- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.021
Günaydınnnn
Güzel gelinler
Aşklı bir gün olsun inşallahhhhh
Senin sayende damatlığı aldık
Teşekkürler kampanyadan haber verdiğin için
Dün Damatlığı aldık
D's Damattan
Şuan kampanya var
Gömlek+Kravat+Yelek+Mendil+Takım elbise =349 TL
Ama ben papyon kuşak istediğim için ayrıca papyon kuşak aldık
Yeleği kravatı istemedik ama almak zorunluymuş kampanyalı yakım olduğu için
Ayrı bir tane daha gömlek aldık malum sıcak terler diye değiştirir gömleği yedek olsun yanımızda ne olur ne olmaz düşüncesiyle
Birde ayakkabı aldık
Kemer kuşağı çıkarım sonra kemeri takar diye
Kuşak Papyon Mendil =59
Diğer gömlek : 119
Kemer : 69
Ayakkabı : 289
682 Tl tuttu toplam ödediğimiz
4 Ekstara ürün aldık diye %30 da indirim kazandık
Birde parfüm hediye ettiler
Ve 120 Tl likde çek kazandık
Başarılı bir alışveriş oldu bizim için..
Ohh cnm hayırlıı olsun, süper iş çıkarmışsınn, bende bu haftasonuu damattayım inş..Kampanya süresinden haberin varmı ne zamana kadarmış?
Bu arada bende papyon kuşak istiyorummm, aldığınız takımlarr nasıl bişi resmini felan eklesenizz.
Hakikaten çoook başarılı ve bereketli bir alışveriş olmuş,
darısı tüm evlenenlerin başına :)
hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle kullansın müstakbel eşiniz...
çok teşekür ederim cnm ,
haklısın bazen çok özlyrm bazen boşluğa düşüyrm ama ayakta kalmak güçlü olmak zorundayım,
bu kadar değer vermişken böyle olmasını kabullenemyrm ama kader kısmet deyip geçemyrmda,
Tez zamanda geçer inş((
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım.
forever kuzum hayırlı olsun almışsınız damatlığı.
biz uzak oldugumuz için malesef alamıyoruz.o buraya kına için gelince alcaz mecburen.
bugün birazcıkın dedikodu yapalım hiç yazamadım size.aklıma geldikçe parça parça yazmak istiyorum.
orduya gittiğim gün çeyizlerimi çıkardık evime falan kaynananın kapısına bile vurmadım.o sesleri duyup yukarı çıktı ellerini öptüm kv-kp in.
neyse tabi kaynanatörde surat 5 karış.neden biliyo musunuz :))) evi temizlemiş meğer.e bende ayakkabıyla daldım içeri.
o eve daha esya gircek çeyiz yerleşcek yüz kere silinir kirlenir oysaki.
neyse silikon yastıkları burda doldurcaz dedim.hiç gerek yok ben sana napcanızı sölim dedi.gitceksiniz silikoncuya.o size doldurup vercek dedi.
bende onlar 1 kilo 1 kilo dolduruyo çok oluyo sevmiyorum öle dedim.
neyse o gün gergin-laf sokarak-suratlar asık geçti.
benim dayımlar var orda.gidince orda konaklıyoruz.
anneme hoşgelsin demeye gelmediler.aksam 9 oldu hala gelen giden yok.nişanlım aradı.gelmeyi düşünmüyo musunuz kadın istanbuldan geldi.ayagınıza mı gelsin dedi.bi fırça çekti bunlara.yarım saat geçmeden geldiler
aynı yastık muhabbetini ordada yaptı ama anneme anlatmıştım o da aynı şeyi söledi
sonaaa eşyaya geliyorumçatlattım onu orta yerinden
Kampanya sanırım ay sonuna kadar
Akşam foto çekerim bir başka arkadaşımda soruyor
Hepsini çeker yüklerim
Sitesine baktım ama damatlıkları bulamadım
Teşekkürler canım
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım.
forever kuzum hayırlı olsun almışsınız damatlığı.
biz uzak oldugumuz için malesef alamıyoruz.o buraya kına için gelince alcaz mecburen.
bugün birazcıkın dedikodu yapalım hiç yazamadım size.aklıma geldikçe parça parça yazmak istiyorum.
orduya gittiğim gün çeyizlerimi çıkardık evime falan kaynananın kapısına bile vurmadım.o sesleri duyup yukarı çıktı ellerini öptüm kv-kp in.
neyse tabi kaynanatörde surat 5 karış.neden biliyo musunuz :))) evi temizlemiş meğer.e bende ayakkabıyla daldım içeri.
o eve daha esya gircek çeyiz yerleşcek yüz kere silinir kirlenir oysaki.
