- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.101
Oyyy kuzuccuuumm benim
Bende dün damatlık alırken annem Tuğçe nasıl takip ediyorsun bu kadar indirimi dedi
Bende kk dedim
O da ne diyo bana hahahhaha
Seviyorum siziiiiii
Pike güzel
ama yatak örtüsünü beğenmedim ben
İkiside bence güzel ama ilkini daha çok beğendim ama fiyat pikeye göre pahalı biraz
aynen canım,pike hoş ama yatak örtüsü öyle kıvır kıvır seyleri hiç sevmiyorum ben dantelli güpürlü seyler daha asil duruyo bence
benim denk gelmiyorbalayından geldiktan 1hafta sonra olacam
tatlım pike takımı çok güzel bende böyle aldım fransız güpürlü ama yatak örtüsüde fransız güpürlü olsa daha güzel olurcanım
Tatlım hayırlı olsun..Ne kadar tuttunuz kına yerini? organşizasyon nasıl olacak bakalım... :)
benim nişanlımın tarafı da kalabalık, iyi anlaştık hepsiyle, daim olur inşallahBen sözlümün ailesinin kalabalık olduğunu bilirdim ama tahmin etmezdim bukadarını. Bana göre bizde kalabalıktık(!) ama onlar bizi değil 2 ye 3e bile katlar. Yinede çok seviyorum hepsini. Evim, kapım ayrı olduktan sonra onlar şenlik olur.
Toplandıklarında yine gidersiiin evleniince onlardan kopucak değilsin ki
Bi kaç gündür çeyiz işleriyle uğraşıyorum. Tel kırma masa örtüsüne başlamıştım bi heves yarım kalmıştı. Şimdi tekrar ona başladım bitince harika bişey olucak inşAllah.
Günün en güzel haberi sevdiceğim sigara bırakma kararı aldı. Randevu alıp doktorla görüşmeyi kabul etti. :124::124:
ayyy kızlar nasılda unuttum sizlerle paylaşmayı dün perdelerim takılmış
kızlar pazar günü ablam benim çeyizim için son eksiklerimi almış saoolsun aldıklarının listeside
rende
meyve bıçağı
tahta kepçe (4 adet)
tuzluk 4tane
büyükten küçüğe leğen
süpürce :)
faraş
kesme tahtası
çamaşır sepeti
süzgeç
süzek
çay süzgeçi
huni :)
mandal ve kovası
daha vardı ama unuttum aklıma gelirse yazarım kızlar bunlarda bitmiş oldu sacede kıyafet almam lazım başkada bişi yok allahın izniyle
Çamaşır askısı
Mandal Sepeti
Sofra Bezi
Günlük Masa Örtüsü
Günlük Yemek Takımı
Günlük Çatal-Bıçak-Kaşık Takımı
Yumurta Pişirici
Kahve Makinesi
Banyo Seti Küçük Wc için
Baskül
Nevresim takımı(5-6 var 1-2 alcam Çift kişilik)
Tek kişilik uyku seti
Hamam Takımı
Patates-Soğan sepeti
Tepsi (Deri)
Süpürge-Faraş
Kızlar eksiklerim bu kadar kalmış
hepinize mutluluklar dilyrm arkadaşlar. bende 2012 gelini olacaktım kafamda bişeyler tasarlamaya başlamıştımki ayrılık geldi çattı(
Allah sizlere yaşatmasın . hepnizie mutluluklar...
Günaydınnnn
Güzel gelinler
Aşklı bir gün olsun inşallahhhhh
Senin sayende damatlığı aldık
Teşekkürler kampanyadan haber verdiğin için
Dün Damatlığı aldık
D's Damattan
Şuan kampanya var
Gömlek+Kravat+Yelek+Mendil+Takım elbise =349 TL
Ama ben papyon kuşak istediğim için ayrıca papyon kuşak aldık
Yeleği kravatı istemedik ama almak zorunluymuş kampanyalı yakım olduğu için
Ayrı bir tane daha gömlek aldık malum sıcak terler diye değiştirir gömleği yedek olsun yanımızda ne olur ne olmaz düşüncesiyle
Birde ayakkabı aldık
Kemer kuşağı çıkarım sonra kemeri takar diye
Kuşak Papyon Mendil =59
Diğer gömlek : 119
Kemer : 69
Ayakkabı : 289
682 Tl tuttu toplam ödediğimiz
4 Ekstara ürün aldık diye %30 da indirim kazandık
Birde parfüm hediye ettiler
Ve 120 Tl likde çek kazandık
Başarılı bir alışveriş oldu bizim için..
