- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.061
doğru diyosun cnm ya valla öle gidip onla bakım benm görümcede daha doğrusu benmki sölemiş makyaj takımı alın süpriz die bende kzıdım gtmiş almış dedim aşkım benm begeneceğim olur nie alıyolar ben kendim begenirim dedim her halta karışıyooo yaa
Biz gelinle fenayız bence
valla ben biraz dik kafayımdır.kaynanatörde tam yönetici yani.
hani böyle olsa daha iyi olur gibi bi cümle kurmaz asla.böyle olacak.bitti.lafının üstüne laf söylenmez falan.
ama unuttukları bişey var.orası benm evim benm esyam benm düzenim.o evde benm sözm geçer.ve laf söyletmem kendime.o konuda sıkıntım yok nişanlımdan izinliyim.annesine benm yanımda falan demediği kalmıyo.kadın bize laf söyleyemiyo.ikisi biz oldu millete kafa tutuyo diyolarmış :))) aynende öyle oluyo :)))
doğru diyosun cnm ya valla öle gidip onla bakım benm görümcede daha doğrusu benmki sölemiş makyaj takımı alın süpriz die bende kzıdım gtmiş almış dedim aşkım benm begeneceğim olur nie alıyolar ben kendim begenirim dedim her halta karışıyooo yaa
valla öle olmak gerekiyoo birazda baş olmas yani benmkinin teyzesini sevmyorum bidee fettan kadınnn neymiş onun nişanlı kızından benm nişanlımı kıskanıyomuşum lafa bak bende benm kıskandığım yok ablam 30 ben 22 lafı olmaz dedim bozulduuu
MERHABA KIZLAR,
merve naber tatlım,valla okudum yazdıklarını senden korkulur keske bende böyle davranabilsem gerci benin kayınvalidem karısmıyo hıcbıseye ama ben kendımı senın gıbı savunacak karakterde değilim,keşke olsaydım susar aglarım bişey yapsalar bile,nişanlımda seninki gibi değil ailesine laf soyletmez hiç
evet kuzum tatlı telaşlar ama gerginlik hat safhada oluyo.herkes oatlamaya hazır bomba gibi oluyotelaş telaş hep telaş ama tatlı telaşlardır bunlar dimi bu arada sen izmite mi gelin gidiyordun
aynen benimkide öle
olması gereken bu şekerimmmmBiz gelinle fenayız bence
benim görümcem hiç karışmaz fikirlerimize hep saygı gösterir bana ufak hediyeler alır maşallah aramız çok iyidir.
nişanlım ailesini savunan onlara laf söyletmeyen haklıyı haksızı göremeyen biri olsa zaten benm nişanlım o olmazdıbende saliha_25 gibi pek konuşamıyorum.. sanırım biraz nişanlımdan kaynaklanıyr buda benmkide hiç laf söyletmiyor. senin bu kadar rahat olman nişanlından kaynaklanıyor çok takdir ettim nişanlını yoksa huzurum kaçmasın diye bu kadar rahat konuşamazdın(
benim nişanlımda ailesine laf söyletmez ki allaha şükür benim aram hepsiylede iyi şükürler olsun sorun yaşamıyoruz ben ne istersem alınıyo yapılıyo tek gelin tek erkek olunca etrafımızda dönülüyo allah rası olsun hepsinden ne ben onları ne onlar beni üzerlermaşşalahhhhh
kaynanatör benm yanımda yegenine teşkkür ediyo evi temizlediği için..ben ne dedim biliyo musunuz :)))
aman hiç gerek yoktu on kere kirlenir temizlenir bu ev sizden sonra 3 kerede ben temizledim dedimhiç teşekkür etme girişiminde bulunmadım
çeyizlerimi bi odaya koydum gidine.kolileri açıp kontrol etcem kırılan var mı diye.kaynata dikildi tepeme koliye bakıyo.bekliyolar açmamı.meraklılarya.
bende açmadım neyse ya daha sonra gelirim kontrol ederim ben bunları dedim.
baska bi gün annemle oraya kahve içmeye gittik.nişanlım msj attı yukarı gel diye evimize çıkmış megersem.bende exxxx gelmiş yukarı çıkıyorum dedim çıktım.hemen kolilere bakamadık bi 10 dk falan geçti
sonra onlar geldi.biz nişanlımla açmaya basladık odaya girdiler.sinir oldum.ya kaynata da bekliyoı teem attı gıcık oldum.
