oturma odamız nasıl olacak karar veremedik..Nisan 15'de yeni modeller gelecek bakacağız..Bende böyle bişey istiyorum bakalım kim kazanacak

yaptık canm resmi nikahı tayin dönemi yeni basladı ama eşim özelde benim şimdilik hafta sonları gidip gelcem ins en kısa zamnda cıkar

benmde nişanlım sivasta çalışıyordu az da olsa bana yanaşmış oldu bugünn beypazarında işbaşı yaptı ve düğüne kadar sadece pazar günleri görüşebilecez saDECE bi pazar günüyle hazırlıklarımızı nasıl yapacas bilmiyorum allah yardımcımız olur inşallah hele üzerine birde hasreti napalım umarım sonu güzel gelir...

hoşgeldin canım geçmiş olsun davetiyen çok güzelmiş hangi davetiye fiyatı ne?

canım ben bunu salona aldım zaten şatafatı hiiiç sevmiyorum böyle spor bişi aldım bi orta sehpa bide tv ünitesi tamamdır yani öle gümüşlük konsol şatafatlı koltuklar sevmiyorum ben herkes olmaz böyle salonmu olur dedi kimseyi dinlemedim valla oturma odam minicik zaten bi kırmızı köşe takımı koyduk oraya bi tv bide kitaplığım olacak orasıda öle canlandı kafamda öle yaptım bi tv si eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…