2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
modelleri güzel tatlım benim tencerelerim karaca birde küçük tencere set. var o korkmaz inş kullanışlı olurlar.

kızlar nikaha 3 hafta kaldı ve biz hala fotoğrfcı ayarlamadık ben dış mekan çekim istiyorum nişanlımda istemiyo südütyo çekimi yaptırcaz o yüzden

bende dış mekan çekimi istiyorum. geçende sordum bizim orda blue oscar diye bir fotoğraf stüdyosu var, süper çekimleri var. fiyatı 1000 tl di

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun

güle güle canım görüşürüz sende kendine iyi bak

kızlar lazerden geliyorum..çok ama çok az acıdı yuppiiiiii...Alexandrate öle acıtmıomuş yaa..boşu boşuna korkmuşum

kızlarrr çok çokk teşekkür ettim yardımlarınız için yapmaya çalışıcam umarım beceririm..... yarın ben tekrar mobilya bakmaya gidiyorum...bu sefer kesin alıcaz artık:))
ben yokken fazla kaynatmayın ya sonra oku oku bitmiyo:))

Yawru Kuşlar fikirlerinize ihtiyacım war.

Kına için aşağıda resmini ekleyeceğim kalpli keselerden aldım kınayı ve çerezi beraber içine koyup dağıtırız diye fakat kına için tuttuğumuz salonda çerez servisi yapılacak.Şimdi bu çerez keseleri elimde kaldı.İçine sadece kınayı koyup dağıtmak olmaz içi boş olacak ve 250 adet aldık.Keselerin içine ne koyabilirim??

Diyorum ki keselerin içine bunu ;

ya da bunu mu

koysam.

KESELERİM;

yardımcı olursanız sevinirim

kızlarrr sayenizdee benimde bir çizelgem var ...yaşasın...
bal böcüğü artık benide ekle şu listeye de daha çokk musmutlu olayım..kızlar bu topiğe sık sık girmeye başlayınca beni evlilik heyecanı sarmaya başladı ya....

ne kadar şeker keseler bunlar.. neler var allahım ya..sanırım eminönüne gitsek neler neler göreceğiz daha..iyi fikir aslında..neden olmasınn..
bu sırada evi ne taraftan buldunuz...bende bulgurluda yaşıycam evlenınce:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…