2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

cnm teşekür ederim okuduğun için öncelikle,
yaşadıklarım bu kadarlada sınırlı değil ama bendeki nasıl bi sevgiymiş böyle anlamadım gitti acım dinmiyor, hep bi taraftan iilerini görmeye çalşyrm
insan nişanlısı ameliyattayken beklemezmi o kapıda yaa 5,5 saat sürdü benim ameliyatım yarım saat bile beklememiş yarı baygın halde ameliyattan çıkarken onu görmek istedim ama yoktu
bide bana dioki hemşirelere sordum bişey lazım değil dediler dio
beyfendi bizim il müdürlüğüne gitmiş oturmuş,eş durumunu sormak için oraya gittim dio bana .. dedim senin eşim diyeceğin insan önce bi ameliyattan çıksın
ama camiyede gittim sana dua ettim saatlerce dio off

offf kıslar açıköğretim soruları yayınlanmış çok kötü durummmmm sınava gireceğim gün iş yerinde kavga etmiştim

eski nişanlıma çok güveniodum en ufak kötü bişey gelmiodu aklıma hal böyleyken böyle olunca, insanlardan korkar oldum, onun beni sevmemem ihtimalini hiç aklıma getirmemiştim.
çünki bana sürekli ben seni daha çok sevyrm sende sevgini artır diodu bana ben kendi kendime sevgimi nasıl artıracaksam ((
ayrıldıktan sonrada bak sen ayrıldın ben çok sevyrm asla senden ayrılamazdım dedi , ağladı .. ağlayınca bende kötü oldum tabii ((

Cnm biraz sabret, ve bişeylerin olması için zorla nişanlını senin için elini taşın altına koymalı , ama yüzüğü atacak duruma getirmesin Allahım ama atacak olursanda uzun uzun düşün ben ben ayrılalı 2 ay oldu hala çok zorlanıyorum .

Tatlım anlattığın kadarı ile nişanlın biraz oyunbaz gibi geldi abana..Belki biraz ağır bit itham olacak ama o gözyaşlarıda duygu sömürü, timsah gözyaşı gibi geldi bana...seven insan sen ameliyatta iken başka yerde beklemez...o ameliyathanenin önünden ayrılmaz...
Seven insan sana bunları yapmaz...seni ailenin yanında rezil etmez...senin ailenlne bu tarz muhabbetlere girmez...şiddetin adını ağzına almaz...sen hiç üzülme sevin canım böyle birinden kurtulduğun için...

sen neden attın canım baştan konuşsanız bişeyleri :44::44::44:

Kravatda renkli hoş oluyorda tatlım papyonda olmaz sanırım kuzum ya...siyah daha asil oluyor bence...papyonda renk düşünemiyorum

Ben beğenmedim şekerim yaaaa...siyah takımın içinde renkli papyon olmaz bence :44::44: ama tabii sen bilirsin şekerim.

bak şimdi bende beğenmedim

acaba renkli papyonu sacede resim çekinirken mi kullansak, bende converse giysem. bayılıyorum öyle resimlere

canım benim her aile aynı olmuyor işte. bu forumda çoğu kişi aynen senin gibi, eşiyle birlikte kendi anlaşıp yapıyor. en güzel aslında bırakın kendi maddiyatınıza göre alın kafanıza göre. hem ilerde yok sana onu aldık şu aldık falan derler daha çok üzülürsün. zor gelir. bırak naparlarsa yada ne yapmazlarsa öyle kalsın. canım bizde der balayını kına yerimi gelinlikçiyi ben ayarladım uzakta olduğumuz için birbirimizden. fazla takma kafana. nişanlın da strstedir nasıl yapacağını bilmiyordur bence. benim ki de öyleydi en başta sonra ben dedim hep şöle yap böle yapalım bu gerekiyo artık başlayalım falan die öle anladı anca. daha fazla iletişim kur bence nişanlınla bu konularda. bazen erkekler anlamıo işte. ama asla pes etme

rica ederim canım.. işte sevgi böyle bir şey . bir süre sonra sende anlayacaksın, sadece sevdim diceksin o kadar inşallah. çom ilgisizmiş gerçekten. hadi bu ameliyat olayında öle yaptı ama sana söledikleri annene söledikleri o kadar olmaz saygı denen bir şey var. bir de 81 li demişsin kaç yaşında adam yaniii.
geçecek düzeleceksin inşallah hiç sıkma canını,başka şeylere yönel git dolaş, uzun bir süredir yapmayı unuttuğun, yapmaktan zevk aldığın şeyleri yappp, kafanı dağıt

Son düzenleme:
kalplerarası

Tatlım okudum anlattıklarını...Benimde nişanlımın ailsi bir kuruş yardım etmiyorlar bize çok büyük sorunlar yaşıoruz herşeyimize karışıyorlar yardım etmedikleri gibi..ama benim nişanlım gece gündüz çalışıyor..herşeyi yetiştirmeye çalışıyor...Biz mobilyalarımızı aldık düğün salonumuzu tuttuk...bunlarda ailesi saedece geldiler baktılar beğendiler kuruş yardım etmediler...Eğer nişanlım hiç umurdamıyor ise bence sen onu biraz dürt olmaz tatlım düğüne de fazla zaman kalmamış..ailesi yardım etmeyebilir umursamaz olabilirler ama nişanlının şu anda koşturması lazım olacak şeyler için.

