- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.041
kızlarrr benim normalde mutfakta davlumbaz yeri ve fırın yeri yok ankastre için yani fırınlı aygaz ve aspiratör yeri bırakmışlar
bu üniteyi yapan adama onlarıda yaptıracaklar yani davlumbaz ve ankastre fırın kabini
büyük arabayla gelmişken bulaşık makinesinide alalım bağlatırız dediler
yani kısacası çeyizimin biraz böylelikle yeni evime doğru yol almış oluyor
babamla konuştum anneme ulaşamamış beni arıyo gelecekler almaya etrafını boşaltın onların diyo ama sesi titriyo yaa ayy ben çok duygulandım çok kötü oldum babamın sesinden etkilendim
biz nişanlımla 3 gün boyunca sürekli gezdik mağazalara baktık esya için karar vermeye calıştık.neyse esyaların alıanacgı gün sabah erkenden çıktık.syalarımızı netlştirdik.
rengini kumaşını herşeyini seçtik.beyaz esyayıda aynı şekilde.sipariş fişine yazdırdık
öğleden sonra annem-dayım-onun annesi babası gelcekti.
neyse dayım annem nişanlım ben magazaya gittik.
kaynanatörle kocası gelmiyo.nişanlım arıyo bahaneler üretiyolar.kadın diyoki bana ne gerek var siz begenmişsiniz laf sokuyo.adam telefonu hiç açmıyo açınca işim var gelemiyorum diyo vs.neyse en son geldiler büyük ugraslar sayesinde.ama görmeniz lazım.kadının agzı 2 metre uzamış surat asmaktan
biz çekildik kenara pazarlıklarını izledik.sonrada herkese teşekkür ettik çıktık.
kaynanatör kimseyle konuşmuyo falan.
anneme diyomuşki benide götürseler nolurdu benmde hevesliğim vardı.
yai biz onu magaza magaza niye gezdirmemişiz gerizekalıdaki zihniyete bakar mısınız.
annemde demişki onlar genç.zaten uzaktalar.hem basbasa kalamıyolar.hem gezmiş hem bakmışlar işte benide cagırmadılar cagırsalardıda ben gitmezdim kullancak olan onlar banane demiş annem.hiç sesini çıkarmamış ama hep surat astı.
neyse esyaların geleceği gün evime gittim.
benm evim çatı katı.yatak odasının tekli komidinlerini almadım.evimde köşe kuytu yerlere kapak yaptırmış nişanlım.oraları kullancam komidin niyetine.
bana diyoki niye almadın komidin.sıgmıyodu nereye koycaktım dedim.üstüste koyardın diyo.ne öle be çirkin dururdu gerek yok ferah işte dedim.ne bilim ben takımın bozulmasını sevmiyorum dedi.
güldüm dedimki anne sen sevmiyo olabilirsin benm için sıkıntı yok dedim.
ve oırda iyiki esya almaya götürmemişiz dedim içimden herşeye karıscaktı kesin.
sonra tüllerimin geleceği gün de evime gittim.pat diye o kuzeni geldi.
ama kesin haberli.organize bişeydi çünkü anladım ben.geldi o öptü beni hoşgeldin dedi.hoşbulduk bile demedim.
hiç konuşmadım.çsadece bi ara kaynanama tüllerle ilgili bişi sölediğini duydum.döndüm arkama sert bi şekilde ben öyle istedim dedim.
ama hiç konuşmadım muhatap olmadım.
muhatap olmicamda.kaynanaya bi gün önce dedimki evi kimle temizledin dolaplar berbat dedim marangoz tozu duruyo dedim.
dediki xxxxx ablan temizliyodu işi çıktı gitti.meger onunla temizlemişler.aaaa biz onla tartıştık nası olduda teizledi dedim.bişi söylemedi mi sana dedim.yooo söylemedi dedi.
ama niye tartıştınız diye bile sormadı.meraklı melahattir kaynana normalde.demekki konuşmuşlarki sormadı bana.ve o gün geleceğinden haberi vardı hatta özellikle çagırdı bence.
