- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.481
eee anlatsana bize o zaman canımm.. senınde avnagard dimi koltukların..neyi kaça aldınız...merek ettim bak..
evet benim kayınvalidemler gittiler güzel bir pazarlık yaptılar 15bin aldılar 3 parçada verdiler parayı kapora sonra evimin ölçülerini almaya geldiler o zaman en sonda teslimatta verdiler
perdeyi bende beyaz yaparım yaa krem falan gibi iş işte değişik değişik örtüler kullanmak istiyorum her renge uysun perdem
ben nişanlıma sen karar ver desem ben ne anlarım tabak çanaktan der önce beni çıldırtır sonra bakar kızıyorum yorum yapıp seçmeye çalışır kendi çapında ama önce bi kızdırır beni gıcık
sağol canım teşekkür ederimm
bende nişanlımın çok güzel yemek yapmasını isterdim yaa evde kimse olmasın ekmek arası bile yapmaz öle oturur bekler uyuz ediyo beni
kaldırmadım canım senin yaptığın alıntıda da duruyo sen göremiyorsun herhalde banada mesaj attttt
benim kayınpederimi alın gidin valla
canım kocacım benim hatta dün akşam bana irmik helvası yaptııdedi ne yapayım sana bişey istemedim geçenlerde irmik helvası canım çekti demiştim yaptı aşkitom bana
bir gelinlik resmi eklesem yardımcı olabilir misiniz acaba çok sevinirim
haziran ayı düğün var ve daha gelinlik olayını halletmedik son model şu
[sıze=3]Eki Görüntüle 388849 karaca 42 parça 260 tl
Eki Görüntüle 388848 bernardo 37 parça 160 tl
ne dersiniz?
Karacanın çaydanlığı yok o yüzden kararsızım ama porseleni güzel ince. Bernardo daha önce bakmamıştım ama hoşuma gitti sanki. Arada 100tl var ben karacaya +100 tl daha vermektense bunu almaktan yanayım ama pişman olmak istemiyorum.
Karacada + olarak 6 adet çay kaşığı var ki o da çok önemli değil.
Bernardo da sadece pasta tabağı ve sandal tabak var karacada hem servis hem pasta tabağı var.
[/sıze]
ay benmki yemekten anlamaz mutfağa karışan erkekleri hiç sevmyorum dökülyolar etrtipli olması lazımmm abowwwyandı benmki ben hazırlıyım o yesin zaten oda öle istyo
bernardo daha hoş ve kullanışlı.
Ama noble de bakabilirsin çok güzel modelleri var.
ne güzel valla peşinde bezle dolanıyorum çok lezzetli yapıyo ama bi o kadarda dağtıyoo
Canım kocacım benim hatta dün akşam bana irmik helvası yaptııdedi ne yapayım sana bişey istemedim geçenlerde irmik helvası canım çekti demiştim yaptı aşkitom bana
ne güzel valla peşinde bezle dolanıyorum çok lezzetli yapıyo ama bi o kadarda dağtıyoo
ay benmki yemekten anlamaz mutfağa karışan erkekleri hiç sevmyorum dökülyolar etrtipli olması lazımmm abowwwyandı benmki ben hazırlıyım o yesin zaten oda öle istyo
kıymet billll benimki bi çay demleyebiliyo o kadar
aynı benim nişanlım işte
ben nişanlıma sen karar ver desem ben ne anlarım tabak çanaktan der önce beni çıldırtır sonra bakar kızıyorum yorum yapıp seçmeye çalışır kendi çapında ama önce bi kızdırır beni gıcık
bende nişanlımın çok güzel yemek yapmasını isterdim yaa evde kimse olmasın ekmek arası bile yapmaz öle oturur bekler uyuz ediyo beni[/B]
kaldırmadım canım senin yaptığın alıntıda da duruyo sen göremiyorsun herhalde banada mesaj attttt
benim kayınpederimi alın gidin valla
bir gelinlik resmi eklesem yardımcı olabilir misiniz acaba çok sevinirim
haziran ayı düğün var ve daha gelinlik olayını halletmedik son model şu
kızlar yaa bişey sorucam şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz... baktım baktım bişeycikler bulamadım.. ne çizelgem var.. ne listede adım..aahh ahhh hiç bişeyim yokkkk
kızlar bunlar benim çeyizimde olanlar tencere tak. rengi biraz daha açık buz mavisi gibi 2 tak. kaşık setim var biri korkmaz biri karaca yamak tak. karaca sizce nasıllar:44::44::44::44:
kızlar yaa bişey sorucam şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz... baktım baktım bişeycikler bulamadım.. ne çizelgem var.. ne listede adım..aahh ahhh hiç bişeyim yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?