2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlarrrr dün topikte yoktumm..iştende izin aldım modokoya gittik...bu modokoya 3. gidişimiz ve hala koltuk takımlarına bir türlü karar veremedik(( o kadar hızlı ilerliyosunuz ki size yetişemiyorum inanınnn..

oo bugün herkes mobilyalarını koymuş ne güzel yaa....güle güle kullanın kızlar..darısı başıma.. en kısa sürede alınca bende koyucam inşalalhh:)))

canım nasıl modoko da mobilya fiyatları ? bende daha almadım.yalnız değilsin yavaş yavaş yaparız bizde Allahın izniyle

ewt cnm yatak odası yemek odası beyaz olck bundan da kurtuldum ya yatak örtüsü ne renk alsam acaba fikirlenriniz kılzarrr

çok güzeller canım . güle güle kullanın inşallah. ama ben daha çok ahşap tarzını seviyorum o yüzden yatak odanı çok sevdim ama rengi böyle olursa tabi yatak örtüsünü lila alabilirsin yada pudra rengi bence

koltuk takımın çok güzel salon camın da harika duruyor önü açık ferah feraaah

kızlar az önce bir mail geldi nikah davetiyeleri fiyatları v.b.
burda paylaşsam linki ne olur , ceza alır mıyım acep

sıkıldım ya iş o kadar çokki sizlede konsumak istyorum ufff bidaha muahsebecide çalışammam

muhasebeyi çok seviyorum ben eğer başka bir işte çalışsam dicem ama yine muhasebe olarak isterdim ne mezunusun tatlım

kızlar az önce bir mail geldi nikah davetiyeleri fiyatları v.b.
burda paylaşsam linki ne olur , ceza alır mıyım acep

link atmak yasat die biliyorum tatlım :44:

ewt tatlım ikiside beyaz olcak yemek odası 2000,00+yatak odası 2000,00 tl cnmm biz muahsebeciyiz cnm nişanlım muhasbeci mükellefleri ondan dolayı ucuza aldık gülüm

Bende böle sade bişey istiyorum bakalım bizde tanıdık felan bulucaz mobilya da allah sanada ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

ewt tatlım ikiside beyaz olcak yemek odası 2000,00+yatak odası 2000,00 tl cnmm biz muahsebeciyiz cnm nişanlım muhasbeci mükellefleri ondan dolayı ucuza aldık gülüm

çok uyguna almışsınız tatlım hayırlı uğurlu olsun. benim nişanlım aşçı yardımcısı çok güzel yemek yapıyor bende ön muhasebeci

ama ben görmedim
kaldırdın mı resimleri

link atmak yasat die biliyorum tatlım :44:
o zaman bende hepinize özel mesaj atarım kimlere atım bakim el kaldırsın

ben mobilyalarımı modoko dan aldım çok mağaza var çeşit çeşit uygunada var pahalıda var NEW STYLE - toprak mobilyadan

good_heart canım özel mesaj için 10 dk bekleyin yazdı atamadım sana, bekleyemedim 10 dk

en çok beğendiğim bu; küçük ve şirin geldi bana

good_heart canım özel mesaj için 10 dk bekleyin yazdı atamadım sana, bekleyemedim 10 dk

en çok beğendiğim bu; küçük ve şirin geldi bana

Eki Görüntüle 388936

çok şirin tatlımm çok beğendim

ewt canlı renk almayı düşünyıorum pikem mor başka renk alsam diyorum perdeyide beyaz alcmmm oda başka renk olsun diyorummm

perdeyi bende beyaz yaparım yaa krem falan gibi iş işte değişik değişik örtüler kullanmak istiyorum her renge uysun perdem

Hala kararsızım sözlüm karar vericek sonunda.
Ben de bernardodan yanayım yorumlar için teşekkür ederim hepinizee.

ben nişanlıma sen karar ver desem ben ne anlarım tabak çanaktan der önce beni çıldırtır sonra bakar kızıyorum yorum yapıp seçmeye çalışır kendi çapında ama önce bi kızdırır beni gıcık

koltuk takımın çok güzel salon camın da harika duruyor önü açık ferah feraaah

sağol canım teşekkür ederimm

çok uyguna almışsınız tatlım hayırlı uğurlu olsun. benim nişanlım aşçı yardımcısı çok güzel yemek yapıyor bende ön muhasebeci

bende nişanlımın çok güzel yemek yapmasını isterdim yaa evde kimse olmasın ekmek arası bile yapmaz öle oturur bekler uyuz ediyo beni

ama ben görmedim
kaldırdın mı resimleri

o zaman bende hepinize özel mesaj atarım kimlere atım bakim el kaldırsın

kaldırmadım canım senin yaptığın alıntıda da duruyo sen göremiyorsun herhalde banada mesaj attttt

Chnhn aa bu davetiye benmde favorilerim arasındaydım en son başka bi dvetiyeye karar vermiştim çok hoş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…