2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
herkese tünaydın kızlar keyifler nasıl bakalım? bu gün bir çarşamba pazarı yapıcam bakim bi neler varmış oralarda
geçmişi okuyup geliyorummm

Şükür tatlım hemen hal oldu sonuçlarımda öğle sonu çıkıcak annem alıp göstercek doktora...Yapılacaklar arasında büyük şeylerden biri daha eksilecek şükür :)

kızlarrr aksama misafirim gelcek.şimdi markete gidip bişiler alcam sonra biraz evi toparlayıp hazırlık yapcam.görüşürüz yarın inşallah.öptüm hepinixi

herkese tünaydın kızlar keyifler nasıl bakalım? bu gün bir çarşamba pazarı yapıcam bakim bi neler varmış oralarda
geçmişi okuyup geliyorummm

iyi allaha şükür tatlım sen nasılsın gez bakalım bizide bilgilendirirsin

ayy ne oldu bi türlü giremedim bu arada yemeğe gideyim inş düzelir die geldim baktım düzelmişş

kızlarrr aksama misafirim gelcek.şimdi markete gidip bişiler alcam sonra biraz evi toparlayıp hazırlık yapcam.görüşürüz yarın inşallah.öptüm hepinixi

Mervemm hoşgeldinn cnm,, özlettin kendinii, geçmişi okuudm,, neler yapmışsın sen öyleee, ama halletmişsin herşeyini çok sevindim artık bidahaki gidişinde gelin olcaksın hayırlısı, bu arada eşyalarını çok merak ettimmm. Öpüyom cnm

Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S

Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S

Tatlım bende başlarda öyle hissediyordum..hergün katılırsan şekerim alışırsın sende...Bu arada düğün ne zaman senin canım?

tatlım benim neden böyle düşünüyorsun ben buraya üye olalı çok kısa bi zaman oldu herkes burda birbirine yardım ediyorlar sanırım sen çok fazla giremiyorsun emin ol çok yardımları dokunuyo arkadaşların hepside birbirinden güzel insanlar sohbetleri hoş insanlar ben çok sevdim bu topiği

bende takip ediyorum arkadaşların yazılarını okuyup onlar adına mutlu olyrm, ben yeni üyeyim, ama benim içim yandığı için fazla adapte olamyrm.

evet güzelim, arkadaşların hepsi yardımcı olmayı konuşmayı seven insanlar iyyiki üye olmuşum diorum çekinmeden sürekli yazyrm çünki bu forumda okuduklarım beni rahatlatıo

evet güzelim, arkadaşların hepsi yardımcı olmayı konuşmayı seven insanlar iyyiki üye olmuşum diorum çekinmeden sürekli yazyrm çünki bu forumda okuduklarım beni rahatlatıo

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! düğünlere az kaldı kalbm cıkıcak yerınden....

Bende kendimi burdan alamıyorum
Sizlerle konuşmadığımda eksik oluyorum sanki ya

Ayy aynen tuğçemmm yaaa..Sabah sağlık ocağında diyorum ayy anne kızlar başlamıştır muhabbete diyor...Annemde hangi kızlar diye soruyor tabii :))))))) Bende 2012 gelin adayları deyince yüzümde delirmişim gibi bakıyor Ama napıyım ben çok sevdim sizleri yaaa

Oyyy kuzuccuuumm benim
Bende dün damatlık alırken annem Tuğçe nasıl takip ediyorsun bu kadar indirimi dedi
Bende kk dedim
O da ne diyo bana hahahhaha

Seviyorum siziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…