2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Oyyy kuzuccuuumm benim
Bende dün damatlık alırken annem Tuğçe nasıl takip ediyorsun bu kadar indirimi dedi
Bende kk dedim
O da ne diyo bana hahahhaha

Seviyorum siziiiiii

Hahaha bende anneme indirimleri haber veriyorum...Annen yine internetteki arkadaşlarındanmı öğrendin diyor...Buaraya üye değilken indirimden bindirimden haberim olmuyordu

Pike güzel
ama yatak örtüsünü beğenmedim ben

İkiside bence güzel ama ilkini daha çok beğendim ama fiyat pikeye göre pahalı biraz

aynen canım,pike hoş ama yatak örtüsü öyle kıvır kıvır seyleri hiç sevmiyorum ben dantelli güpürlü seyler daha asil duruyo bence

sağolun kızlar yorumlarınız için. yatak örtüsünü böle fırfırlı falan bende sevmiyorum. sade daha güzel ana sağolsun bizimiler tutturu böle gösterişli olsun diye.yeni gelin olcaz yaa
baktım bende gösterişliler içinde en sade bu almaya karar verdim. bi arkadaşım almıştı benim aynısında. gayet sade. pike takımını da çok sevdim alıcam galiba

Tatlım hayırlı olsun..Ne kadar tuttunuz kına yerini? organşizasyon nasıl olacak bakalım... :)

sağol canım çarşamba yapacaktık ama cuma yapmaya karar verdik. düğünüm pazar günü 2 gün iyidir. cuma yapınca da fiyatlar biraz pahalı oldu 1000 tl dedi 700'e anlaştık. düğün salonunda olucak çok eğlenicez.

benim nişanlımın tarafı da kalabalık, iyi anlaştık hepsiyle, daim olur inşallahnişanlının sigarayı bırakması çok güzel olmuş, herkes bir gün sigarayı bırakacak inşallah
ayyy kızlar nasılda unuttum sizlerle paylaşmayı dün perdelerim takılmış

hayırlı olsun canım. nasıl aldın perdelerini çoğu eksiklerinde tamamlanmış çok şükür.güle güle kullan hepsini

az kalmış canım seninkilerde yavaş yavaş alınır. aklıma getirdin bende bir bakayım hemen neler kalmış, aynılarından almayayım boşuna dimi

hepinize mutluluklar dilyrm arkadaşlar. bende 2012 gelini olacaktım kafamda bişeyler tasarlamaya başlamıştımki ayrılık geldi çattı (

Allah sizlere yaşatmasın . hepnizie mutluluklar...

canım benim okudum yazını. Allah seni tez elden kurtarmış, sakın bana kızma gücenme ama ne kadar ukala, saygısız bir adammış. nişanlıyken sana ve ailene bunları diyebilen bir adam evliyken neler yapmaz. sevgi geçici hepimiz için. bazen gözümüz kör oluyor göremiyoruz ama etraftakilerin dediklerini dikkate almak lazım. çoğu kişi aynı şeyleri söylüyorsa doğrudur. özellikle de annen. onu iyi ki dinlenmişsin. üzüldüm durumun böyle olmasına ama bir yandan sa sevindim Allah korumuş seni, ileride çocuklarınız olurdu daha da zorlaşırdı durum. iyi bir işinde varmış. sarıl işine yoluna devam et. elbet kısmetin seni bir yerlerde bekliyor olacak. Allah seni seven, aileni seven ve sayan birini çıkarsın karşına inşallah mutlu ol, bu yaşadıklarını unuttursun sana

ohhhh damatlıkta alınmış, süper eksiklerin en büyükleri yavaş yavaş gidiyor desene. hayırlı olsun canım. iyi fiyatada almışsınız. baya kazançlı olmuş alışveriş

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım.
forever kuzum hayırlı olsun almışsınız damatlığı.
biz uzak oldugumuz için malesef alamıyoruz.o buraya kına için gelince alcaz mecburen.

canım bizde nişanlım buraya geldiğinde onların orada olan zincir mağazalardan bakıcaz beraber. modeline falan. oraya gittiğinde aynı mağazadan beğendiğimizi alacak. elinde taşımasın boşuna diye

hoş geldin canım senin düğün ne zaman

Tatlım bende başlarda öyle hissediyordum..hergün katılırsan şekerim alışırsın sende...Bu arada düğün ne zaman senin canım?

bende takip ediyorum arkadaşların yazılarını okuyup onlar adına mutlu olyrm, ben yeni üyeyim, ama benim içim yandığı için fazla adapte olamyrm.

senin düğün ne zaman hazırlıklar nasıl gidiyor canım

öyle hissediyorum çünkü insanlar birşeyler sordumu herkes o soruya cevap verirken ben birşey sorduğumda hiç bir cevapta alamıyorum sorularım hep havada kalıyo o zamanda üzülüyorum hiç birşey sorup danışasım gelmiyor...

