- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.081
hoşbuldum canımmm.
evet mesafeyi koydum.çekiniyolar bend şimdi.iyi oldu.böyle olunca kıymetleniyosun cidden.
ayy ben sağlık raporum için tam 1 hafta ugrastım yaaaa.istanbul gibi bi yerde çok uzun sürüyo böyle işler.
herkese tünaydın kızlarkeyifler nasıl bakalım? bu gün bir çarşamba pazarı yapıcam bakim bi neler varmış oralarda
geçmişi okuyup geliyorummm
herkese tünaydın kızlarkeyifler nasıl bakalım? bu gün bir çarşamba pazarı yapıcam bakim bi neler varmış oralarda
geçmişi okuyup geliyorummm
kızlarrr aksama misafirim gelcek.şimdi markete gidip bişiler alcam sonra biraz evi toparlayıp hazırlık yapcam.görüşürüz yarın inşallah.öptüm hepinixi
kızlarrr aksama misafirim gelcek.şimdi markete gidip bişiler alcam sonra biraz evi toparlayıp hazırlık yapcam.görüşürüz yarın inşallah.öptüm hepinixi
Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S
Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S
tatlım benim neden böyle düşünüyorsun ben buraya üye olalı çok kısa bi zaman oldu herkes burda birbirine yardım ediyorlar sanırım sen çok fazla giremiyorsun emin ol çok yardımları dokunuyo arkadaşların hepside birbirinden güzel insanlar sohbetleri hoş insanlar ben çok sevdim bu topiği
evet güzelim, arkadaşların hepsi yardımcı olmayı konuşmayı seven insanlar iyyiki üye olmuşum diorum çekinmeden sürekli yazyrm çünki bu forumda okuduklarım beni rahatlatıo
Bende kendimi burdan alamıyorum
Sizlerle konuşmadığımda eksik oluyorum sanki ya
Bende kendimi burdan alamıyorum
Sizlerle konuşmadığımda eksik oluyorum sanki ya
Ayy aynen tuğçemmm yaaa..Sabah sağlık ocağında diyorum ayy anne kızlar başlamıştır muhabbete diyor...Annemde hangi kızlar diye soruyor tabii :))))))) Bende 2012 gelin adayları deyince yüzümde delirmişim gibi bakıyorAma napıyım ben çok sevdim sizleri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?