anneme dedimki ya siz ne bekliyosunuz tepemde.baska işiniz yok mu gidin hadi dedim tıpış tıpış gittilr
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ama olsunve o oda kilitli.anahtarı bende durdu ben ordayken.gözlerinin önünde kilitledim hırslarından çatladılar.gelirkende nişanlıma verdim.oda cebinde tasıyomuş
aman aman allah bozmasın canım ne güzel aynen benimde 2 görümcem var ve aramız çok iyiçok severim ablalarını
nişanlım ailesini savunan onlara laf söyletmeyen haklıyı haksızı göremeyen biri olsa zaten benm nişanlım o olmazdıaçıkça ona da söyledim bunu bilmem artık tırsıyoda olabilir
senin gibi düşünen çok az var canım allah bozmasın diyeli,m
evet kuzum tatlı telaşlar ama gerginlik hat safhada oluyo.herkes oatlamaya hazır bomba gibi oluyo
olması gereken bu şekerimmmm:16
evet yaaaa her şeye karısmak istiyolar offf napcaz şu büyüklerle bilmiyorum..
ben bitek onlara kızmıyorum benm kendi babamda aynı.benden habersiz 1 iğne bile girmicek bu eve modunda.
davetiyeyi ondan habersiz seçtim diye 3 gün konuşmadı.yahu adam nişanlım seçimi bana bırakmış.kayınpeder parasını veren o bile sormuyoda sana noluyo dimi.öle işte.babamında acayip dandik huyları vardır.allah kardeşimle evlencek hatuna sabır versin.
çünkü herşeye karısmak ister.biz niye tabak alırken ona sölemişiz tabagı evde görmüş vs vs kaynanadan çok babam bunalttı beni valla.ayrımcılık yok bende.
gerçi annemle ben babamı frenlemeye calısıyoruz da bakalım artık.o zamanlar bi gelsin ben kardeşime ve gelinimze destek verrim babama sürekli anlatırım.elimizden geldiğinde karıştırtmamaya calısırz
aman aman allah bozmasın canım ne güzel aynen benimde 2 görümcem var ve aramız çok iyiçok severim ablalarını
Mervem hoşgeldin...valla okurken baya güldüm çok iyi yapmışın kuzum...şimdiden koymuşun ortaya msafeyi süper olmuş...herkes senin gibi yapamazdı tebrik ederim kuzucum
Bazen böyle yapmak gerekiyor yani..Banada güzel fikirler verdin yaptıklarınla
Kızlar kan tahlilimi verdim...Verem dispanserinde de akcier filmimi çektirdim sabah sabah yoruldum yaaaa :44:
benmde aram iyi ailesiyle ama etrafımızda karışanlar olmasa hele teyzeler amcalar hele o teyzesi kaynanmın kadının aklına giriyooo
hee kızlar yazcam yazcam araya baska laflar girdi.
benm kaynımda nişanlıydı hatırlarsınız.
onu nişanladıktan sonra beni aramaz sormaz oldular ilgi ona yogunlaşmıştı falan.
ben ordayken kız nişanı attı.bunların dünyaları baslarına yıkıldı aglamalar sızlamalar görmeyin gitsin.
dedimki suçlu kız değil suclu oglunuzda değil.suçlu sizsiniz.oglunuza uygun bi kız mıydı o dedim.
ona onun gibi birini bulmalıydınız dedim (kaynım %70 özürlü.maası falan var kız acayip akıllı zeki yırtık biri )
kaynımın evi var diye kızı baglayabilceklerini sandılar.kıza kıyafetler bayramda hedyeler alıyolardır annemin bayramını kutlamıyolardı bile.
nişanlım demişki yaaaaa nolduuuu ayrımcılık yaptınız merveyi attınız onun üstüne düştünüz.kaldınız mı yine bize demiş.
kaynanamda laf sokup durma demiş.öle işte.
bizde geline eksik görülür düğüne yakın.
çamaşır kesme deriz.
bastan asagı dış kıyafet iç kıyafet çanta ayakkabı pijama eşofman çorap herşey yani.
dedilerki hadi eksik görmeye gidelim.
dedimki siz ayırdıgınız bütçeyi bana verin ben istanbuldan alırım dedm parasını aldım
kızlar biri nereye gelin gideceğimi sormuştu.unuttum yazmayı.
orduya gelin gidiyorum inşallah
kızlar ben bi kahvaltı yapim geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?