2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benim görümcem hiç karışmaz fikirlerimize hep saygı gösterir bana ufak hediyeler alır maşallah aramız çok iyidir.

Biz gelinle fenayız bence

valla öle olmak gerekiyoo birazda baş olmas yani benmkinin teyzesini sevmyorum bidee fettan kadınnn neymiş onun nişanlı kızından benm nişanlımı kıskanıyomuşum lafa bak bende benm kıskandığım yok ablam 30 ben 22 lafı olmaz dedim bozulduuu

bende saliha_25 gibi pek konuşamıyorum.. sanırım biraz nişanlımdan kaynaklanıyr buda benmkide hiç laf söyletmiyor. senin bu kadar rahat olman nişanlından kaynaklanıyor çok takdir ettim nişanlını yoksa huzurum kaçmasın diye bu kadar rahat konuşamazdın(

Benim görümcem yok şükür

aaaa çok büyük terbiyesizlik bu ne demek bu
20 de olsa kıskanılmaz ki kardeşler onlar neden kıskancan ki

benim nişanlımda ailesine laf söyletmez ki allaha şükür benim aram hepsiylede iyi şükürler olsun sorun yaşamıyoruz ben ne istersem alınıyo yapılıyo tek gelin tek erkek olunca etrafımızda dönülüyo allah rası olsun hepsinden ne ben onları ne onlar beni üzerler maşşalahhhhh

telaş telaş hep telaş ama tatlı telaşlardır bunlar dimi bu arada sen izmite mi gelin gidiyordun

aynen benimkide öle
evet kuzum tatlı telaşlar ama gerginlik hat safhada oluyo.herkes oatlamaya hazır bomba gibi oluyo
Biz gelinle fenayız bence
olması gereken bu şekerimmmm :16

evet yaaaa her şeye karısmak istiyolar offf napcaz şu büyüklerle bilmiyorum..
ben bitek onlara kızmıyorum benm kendi babamda aynı.benden habersiz 1 iğne bile girmicek bu eve modunda.
davetiyeyi ondan habersiz seçtim diye 3 gün konuşmadı.yahu adam nişanlım seçimi bana bırakmış.kayınpeder parasını veren o bile sormuyoda sana noluyo dimi.öle işte.babamında acayip dandik huyları vardır.allah kardeşimle evlencek hatuna sabır versin.
çünkü herşeye karısmak ister.biz niye tabak alırken ona sölemişiz tabagı evde görmüş vs vs kaynanadan çok babam bunalttı beni valla.ayrımcılık yok bende.
gerçi annemle ben babamı frenlemeye calısıyoruz da bakalım artık.o zamanlar bi gelsin ben kardeşime ve gelinimze destek verrim babama sürekli anlatırım.elimizden geldiğinde karıştırtmamaya calısırz

nişanlım ailesini savunan onlara laf söyletmeyen haklıyı haksızı göremeyen biri olsa zaten benm nişanlım o olmazdı açıkça ona da söyledim bunu bilmem artık tırsıyoda olabilir

senin gibi düşünen çok az var canım allah bozmasın diyeli,m

Mervem hoşgeldin...valla okurken baya güldüm çok iyi yapmışın kuzum...şimdiden koymuşun ortaya msafeyi süper olmuş...herkes senin gibi yapamazdı tebrik ederim kuzucum
Bazen böyle yapmak gerekiyor yani..Banada güzel fikirler verdin yaptıklarınla

Kızlar kan tahlilimi verdim...Verem dispanserinde de akcier filmimi çektirdim sabah sabah yoruldum yaaaa :44:

Son düzenleme:
aman aman allah bozmasın canım ne güzel aynen benimde 2 görümcem var ve aramız çok iyi çok severim ablalarını

benmde aram iyi ailesiyle ama etrafımızda karışanlar olmasa hele teyzeler amcalar hele o teyzesi kaynanmın kadının aklına giriyooo

hee kızlar yazcam yazcam araya baska laflar girdi.
benm kaynımda nişanlıydı hatırlarsınız.
onu nişanladıktan sonra beni aramaz sormaz oldular ilgi ona yogunlaşmıştı falan.
ben ordayken kız nişanı attı.bunların dünyaları baslarına yıkıldı aglamalar sızlamalar görmeyin gitsin.
dedimki suçlu kız değil suclu oglunuzda değil.suçlu sizsiniz.oglunuza uygun bi kız mıydı o dedim.
ona onun gibi birini bulmalıydınız dedim (kaynım %70 özürlü.maası falan var kız acayip akıllı zeki yırtık biri )
kaynımın evi var diye kızı baglayabilceklerini sandılar.kıza kıyafetler bayramda hedyeler alıyolardır annemin bayramını kutlamıyolardı bile.
nişanlım demişki yaaaaa nolduuuu ayrımcılık yaptınız merveyi attınız onun üstüne düştünüz.kaldınız mı yine bize demiş.
kaynanamda laf sokup durma demiş.öle işte.

bizde geline eksik görülür düğüne yakın.
çamaşır kesme deriz.
bastan asagı dış kıyafet iç kıyafet çanta ayakkabı pijama eşofman çorap herşey yani.
dedilerki hadi eksik görmeye gidelim.
dedimki siz ayırdıgınız bütçeyi bana verin ben istanbuldan alırım dedm parasını aldım

şanslısın canım ne güzel.. Allah ağzınızın tadını bozmasın, nişanlının aileside konuştuğuyla kalır, konuşup konuşup kendi canlarını sıkarlar..

benim hiç bu tip şeylerim olmadı inşallah olmaz ama bende bi an önce evimi yerleştirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm

aman aman allah bozmasın canım ne güzel aynen benimde 2 görümcem var ve aramız çok iyi çok severim ablalarını

allah bozmasın canım

hoşbuldum canımmm.
evet mesafeyi koydum.çekiniyolar bend şimdi.iyi oldu.böyle olunca kıymetleniyosun cidden.

ayy ben sağlık raporum için tam 1 hafta ugrastım yaaaa.istanbul gibi bi yerde çok uzun sürüyo böyle işler.

benmde aram iyi ailesiyle ama etrafımızda karışanlar olmasa hele teyzeler amcalar hele o teyzesi kaynanmın kadının aklına giriyooo

şükürler olsun öyle bir sorunum yok kayınvalidem çok bilgili bir kadındır ben ne istesem alıyor saolsun benim bakışlarımdan anlıyor neyi beğenip neyi beğenmediğimi çünkü çok zorluk yaşamış gençliğinde benim çekmemi istemiyo bana bunu açık açık söyledi ben çok çektim sen çekme senin herşeyin olsun elimden geldiğincede yaparım diyo allaha şükürler olsun bugüne kadar saygısızca bi olay geçmedi aramızda.

kızlar biri nereye gelin gideceğimi sormuştu.unuttum yazmayı.
orduya gelin gidiyorum inşallah

kızlar ben bi kahvaltı yapim geliyorum

uyy baya uzağa gidiyormuşsun afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…