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım.
forever kuzum hayırlı olsun almışsınız damatlığı.
biz uzak oldugumuz için malesef alamıyoruz.o buraya kına için gelince alcaz mecburen.
slimfit canım
Hatta ordaki satış sorumlusu herkes olmuyor vucudunuz cok güzel dedi nişanlıma
Erkek allahtan
Allahtan erkekmiş gerçekten
kaynanatör benm yanımda yegenine teşkkür ediyo evi temizlediği için..ben ne dedim biliyo musunuz :)))
aman hiç gerek yoktu on kere kirlenir temizlenir bu ev sizden sonra 3 kerede ben temizledim dedimhiç teşekkür etme girişiminde bulunmadım
çeyizlerimi bi odaya koydum gidine.kolileri açıp kontrol etcem kırılan var mı diye.kaynata dikildi tepeme koliye bakıyo.bekliyolar açmamı.meraklılarya.
bende açmadım neyse ya daha sonra gelirim kontrol ederim ben bunları dedim.
baska bi gün annemle oraya kahve içmeye gittik.nişanlım msj attı yukarı gel diye evimize çıkmış megersem.bende exxxx gelmiş yukarı çıkıyorum dedim çıktım.hemen kolilere bakamadık bi 10 dk falan geçti
sonra onlar geldi.biz nişanlımla açmaya basladık odaya girdiler.sinir oldum.ya kaynata da bekliyoı teem attı gıcık oldum.
anneme dedimki ya siz ne bekliyosunuz tepemde.baska işiniz yok mu gidin hadi dedim tıpış tıpış gittilr
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ama olsunve o oda kilitli.anahtarı bende durdu ben ordayken.gözlerinin önünde kilitledim hırslarından çatladılar.gelirkende nişanlıma verdim.oda cebinde tasıyomuş
emyay canım senden korkulur valla...ama canından bezdirdiler senide iyi olmuş onlara karışmasınlar artık
Benimde 23 Haziran 2012 Herkese hayırlı uğurlu olsun...
aramıza hoşgeldin canım. hayırlı olsun
bende saliha_25 gibi pek konuşamıyorum.. sanırım biraz nişanlımdan kaynaklanıyr buda benmkide hiç laf söyletmiyor. senin bu kadar rahat olman nişanlından kaynaklanıyor çok takdir ettim nişanlını yoksa huzurum kaçmasın diye bu kadar rahat konuşamazdın(
benimki de her iki tarafı idare eder. bende benimkilere laf söyletmem ben hallederim derim, oda kendi ailesine laf söyletmez. öyle uyum sağladık çok şükür
Günaydın tatlım :) Bak bakalım ne varmış pazarda...Güzel şeyler alırsan hemen ekle fotosunu ok
iyi allaha şükür tatlım sen nasılsın gez bakalım bizide bilgilendirirsin
ayy ne oldu bi türlü giremedim bu arada yemeğe gideyim inş düzelir die geldim baktım düzelmişş
akşama doğru gidicem, havada kötü gibi ama bakayım bi uygun neler var, hemen sizi bilgilendircem kızlar
Sanırım burda herkes aylardır birbiriyle muhabbet içindeler çok güzel bir bağ oluşmuş fakat kendimi bir türlü bu muhabbetin içinde bulamıyorum neden ki ya :S
canım sen de daha çok katıl aramıza, ilk başlarda bende öyleydim alıştım sonraa
Hahaha bende anneme indirimleri haber veriyorum...Annen yine internetteki arkadaşlarındanmı öğrendin diyor...Buaraya üye değilken indirimden bindirimden haberim olmuyordu
hoş geldin canım senin düğün ne zaman
Tatlım bende başlarda öyle hissediyordum..hergün katılırsan şekerim alışırsın sende...Bu arada düğün ne zaman senin canım?