Ben biraz kendimi zorlayarak nişanlandım sanırsam anenmin gözü üzerimdeydi kadın evlenmemi çok istiyordu yaşımda ilerliyordu bana kalsa çok kafaya takmazdım ama çevre yüzünden takar oldum nişanlımla ilk görüştüğümde 2. görüşme olmaz sanmıştım ama birşeyler benim elimde olmadan ilerledi allah razı olsun çok iyi biri beni çok seviyor alttan alıyor ama işte bayanla erkeğin bakışı anlayışı çok farklı ben çok ayrıntıcı o umursamaz ailesi hiçbirşeye elini sürmesede onlar hakkında tek kelimede ettirmiyor tamam ailesi hakkında laf ettirmesin bugün babasına laf ettirtmeyen yarın ben ailesi olacam bana laf ettirtmez ama ailesi yanında hibir insiyatifi yok çok pasif bi yaptırım olur insanda ben doğu ahlakıyla büyüdüm erkekler baskındır işi onlar görür öyle alışmışım bu durumu yadırgıyorum ben söylemeden hiçbirşey aklına gelmiyor hatta bi defa söylememde yetmiyor defalarca söylemem lazım buda beni öyle yıpratıyorki öyle inciniyorumki psikolojim bozuldu ailemdende allah razı olsun hep destekler bana ama bende yapım olarak aileme sıkıntımı belli etmem nişanlımla sıkıntılarımı anlatmam yarın öbürgün evlendiğimde önyargılı olmasınlar diye bu defa kendi kendime patlamalar yaşıyorum nişanlıma içim soğuduu zamanlar oluyor kendimi çok çaresiz hissediyorum kendimide nişanlımıda yıpratıyorum hevesim kaçıyor ben rahatta büyüdüm ömrümce kirada oturmadım aldığım maaşı kendime harcadım kimsenin benden bi beklentisi olmadı şimdi standardımda değişim olacak diye kasılıyorum şuan iş yerinde yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyor

bide beni herzaman uyarırdı aileme saygısızlık yapma hele hele anneme , annem babam kardelerim senin ailenden daha çok sahip çıkarlar sana daha çok severler seni derdi ,
gezmeye alışveriş merkezine gittiğimizde bi mağazaya girelim hemen erkek tarafına yönelirdi ben bayan tarafına bakardım daha bir günde beğendiğin bişey varmı alacakmısın dşye sormadı !!!
hatta birinde babam deri ayakkabı istio dedi bende bunu TERGAN a götürdüm ayakkabıyı beğendik 150 tl di bana dediki sen almayacakmısın dedim ni ye ben alıyorum sen alırsan seni çok severler gibi bi cümle kurdu. bende beni sevmelerini istiosan al öde gidincede nişanlım almış de dedim. sonra kendide almadı.
ben onların gelinkızlarıyım onlar bana hiçbişey almamış ben niye alayım dimi hele bi zaman geçsin düğünümüz olsun alırım zaten. annesine babasına onlara giderken götürmüştüm bohça sonrada annnesine pijama takımı alıp ayrıca gönderdim hediye olarak ama onlardan hiçbişey görmedim ..

bak şimdi bende beğenmedim

acaba renkli papyonu sacede resim çekinirken mi kullansak, bende converse giysem. bayılıyorum öyle resimlere

:[/B]

Bak tatlım fotoda olabilir. ama her fotoda yapma birkaç tane romantik olsun bazıları çılgın dediğin gibi onlarda papyon ve konvers güzel olur diğerlerinde ise siyah papyon ve normal ayakkabı..iki tarz resim çektirmiş olursunu farklı durur.

offf kıslar açıköğretim soruları yayınlanmış çok kötü durummmmm sınava gireceğim gün iş yerinde kavga etmiştim

canım nasıl geçmişti sınavın.? kaçıncı sınıftaydın ne okuyosun?

selaaaaaaaaaam
form a giriş bi ara yoktu

canım hoşgeldin. nasılsın?

nişanlımdan ayrıldı 2 ay oldu başlığında yazıo cnm benim sorunlarım, müsait olduğunda okursan sevinirim

Troubledoll ben linkini yazım canım sana

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/518659-nisanlimla-ayrildim-yaklasik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html

Ayy tatlım yaaa...sana zorla hediye aldırmakmı bence bu adam resmen seni maddi yönden kullanmak istemiş böyle saçmalıkmı olur yaaa...hiç duymadım böyle şeyler...sen bence mutlu ol tatlım...doğru yolu bulmuşun...

Şöyle düşün canım ailesi yapmıyor iyi hoş biz yapalım ama benim babam bana kuruş harcatmıyor koydu cebime kredi kartını kızım ne alsan burdan al diyor herşeyimi en iyisinden alıyorlar halbuki ben babamdan fazla maaş alıyorum ... ben ileriye dönük dşündüğümden yapsınlar istiyordum aslında onunda ailesininde benim ailem önünde ezilmesini istemiyorum yarın öbürgün eşim olunca bi tartışmada senin ailenin bi kuruşu geçmedi şimdi ne istiyorlar bizden demek istemiyorum bana nişanlım başlarda babamlar hani beni evlendrecek kadar durumları var ama yapmazlarsa ben yapın demem diyordu sonra düğünümüzü yapacaklar gerisini ben yapacam dedi geçen günde düğünüde ben yapabilirim diyince öyle kötü oldumki

Tatlım yaşam standardın değişse bile alışırsın...nişanlını seviyorsan bu sana güç gelmez...benimde ailemin durumu iyi evlenince kirada oturcam borçlarım olacak bunlar beni üzmüyor...Beni üzenler, korkutanlar bizi bu duruma sokanlar canım..Ben nişanlımı çok seviyorum hiç şüphem yok ondan..ama ailesi daha nişanlıyken böyle bir tutum içerisinde iken evlenince ne olacak onu merak ediyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…