2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kızlar benim arkadaşım 1.5 yıl önce evlendi ozaman onunda öle balayına denk geliyordu bizim çalıştığımız kurum doktoru ona geciktirici kullanma dedi ve hesap yaptı adetinden 1 haftasonra doğum kontrol hapına başlattı (yasmin) bu hap iyidir dedi hap düğünden 2 hafta önce bitti ve 4 gün sonra adet oldu düğünü kurtarmış oldu.
eğer korunma yöntemi olarak doğum kontrol düşünüyorsanız hapı adet ayarlaması yapabiliyor.

regl denmişken
düğünü regl dönemine denk gelen şanssız kız varmı başka?
benim düğün günü değil de 2-3 yada 3 gün sonra regl günüm normalde.tabi yorgunluktan stresten bi gecikme olmazsa.bizde biyerlere gidicez ama 3-4 günü geçmez bizim tatil.ve denize girilen bi yer yerine sessiz sakin biyerlerde yürüyüşler yapmak keyifli kahv değil.mek falan istiyoruz da bakalım daha belli değil.

Çıtırım benim

Gelinliğini bekliyoruz bir foto çek unutma tatlıcım
üstüde biraz belli olsun güpürü falan o zaman çekerim şu anda üstü dümdüz kuzum bişi yok üstte :))

şimdi ben çıkıyorum dışardaki işlerimi halletcem sonra eve gelip davetiyelerimi katlicam zarflarına koycammmmm yarın dedikodu yaparız inşallah anlatcak çok şey birikti

Yarın çabuk olsun kuşum
Davetiyenide görmek sitiyorum
Offf ayyy neden bunlardan benim haverim yok yaa

Yarın çabuk olsun kuşum
Davetiyenide görmek sitiyorum
Offf ayyy neden bunlardan benim haverim yok yaa

evet yarın çabuk olsun çok dolduk gerçekten bi başlarsam yaz yaz bitmez :)))

canım netten bulurum sanırım davetiyemi.koyarım buraya.gece biraz netten fotosunu bulabildiğim şeyleri biriktirim de bilgisayara.yarın atarım.denerim en azından.

şimdi çıkıyorum :)) kesin bu defa.
görüşürüz canım benim.kendine iyi bak.

yanaklardan
Yarın görürşüz
Kolay gelsin

zor bi durum senin için canım üzüldüm gerçekten

peki başka evli çocuğu varmı onlarada böyle mi davranmış?

nişanlım evin büyüğü ve evlenecek ilk çocuk yapmamaları annesiyle alakalı değil babası sorumsuz birşey yapmasından geçtim oğlundan borç para almış geçen nişanlım ağzından kaçırdı tek cümle söylüyoruym bende gölge etmesinde babası başka ihsan istemem

regl denmişken
düğünü regl dönemine denk gelen şanssız kız varmı başka?

benim denk gelmiyor balayından geldiktan 1hafta sonra olacam

kızlar çıkmadan önce şunu sorim size

bu pike takımı ve yatak örtüsü nasıl sizce?
markafonide 199 tl ikisinde

Eki Görüntüle 386853 Eki Görüntüle 386854

tatlım pike takımı çok güzel bende böyle aldım fransız güpürlü ama yatak örtüsüde fransız güpürlü olsa daha güzel olur canım

Mervemmm hoşgeldin...Okudum herşey çok güzel gidiyor anlaşılan..gelinliğini çooookkk merak ediyorum..bende prenses model beğendim üstü küpürlü bakalım seninki nasıl banada fikir olur tatlım..Herşeyin yolunda olmasına çok mutlu ıoldum...yarın görüşürüz çok öptüm seni.

Tatlım hayırlı olsun..Ne kadar tuttunuz kına yerini? organşizasyon nasıl olacak bakalım... :)

Ben sözlümün ailesinin kalabalık olduğunu bilirdim ama tahmin etmezdim bukadarını. Bana göre bizde kalabalıktık(!) ama onlar bizi değil 2 ye 3e bile katlar. Yinede çok seviyorum hepsini. Evim, kapım ayrı olduktan sonra onlar şenlik olur.
Toplandıklarında yine gidersiiin evleniince onlardan kopucak değilsin ki

Bi kaç gündür çeyiz işleriyle uğraşıyorum. Tel kırma masa örtüsüne başlamıştım bi heves yarım kalmıştı. Şimdi tekrar ona başladım bitince harika bişey olucak inşAllah.

Günün en güzel haberi sevdiceğim sigara bırakma kararı aldı. Randevu alıp doktorla görüşmeyi kabul etti. :124::124:

Bende kalabalık bir ailede büyüdüm tam tersi sadece ili kişi olacağımız bir aile olcak bizimki...Çünkü ailesi ile baplarımız artık kopmak üzere ne yazııkki
Benim aşkımda bana söz verdi düğünde itibaren içmicek sigarayı gerekirse tedavi görecek ama düğüne kadar bu stres altında bana dokunma dedi kıyamadım bende

kızlar pazar günü ablam benim çeyizim için son eksiklerimi almış saoolsun aldıklarının listeside

rende
meyve bıçağı
tahta kepçe (4 adet)
tuzluk 4tane
büyükten küçüğe leğen
süpürce :)
faraş
kesme tahtası
çamaşır sepeti
süzgeç
süzek
çay süzgeçi
huni :)
mandal ve kovası

daha vardı ama unuttum aklıma gelirse yazarım kızlar bunlarda bitmiş oldu sacede kıyafet almam lazım başkada bişi yok allahın izniyle

iyi günlerde kullan.

• Çamaşır askısı
• Mandal Sepeti
• Sofra Bezi
• Günlük Masa Örtüsü
• Günlük Yemek Takımı
• Günlük Çatal-Bıçak-Kaşık Takımı
• Yumurta Pişirici
• Kahve Makinesi
• Banyo Seti Küçük Wc için
• Baskül
• Nevresim takımı(5-6 var 1-2 alcam Çift kişilik)
• Tek kişilik uyku seti
• Hamam Takımı
• Patates-Soğan sepeti
• Tepsi (Deri)
• Süpürge-Faraş

Kızlar eksiklerim bu kadar kalmış

Son düzenleme:
bugün kuşağım için malzemelerimi alacam inşş kızlar kendi ellerimle yapmak istiyorum ama nasıl dikebilirim terziye versem sizce olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…