2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
eee anlatsana bize o zaman canımm.. senınde avnagard dimi koltukların..neyi kaça aldınız...merek ettim bak..

öyle ayrı ayrı fiyatlarını bilmiyorum evet canım avnagard koltuk takımı yemek masası küçük bir vitrin gibi bişeyi var ve konsol komple 15 bin tuttu ama sıkı pazarlık sonucu tv ünitesini almadım ben çok büyüktü gerek duymadım canım

evet benim kayınvalidemler gittiler güzel bir pazarlık yaptılar 15bin aldılar 3 parçada verdiler parayı kapora sonra evimin ölçülerini almaya geldiler o zaman en sonda teslimatta verdiler[/QUOTE]

15 000 e mi aldılar..neler var içinde yatak odasıda dahil mi?? yemek masası- salon koltuğu - sandalyeler ve tv ünitesi mi??

evet benim kayınvalidemler gittiler güzel bir pazarlık yaptılar 15bin aldılar 3 parçada verdiler parayı kapora sonra evimin ölçülerini almaya geldiler o zaman en sonda teslimatta verdiler

15 000 e mi aldılar..neler var içinde yatak odasıda dahil mi?? yemek masası- salon koltuğu - sandalyeler ve tv ünitesi mi??[/QUOTE]

yatak odası yok canım onu ayrı yaptırdık biz sadece koltuk tk. yemek masası 8 sandalye orta sehpa zigon sehpesı konsol küçük vitrin tatlım

bernardo daha hoş ve kullanışlı.
Ama noble de bakabilirsin çok güzel modelleri var.

ay benmki yemekten anlamaz mutfağa karışan erkekleri hiç sevmyorum dökülyolar etrtipli olması lazımmm abowww yandı benmki ben hazırlıyım o yesin zaten oda öle istyo

Son düzenleme:

Ben nobleden aldım kahvaltı takımımı cıvıl cıvıl modelleri var aslında ben hisarın çeyiz setini almıştım yanında hediye olarak vermişleri çok beğendim hatta durun ben foto bulursam yollimde bakın

Canım kocacım benim hatta dün akşam bana irmik helvası yaptıı dedi ne yapayım sana bişey istemedim geçenlerde irmik helvası canım çekti demiştim yaptı aşkitom bana

ne güzel valla peşinde bezle dolanıyorum çok lezzetli yapıyo ama bi o kadarda dağtıyoo

kıymet billll benimki bi çay demleyebiliyo o kadar

ay benmki yemekten anlamaz mutfağa karışan erkekleri hiç sevmyorum dökülyolar etrtipli olması lazımmm abowww yandı benmki ben hazırlıyım o yesin zaten oda öle istyo

aynı benim nişanlım işte

kızlar yaa bişey sorucam şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz... baktım baktım bişeycikler bulamadım.. ne çizelgem var.. ne listede adım..aahh ahhh hiç bişeyim yokkkk

Ben ev hanımı olsam erkeği mutfağa sokmam ama çalışınca zaten eve akşam vakti beraber gideces o kös kös otururken ben aceleyle yemek yapsam bana yazık bana yardım etmesini isteyebilirim en azından malzemeleri yıkar falan ömrünce yemek yapmış değil beyfendi şimdilik yardım ederim falan dioda bence hepsi kandırmaca

kızlar bunlar benim çeyizimde olanlar tencere tak. rengi biraz daha açık buz mavisi gibi 2 tak. kaşık setim var biri korkmaz biri karaca yamak tak. karaca sizce nasıllar:44::44::44::44:

Eklentiler

• $28.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $1854_korkmaz_a2325_elite_89_parca_catalkasik_seti_1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $2012karacatenceretakimimodelleri6.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36

Markafonide gördüm baya uygun geldi oyüzden bernardoya yöneldim. :26:

İşten çıkmasını bekliyorum daha bernardoya gönderip porselen kalınlığına baktırtıcam

aaa ben göremiyorum hala ama ya neden ki acaba:44: mesaj attım canım özelden sana.

benim kayınpederimi alın gidin valla

bir gelinlik resmi eklesem yardımcı olabilir misiniz acaba çok sevinirim
haziran ayı düğün var ve daha gelinlik olayını halletmedik son model şu

ben çok beğendim canım prenses etek, sade ve şık bir gelinlik

ne güzel valla peşinde bezle dolanıyorum çok lezzetli yapıyo ama bi o kadarda dağtıyoo

benim ki de güzel yemek yaparmış kızlar,anlatıyo telefonda ama daha tadına bakmadım, arada erkeğin mutfağa girmesi iyi bence, yardımı olur ne güzel

kızlar yaa bişey sorucam şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz... baktım baktım bişeycikler bulamadım.. ne çizelgem var.. ne listede adım..aahh ahhh hiç bişeyim yokkkk

burayı oku canım;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/198325-evlilik-takvimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html

ismini de bal_bocegi eklicek ona mesaj yolla

kızlar bunlar benim çeyizimde olanlar tencere tak. rengi biraz daha açık buz mavisi gibi 2 tak. kaşık setim var biri korkmaz biri karaca yamak tak. karaca sizce nasıllar:44::44::44::44:

çok beğendim canım, benimde tencere setim korkmaz, umarım kullanışlı olurlar

canım google'a daisypath yaz ilk siteye girip Evlilik(Wedding) olanları aç Full size ticker bölümünde next yap orda 4-5 sayfa örnek var istediğin çizelgeyi seçip 2.adımda Gelin-damat simgesini seç tekrar next yapıp,tarihini seç alttaki (Enter your personal text here...)yazan kutucuğa istediğin söz varsa ekle ve son adımda da arka fonu seçip next dedikten sonra,Altta çıkan bölümlerden (For Websites:) içindeki image URL yi tıkla sonra altta (Code snippet: Image URL) diye bi sekme sıkacak o bağlantıyı aç,sonra adres çubuğunda çıkan adresi kopyala ve kullanıcı profilindeki Hakkımda kısmında çizelge var oradaki kalemi tıklayıp oraya yapıştırıp kaydet işte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…