my_everything kullanıcısından alıntı
kızlarrr benim normalde mutfakta davlumbaz yeri ve fırın yeri yok ankastre için yani fırınlı aygaz ve aspiratör yeri bırakmışlar
bu üniteyi yapan adama onlarıda yaptıracaklar yani davlumbaz ve ankastre fırın kabini
büyük arabayla gelmişken bulaşık makinesinide alalım bağlatırız dediler
yani kısacası çeyizimin biraz böylelikle yeni evime doğru yol almış oluyor
babamla konuştum anneme ulaşamamış beni arıyo gelecekler almaya etrafını boşaltın onların diyo ama sesi titriyo yaa ayy ben çok duygulandım çok kötü oldum babamın sesinden etkilendim
kaynanatör benm yanımda yegenine teşkkür ediyo evi temizlediği için..ben ne dedim biliyo musunuz :)))
aman hiç gerek yoktu on kere kirlenir temizlenir bu ev sizden sonra 3 kerede ben temizledim dedimhiç teşekkür etme girişiminde bulunmadım
çeyizlerimi bi odaya koydum gidine.kolileri açıp kontrol etcem kırılan var mı diye.kaynata dikildi tepeme koliye bakıyo.bekliyolar açmamı.meraklılarya.
bende açmadım neyse ya daha sonra gelirim kontrol ederim ben bunları dedim.
baska bi gün annemle oraya kahve içmeye gittik.nişanlım msj attı yukarı gel diye evimize çıkmış megersem.bende exxxx gelmiş yukarı çıkıyorum dedim çıktım.hemen kolilere bakamadık bi 10 dk falan geçti
sonra onlar geldi.biz nişanlımla açmaya basladık odaya girdiler.sinir oldum.ya kaynata da bekliyoı teem attı gıcık oldum.
anneme dedimki ya siz ne bekliyosunuz tepemde.baska işiniz yok mu gidin hadi dedim tıpış tıpış gittilr
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ama olsunve o oda kilitli.anahtarı bende durdu ben ordayken.gözlerinin önünde kilitledim hırslarından çatladılar.gelirkende nişanlıma verdim.oda cebinde tasıyomuş
Konuşmuştur canım onlar
anlatmıştır o kız
Sonuçta kayınvaliden doldurmamışmıydı onunla konuş diye...
Sen tekrar temizlersin kuzucum
Takma boşver sen mutluluğuna bak kocişinle
Mobilyalarında çok güzel
Sen keyfine bak
Ne kadar az kaldı
Topiğimizin ilk ve güzel gelciği
İşte böyle destek olcakları yerde köstek olmuyorlar mı ona kızıyorum
Senin ne işin var mobilya bakmada otur evinde yahu
kaynanatör benm yanımda yegenine teşkkür ediyo evi temizlediği için..ben ne dedim biliyo musunuz :)))
aman hiç gerek yoktu on kere kirlenir temizlenir bu ev sizden sonra 3 kerede ben temizledim dedimhiç teşekkür etme girişiminde bulunmadım
çeyizlerimi bi odaya koydum gidine.kolileri açıp kontrol etcem kırılan var mı diye.kaynata dikildi tepeme koliye bakıyo.bekliyolar açmamı.meraklılarya.
bende açmadım neyse ya daha sonra gelirim kontrol ederim ben bunları dedim.
baska bi gün annemle oraya kahve içmeye gittik.nişanlım msj attı yukarı gel diye evimize çıkmış megersem.bende exxxx gelmiş yukarı çıkıyorum dedim çıktım.hemen kolilere bakamadık bi 10 dk falan geçti
sonra onlar geldi.biz nişanlımla açmaya basladık odaya girdiler.sinir oldum.ya kaynata da bekliyoı teem attı gıcık oldum.