Tuğçeeeee damatlı almışınızzzz...Ayyy baya iyi fiyata almışınız...Bende nişanlımı götüreyim bakalım belki bizde alırız...Benimki kravat istiyor bakalım hangisi güzel olacak...Ohh sizde eksiklerden biri daha gitmiş süper olmuş şekerim...Güle güle giyinsin kocişin :)

Tatlım bundan sonra gözüm sende olacak...Herşeye cvp vericem merak etme.... Öpüorum seni

Tatlım bundan sonra gözüm sende olacak...Herşeye cvp vericem merak etme.... Öpüorum seni

Biraz sıkıntılı bi nişanlılık süreci geçiyriyorum bu zaten beni çok hassaslaştırdı içimden hiçbirşey yapmakta gelmiyor bazen buaya gelipte hevesleneyip diyorum danışıp yardım alayım o zamanda genelde hep sorduklarım cevapsız kalıyo daha kötü oluyorum

Ay git valla çok güzel
Ben çok beğendim
690 Tl normalde takımın fiyatı
349 tl düşmüş Nisan ayına özel
Hiç beden kalmamış biz zor bulduk
1 tane kalmıştı nişanlımın bedenine göre
Ama slimfit nişanlının tipi nasıl bilmiyorum
Adam ayak üstü asıldı kocişime
Kravat istiyorsa ekstra masrafada gerek yok
Benim nişanlımda istiyor ama ben papyon dedim
Çok tatlı oluyor yaa papyon yerim onu ben

Yalnız canım görmemişizdir yoksa öyle şey olmaz burda..

aynen canım :128::128::128::128:

bize anlat mesela neler yapıyorsun , eksiklerin neler, nereleri araştırıyorsun. neler aldınız, ev durumu nasıl v.s. biz hemencecik cevap veririz sen merak etme, sende alışırsın bizlere

ayyy biizmde gitmemiz lazım hemen. kalmıcak sonra

acaba kızlar renkli papyon nası fikir mesela benim çiçeğim lila olucak yada kavuniçin öyle bir papyon taksa çok mu saçma olur acep ne dersiniz? :44::44::44::44:

Allahım yardımcın olsun sana güç kuvvet versin hayırlısıyla atlat bu günleri, güzel günler seni beklesin inşş cnmm

Yalnız canım görmemişizdir yoksa öyle şey olmaz burda..

değişik bir fikir tatlım ama siyah daha asil duracaktır.

Allahım yardımcın olsun sana güç kuvvet versin hayırlısıyla atlat bu günleri, güzel günler seni beklesin inşş cnmm

canım benim okudum yazını. Allah seni tez elden kurtarmış, sakın bana kızma gücenme ama ne kadar ukala, saygısız bir adammış. nişanlıyken sana ve ailene bunları diyebilen bir adam evliyken neler yapmaz. sevgi geçici hepimiz için. bazen gözümüz kör oluyor göremiyoruz ama etraftakilerin dediklerini dikkate almak lazım. çoğu kişi aynı şeyleri söylüyorsa doğrudur. özellikle de annen. onu iyi ki dinlenmişsin. üzüldüm durumun böyle olmasına ama bir yandan da sevindim Allah korumuş seni, ileride çocuklarınız olurdu daha da zorlaşırdı durum. iyi bir işinde varmış. sarıl işine yoluna devam et. elbet kısmetin seni bir yerlerde bekliyor olacak. Allah seni seven, aileni seven ve sayan birini çıkarsın karşına inşallah mutlu ol, bu yaşadıklarını unuttursun sana

Son düzenleme:
good_heart cnm;
teşekür ediyorum yorum yazdığın için, yaşadıklarımdan sonraki ayrılık kararım doğru dimi sencede, devamını göremedim ama bu saatten sonra karşıma çıkacaklara nasıl güvencem (

Kravatda renkli hoş oluyorda tatlım papyonda olmaz sanırım kuzum ya...siyah daha asil oluyor bence...papyonda renk düşünemiyorum

Tatlım dünyada milyon insan var...her insan biribirinden farklı...sen büyük bir şansızlık yaşamışın..bundan sonrada aynı şey olmayacak meram etme...hem bu sefer daha bilinçlisin tatlım...daha iyi tanırsın insanları..bir musibet bir nasihattan daha iyi derler...bundan sonra sen daha doğru kararlar vereceksin canım meram etme...o insandan ayrılmakla belkide dünyada alacağın en doğru kararı almışın canım.

Annemler memlekette nişanlımın ailesi sivasta nişanlım beypazarında çalışıyor ben ankarada ki şimdiye kadar sivasta çalışıyordu yeni geldi nişanlımın ailesi hiç hiçbirşeyi yapmıyor kayınvalidemle görümcem sağolsun iyi insanlar ama babası sorumsuz hiçbirşey yapmadığı gibi nişanlımdan borç istiyormuş ben öyle çok severek evlilik kararı alan biride değilim benim ailem nişanlımın ailesine göre çok iyi durumda annem babam üni mezunu ve maddi durumları onlara göre çok iyi bizim oralarda herşeyi normalde erkek ailesi yapar ev alır oğullarına döşerler bunlar iğneden ipliğe birşey yapmıyor herşey nişanlıma kalıyor ben evlenen akrabalarımda öyle şey görmediğimden çok zoruma gidiyor düğüne 2.5 ay dan az kaldı ortada ev yok mobilya yok beyaz eşya yok hiç birşey yok balayını ben ayarladım kına salonunu ben ayarladım gelinlikçiyi ben buldum nişan elbisemi ben aldım hep tek başıma nişanlım iyi biri ama işin kolayında ben anlamam diyiyor ben çok zorlanıyorum bazen yüzüğümü çıkarıp atasım geliyo kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle kötüyüm gece uykum yok nişanlıma hisseettiriyorum güya birşey anladığı yok anlasa bi çaba sarfettiği yok ben anlamıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…