- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.941
benim önceden 2-3 gün öne geliyordu artık olmuyo niyeyse tam gününde oluyorum yani 25 inde olmuşsam bi sonraki ay 25 inde oluyorum yine benim kesin içmem lazım ama doğum kontrol hapıda kullanıcam nasıl olcak bilmem iyice düzeni bozulacak diye korkuyorum
benim düğün günü değil de 2-3 yada 3 gün sonra regl günüm normalde.tabi yorgunluktan stresten bi gecikme olmazsa.bizde biyerlere gidicez ama 3-4 günü geçmez bizim tatil.ve denize girilen bi yer yerine sessiz sakin biyerlerde yürüyüşler yapmak keyifli kahv değil.mek falan istiyoruz da bakalım daha belli değil.regl denmişken
düğünü regl dönemine denk gelen şanssız kız varmı başka?
üstüde biraz belli olsun güpürü falan o zaman çekerim şu anda üstü dümdüz kuzum bişi yok üstte :))
Çıtırım benim
Gelinliğini bekliyoruz bir foto çek unutma tatlıcım
kızlar çıkmadan önce şunu sorim size
bu pike takımı ve yatak örtüsü nasıl sizce?
markafonide 199 tl ikisinde
fıstık birinci resimdeki çok şık gerçekten
Eki Görüntüle 386853 Eki Görüntüle 386854
benim düğün günü değil de 2-3 yada 3 gün sonra regl günüm normalde.tabi yorgunluktan stresten bi gecikme olmazsa.bizde biyerlere gidicez ama 3-4 günü geçmez bizim tatil.ve denize girilen bi yer yerine sessiz sakin biyerlerde yürüyüşler yapmak keyifli kahv değil.mek falan istiyoruz da bakalım daha belli değil.
üstüde biraz belli olsun güpürü falan o zaman çekerim şu anda üstü dümdüz kuzum bişi yok üstte :))
şimdi ben çıkıyorum dışardaki işlerimi halletcem sonra eve gelip davetiyelerimi katlicam zarflarına koycammmmmyarın dedikodu yaparız inşallah anlatcak çok şey birikti
regl denmişken
Yarın çabuk olsun kuşum
Davetiyenide görmek sitiyorum
Offf ayyy neden bunlardan benim haverim yok yaa
evet yarın çabuk olsun çok dolduk gerçekten bi başlarsam yaz yaz bitmez :)))
canım netten bulurum sanırım davetiyemi.koyarım buraya.gece biraz netten fotosunu bulabildiğim şeyleri biriktirim de bilgisayara.yarın atarım.denerim en azından.
şimdi çıkıyorum :)) kesin bu defa.
görüşürüz canım benim.kendine iyi bak.
zor bi durum senin için canım üzüldüm gerçekten
peki başka evli çocuğu varmı onlarada böyle mi davranmış?
regl denmişken
regl denmişken
yeniler tanımayabilir beni ama eski arkadaslarım tanır.bende esyalarımı aldım.
herşeyim tamam beyaz esyası mobilyası vs.tüllerim bile asıldı.halılarım alındı.
sadece evi düzmesi kaldı.çok stresli gergin günlerdi.ama atlattık bi şekilde çok şükür.
kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119: yoğunluktan sizinle paylaşmayı unutmuşum
dün akşamda havluları, yemenileri, seccadeleri falan çıkardık. bir kısmı yıkanıcak, bir kısmı ütülenicek, bir kısmı dikilecek v.s. hepsini ayırdık. ev darmadağın dı, ama bunlarla uğraşmak süper ve çok zevkliymiş
Ben sözlümün ailesinin kalabalık olduğunu bilirdim ama tahmin etmezdim bukadarını. Bana göre bizde kalabalıktık(!) ama onlar bizi değil 2 ye 3e bile katlar. Yinede çok seviyorum hepsini. Evim, kapım ayrı olduktan sonra onlar şenlik olur.alışmışım şimdi aileme ve benim ailem çok kalabalık bi toplandığımızda 35 kişi oluyoruz bu kadar kabalabalık aileden çıkıp 7 kişilik bi aileye gitmek nasıl yaparım bilemiyorum sıkılırmıyım. yakınyım aslında yine aileme ama eskisi gibi olmazki
Ben sözlümün ailesinin kalabalık olduğunu bilirdim ama tahmin etmezdim bukadarını. Bana göre bizde kalabalıktık(!) ama onlar bizi değil 2 ye 3e bile katlar. Yinede çok seviyorum hepsini. Evim, kapım ayrı olduktan sonra onlar şenlik olur.
Toplandıklarında yine gidersiiin evleniince onlardan kopucak değilsin ki
Bi kaç gündür çeyiz işleriyle uğraşıyorum. Tel kırma masa örtüsüne başlamıştım bi heves yarım kalmıştı. Şimdi tekrar ona başladım bitince harika bişey olucak inşAllah.
Günün en güzel haberi sevdiceğim sigara bırakma kararı aldı. Randevu alıp doktorla görüşmeyi kabul etti. :124::124:
kızlar pazar günü ablam benim çeyizim için son eksiklerimi almış saoolsun aldıklarının listeside
rende
meyve bıçağı
tahta kepçe (4 adet)
tuzluk 4tane
büyükten küçüğe leğen
süpürce :)
faraş
kesme tahtası
çamaşır sepeti
süzgeç
süzek
çay süzgeçi
huni :)
mandal ve kovası
daha vardı ama unuttum aklıma gelirse yazarım kızlar bunlarda bitmiş oldu sacede kıyafet almam lazım başkada bişi yok allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?