neyse silikon yastıkları burda doldurcaz dedim.hiç gerek yok ben sana napcanızı sölim dedi.gitceksiniz silikoncuya.o size doldurup vercek dedi.
bende onlar 1 kilo 1 kilo dolduruyo çok oluyo sevmiyorum öle dedim.
neyse o gün gergin-laf sokarak-suratlar asık geçti.
benim dayımlar var orda.gidince orda konaklıyoruz.
anneme hoşgelsin demeye gelmediler.aksam 9 oldu hala gelen giden yok.nişanlım aradı.gelmeyi düşünmüyo musunuz kadın istanbuldan geldi.ayagınıza mı gelsin dedi.bi fırça çekti bunlara.yarım saat geçmeden geldiler
aynı yastık muhabbetini ordada yaptı ama anneme anlatmıştım o da aynı şeyi söledi
sonaaa eşyaya geliyorumçatlattım onu orta yerinden
gördüm kuzum görmez miyimmmmm onu da anlatcam sıraylaMervem günaydın...
Biz telde konuşmuştuk gerçi biliyorum birazını ama en çok şu kuzeni gördün mü onu merak ediyorum
Çirkef kuzen
Sen üstesinden gelmiştirsin zaten
Günaydınn Canımm Hayırlı Olsn Bakalım
hakkaten sen nerelerdesin ya ne kadar kaldı senin hazırlıklar hızlandıığına göre az kaldı bende bugun 200 günden aşağı düştüm 199 gün var mutluyum mutluyumm
Bu çok doğal,
ne kadar olumsuzluklar ayrılmaya neden olsada, güzel anlar insanın zayıf anını yakalar, canını yakar,
bu üzüntülü zamanlarda da kendini suçlarsın yalnız olduğun için, yalnız kalma sakın, neşeli müzikler dinle ,
lütfen bu ruh halinin sağlıklı düşünmene engel olacağını bil,
sağlam dostlarınla vakit geçir, kafanı dağıt, anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla üzüntülü yaşadıklarınız
malesef münferit olaylar değil, o kişinin size yapabileceklerinin tahayyül edemeyeceğimiz boyutta olabileceğini
düşündürten karakter,kişilik özelliklerini gösteriyor , bu muameleyi hiç bir insan hakketmez, kendine kabul etseydin
sesini çıkarmadığını düşün, yarın daha büyüklerini yaşayacaktın belki daha da kötülerini, hatta çocuğunuza
neler yaşatabileceğini düşünün, ya ailenize vereceği duygusal zararlar,o zaman hiç katlanılmaz, tamir edilmez
hasarlar olurdu, en az zararla kurtulduğunuzu düşünün, hem bakın burda size arkadaş bir sürü hanım var,
istediklerinizi paylaşabilir, sıkıntılarınızı atabilirsiniz :) bence burası harika
içinizi rahat tutun ,umarım herşey çok güzel olur...
Hepsini çeker yüklerim
tuğçem hayırlşı olsun bi arkadaşımın daha almasını sevindim cnmmmm aynı olcaklarrr
Hepsini çeker yüklerim
tuğçem hayırlşı olsun bi arkadaşımın daha almasını sevindim cnmmmm aynı olcaklarrr
Kızılay dağıtmış gibi hahahahah
Nasılsın prenses
Nasılsın prenses
gelinciklerrr d's nin kalıpları dAr mı benim nişanlım maşallah pek kalıplık omuzlar geniş acaba ona göre birşey bulabilirmiyim slimfit nişanlıma olmuyorda bende heveslendim bu hafta sonu damatlık bakayım bari bu konuda aydınlatın beniiiii lüften
gördüm kuzum görmez miyimmmmm onu da anlatcam sırayla
benim kınama 24 gün var düğünüme 1 ay var
gelinciklerrr d's nin kalıpları dAr mı benim nişanlım maşallah pek kalıplık omuzlar geniş acaba ona göre birşey bulabilirmiyim slimfit nişanlıma olmuyorda bende heveslendim bu hafta sonu damatlık bakayım bari bu konuda aydınlatın beniiiii lüften
slimfit canım
Hatta ordaki satış sorumlusu herkes olmuyor vucudunuz cok güzel dedi nişanlıma
Erkek allahtan
Hepsini çeker yüklerim
Teşekkürler canım
huzurun , mutluluğun , sevginin , saygının , sağlığın ve en önemlisi aşk'n bol olduğu bir gün diliyorum hepinizeee..
Allah bizleri kaynana , kayınpeder , görümce yada elti'den oluşan şeytan üçlüsünden korusun yarabbim!amınn..
Nasılsın prenses
iyiyim cnm bnde npım iyi oldu senin de alığın cnm bşka bişyimizi alırıs gülüm demş ya sen nsılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?