tatlım benim neden böyle düşünüyorsun ben buraya üye olalı çok kısa bi zaman oldu herkes burda birbirine yardım ediyorlar sanırım sen çok fazla giremiyorsun emin ol çok yardımları dokunuyo arkadaşların hepside birbirinden güzel insanlar sohbetleri hoş insanlar ben çok sevdim bu topiği
bende takip ediyorum arkadaşların yazılarını okuyup onlar adına mutlu olyrm, ben yeni üyeyim, ama benim içim yandığı için fazla adapte olamyrm.
senin düğün ne zaman hazırlıklar nasıl gidiyor canım
öyle hissediyorum çünkü insanlar birşeyler sordumu herkes o soruya cevap verirken ben birşey sorduğumda hiç bir cevapta alamıyorum sorularım hep havada kalıyo o zamanda üzülüyorum hiç birşey sorup danışasım gelmiyor...
Tatlım bundan sonra gözüm sende olacak...Herşeye cvp vericem merak etme.... Öpüorum seni
Tuğçeeeee damatlı almışınızzzz...Ayyy baya iyi fiyata almışınız...Bende nişanlımı götüreyim bakalım belki bizde alırız...Benimki kravat istiyor bakalım hangisi güzel olacak...Ohh sizde eksiklerden biri daha gitmiş süper olmuş şekerim...Güle güle giyinsin kocişin :)
Biraz sıkıntılı bi nişanlılık süreci geçiyriyorum bu zaten beni çok hassaslaştırdı içimden hiçbirşey yapmakta gelmiyor bazen buaya gelipte hevesleneyip diyorum danışıp yardım alayım o zamanda genelde hep sorduklarım cevapsız kalıyo daha kötü oluyorum
sağolun kızlar yorumlarınız için. yatak örtüsünü böle fırfırlı falan bende sevmiyorum. sade daha güzel ana sağolsun bizimiler tutturu böle gösterişli olsun diye.yeni gelin olcaz yaa
baktım bende gösterişliler içinde en sade bu almaya karar verdim. bi arkadaşım almıştı benim aynısında. gayet sade. pike takımını da çok sevdim alıcam galiba
sağol canımçarşamba yapacaktık ama cuma yapmaya karar verdik. düğünüm pazar günü 2 gün iyidir. cuma yapınca da fiyatlar biraz pahalı oldu 1000 tl dedi 700'e anlaştık. düğün salonunda olucak çok eğlenicez.
benim nişanlımın tarafı da kalabalık, iyi anlaştık hepsiyle, daim olur inşallahnişanlının sigarayı bırakması çok güzel olmuş, herkes bir gün sigarayı bırakacak inşallah
hayırlı olsun canım. nasıl aldın perdelerini çoğu eksiklerinde tamamlanmış çok şükür.güle güle kullan hepsini
az kalmış canım seninkilerde yavaş yavaş alınır. aklıma getirdin bende bir bakayım hemen neler kalmış, aynılarından almayayım boşuna dimi
canım benim okudum yazını. Allah seni tez elden kurtarmış, sakın bana kızma gücenme ama ne kadar ukala, saygısız bir adammış. nişanlıyken sana ve ailene bunları diyebilen bir adam evliyken neler yapmaz. sevgi geçici hepimiz için. bazen gözümüz kör oluyor göremiyoruz ama etraftakilerin dediklerini dikkate almak lazım. çoğu kişi aynı şeyleri söylüyorsa doğrudur. özellikle de annen. onu iyi ki dinlenmişsin. üzüldüm durumun böyle olmasına ama bir yandan sa sevindim Allah korumuş seni, ileride çocuklarınız olurdu daha da zorlaşırdı durum. iyi bir işinde varmış. sarıl işine yoluna devam et. elbet kısmetin seni bir yerlerde bekliyor olacak. Allah seni seven, aileni seven ve sayan birini çıkarsın karşına inşallah mutlu ol, bu yaşadıklarını unuttursun sana
