2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım ben ailemden ayrı yaşıyorum annemler memlekette ben ablamla kalıyorum yaşıtım olarak çok kusenim var ama hepsi çalışyolar saolsun ablam ilgileniyo benimle. rabbim yardımcın olsun inşş.

üzüldüm canım ama benimde tam aksine yengem anneannem falan çeyiz zamanı gelicez yıkamaya ütülemeye diyorlar (başka ildeler sık sık gelemiyorlar) ben istemiyorum anneme çıkar tlbentleri ben haftasonundan haftasonuna ütülerim bitiririm herşeyimi diyorum kimseye minnet etmek istemiyorum böyle garip bi yapım var yaa

diyorum nişanlıma senin 2 tane kavınvaliden var biri ablam biride annem aynen benimde 2 tane biri ablası biride annemiz

ohh ne güzel valla abla olduğum için bazen diyorum keşke benimde ablam olsa kardeşime yaptıklarımı bana yapsa falan

Nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmayacak herşeyi nişanlım yapacak oda hiçbirşeyden anlamıyo yani herşey bana kalıyo bende sanırım bunaldım

bi plan program çıkardınızmı peki düğüne şu kadar kala ev tutalım şu zaman eşyaları alalım vs. diye çok genişmiş ailesi yaa nasıl aile o öyle kendi oğullarınada mı üzülmüyorlar

bilmiyorum canım 1-2 hafta öncesine kadar bu konuyla kendimi çok yıpratıyordum kafaya takıp durup durup ağlıyordum bir tek düğünü yapacaklar diodu nişanlım geçen haftasonuda öğrendimki düğünü bile yapmayabilirlermiş onun üzerine taştım ama sonra lanet gelsin iyi bişi yapmasınlar diyip kendimi toparlamaya çalıştım beklentim yok artık yapmazlarsa yapmasınlar

zor bi durum senin için canım üzüldüm gerçekten

peki başka evli çocuğu varmı onlarada böyle mi davranmış?

Ondan sonrada biizm yoğunluklarımız başlar herhalde
senle dedikoduyu özledim yaa ben
Güzel prensesim
Kilolar ne alemde?

Ondan sonrada biizm yoğunluklarımız başlar herhalde
senle dedikoduyu özledim yaa ben
Güzel prensesim
Kilolar ne alemde?

orduya gidince 1-2 kilo aldım ama buraya gelince koşturmöacadan birazda yediklerime dikkat ettim 10 günde 4-5 kilo gitti çok yogundum havalarda sıcaktı çok su içtim ondan galiba.
şu anda regliyim.bitince sana kilomu söylerim kuzummm

regl denmişken
düğünü regl dönemine denk gelen şanssız kız varmı başka?

Çıtırım benim

Gelinliğini bekliyoruz bir foto çek unutma tatlıcım

Sanırım benim denk gelicek

benim düğün 23 ünde balayına 24 ünün gecesi çıkıyoruz yani 25 i balayı için otelde olucaz ve o gün benim adet günüm strese bağlı bişi olmazsa normal günde hiç şaşmaz yani nasıl denize havuza giricem ben yaa sen ne yapmayı düşünüyorsun? geciktirici kullanacakmısın?

Benim aslında denk gelmiyordu ama günüm değişti şuara tek ümidim o güne kadar tekrar gününün deişmesi
Ben 2 gün oluyorum zaten
3.günde çok az
Ama baktım değişmiyor kullanırım büyük ihtimal
Yada ağrı kesici içtiğimdede değişyor öyle birşeyde yapabilrim

benim önceden 2-3 gün öne geliyordu artık olmuyo niyeyse tam gününde oluyorum yani 25 inde olmuşsam bi sonraki ay 25 inde oluyorum yine benim kesin içmem lazım ama doğum kontrol hapıda kullanıcam nasıl olcak bilmem iyice düzeni bozulacak diye korkuyorum

Pike güzel
ama yatak örtüsünü beğenmedim ben

kızlar benim arkadaşım 1.5 yıl önce evlendi ozaman onunda öle balayına denk geliyordu bizim çalıştığımız kurum doktoru ona geciktirici kullanma dedi ve hesap yaptı adetinden 1 haftasonra doğum kontrol hapına başlattı (yasmin) bu hap iyidir dedi hap düğünden 2 hafta önce bitti ve 4 gün sonra adet oldu düğünü kurtarmış oldu.
eğer korunma yöntemi olarak doğum kontrol düşünüyorsanız hapı adet ayarlaması yapabiliyor.

Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…