- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.461
kızlarrrr dün topikte yoktumm..iştende izin aldım modokoya gittik...bu modokoya 3. gidişimiz ve hala koltuk takımlarına bir türlü karar veremedik(( o kadar hızlı ilerliyosunuz ki size yetişemiyorum inanınnn..
oo bugün herkes mobilyalarını koymuş ne güzel yaa....güle güle kullanın kızlar..darısı başıma.. en kısa sürede alınca bende koyucam inşalalhh:)))
kızlar napıyosunuz mobilyamızı da aldık hepsi beyaz olcak mobilya Eki Görüntüle 388875 Eki Görüntüle 388876 koltuk takınmıda başka yerden alcz ama altın sarısı istyorum rengini bakalım bulabilcezmiçok mutluyum bunuda hallettik
ewt cnm yatak odası yemek odası beyaz olckbundan da kurtuldum ya yatak örtüsü ne renk alsam acaba fikirlenriniz kılzarrr
kızlar napıyosunuz mobilyamızı da aldık hepsi beyaz olcak mobilya Eki Görüntüle 388875 Eki Görüntüle 388876 koltuk takınmıda başka yerden alcz ama altın sarısı istyorum rengini bakalım bulabilcezmiçok mutluyum bunuda hallettik
çok güzel bayıldım yatak odasına sade ve şık ne kadar bu takım canım
sıkıldım ya iş o kadar çokki sizlede konsumak istyorum ufff bidaha muahsebecide çalışammam
kızlar az önce bir mail geldi nikah davetiyeleri fiyatları v.b.
burda paylaşsam linki ne olur , ceza alır mıyım acep
ewt tatlım ikiside beyaz olcak yemek odası 2000,00+yatak odası 2000,00 tl cnmm biz muahsebeciyiz cnm nişanlım muhasbeci mükellefleri ondan dolayı ucuza aldık gülüm
ewt tatlım ikiside beyaz olcak yemek odası 2000,00+yatak odası 2000,00 tl cnmm biz muahsebeciyiz cnm nişanlım muhasbeci mükellefleri ondan dolayı ucuza aldık gülüm
o zaman bende hepinize özel mesaj atarımlink atmak yasat die biliyorum tatlım :44:
ama ben görmedim
kaldırdın mı resimleri
o zaman bende hepinize özel mesaj atarımkimlere atım bakim el kaldırsın
canım nasıl modoko da mobilya fiyatları ? bende daha almadım.yalnız değilsin yavaş yavaş yaparız bizde Allahın izniyle
çok güzeller canım . güle güle kullanın inşallah. ama ben daha çok ahşap tarzını seviyorum o yüzden yatak odanı çok sevdim ama rengi böyle olursa tabiyatak örtüsünü lila alabilirsin yada pudra rengi bence
ben mobilyalarımı modoko dan aldım çok mağaza var çeşit çeşit uygunada var pahalıda var NEW STYLE - toprak mobilyadan
canım nasıl modoko da mobilya fiyatları ? bende daha almadım.yalnız değilsin yavaş yavaş yaparız bizde Allahın izniyle
canımm modoko da fiyatlar şöyle koltuk takımı avangard 4500 ila 5000 arası..işte konsol( tv ünitesi şeklinde yaptırıcaz) yemek masası sandalyesi ve koltuk takımı 11.800 tutuyo.. sanırım küsüratı pazarlık payıdırhemen hemen tüm dükkanlarda aynı fiyat..peşin diyosun adamlar farketmez deyip pazarlık fazla yapma taraftarı değiller..bakalım yarın inşalalh hepsini halledicezz.. ya da sebze kasalarında oturucaz:)) zaman geldi biz hala beğenemedik...bu mobilya işi çok ilginç bişey kime güveneceğini şaşırıyosunn..
canımm modoko da fiyatlar şöyle koltuk takımı avangard 4500 ila 5000 arası..işte konsol( tv ünitesi şeklinde yaptırıcaz) yemek masası sandalyesi ve koltuk takımı 11.800 tutuyo.. sanırım küsüratı pazarlık payıdırhemen hemen tüm dükkanlarda aynı fiyat..peşin diyosun adamlar farketmez deyip pazarlık fazla yapma taraftarı değiller..bakalım yarın inşalalh hepsini halledicezz.. ya da sebze kasalarında oturucaz:)) zaman geldi biz hala beğenemedik...bu mobilya işi çok ilginç bişey kime güveneceğini şaşırıyosunn..
Mobilya işinde iyi pazarlık payı koyuyorlar pazarlık yapabilen biriyle alışverişe gidin derim walla :)
ben mobilyalarımı modoko dan aldım çok mağaza var çeşit çeşit uygunada var pahalıda var NEW STYLE - toprak mobilyadan
Mobilya işinde iyi pazarlık payı koyuyorlar pazarlık yapabilen biriyle alışverişe gidin derim walla :)
canım ben ve nişanlımm ( aslında ben yaparımda nişanlım çok karıştırtmıyo) pazarlık konusunda çok pasifiz..ailesi de gelmedi.. biz bakıp bakıp geliyoruz:))
good_heart canım özel mesaj için 10 dk bekleyin yazdı atamadım sana, bekleyemedim 10 dk
en çok beğendiğim bu; küçük ve şirin geldi bana
Eki Görüntüle 388936
evet benim kayınvalidemler gittiler güzel bir pazarlık yaptılar 15bin aldılar 3 parçada verdiler parayı kapora sonra evimin ölçülerini almaya geldiler o zaman en sonda teslimatta verdiler
ewt canlı renk almayı düşünyıorum pikem mor başka renk alsam diyorum perdeyide beyaz alcmmm oda başka renk olsun diyorummm
Hala kararsızım sözlüm karar vericek sonunda.
Ben de bernardodan yanayım yorumlar için teşekkür ederim hepinizee.
koltuk takımın çok güzel salon camın da harika duruyor önü açık ferah feraaah
çok uyguna almışsınız tatlım hayırlı uğurlu olsun. benim nişanlım aşçı yardımcısıçok güzel yemek yapıyor bende ön muhasebeci
ama ben görmedim
kaldırdın mı resimleri
o zaman bende hepinize özel mesaj atarımkimlere atım bakim el kaldırsın
benim kayınpederimi alın gidin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?