ohhhh damatlıkta alınmış, süper eksiklerin en büyükleri yavaş yavaş gidiyor desene. hayırlı olsun canım. iyi fiyatada almışsınız. baya kazançlı olmuş alışveriş
canım bizde nişanlım buraya geldiğinde onların orada olan zincir mağazalardan bakıcaz beraber. modeline falan. oraya gittiğinde aynı mağazadan beğendiğimizi alacak. elinde taşımasın boşuna diye
Allahtan erkekmiş gerçekten
emyay canım senden korkulur valla...ama canından bezdirdiler senide iyi olmuş onlara karışmasınlar artık
aramıza hoşgeldin canım. hayırlı olsun
benimki de her iki tarafı idare eder. bende benimkilere laf söyletmem ben hallederim derim, oda kendi ailesine laf söyletmez. öyle uyum sağladık çok şükür
akşama doğru gidicem, havada kötü gibi ama bakayım bi uygun neler var, hemen sizi bilgilendircem kızlar
canım sen de daha çok katıl aramıza, ilk başlarda bende öyleydim alıştım sonraa
bitti allaha şükür eksik kaldı sayılır sadece kıyafet felan alacam. haftaya pazartesi çeyizlerim gelecek aldığım yerlerden haprsini bi araya toplayıp ne var ne yok bakılacak tekrardan inşş yoktur eksiğim yaa al al bitmedi mübarekk
Tatlım bundan sonra gözüm sende olacak...Herşeye cvp vericem merak etme.... Öpüorum seni
Biraz sıkıntılı bi nişanlılık süreci geçiyriyorum bu zaten beni çok hassaslaştırdı içimden hiçbirşey yapmakta gelmiyor bazen buaya gelipte hevesleneyip diyorum danışıp yardım alayım o zamanda genelde hep sorduklarım cevapsız kalıyo daha kötü oluyorum
Ay git valla çok güzel
Ben çok beğendim
690 Tl normalde takımın fiyatı
349 tl düşmüş Nisan ayına özel
Hiç beden kalmamış biz zor bulduk
1 tane kalmıştı nişanlımın bedenine göre
Ama slimfit nişanlının tipi nasıl bilmiyorum
Adam ayak üstü asıldı kocişime
Kravat istiyorsa ekstra masrafada gerek yok
Benim nişanlımda istiyor ama ben papyon dedim
Çok tatlı oluyor yaa papyon yerim onu ben
aynen canım :128::128::128::128:
bize anlat mesela neler yapıyorsun , eksiklerin neler, nereleri araştırıyorsun. neler aldınız, ev durumu nasıl v.s. biz hemencecik cevap veririz sen merak etme, sende alışırsın bizlere
ayyy biizmde gitmemiz lazım hemen. kalmıcak sonra
acaba kızlar renkli papyon nası fikir mesela benim çiçeğim lila olucak yada kavuniçin öyle bir papyon taksa çok mu saçma olur acep ne dersiniz? :44::44::44::44:
Allahım yardımcın olsun sana güç kuvvet versin hayırlısıyla atlat bu günleri, güzel günler seni beklesin inşş cnmm
bize anlat mesela neler yapıyorsun , eksiklerin neler, nereleri araştırıyorsun. neler aldınız, ev durumu nasıl v.s. biz hemencecik cevap veririz sen merak etme, sende alışırsın bizlere
acaba kızlar renkli papyon nası fikir mesela benim çiçeğim lila olucak yada kavuniçin öyle bir papyon taksa çok mu saçma olur acep ne dersiniz? :44::44::44::44:
good_heart cnm;
teşekür ediyorum yorum yazdığın için, yaşadıklarımdan sonraki ayrılık kararım doğru dimi sencede, devamını göremedim ama bu saatten sonra karşıma çıkacaklara nasıl güvencem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?