- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.921
canım benim hayırlı uğurlu olur inşş haftayada benim çeyiz gidecek
sağol canım insan çok tuhaf oluyor hem mutlu hem hüzünlü
günaydın canım güzel hüzünler bunlar ne güzel kızı telli duvaklı evleniyor onların rızasıyla çeyizi çıkıyor evden
evet canım güzel hüzünler gerçekten
günaydın canım hoşgeldinnn
hoşbulduk canım
kıskandım çünkü benim benimle alakalı pek kimsem yok ablam başka ilde kız kardeşim üni sınavına hazırlanıyor annem hasta yaşıtım hiç akrabam yok nişanlımın ailesi sivasta pekkk ağliim ben :'( ve psikopat bi müdürüm var deli gibi çalışsamda ona az geliyor
tek kızmısın sen canım benim 4 tane ablam var
Benimde , benimle çok alakalı bir ABLAMM var
bende çok isterdim bi ablam olsun
kıskandım çünkü benim benimle alakalı pek kimsem yok ablam başka ilde kız kardeşim üni sınavına hazırlanıyor annem hasta yaşıtım hiç akrabam yok nişanlımın ailesi sivasta pekkk ağliim ben :'( ve psikopat bi müdürüm var deli gibi çalışsamda ona az geliyor
diyorum nişanlıma senin 2 tane kavınvaliden var biri ablam biride annemaynen benimde 2 tane biri ablası biride annemiz
Nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmayacak herşeyi nişanlım yapacak oda hiçbirşeyden anlamıyo yani herşey bana kalıyobende sanırım bunaldım
üzüldüm canım ama benimde tam aksine yengem anneannem falan çeyiz zamanı gelicez yıkamaya ütülemeye diyorlar (başka ildeler sık sık gelemiyorlar) ben istemiyorum anneme çıkar tlbentleri ben haftasonundan haftasonuna ütülerim bitiririm herşeyimi diyorum kimseye minnet etmek istemiyorum böyle garip bi yapım var yaa
ohh ne güzel valla abla olduğum için bazen diyorum keşke benimde ablam olsa kardeşime yaptıklarımı bana yapsa falan
bi plan program çıkardınızmı peki düğüne şu kadar kala ev tutalım şu zaman eşyaları alalım vs. diye çok genişmiş ailesi yaa nasıl aile o öyle kendi oğullarınada mı üzülmüyorlar
bilmiyorum canım 1-2 hafta öncesine kadar bu konuyla kendimi çok yıpratıyordum kafaya takıp durup durup ağlıyordum bir tek düğünü yapacaklar diodu nişanlım geçen haftasonuda öğrendimki düğünü bile yapmayabilirlermiş onun üzerine taştım ama sonra lanet gelsin iyi bişi yapmasınlar diyip kendimi toparlamaya çalıştım beklentim yok artık yapmazlarsa yapmasınlar
foreverr kuzummmmmm canımmmmmmmmmmmmm
giremedim hem netim yoktu hemde olsaydı bile zamanım yoktu sağlık raporumu hallettim bi koşturmaca gidiyorum bende sohbetini özledim yaaaa.bundan sonra nette sorun olmadıgı sürece hergün az da olsa ugramaya calıscam canım arkadasım benim.
esyalarımı paylaşmışsın çok teşekkür ederim iyi yapmışsın kuzum çokkkk öpüyorum seni.
bol bol dedikodu yapcaz senle az şu yoğunluğum bi geçsin de bi günümü buraya ayırcam :)))
öptüm seni kocaman.
Ondan sonrada biizm yoğunluklarımız başlar herhalde
senle dedikoduyu özledim yaa ben
Güzel prensesim
Kilolar ne alemde?
orduya gidince 1-2 kilo aldım ama buraya gelince koşturmöacadan birazda yediklerime dikkat ettim 10 günde 4-5 kilo gitti çok yogundum havalarda sıcaktı çok su içtim ondan galiba.
şu anda regliyim.bitince sana kilomu söylerim kuzummm
orduya gidince 1-2 kilo aldım ama buraya gelince koşturmöacadan birazda yediklerime dikkat ettim 10 günde 4-5 kilo gitti çok yogundum havalarda sıcaktı çok su içtim ondan galiba.
şu anda regliyim.bitince sana kilomu söylerim kuzummm
regl denmişken
düğünü regl dönemine denk gelen şanssız kız varmı başka?
Sanırım benim denk gelicek
benim düğün 23 ünde balayına 24 ünün gecesi çıkıyoruz yani 25 i balayı için otelde olucaz ve o gün benim adet günüm strese bağlı bişi olmazsa normal günde hiç şaşmaz yani nasıl denize havuza giricem ben yaa sen ne yapmayı düşünüyorsun? geciktirici kullanacakmısın?
sağolasın canım, darısı başına en kısa sürede.bekliyoruz resimleri
günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?
iyilik sağlık canım çalışıyorum şte ne olsun,nişanlımla bozuğuz 2 gündür iyice hevesim kaçmaya başladı evlilikten
Benim aslında denk gelmiyordu ama günüm değişti şuara tek ümidim o güne kadar tekrar gününün deişmesi
Ben 2 gün oluyorum zaten
3.günde çok az
Ama baktım değişmiyor kullanırım büyük ihtimal
Yada ağrı kesici içtiğimdede değişyor öyle birşeyde yapabilrim
benim önceden 2-3 gün öne geliyordu artık olmuyo niyeyse tam gününde oluyorum yani 25 inde olmuşsam bi sonraki ay 25 inde oluyorum yine benim kesin içmem lazım ama doğum kontrol hapıda kullanıcam nasıl olcak bilmem iyice düzeni bozulacak diye korkuyorum
kızlar çıkmadan önce şunu sorim size
bu pike takımı ve yatak örtüsü nasıl sizce?
markafonide 199 tl ikisinde
Bende doğum kontrol kullancam:44::44:
Eki Görüntüle 386853 Eki Görüntüle 386854
regl denmişken
düğünü regl dönemine denk gelen şanssız kız varmı başka?
benim önceden 2-3 gün öne geliyordu artık olmuyo niyeyse tam gününde oluyorum yani 25 inde olmuşsam bi sonraki ay 25 inde oluyorum yine benim kesin içmem lazım ama doğum kontrol hapıda kullanıcam nasıl olcak bilmem iyice düzeni bozulacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?