- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.441
ikiside çok güzel ama ikincinin yıkaması zor olur gibi geldi bana bide salona sadece koltuk orta sehpa ve tv ünitesi koyucam vitrin gümüşlük masa vs yok spor bişi olasun istedim onun için nasıl tül perde gider bilemiyorum
evet başakşehire en yakın yerde 16. bölgedeyim sen nerdesin?
O zaman üstte gösterdiğim daha spor ama çık bişey canım bence...çokta spor bişey almam ben...İkisinin ortası olması lazım :)
2.etaba yakınım, bide koltukların bence kahve daha güzel olcak emin ol için rahatt etsin.
tamam işte ikisinin ortası olsun çokta arka planda kalmasın oda küçük karman çorman olmasın diye az eşya koyuyoruz hepsi tek tek dikkat çeksin istiyorum
canım senmi sivaslısın nişanlınmı?
benim nişanlımda sivaslı:24
benim nişnlımda sivaslıkızlar ynı memlekete gelin gidiyoruz benim niaşnlım hiç gitmemiş sivas a ama
kızlarrr salonun camının resmini koyuyorum önce
koltuk modelim bu
rengi böyle değil ama sütlü kahve oturma yerleri dış kasa derisi beyaz
Benimde aynı cnm o civarda dernek tarzı bi yer, senle aynı gün düğünümz senin ne eksiğin kaldı yada yapılcak nen varr ??
Tamam cnm düzelticemm
Canım perdelerin çok güzel bayıldımm, taç mı markasıı, taçta gördüm sanki aynısını. Bide ayıptır sorması perdelerin kaça malolduu, pende şuan o aşamadayım bu konuda hiç bir fikrimde yok.
Eki Görüntüle 388849 Karaca 42 parça 260 tl
Eki Görüntüle 388848 Bernardo 37 parça 160 tl
Ne dersiniz?
Karacanın çaydanlığı yok o yüzden kararsızım ama porseleni güzel ince. Bernardo daha önce bakmamıştım ama hoşuma gitti sanki. Arada 100tl var ben karacaya +100 tl daha vermektense bunu almaktan yanayım ama pişman olmak istemiyorum.
Karacada + olarak 6 adet çay kaşığı var ki o da çok önemli değil.
Bernardo da sadece pasta tabağı ve sandal tabak var karacada hem servis hem pasta tabağı var.
Koltuk tkımlarım rengi düz pembe perdemle aynı renk Kavınvalidem tozlanmasın die üstüne örtü örtmüşş tatlım
kızlar napıyosunuz mobilyamızı da aldık hepsi beyaz olcak mobilya Eki Görüntüle 388875 Eki Görüntüle 388876 koltuk takınmıda başka yerden alcz ama altın sarısı istyorum rengini bakalım bulabilcezmiçok mutluyum bunuda hallettik
güzeller canım beyazmı olacak yatak odanda çok hoş ve ferah durur beyaz evde
benim ev birden buyaznurlanmış gibi gezeriz artık evde
güzeller canım beyazmı olacak yatak odanda çok hoş ve ferah durur beyaz evde
benim ev birden buyaznurlanmış gibi gezeriz artık evde
perdeler çok şirinn iyi günlerde kullan tatlımm.. ama hani koltuklar yaaa......eminim koltuklarda çok şirindir...
ewt cnm yatak odası yemek odası beyaz olckbundan da kurtuldum ya yatak örtüsü ne renk alsam acaba fikirlenriniz kılzarrr
cnm senin çok az kaldı korku varmııı
kaçıncı kat tatlım :18: korktum ama perden çok şık durur camın büyük
oo bugün herkes mobilyalarını koymuş ne güzel yaa....güle güle kullanın kızlar..darısı başıma.. en kısa sürede alınca bende koyucam inşalalhh:)))
Bulursun tatlım merak etme...git bakalım perdecilere onlarda sana fikir sunacaklar...adamlar bin tür eve iş yapıyorlar..az buşuk anlıyorlar hangi evin ne tarz perde kaldıracağını şekerim.
kızlar napıyosunuz mobilyamızı da aldık hepsi beyaz olcak mobilya Eki Görüntüle 388875 Eki Görüntüle 388876 koltuk takınmıda başka yerden alcz ama altın sarısı istyorum rengini bakalım bulabilcezmiçok mutluyum bunuda hallettik
ewt cnm yatak odası yemek odası beyaz olckbundan da kurtuldum ya yatak örtüsü ne renk alsam acaba fikirlenriniz kılzarrr
altıncı son kattayım canım
sağol canım senide bekliyoruzzzz bide yerleşsin öyle çeker koyarız evlerimizin resimlerini
güle güle kullan canım çok güzel mobilyaların benim yatak odam da beyaz onun için canlı bi eflatun aldım mora bakıyor ama o kadar koyu değil ama açık lila da değil ööle işte zevkine göre bak sende ama bence canlı renkler al
ben krem aldım canım yatak başlığım patlıcan moru uyar die düşündüm
bilmem bazen çok heyecanlanıyorum bazende ruhsuz bir insan oluyorumne gibi bi korku tatlım
evlilik korkusu malum az kaldıı
Olmazmı tatlım ama sonuçta allahın izniyle sevdiğim yanımda olacağım
Bence bernardoo, en azından kullanabileceğin çaydanlık takımı varr vee desenelride harikaaa
köşeli takım tavsiye etmiyorum çünkü köşleri çok kırılıyor makineye attığında hele yuvarlak model tercih et derim
Tatlım karaca daha avantalı gibi ama tabak yönünden..kahavaltı takımında da çaydanlık bende şart..karaca çiçekli ben kahvatıda biraz daha renkli iç açıcı şeyleri seviyorum...biraz daha araştırsan tatlım..bernardo güzel ama beğendim :)
ben karacadan aldım tatlım çaydanlığıda ayrı aldım gülü gülü kullan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?