anneme dedimki ya siz ne bekliyosunuz tepemde.baska işiniz yok mu gidin hadi dedim tıpış tıpış gittilr
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ama olsunve o oda kilitli.anahtarı bende durdu ben ordayken.gözlerinin önünde kilitledim hırslarından çatladılar.gelirkende nişanlıma verdim.oda cebinde tasıyomuş
Merveeeeeeee senden korkulur yavrucummmmm
vermesin anahtarı açıp bakarlar yaniiii aman hep bölleler bakalım bzide cumrtesi mobilya almaya gtceez kayınpeder yok il dışında mobilya alcz tel etmiş benmki alın demiş işte alcz bende bak bak gelin kafasına göre gidiyo demesinler dedim söle annengile diyolarsa baban gelince gidelim dedim nişanlım yok gidecez dedi bende tamam dedim
bakarlar tabi meraklılar çünkü.
amannn gidin alın boşver.çok eskide kaldı sülalecek gezmek.
bi de benimkiler genç yani düşünün.43-44 yaslarında falan.
ama onların zihniyetinde esya nası alınır.
dede anneanne teyzeler amcalar yengeler hep birlikte gzilir.
bakarlar tabi meraklılar çünkü.
amannn gidin alın boşver.çok eskide kaldı sülalecek gezmek.
bi de benimkiler genç yani düşünün.43-44 yaslarında falan.
ama onların zihniyetinde esya nası alınır.
dede anneanne teyzeler amcalar yengeler hep birlikte gzilir.
kesinlikle konuşmuşlardır bana güya uyanıklık yapıyo ama benm kim oldugumu bilmiyo yani.
yatak odamı daha farklı hayal ettim ama odamın ölçüsüne uymuyodu onu aldık.olsun o da çok tatlı oldu kurulunca.yemek odası bembeyaz zaten çok ferah oldu.otrma odasını bende görmedim seçtiğim kumaşlarla nası bişi çıkcak bakalım ortaya
ya sorma kuzum acayip köstek oluyolar.yüz kere gelinliğimi sormuşlardı açıkmı kapalımı diye her seferinde açıkk demiştim yine sordular açık demiştimya,ben telefonda sizin kopyanızla falan mı konusuyorum dedim :))))
vermesin anahtarı açıp bakarlar yaniiii aman hep bölleler bakalım bzide cumrtesi mobilya almaya gtceez kayınpeder yok il dışında mobilya alcz tel etmiş benmki alın demiş işte alcz bende bak bak gelin kafasına göre gidiyo demesinler dedim söle annengile diyolarsa baban gelince gidelim dedim nişanlım yok gidecez dedi bende tamam dedim
ay alcazda işte bak bak bitane oğlumuz var gelin karıştırtmadı demesinler die yoksa ben bilirim ne yapacağımı
MERHABA KIZLAR,
merve naber tatlım,valla okudum yazdıklarını senden korkulur keske bende böyle davranabilsem gerci benin kayınvalidem karısmıyo hıcbıseye ama ben kendımı senın gıbı savunacak karakterde değilim,keşke olsaydım susar aglarım bişey yapsalar bile,nişanlımda seninki gibi değil ailesine laf soyletmez hiç
biz nişanlımla 3 gün boyunca sürekli gezdik mağazalara baktık esya için karar vermeye calıştık.neyse esyaların alıanacgı gün sabah erkenden çıktık.syalarımızı netlştirdik.
rengini kumaşını herşeyini seçtik.beyaz esyayıda aynı şekilde.sipariş fişine yazdırdık
öğleden sonra annem-dayım-onun annesi babası gelcekti.
neyse dayım annem nişanlım ben magazaya gittik.
kaynanatörle kocası gelmiyo.nişanlım arıyo bahaneler üretiyolar.kadın diyoki bana ne gerek var siz begenmişsiniz laf sokuyo.adam telefonu hiç açmıyo açınca işim var gelemiyorum diyo vs.neyse en son geldiler büyük ugraslar sayesinde.ama görmeniz lazım.kadının agzı 2 metre uzamış surat asmaktan
biz çekildik kenara pazarlıklarını izledik.sonrada herkese teşekkür ettik çıktık.
kaynanatör kimseyle konuşmuyo falan.
anneme diyomuşki benide götürseler nolurdu benmde hevesliğim vardı.
