2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sen ne işle uğraşıosun cnm?
walla arkadaşlarımda sağolsunlar oyalamaya çalşıolar beni ama içimde bi acı geçmek bilmioo

Senle meslektaşım canım ...Şuan yapacağın şey onun sana ne kadar çok çektirip psikolojini alt üst ettiğini unutmayıp ondan nefret etmek :) ben bi defa onu yaptım iyi oluyo bir süre sonra gıcık kaparsın ondan ...aman sakın canım erkeklerin iş işten geçtikten sonra yakarışlarına bakma timsah gözyaşları tarih tekerrürden ibarettir...

Son düzenleme:

evet cnm annemde sakın inanma nikaha kadar rol yapar düğünden sonra yine aynı adam dedi. anneme inanmatan güvenmekten başka çarem yoktu çünki mantıklı düşünemiodum (
bide bana nişandan ayrılan kıza iyi gözle bakmazlar gibi laflar etti onlarda çok ağırıma gitti

sana nişanlıyken böyle yapan evlenince değermi verir snıyorsun canım bence o artık kendisini kandırsın sen şükret tatlım. inan bana tekrar deneseniz düzelmez

kendine çok güvenirdi zaten ben yakışıklıyım ben şöyleyim ben böyleyim, ailesine laf söyletmez tamma söyletmesinde kendiside sööylemesin dimi ama
bi tektaş almak adama zor geldi
hafta sonları beni görmeye geliodu ilçeden-ile birsürü yakıt yakyrm o zaman seni görmeye gelmeyim yakıt paralarını sana vereyim sende ne istiosan al dedi ya (

:) walla güldüüm psikopatmış bu kusuruma bakma ama insanlar evlenip boşanıyorda kötü bakmıyorlar nişanın anlamı zaten tanıma sürecidir insan mutlu değilse evlensede boşanır nişandan dönmek ne ki yahu nasıl bir kafaları varsa istediklerine ulaşmak için her yol mübah nu erkeklere başta duygusal yaklaşırlar olmadıysa tehditkar hepsi aynı bir ara biriyle görüşmüştüm yahu annem onu istemedi daha ortada yüzüm yoktu neler yapmadıki başta ağladı sıslandı yalvardı baktı istikrarlıyımistemiyorum sözüm ona intiharmı etmedi arkamdan aileme isimsiz iğrenç mektuplarmı yollamadı hepsi bir allah korumuş seni canım ucuz atlatmışın

buda aynısını yaptı canım ağladı olmadı intihar etcem dedi oda olmadı istifa etcem bu şehri terk etcem dedi en sonunda nişandan ayrılan kıza iyi bakmazlar dedi, bizim ailede boşanmak nişandan ayrılmak olmaz dedi.
ama ben bilyrm teyzesinin oğlu 3 kez ayrıldı nişandan,kendi abisinin boşanacağından falan bahsederdi hep yengesi bunlarla görüşmüodu abime boşan diyoruz falan derdi

Biraz argo tabir olcak ama senin önündeki maçlara bak canım wallahi kurtulmuşun sevin sevin bi psikopatla evlenip ömrünün geri kalanını antidepresanlarla geçirebilirdin :) allaha tevekkül et yeter canım için çok daraldımı dua et çok iyi gelir...

tatlım bu adam varya sadece seni ve aileni yemek istiyormuş okuduğum ve anladığım bu ne olursa olsun ben seninle evlenirim diyomuştu ynlış okumdıysam eğer boşver tatlım ne diyo kendini üzüyorsun salla gitsin

şu kafamı bi toparlasam cnm bnm sürekli kendime ben nerde hata yaptım neden buralara geldi diye soryrm bu soruları bitirmem lazım, iyiki bu forum var walla kafamı toplamma yardımcı oluyosunuz beni rahatlatıosunuz Allah razı olsun

evet canım ne olursan ol kadrolu mühendissin seninle evlenirim dedi bana hatta evlendikten sonra boşanırsak sana nafaka davası açarım artık erkeğinde nafaka alma hakkı var dedi (

tabi bu söylediklerine hep sonradan şaka yapyrm ne var gibi düzeltmeye çalıştı ama nafile,,

ama ailemin yiyecek bişeyi yokki babam emekli adamcağızın bişeyi yokki, kendi ailesinin durumu daha iidi , hem kendide kadrolu mühendis.

Hata şudur bayanlar her zaman ince düşünür karşıdakini kırmamak için alttan alır isteklerinden feragat eder erkeklerin bi yerlerini kaldırır ondan sonra baş edemez :) ben bunu bilirim bunu söylerim ama nişanlımda onu yapmadım tannıştığım günden bu güne neysem o birşeyi söylemek istedimmi söyledim yani onu kırmayayım diye susmadım sussam içime atardım sonra dolup patlardım isteklerimden feragat etmedim o da benim bu halimi sevdi benim en doğal halimi sevdi kabullendi ...halbuki daha önceleri ben düşmanıma bile hayır diyemezdim kırmamak için hep susardım incinirdim söylemezdim karşımdakini mutlu etmek ilk esastı ve hep acı çektim arkadaştan dosttan sevgiliden ama en sonunda öğrendim yaşayarak :) sanada deneyim olmuştur ...ileriye bak

aynen cnm bunu öğrendim bende hep onu mutlu etmeyi düşünürdüm, aslında ara sıra söylerdim bazı şeyleri ama hep haksız ben olurdum hep doğruyu kendi bilirdi , gerçi susmasam 6 ay değil 2 ay anca sürermiş , nişanda demiştim 1 tane bilezik takın diye ne bileziği ya falan demişti bana nişan günü beni kuaföre sen götür demiştim kendi arabanla git demişti salaklığın cezası bu olur işte , sevgi gibi ama sonradan baktığında resmen salaklık

eee sen gibi nişanlıya can kurban herbişiye tamam demişin sanki adam bulunmaz hint kumaşı sen herşeyi kabullenince adamda nede olsa naparsam yapim beni bırrakmaz bu demiş basmış üstüne durmuş ... asla karşındakinin görmek istediği kişi olma sen ol ki mutlu olasın ve mutlu edesin canım

beni de ekleyin beni de ben yokumm 22 haziranda benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…