2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Allah kolaylık versin canım,
baba evini bırakmakta zor tabii, bide duygularını belli eden sevgi dolu babaları,
artık aynı evde uyumayacağını bilmezte ayrı zor

Konuşmuştur canım onlar
anlatmıştır o kız
Sonuçta kayınvaliden doldurmamışmıydı onunla konuş diye...
Sen tekrar temizlersin kuzucum
Takma boşver sen mutluluğuna bak kocişinle
Mobilyalarında çok güzel
Sen keyfine bak
Ne kadar az kaldı
Topiğimizin ilk ve güzel gelciği

İşte böyle destek olcakları yerde köstek olmuyorlar mı ona kızıyorum
Senin ne işin var mobilya bakmada otur evinde yahu

kaynanatör benm yanımda yegenine teşkkür ediyo evi temizlediği için..ben ne dedim biliyo musunuz :)))

aman hiç gerek yoktu on kere kirlenir temizlenir bu ev sizden sonra 3 kerede ben temizledim dedim hiç teşekkür etme girişiminde bulunmadım

çeyizlerimi bi odaya koydum gidine.kolileri açıp kontrol etcem kırılan var mı diye.kaynata dikildi tepeme koliye bakıyo.bekliyolar açmamı.meraklılarya.
bende açmadım neyse ya daha sonra gelirim kontrol ederim ben bunları dedim.
baska bi gün annemle oraya kahve içmeye gittik.nişanlım msj attı yukarı gel diye evimize çıkmış megersem.bende exxxx gelmiş yukarı çıkıyorum dedim çıktım.hemen kolilere bakamadık bi 10 dk falan geçti
sonra onlar geldi.biz nişanlımla açmaya basladık odaya girdiler.sinir oldum.ya kaynata da bekliyoı teem attı gıcık oldum.
anneme dedimki ya siz ne bekliyosunuz tepemde.baska işiniz yok mu gidin hadi dedim tıpış tıpış gittilr
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ama olsun ve o oda kilitli.anahtarı bende durdu ben ordayken.gözlerinin önünde kilitledim hırslarından çatladılar.gelirkende nişanlıma verdim.oda cebinde tasıyomuş

Canım bir baba için çok zor
Birşey diyemiyorum..

Merveeeeeeee senden korkulur yavrucummmmm

kesinlikle konuşmuşlardır bana güya uyanıklık yapıyo ama benm kim oldugumu bilmiyo yani.
yatak odamı daha farklı hayal ettim ama odamın ölçüsüne uymuyodu onu aldık.olsun o da çok tatlı oldu kurulunca.yemek odası bembeyaz zaten çok ferah oldu.otrma odasını bende görmedim seçtiğim kumaşlarla nası bişi çıkcak bakalım ortaya

ya sorma kuzum acayip köstek oluyolar.yüz kere gelinliğimi sormuşlardı açıkmı kapalımı diye her seferinde açıkk demiştim yine sordular açık demiştimya,ben telefonda sizin kopyanızla falan mı konusuyorum dedim :))))

vermesin anahtarı açıp bakarlar yaniiii aman hep bölleler bakalım bzide cumrtesi mobilya almaya gtceez kayınpeder yok il dışında mobilya alcz tel etmiş benmki alın demiş işte alcz bende bak bak gelin kafasına göre gidiyo demesinler dedim söle annengile diyolarsa baban gelince gidelim dedim nişanlım yok gidecez dedi bende tamam dedim

MERHABA KIZLAR,

merve naber tatlım,valla okudum yazdıklarını senden korkulur keske bende böyle davranabilsem gerci benin kayınvalidem karısmıyo hıcbıseye ama ben kendımı senın gıbı savunacak karakterde değilim,keşke olsaydım susar aglarım bişey yapsalar bile,nişanlımda seninki gibi değil ailesine laf soyletmez hiç

bakarlar tabi meraklılar çünkü.
amannn gidin alın boşver.çok eskide kaldı sülalecek gezmek.

bi de benimkiler genç yani düşünün.43-44 yaslarında falan.
ama onların zihniyetinde esya nası alınır.
dede anneanne teyzeler amcalar yengeler hep birlikte gzilir.

ay alcazda işte bak bak bitane oğlumuz var gelin karıştırtmadı demesinler die yoksa ben bilirim ne yapacağımı

valla bende lafımı çekmşyorum siz iyi olursanız bende iyi olurum yoksa kepçe kürek oluruz diyorum açık açıkkkk

Sonunda snein dediğin oldu yaa boşverrrrr:2::2:
Şu telefonda kopya olayına koptum

ay alcazda işte bak bak bitane oğlumuz var gelin karıştırtmadı demesinler die yoksa ben bilirim ne yapacağımı

Canım desinlerle uğraşmıcaksın sonra sen üzülürsün
Git nişanlınla bak kuzucum sen

valla ben biraz dik kafayımdır.kaynanatörde tam yönetici yani.
hani böyle olsa daha iyi olur gibi bi cümle kurmaz asla.böyle olacak.bitti.lafının üstüne laf söylenmez falan.
ama unuttukları bişey var.orası benm evim benm esyam benm düzenim.o evde benm sözm geçer.ve laf söyletmem kendime.o konuda sıkıntım yok nişanlımdan izinliyim.annesine benm yanımda falan demediği kalmıyo.kadın bize laf söyleyemiyo.ikisi biz oldu millete kafa tutuyo diyolarmış :))) aynende öyle oluyo :)))

telaş telaş hep telaş ama tatlı telaşlardır bunlar dimi bu arada sen izmite mi gelin gidiyordun

aynen benimkide öle

doğru diyosun cnm ya valla öle gidip onla bakım benm görümcede daha doğrusu benmki sölemiş makyaj takımı alın süpriz die bende kzıdım gtmiş almış dedim aşkım benm begeneceğim olur nie alıyolar ben kendim begenirim dedim her halta karışıyooo yaa

canım ne derlerse desinler bence boşver umursama.bize direk bizde gelcez dedikleri halde götürmedik.aman iyilik yaramıyo.dikleşcen iyi olursun.erkek tarafının bi gözü körse diğerinide sen kör etcen.
valla bende lafımı çekmşyorum siz iyi olursanız bende iyi olurum yoksa kepçe kürek oluruz diyorum açık açıkkkk
bende diyorum öyle.siz benm için eşimin annesi babasısınız.benm teyzem halam amcam dayım dedem annem babam değilsiniz.siz iyi olursanız bal börek,siz iyi olmazsanız meraba meraba bitti.bu olur yani.seçim sizin diyorumki.

evet canım eninde sonunda benm dediğim oldu çok şükür herşey istediğim gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…