yai biz onu magaza magaza niye gezdirmemişiz gerizekalıdaki zihniyete bakar mısınız.
annemde demişki onlar genç.zaten uzaktalar.hem basbasa kalamıyolar.hem gezmiş hem bakmışlar işte benide cagırmadılar cagırsalardıda ben gitmezdim kullancak olan onlar banane demiş annem.hiç sesini çıkarmamış ama hep surat astı.
neyse esyaların geleceği gün evime gittim.
benm evim çatı katı.yatak odasının tekli komidinlerini almadım.evimde köşe kuytu yerlere kapak yaptırmış nişanlım.oraları kullancam komidin niyetine.
bana diyoki niye almadın komidin.sıgmıyodu nereye koycaktım dedim.üstüste koyardın diyo.ne öle be çirkin dururdu gerek yok ferah işte dedim.ne bilim ben takımın bozulmasını sevmiyorum dedi.
güldüm dedimki anne sen sevmiyo olabilirsin benm için sıkıntı yok dedim.
ve oırda iyiki esya almaya götürmemişiz dedim içimden herşeye karıscaktı kesin.
sonra tüllerimin geleceği gün de evime gittim.pat diye o kuzeni geldi.
ama kesin haberli.organize bişeydi çünkü anladım ben.geldi o öptü beni hoşgeldin dedi.hoşbulduk bile demedim.
hiç konuşmadım.çsadece bi ara kaynanama tüllerle ilgili bişi sölediğini duydum.döndüm arkama sert bi şekilde ben öyle istedim dedim.
ama hiç konuşmadım muhatap olmadım.
muhatap olmicamda.kaynanaya bi gün önce dedimki evi kimle temizledin dolaplar berbat dedim marangoz tozu duruyo dedim.
dediki xxxxx ablan temizliyodu işi çıktı gitti.meger onunla temizlemişler.aaaa biz onla tartıştık nası olduda teizledi dedim.bişi söylemedi mi sana dedim.yooo söylemedi dedi.
ama niye tartıştınız diye bile sormadı.meraklı melahattir kaynana normalde.demekki konuşmuşlarki sormadı bana.ve o gün geleceğinden haberi vardı hatta özellikle çagırdı bence.
MERHABA KIZLAR,
merve naber tatlım,valla okudum yazdıklarını senden korkulur keske bende böyle davranabilsem gerci benin kayınvalidem karısmıyo hıcbıseye ama ben kendımı senın gıbı savunacak karakterde değilim,keşke olsaydım susar aglarım bişey yapsalar bile,nişanlımda seninki gibi değil ailesine laf soyletmez hiç
valla bende lafımı çekmşyorum siz iyi olursanız bende iyi olurum yoksa kepçe kürek oluruz diyorum açık açıkkkk
Sonunda snein dediğin oldu yaa boşverrrrr:2::2:
Şu telefonda kopya olayına koptum
Canım desinlerle uğraşmıcaksın sonra sen üzülürsün
Git nişanlınla bak kuzucum sen
canım ne derlerse desinler bence boşver umursama.bize direk bizde gelcez dedikleri halde götürmedik.aman iyilik yaramıyo.dikleşcen iyi olursun.erkek tarafının bi gözü körse diğerinide sen kör etcen.ay alcazda işte bak bak bitane oğlumuz var gelin karıştırtmadı demesinler die yoksa ben bilirim ne yapacağımı
bende diyorum öyle.siz benm için eşimin annesi babasısınız.benm teyzem halam amcam dayım dedem annem babam değilsiniz.siz iyi olursanız bal börek,siz iyi olmazsanız meraba meraba bitti.bu olur yani.seçim sizin diyorumki.valla bende lafımı çekmşyorum siz iyi olursanız bende iyi olurum yoksa kepçe kürek oluruz diyorum açık açıkkkk
Sonunda snein dediğin oldu yaa boşverrrrr:2::2:
Şu telefonda kopya olayına koptum
Canım desinlerle uğraşmıcaksın sonra sen üzülürsün
Git nişanlınla bak kuzucum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?