- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.721
Arkadaşlarr uzun bir hastalık arasından sonra yine iş yerinde işlere gömüldüm :) bir değişiklik oldu kafam karıştı düğünüm 29 haziranda nikah tarihi aldık 27 mayıs şimdi ben ne zaman evlenmiş oluyorum :) bu arada davetiyemin siparişinide verdim bakın bakalım beğenecekmisiniz ???Eki Görüntüle 385963
hoşgeldin canım geçmiş olsun davetiyen çok güzelmiş hangi davetiye fiyatı ne?
canım ben bunu salona aldım zatenşatafatı hiiiç sevmiyorum böyle spor bişi aldım bi orta sehpa bide tv ünitesi tamamdır yani öle gümüşlük konsol şatafatlı koltuklar sevmiyorum ben herkes olmaz böyle salonmu olur dedi kimseyi dinlemedim valla oturma odam minicik zaten bi kırmızı köşe takımı koyduk oraya bi tv bide kitaplığım olacak orasıda öle canlandı kafamda öle yaptım bi tv si eksik
iyidir canım seni sormalı?
amin canım çok sağol seninki en mantıklısı olmuş canım
sağol canım evet çok heyecanlı kayınpederime teşekkür ettim ikisinide yanaklarından öptüm ikisininde ağzı kulaklarına vardı inş. güle güle kullanın dediler aramız eskisine döndü yaniiii
bu model koltuğu aldık kızlar
ama bu renklerde kasa derisi beyaz oturma ve yaslanma yerleri açık kahve
iyidir canım seni sormalı?
amin canım çok sağol seninki en mantıklısı olmuş canım
sağol canım evet çok heyecanlı kayınpederime teşekkür ettim ikisinide yanaklarından öptüm ikisininde ağzı kulaklarına vardı inş. güle güle kullanın dediler aramız eskisine döndü yaniiii
bu model koltuğu aldık kızlar
ama bu renklerde kasa derisi beyaz oturma ve yaslanma yerleri açık kahve
Arkadaşlarr uzun bir hastalık arasından sonra yine iş yerinde işlere gömüldüm :) bir değişiklik oldu kafam karıştı düğünüm 29 haziranda nikah tarihi aldık 27 mayıs şimdi ben ne zaman evlenmiş oluyorum :) bu arada davetiyemin siparişinide verdim bakın bakalım beğenecekmisiniz ???Eki Görüntüle 385963
kızlar şimdi baktım limangoda evlilik masalı butiğinde gelinlikler var, bakın bir isterseniz
kızlar şimdi baktım limangoda evlilik masalı butiğinde gelinlikler var, bakın bir isterseniz
Sedef davetiye canım birim fiyatı 1.86 bakmak istersen davetiye kodu 3610
Güle güle kullan tatlım..
canım hepsi çok şekerler güle güle kulanın, sağlıkla inşallah. bu tarz koltuklar çok rahat oluyor
Günaydın herkeseeee :)
İstanbul da bahar yağmuru var, kava karanlık ama olsun, yeter ki bizim havamız yerinde olsun kızlar,
temponuza yetişemiyorum, geriye dönük okumaya çalışıyorum,mümkün değil okuyup yetişmem,
umarım herkesin keyfi yerindedir, değilse de umudumuzu kaybetmeyelim lütfen yürekten inanalım
herşey güzel olacak, herşey güzel olacak, herşey güzel olacak ....
resim yüklemeyi bi öğrenemedim,hatta beceremedim kızlar,alt l,nkteki gelinliğin sırtına bayıldım
Gelinish
burdaki gelin buketleri çok hoş
Gelinish: Gizemli Gelin Buketleri
bu saç tokaları da çok şık
Gelinish: Her Saça Bir Toka
bunlarda ayakkabılar
Gelinish: ayakkabi
umarım beğenirsiniz, aslında resim olsaydı harika olacaktı da neyse artık,
hepinizi öpüyorum, bu günlerinde keyfini çıkartmayı unutmayın :)
çok güzel canım, hayırlı uğurlu olsun,
Allah mesut bahtiyar etsin, sakıncası yoksa hangi firmanın bu davetiye*
sağol canım evet çok rahat ayrıca kullanışlı her iki üçlüsüde yatak oluyor ayrıca sandıklı altı benim evim 85 metrekare küçük maalesef onun için herşeyimi kullanışlı almaya bakıyorum
küçük evlerde kullanışlı eşya almak en iyisi,siz eşinle iyi anlaşın da önemli olan o, ev size saray gelir.
kızlar o kadar kötüyümki anlatamam cumartesi günü işe geldim açıköretim sınavı vardı işte bigün de gelmedi demesinler die geldim ya kavga ettik iş yerindekilerle ben evleneceğim tarihi duydular tazminat vermemk için bana akılları sıra oyun oynayıp tazmşinat vermeyecekler bende onlara yapacaklarımı bende haberleri olmadan nikahı yaptırcm nisanda başvurunca kaç gün içinde oluyo nikah kızlar öle yapcm ordanda notere ihtar çektircem mecbur vermek zorundalar nikah günüde bugün gelemiycem işim var dicemmkendileri yaptılar bidaha da gitmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?