2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

O zaman üstte gösterdiğim daha spor ama çık bişey canım bence...çokta spor bişey almam ben...İkisinin ortası olması lazım :)

O zaman üstte gösterdiğim daha spor ama çık bişey canım bence...çokta spor bişey almam ben...İkisinin ortası olması lazım :)

tamam işte ikisinin ortası olsun çokta arka planda kalmasın oda küçük karman çorman olmasın diye az eşya koyuyoruz hepsi tek tek dikkat çeksin istiyorum

tamam işte ikisinin ortası olsun çokta arka planda kalmasın oda küçük karman çorman olmasın diye az eşya koyuyoruz hepsi tek tek dikkat çeksin istiyorum

Bulursun tatlım merak etme...git bakalım perdecilere onlarda sana fikir sunacaklar...adamlar bin tür eve iş yapıyorlar..az buşuk anlıyorlar hangi evin ne tarz perde kaldıracağını şekerim.

kızlar napıyosunuz mobilyamızı da aldık hepsi beyaz olcak mobilya koltuk takınmıda başka yerden alcz ama altın sarısı istyorum rengini bakalım bulabilcezmi çok mutluyum bunuda hallettik

oo bugün herkes mobilyalarını koymuş ne güzel yaa....güle güle kullanın kızlar..darısı başıma.. en kısa sürede alınca bende koyucam inşalalhh:)))

kaçıncı kat tatlım :18: korktum ama perden çok şık durur camın büyük

ben karacadan aldım tatlım çaydanlığıda ayrı aldım gülü gülü kullan tatlım

güzeller canım beyazmı olacak yatak odanda çok hoş ve ferah durur beyaz evde

benim ev birden buyaz nurlanmış gibi gezeriz artık evde

güzeller canım beyazmı olacak yatak odanda çok hoş ve ferah durur beyaz evde

benim ev birden buyaz nurlanmış gibi gezeriz artık evde

ewt cnm yatak odası yemek odası beyaz olck bundan da kurtuldum ya yatak örtüsü ne renk alsam acaba fikirlenriniz kılzarrr

ewt cnm yatak odası yemek odası beyaz olck bundan da kurtuldum ya yatak örtüsü ne renk alsam acaba fikirlenriniz kılzarrr

ben krem aldım canım yatak başlığım patlıcan moru uyar die düşündüm

cnm senin çok az kaldı korku varmııı

bilmem bazen çok heyecanlanıyorum bazende ruhsuz bir insan oluyorum ne gibi bi korku tatlım

kaçıncı kat tatlım :18: korktum ama perden çok şık durur camın büyük

altıncı son kattayım canım

oo bugün herkes mobilyalarını koymuş ne güzel yaa....güle güle kullanın kızlar..darısı başıma.. en kısa sürede alınca bende koyucam inşalalhh:)))

sağol canım senide bekliyoruzzzz bide yerleşsin öyle çeker koyarız evlerimizin resimlerini

Bulursun tatlım merak etme...git bakalım perdecilere onlarda sana fikir sunacaklar...adamlar bin tür eve iş yapıyorlar..az buşuk anlıyorlar hangi evin ne tarz perde kaldıracağını şekerim.

güle güle kullan canım çok güzel mobilyaların benim yatak odam da beyaz onun için canlı bi eflatun aldım mora bakıyor ama o kadar koyu değil ama açık lila da değil ööle işte zevkine göre bak sende ama bence canlı renkler al

ewt canlı renk almayı düşünyıorum pikem mor başka renk alsam diyorum perdeyide beyaz alcmmm oda başka renk olsun diyorummm

Bence bernardoo, en azından kullanabileceğin çaydanlık takımı varr vee desenelride harikaaa

köşeli takım tavsiye etmiyorum çünkü köşleri çok kırılıyor makineye attığında hele yuvarlak model tercih et derim

ben karacadan aldım tatlım çaydanlığıda ayrı aldım gülü gülü kullan tatlım

Hala kararsızım sözlüm karar vericek sonunda.
Ben de bernardodan yanayım yorumlar için teşekkür ederim hepinizee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…