- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.001
Ben senin mevzunu okumuştum Allahın sevdiği kulusun ki seni kurtarmış allah çok daha iyileriyle karşılaştırsın seni canım...
sende öğretmenmiydin
evet canım bende öğretmenimmm:))
şu kafamı bi toparlasam cnm bnm sürekli kendime ben nerde hata yaptım neden buralara geldi diye soryrm bu soruları bitirmem lazım, iyiki bu forum var walla kafamı toplamma yardımcı oluyosunuz beni rahatlatıosunuz Allah razı olsun
Senin sayende damatlığı aldık
ben geldimmm
beni de ekleyin beni de ben yokumm22 haziranda benimmm
kimse seni duymuyo ben 1 aydır diomda eklenmedim
Günaydınnnn
Güzel gelinler
Aşklı bir gün olsun inşallahhhhh
Teşekkürler kampanyadan haber verdiğin için
Dün Damatlığı aldık
D's Damattan
Şuan kampanya var
Gömlek+Kravat+Yelek+Mendil+Takım elbise =349 TL
Ama ben papyon kuşak istediğim için ayrıca papyon kuşak aldık
Yeleği kravatı istemedik ama almak zorunluymuş kampanyalı yakım olduğu için
Ayrı bir tane daha gömlek aldık malum sıcak terler diye değiştirir gömleği yedek olsun yanımızda ne olur ne olmaz düşüncesiyle
Birde ayakkabı aldık
Kemer kuşağı çıkarım sonra kemeri takar diye
Kuşak Papyon Mendil =59
Diğer gömlek : 119
Kemer : 69
Ayakkabı : 289
682 Tl tuttu toplam ödediğimiz
4 Ekstara ürün aldık diye %30 da indirim kazandık
Birde parfüm hediye ettiler
Ve 120 Tl likde çek kazandık
Başarılı bir alışveriş oldu bizim için..
canım ne güzel yaaa,keşke nişanlımda benim yanımda olsada bian önce alabilsek,böyle kampanyalardan faydalanabilsek,ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin,hayırlı olsun canım.
Merhaba canım,
öncelikle geçmiş olsun inşallah,
şunu hiç unutma lütfen bunu ilk yaşayan olmadığın gibi son da değilsin, biz bayanlar bu konularda çok vericiyiz,
ve Allah bize böyle dersler veriyor ki öğrenelim ve unutmayalım, kendi kıymetimizi bilelim, kendi değerini bilmezsen,
karşındaki ne bilsin senin değerini, şimdi zor dönemler atlatacaksın, yeri gelecek belkide özlediğin boşluğa düştüğünde olabilir,
kendine kızma, kendinle hesaplaşma, bu yaşadıklarının ödülünü geri kalan hayatında alacaksındır inşallah.
sadece sevdiğin seni seven değer veren insanlarla ol, kendini iyi hisset , geleceğe bugün bakmak zor gelir ama
bu dönemler geçince, tekrar hayat normale dönecek ve belki aşık olacaksın belki hayatının erkeğiyle tanışacaksın :)
Allah herşeyin hayırlısını versin güzelim,gönlümüzüde hayırlı olana razı eylesin, şu gökkubbenin altında seni hakkeden var,
hakkettiğin mutluluğu yaşatacak olan var, belki onun kıymetini daha iyi anlayasın diyedir, kimbilir zamanla anlaşılacak...
sevgiyle kal canım...
bende dün okudum okudukçada sinirdenn elim ayağım titredi...boş ver ya..kurtulduğuna sevin allah korusun ya evlenseniz ve bu sorumsuzlukla evi hep sen geçindirmek zorunda kalsaydın çok daha kötü olurdu...tabi zor anlıyorum senii ama eminin daha daha iyileri çıkıcaktır karşına..zor olucaktır ama sen yeni gelenlere bak..
.
eee sen gibi nişanlıya can kurban herbişiye tamam demişin sanki adam bulunmaz hint kumaşı sen herşeyi kabullenince adamda nede olsa naparsam yapim beni bırrakmaz bu demiş basmış üstüne durmuş ... asla karşındakinin görmek istediği kişi olma sen ol ki mutlu olasın ve mutlu edesin canım
günaydın güzel gelinler nasılsınız bakalım
Günaydınnnn
Güzel gelinler
Aşklı bir gün olsun inşallahhhhh
Teşekkürler kampanyadan haber verdiğin için
Dün Damatlığı aldık
D's Damattan
Şuan kampanya var
Gömlek+Kravat+Yelek+Mendil+Takım elbise =349 TL
Ama ben papyon kuşak istediğim için ayrıca papyon kuşak aldık
Yeleği kravatı istemedik ama almak zorunluymuş kampanyalı yakım olduğu için
Ayrı bir tane daha gömlek aldık malum sıcak terler diye değiştirir gömleği yedek olsun yanımızda ne olur ne olmaz düşüncesiyle
Birde ayakkabı aldık
Kemer kuşağı çıkarım sonra kemeri takar diye
Kuşak Papyon Mendil =59
Diğer gömlek : 119
Kemer : 69
Ayakkabı : 289
682 Tl tuttu toplam ödediğimiz
4 Ekstara ürün aldık diye %30 da indirim kazandık
Birde parfüm hediye ettiler
Ve 120 Tl likde çek kazandık
Başarılı bir alışveriş oldu bizim için..
Günaydınn gelinlerimm nasılsınızzz ????
Bu arada kızlar eklenmek isteyen varsaa mana mesaj atsınn, geçmişee bakamıyorum bazen, bazen bakıyorum kaçırmış oluyorummvsss.. garanti olması açısından mesajj bekliyorumm okii.
ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012
trianka:123:
05 Mayıs 2012
good_heart:123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
SehKer :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
eylul. :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
citl :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
liberte11 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
mimare :123:
14 Ekim 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
günaydın arkadaşlar....
omrumu_yedi: güzelim verilmiş sadakan varmış, direkten dönmüşsün... Kendini daha iyilerine layık görmüyor musun bi bunu düşün? senin hakkın değil mi; mutlu olmak, değer verilmek, el üstünde tutulmak.... ! gülüm emin ol, karşına öyle birisi çıkacak ki, İŞTE AŞK BU diyeceksin... insanoğlunun fikirleri düşünceleri hergeçen gün değişiyor... senin de 1 aya kadar hayata bakış açın değişir yavaş yavaş kaybettiğin özgüven yerine gelir... Asla arkana bakma canım... güzel günler seni bekliyor
günaydın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?