2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben senin mevzunu okumuştum Allahın sevdiği kulusun ki seni kurtarmış allah çok daha iyileriyle karşılaştırsın seni canım...

bende dün okudum okudukçada sinirdenn elim ayağım titredi...boş ver ya..kurtulduğuna sevin allah korusun ya evlenseniz ve bu sorumsuzlukla evi hep sen geçindirmek zorunda kalsaydın çok daha kötü olurdu...tabi zor anlıyorum senii ama eminin daha daha iyileri çıkıcaktır karşına..zor olucaktır ama sen yeni gelenlere bak..
.

Merhaba canım,
öncelikle geçmiş olsun inşallah,
şunu hiç unutma lütfen bunu ilk yaşayan olmadığın gibi son da değilsin, biz bayanlar bu konularda çok vericiyiz,
ve Allah bize böyle dersler veriyor ki öğrenelim ve unutmayalım, kendi kıymetimizi bilelim, kendi değerini bilmezsen,
karşındaki ne bilsin senin değerini, şimdi zor dönemler atlatacaksın, yeri gelecek belkide özlediğin boşluğa düştüğünde olabilir,
kendine kızma, kendinle hesaplaşma, bu yaşadıklarının ödülünü geri kalan hayatında alacaksındır inşallah.
sadece sevdiğin seni seven değer veren insanlarla ol, kendini iyi hisset , geleceğe bugün bakmak zor gelir ama
bu dönemler geçince, tekrar hayat normale dönecek ve belki aşık olacaksın belki hayatının erkeğiyle tanışacaksın :)
Allah herşeyin hayırlısını versin güzelim,gönlümüzüde hayırlı olana razı eylesin, şu gökkubbenin altında seni hakkeden var,
hakkettiğin mutluluğu yaşatacak olan var, belki onun kıymetini daha iyi anlayasın diyedir, kimbilir zamanla anlaşılacak...
sevgiyle kal canım...

Günaydınnnn
Güzel gelinler
Aşklı bir gün olsun inşallahhhhh

Senin sayende damatlığı aldık
Teşekkürler kampanyadan haber verdiğin için

Dün Damatlığı aldık
D's Damattan
Şuan kampanya var
Gömlek+Kravat+Yelek+Mendil+Takım elbise =349 TL
Ama ben papyon kuşak istediğim için ayrıca papyon kuşak aldık
Yeleği kravatı istemedik ama almak zorunluymuş kampanyalı yakım olduğu için
Ayrı bir tane daha gömlek aldık malum sıcak terler diye değiştirir gömleği yedek olsun yanımızda ne olur ne olmaz düşüncesiyle
Birde ayakkabı aldık
Kemer kuşağı çıkarım sonra kemeri takar diye
Kuşak Papyon Mendil =59
Diğer gömlek : 119
Kemer : 69
Ayakkabı : 289
682 Tl tuttu toplam ödediğimiz
4 Ekstara ürün aldık diye %30 da indirim kazandık
Birde parfüm hediye ettiler
Ve 120 Tl likde çek kazandık
Başarılı bir alışveriş oldu bizim için..

canım ne güzel yaaa,keşke nişanlımda benim yanımda olsada bian önce alabilsek,böyle kampanyalardan faydalanabilsek,ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin,hayırlı olsun canım.

çok teşekür ederim cnm ,
haklısın bazen çok özlyrm bazen boşluğa düşüyrm ama ayakta kalmak güçlü olmak zorundayım,
bu kadar değer vermişken böyle olmasını kabullenemyrm ama kader kısmet deyip geçemyrmda,
Tez zamanda geçer inş ((

evet cnm, belki evlendikten sonrası çok daha zor olacaktı belki ayrılıkda daha zorlaşacaktı, nişanlıyken mutlu etmeyen adam evlenince nasıl edecek, bunları düşünyrm ama bi taraftanda hep acabalarım var ,
ben aslında kendi memlketimdeki düğünden bile vazgeçmiştim sadece onların orda olsun diye kabul etmiştim, ama kına için yer tutmayı bile kabullenmiodu adam kapının önünde kına yapalım diyo, evleirken masraf edenler düğünden sonra sorun yaşıolar biz öyle yapmayalım fazla masraf yapıp düğünden sonraki günlerimizi borçla geçirmeyelim diodu bana

hatalı benmiyim yani çok değer verdiğim için mi böyle oldu bu kadar değer vermeseydim dikkat edermiydi biraz davranışlarına ??

günaydın arkadaşlar....

omrumu_yedi: güzelim verilmiş sadakan varmış, direkten dönmüşsün... Kendini daha iyilerine layık görmüyor musun bi bunu düşün? senin hakkın değil mi; mutlu olmak, değer verilmek, el üstünde tutulmak.... ! gülüm emin ol, karşına öyle birisi çıkacak ki, İŞTE AŞK BU diyeceksin... insanoğlunun fikirleri düşünceleri hergeçen gün değişiyor... senin de 1 aya kadar hayata bakış açın değişir yavaş yavaş kaybettiğin özgüven yerine gelir... Asla arkana bakma canım... güzel günler seni bekliyor

Günaydınn gelinlerimm nasılsınızzz ????

Bu arada kızlar eklenmek isteyen varsaa mana mesaj atsınn, geçmişee bakamıyorum bazen, bazen bakıyorum kaçırmış oluyorummvsss.. garanti olması açısından mesajj bekliyorumm okii.

ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012

trianka:123:
05 Mayıs 2012

good_heart:123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012

duckling :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün

Pink_love :123:
31 Mayıs 2012

SehKer :123:
2 Haziran 2012

bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012

my_everything:123:
23 Haziran 2012

cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün

eylul. :123:
30 Haziran 2012 Düğün

miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün

citl :123:
7 Temmuz 2012 Dügün

yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün

forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün

elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün

chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün

liberte11 :123:
09 Eylül 2012 Dügün

kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün

mimare :123:
14 Ekim 2012 Dügün

Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün

abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün

Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...

Ohh cnm hayırlıı olsun, süper iş çıkarmışsınn, bende bu haftasonuu damattayım inş.. Kampanya süresinden haberin varmı ne zamana kadarmış?
Bu arada bende papyon kuşak istiyorummm, aldığınız takımlarr nasıl bişi resmini felan eklesenizz.

damatlığı nişanlım kendisi alacak kızlar. dün kuşağım için kırmızı kurdale fransız güpürü ve inci boncuk aldım kurdaleyi 2.5 mt aldım kızlarr uzun olsun güzel dursun die sizce nasıl durur ??

Son düzenleme:

bende varım 25 Ağustos.

günaydın arkadaşım,
inş dediğin gibi 1 aya kadar düşüncelerim değişir gerçi ilk günlerde daha kötüydüm biraz biraz toparlyrm kendimi ama düşünceden stresten miğdem çok kötü bir lokma alıp çiğnemyrm . haliyle halsiz kalyrm. .. hani arkadaşlar yazmışlar çok değer vermişin ondan böyle diye ama insan sevdiğine değer vermezmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…