2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bitmiş seninde nerdeyse canım

aa bak benim patates soğan sepetim yok ve birde kovam yok saol tatlım eksiğimi gördüm

bak tatlım TUPPERWARE patates soğan koymak için kovası ben bunu beğeniyorum

Eklentiler

• $TUPPERWARE-KILER-MAXI-5-5-G-YESIL__43888676_0.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
Canım benim renk takıntım var
Evimdeki her şey siyah beyaz
Bütün eşyalarım mobilyalarım
Ve sadece Metal-Kırmızı ile dekorasyon yapıyorum
Yeşil bana uymaz ama güzelmiş

benim mutfak dolaplarım vişne çürüğü krem ben çok seviyorum bunalrın renklerini. zevkler ve renkler tartışılmaz 9: tatlım

hepinize mutluluklar dilyrm arkadaşlar. bende 2012 gelini olacaktım kafamda bişeyler tasarlamaya başlamıştımki ayrılık geldi çattı (

Allah sizlere yaşatmasın . hepnizie mutluluklar...

hepinize mutluluklar dilyrm arkadaşlar. bende 2012 gelini olacaktım kafamda bişeyler tasarlamaya başlamıştımki ayrılık geldi çattı (

Allah sizlere yaşatmasın . hepnizie mutluluklar...

Ben senin mevzunu okumuştum Allahın sevdiği kulusun ki seni kurtarmış allah çok daha iyileriyle karşılaştırsın seni canım...

Ben senin mevzunu okumuştum Allahın sevdiği kulusun ki seni kurtarmış allah çok daha iyileriyle karşılaştırsın seni canım...

yaşadığım şeyler beni ayrılığa götürdü cnm okumuşun anlıyosundur başkada çarem kalmamıştı ama içim çok acıoo hiç aklıma ayrılık gelmezdi , hala kabullenemiyrm (

yaşadığım şeyler beni ayrılığa götürdü cnm okumuşun anlıyosundur başkada çarem kalmamıştı ama içim çok acıoo hiç aklıma ayrılık gelmezdi , hala kabullenemiyrm (

Canım benim sen en doğrusunu yapmışsın bu üzüntün bir kaç aya kalmaz ama o haliyle devam etseydin ömür boyu gözünden gözyaşın eksik olmazdı yanlış değilsem mühendistin birde çok daha iyileri çıkar karşına daha nişanlılık dönemlerinde senin kıymetini bilmeyen adamdan ne bekliyorsunki psikolojini bozmuş bi sana değil ailenede saygısızlık yapmış ailende arkanda senin destekçin kısa sürede toparlanırsın üzüleceğine sevin bence canım benim

evet cnm mühendisim çok şükür çalşyrm ailemde destek ama aklımdan çıkaramyrm kendimede kızyrm sana bunları yapan bu sözleri söyleyen insanı niye düşünüosun diye ama elimde değill bi an önce geçsin istyrmm (

kızlarrr benim normalde mutfakta davlumbaz yeri ve fırın yeri yok ankastre için yani fırınlı aygaz ve aspiratör yeri bırakmışlar
bu üniteyi yapan adama onlarıda yaptıracaklar yani davlumbaz ve ankastre fırın kabini
büyük arabayla gelmişken bulaşık makinesinide alalım bağlatırız dediler

yani kısacası çeyizimin biraz böylelikle yeni evime doğru yol almış oluyor
babamla konuştum anneme ulaşamamış beni arıyo gelecekler almaya etrafını boşaltın onların diyo ama sesi titriyo yaa ayy ben çok duygulandım çok kötü oldum babamın sesinden etkilendim

başına gelenleri bende okudum canım verilmiş sadakan varmışki kurtulmuşsun hiç üzülme tatlım allahın izniyle daha ne iyileri çıkar karşına içini ferah tut en doğru kararı vermişsin

bu halin normal sonuçta nişandan döndün ama çok doğru bir karar verdiğine kalben ve aklen inan Rabbim herşeyi bilen gören ondan biz hayırlısını isteyelim yeterki olmamışsa vardır ondada bir hayır ki hayır olduğu kulun gözüyle bile o kadar aleni ortadaki farklı uğraşlar bul kendine işinle dHA sıkı ilgilen ben mesela nişanlım duymasında işlerime kendimi verdimmi kendisini unutuyorumda sende öyle yap ve arkadaşlarınla vakit geçir ve allaha şükret geleceğini kurtarmışın

sen ne işle uğraşıosun cnm?
walla arkadaşlarımda sağolsunlar oyalamaya çalşıolar beni ama içimde bi acı geçmek bilmioo

başına gelenleri bende okudum canım verilmiş sadakan varmışki kurtulmuşsun hiç üzülme tatlım allahın izniyle daha ne iyileri çıkar karşına içini ferah tut en doğru kararı vermişsin

hep bana ayrıldıkta sonra senin yerin herkesden ayrı artık çok farklı olacak dedi durdu aklım birazda ona takıldı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…