2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Evet canım sivaslı ailesi orda oturuyo bu arada birşey sorcam kına salonlarınızı siz mi tuttunuz nişanlınız mı merak ettiydim

Canım 100 kişilik mini salon Diyim Ben Sana Senin Nasıl

Benimde aynı cnm o civarda dernek tarzı bi yer, senle aynı gün düğünümz senin ne eksiğin kaldı yada yapılcak nen varr ??

Hayııııııırrrr tatlım ben 10 haziranda evleniyorummmm özelden mesaj attım sana
Tamam cnm düzelticemm

tekrar ekledim canım ne bilim kalmasın demiştim burda resmi die

Canım perdelerin çok güzel bayıldımm, taç mı markasıı, taçta gördüm sanki aynısını. Bide ayıptır sorması perdelerin kaça malolduu, pende şuan o aşamadayım bu konuda hiç bir fikrimde yok.

kızlar nişanlım d's damatta şuanda.diorum ki beğendi mi yakıştımı almak zorunda diilsin diyorum.yakıştı aşkım hadi söyle alıyım mi dio ya.diorum ki damatlık önemli diil mi bakcaksan bak başka yerlere içine sinmediyse ama diorum sindi sindi güzel dio.ne galesiz bi nişanlım var ya.bazen çatlıcak gibi oluyorum.kargıya bindirecekler beni...

Karaca 42 parça 260 tl
Eki Görüntüle 388848 Bernardo 37 parça 160 tl

Ne dersiniz?
Karacanın çaydanlığı yok o yüzden kararsızım ama porseleni güzel ince. Bernardo daha önce bakmamıştım ama hoşuma gitti sanki. Arada 100tl var ben karacaya +100 tl daha vermektense bunu almaktan yanayım ama pişman olmak istemiyorum.
Karacada + olarak 6 adet çay kaşığı var ki o da çok önemli değil.
Bernardo da sadece pasta tabağı ve sandal tabak var karacada hem servis hem pasta tabağı var.

Ayy tatlım geçen bir perdecide gördüm ben...kavhe böyle küpür (kalın bir küpür yeni çıkmış bunlar) gibi bir tülden kenarlık yapmışlar... içinde hafiften asltın sarısı çizgileri olan upuzun tül koymuşlar çok süper olmuş...senin salonu görünce direk o aklıma geldi...o tarafa gidersem fotosunu çekip göndereyim sana...

Ben normalde çok terliyorum işte makyajım bozulsun istemedğimden porselen makyaj istiyorumda onuda beğenmeyen çok var yok maske gibi oluyomulşta neyse daha onlara var da işte nişanlımda beypazaarında çalışıyo sivasta değilki nişanlım hiç hiç bişiden anlamaz :)

Ev nerde böylee önü açıklık ne güzell, koltuklarda kahvede daha hoştur eminimm, güle güle kullan cnm

Harika bi organizasyon olucak eminim canım

köşeli takım tavsiye etmiyorum çünkü köşleri çok kırılıyor makineye attığında hele yuvarlak model tercih et derim

Bence bernardoo, en azından kullanabileceğin çaydanlık takımı varr vee desenelride harikaaa

Evet canım sivaslı ailesi orda oturuyo bu arada birşey sorcam kına salonlarınızı siz mi tuttunuz nişanlınız mı merak ettiydim

canım evinde mobilyalarında sende pek güzelsiniz.valla benim bildiğim aslında erkek tarafı ayarlaması lazım bu kız tarafında tutulanları da benimkinin tüm masraflarını bizim taraf karşıladı canım benimmm.

evet canım erkek tarafı otobüs tutar

merak ettim netten baktım ama resmini bulamadım . çok lüks olsa gerek, belki porselen makyajı bilmiyordur canım ondan öyle yapmıştır. bende bilmiyordum yeni öğrendim

Bu dediğimn kenarlara güpür gibi bişeyden yapılyor çok şık duruyor sen kahve renk yaptırısın içine ince küçük deseni olan bir tül yada stor yaptırırsın tatlım

Buda netten buldum hoşuma gitti şimdi senin evine uygun geldi bana

muuuuutttlakkkkkkkkkaaaaaa bekliyorummm dert oldu bu perde işi yaaa

Ev nerde böylee önü açıklık ne güzell, koltuklarda kahvede daha hoştur eminimm, güle güle kullan cnm

toki kayaşehir canım koltuklar mağazada bu renk değildi farklıydı biz kartelalardan seçtik renkleri bizim seçtiğimiz renklerde nasıl duracak çok merak ediyorum:44:

kızlarrrr dün topikte yoktumm..iştende izin aldım modokoya gittik...bu modokoya 3. gidişimiz ve hala koltuk takımlarına bir türlü karar veremedik(( o kadar hızlı ilerliyosunuz ki size yetişemiyorum inanınnn..

Tatlım karaca daha avantalı gibi ama tabak yönünden..kahavaltı takımında da çaydanlık bende şart..karaca çiçekli ben kahvatıda biraz daha renkli iç açıcı şeyleri seviyorum...biraz daha araştırsan tatlım..bernardo güzel ama beğendim :)

yooo bu biliyoda anlamadım görümcemin bilmediği hiiiç bişi yokta işe gelme meselesimi artıkın:)

Wayy komşuyuz da yanii başakşehirdesinnn

ikiside çok güzel ama ikincinin yıkaması zor olur gibi geldi bana bide salona sadece koltuk orta sehpa ve tv ünitesi koyucam vitrin gümüşlük masa vs yok spor bişi olasun istedim onun için nasıl tül perde gider bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…