2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

cok güzelmiş bayıldım

Sedef davetiye canım birim fiyatı 1.86 bakmak istersen davetiye kodu 3610

Güle güle kullan tatlım..

canım hepsi çok şekerler güle güle kulanın, sağlıkla inşallah. bu tarz koltuklar çok rahat oluyor

geçmiş olsun nikah davetiyen çok güzelmiş. 29 mayısta evli oluyorsun canım o zaman. ben öyle biliyorum

Günaydın herkeseeee :)
İstanbul da bahar yağmuru var, kava karanlık ama olsun, yeter ki bizim havamız yerinde olsun kızlar,
temponuza yetişemiyorum, geriye dönük okumaya çalışıyorum,mümkün değil okuyup yetişmem,
umarım herkesin keyfi yerindedir, değilse de umudumuzu kaybetmeyelim lütfen yürekten inanalım
herşey güzel olacak, herşey güzel olacak, herşey güzel olacak ....

resim yüklemeyi bi öğrenemedim,hatta beceremedim kızlar,alt l,nkteki gelinliğin sırtına bayıldım
Gelinish

burdaki gelin buketleri çok hoş
Gelinish: Gizemli Gelin Buketleri

bu saç tokaları da çok şık
Gelinish: Her Saça Bir Toka

bunlarda ayakkabılar
Gelinish: ayakkabi

umarım beğenirsiniz, aslında resim olsaydı harika olacaktı da neyse artık,
hepinizi öpüyorum, bu günlerinde keyfini çıkartmayı unutmayın :)

canım hepsi çok şekerler güle güle kulanın, sağlıkla inşallah. bu tarz koltuklar çok rahat oluyor

sağol canım evet çok rahat ayrıca kullanışlı her iki üçlüsüde yatak oluyor ayrıca sandıklı altı benim evim 85 metrekare küçük maalesef onun için herşeyimi kullanışlı almaya bakıyorum

çok güzel canım, hayırlı uğurlu olsun,
Allah mesut bahtiyar etsin, sakıncası yoksa hangi firmanın bu davetiye*

günaydın canım hoşgeldin. hepimizn ki çok iyi geceçek Allahın izniyle
gelinlik sırtı çok farklı ve çok hoş hemen ekledim arşivime
buraya da ekliyim senin yerine

ayakkabı çiçek ve tokaları da çok sevdim.

küçük evlerde kullanışlı eşya almak en iyisi,siz eşinle iyi anlaşın da önemli olan o, ev size saray gelir.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var davetiye sözü bulmam lazım siparişi verdim ama sözü okeylemem lazım ordaki sözler çok bayağıydı güzel bir hadis yada şiir dörtlüğü olsun istiyorum davetiyemde yardım edinnnn lütfen

küçük evlerde kullanışlı eşya almak en iyisi,siz eşinle iyi anlaşın da önemli olan o, ev size saray gelir.

orası öyle canım minicik şirin bizi yansıtan bi ev olsun istiyoruz ikimizde sırf her geline alınıyo diye mobilyacı dükkanı gibi olmasın ev her taraf tıkış tıkış nişanlımda böyle istiyo ama dediğin gibi anlaşabilmek ve devamında gelen huzur çok önemli tabi

kızlar o kadar kötüyümki anlatamam cumartesi günü işe geldim açıköretim sınavı vardı işte bigün de gelmedi demesinler die geldim ya kavga ettik iş yerindekilerle ben evleneceğim tarihi duydular tazminat vermemk için bana akılları sıra oyun oynayıp tazmşinat vermeyecekler bende onlara yapacaklarımı bende haberleri olmadan nikahı yaptırcm nisanda başvurunca kaç gün içinde oluyo nikah kızlar öle yapcm ordanda notere ihtar çektircem mecbur vermek zorundalar nikah günüde bugün gelemiycem işim var dicemm kendileri yaptılar bidaha da gitmeyecem

benimde burdakiler duydu ama beni evlendikten sonrada çalışacağım sanıyorlar bende demedim bişi he evet çalışıcam dedim ama burda çalışmak istemiyorum düğünden sonra tazminatımı alır giderim benimde haklı nedenlerim var hakediyorlar yaa takma kafana sınava girdinmi nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…