- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.421
Canım 100 kişilik mini salon Diyim Ben Sana Senin Nasıl
Tamam cnm düzelticemmHayııııııırrrr tatlım ben 10 haziranda evleniyorummmm özelden mesaj attım sana
tekrar ekledim canım ne bilim kalmasın demiştim burda resmi die
Ayy birana gülesim geldi...soruyorum bakıyor diyosun ya...Tatlım çok kasma kendini..Orada en iyi kuaför hangisi imiş nişanlın araştırsın..senin görümcenin pek anladığı yok bu işlerden anlaşılan...porselen makyaj yapılmazsa yüzüne uzaktan sprey sıktır..makyaj fulll duruyor şekerim..kuzenlerime hep öle yaptık...gözlerini kapatıosun..karşına biri geçiyor..50 cm falan uzaktan spreyi hafifçe sıkıyor yüzüne...ama tabi az yanii fazla değil
Ayy tatlım ya baya koşturmacalar başlıyor artık işte..Benim düğünümde ikindin saat 15-17 arası nilah olacak (500 kişi). Sonra akşam 18'de saedece yakınlarımıza yemek vericez orkestra gelecek (100 kişilik). İkiside bera otelde olacak..Nikah 1. katta balo salonunda olacak..Gelin çıkışı ve barkkovizyon yapılacak. bir kerede dans edicez..çok kuru kuru nikah olmasın dedik :) Akşamda otelde en üst katta 12. katta kubbeli salon var..her taraf camlarla kaplı yan taraflardan açılıp terasa çıkılan bir yer oradada yemek ve eğlence olacak..ama sadece 100 kişilik olcak. dayı amca ve yakın arkadaşlar :)
Eki Görüntüle 388849 Karaca 42 parça 260 tl
Eki Görüntüle 388848 Bernardo 37 parça 160 tl
Ne dersiniz?
Karacanın çaydanlığı yok o yüzden kararsızım ama porseleni güzel ince. Bernardo daha önce bakmamıştım ama hoşuma gitti sanki. Arada 100tl var ben karacaya +100 tl daha vermektense bunu almaktan yanayım ama pişman olmak istemiyorum.
Karacada + olarak 6 adet çay kaşığı var ki o da çok önemli değil.
Bernardo da sadece pasta tabağı ve sandal tabak var karacada hem servis hem pasta tabağı var.
Ne dersiniz?
Karacanın çaydanlığı yok o yüzden kararsızım ama porseleni güzel ince. Bernardo daha önce bakmamıştım ama hoşuma gitti sanki. Arada 100tl var ben karacaya +100 tl daha vermektense bunu almaktan yanayım ama pişman olmak istemiyorum.
Bernardo da sadece pasta tabağı ve sandal tabak var karacada hem servis hem pasta tabağı var.
Evet canım sivaslı ailesi orda oturuyo bu arada birşey sorcam kına salonlarınızı siz mi tuttunuz nişanlınız mı merak ettiydim
Benimde kınayla düğün ayrı illerde ama ben kınada gelinlik giymek istemiyorum :) bi abiye alıcam sadece bindallıda sevmiyorum beni düğüne gelenler gelinlikli görsün napim görümcem kınada gelinlik giymicenmi senin akrabaların gelemez sivasa dedi bende yoo dedim bizde erkek tarafı kızın ailesi gitsin die otobüs tutar akrabalarım gelirler neden gelmesinlerki dedim çok bozuldu ama bizde adet öyle çok enteresan bişi demişim gibi davrandı ama ben sivaslı tanıdıklarım var onlara sordum onlardada öle bi adet var neden akrabam gelmesinki düğünüme beni orda kimsesiz bıraksınlar dimi ama
bi bilsem hahhahaha sivasta ticaret ve sanayi odasının salonu varmış yemekli bizim düğün sonuçta il dışından gelecekler var 6-7 arkadaşımda olacak ve menü beyaz et olmasına rağmen böyle yüksek ben daha sivasa hiç gitmedim en büyük sorunum orda iyi kuaför bilmem makyajımı napcam bilmem sıradan bi makyaj yaptırmak istemem görümcem sordu porselen makyaj yaptırmak istiom dedim o zamanda bi duraksadı yahu ben ne edeceğimi bilemedim bana akıl verin nasıl davranmam lazım absürt bişi mi diiom ya tamam sağolsun beni kırmıyo bişi demio ama o yüz ifadesi bana yetiyo
Evet canım sivaslı ailesi orda oturuyo bu arada birşey sorcam kına salonlarınızı siz mi tuttunuz nişanlınız mı merak ettiydim
Ayy tatlım geçen bir perdecide gördüm ben...kavhe böyle küpür (kalın bir küpür yeni çıkmış bunlar) gibi bir tülden kenarlık yapmışlar... içinde hafiften asltın sarısı çizgileri olan upuzun tül koymuşlar çok süper olmuş...senin salonu görünce direk o aklıma geldi...o tarafa gidersem fotosunu çekip göndereyim sana...
Ev nerde böylee önü açıklık ne güzell, koltuklarda kahvede daha hoştur eminimm, güle güle kullan cnm
Ne dersiniz?
evet canım erkek tarafı otobüs tutar
merak ettim netten baktım ama resmini bulamadım . çok lüks olsa gerek, belki porselen makyajı bilmiyordur canım ondan öyle yapmıştır. bende bilmiyordum yeni öğrendim
muuuuutttlakkkkkkkkkaaaaaa bekliyorummm dert oldu bu perde işi yaaa
toki kayaşehir canım koltuklar mağazada bu renk değildi farklıydı biz kartelalardan seçtik renkleri bizim seçtiğimiz renklerde nasıl duracak çok merak ediyorum:44:
Bu dediğimn kenarlara güpür gibi bişeyden yapılyor çok şık duruyor sen kahve renk yaptırısın içine ince küçük deseni olan bir tül yada stor yaptırırsın tatlım Eki Görüntüle 388858
Buda netten buldum hoşuma gitti şimdi senin evine uygun geldi bana Eki Görüntüle 388859
Wayy komşuyuz da yanii başakşehirdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?