2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bulgurluda ev bulamadık malesef evlerin geneli satılık biz şimdilik mecburen kiraya çıkıyoruz.Bulduğumuz evler ya çok küçüktü ya da kirası yüksekti. Gerçi yine bulgurluya yakın,eyüboğlu kolejinin yakınında ev bulduk,çevreyi seviyorum nezih bi yer (zeytinburnunda oturuyorum ve buraya göre baya bi kaliteli) market yakın,ümreniye merkez yakın,altünizadeden 15 dk da gelebiliosun yani bence artıları çokkk

Ayy hepsine bayıldım nerden aldın Canim bende istiyorum

ALLAH'ım çok şükür benimde bi evlilik çizelgem var kızlar...nasıl mutlu olsum varya...ALLAH'IM bugünleride gördüm yaa...

sehker 3 gündür yapmaya çalıştığım şeyi bir dk.da değiştirdim.şimdi bu çizelge her gün kendi düşücek öylemi?

Evet tatlım çok guZel olmuş bende çok uğraştim yapamadım şimdide bilgisayarı bozdum hiç yapamicam telefondan olmaz sanırım

Evet tatlım çok guZel olmuş bende çok uğraştim yapamadım şimdide bilgisayarı bozdum hiç yapamicam telefondan olmaz sanırım

ay ben senn var sanıodum valla bilmiyorum canım öyle moderen nete giren bi telim hiç olmadı bilgisayardan zar zor yaptım.ben çıkıyorum.ii geceler tatlım.

çok cici ikiside canım keselerinde çok hoşlar. bende oje koymalıısın

üç gündür ticker yapmaya çalışıyorum bakalım bu sefer oldumu?

oldu canım hayırlı olsun çizelgen

Eminönü'nde bir sürü warr,Üçgül diye bi mağaza war oradan aldım baya uyguna da veriyor...

hemen bakmalıyım bende gidince eminönüne çok özendim bunlara

Son düzenleme:

canım görememiştim resimleri şimdi evden baktım, iş yerinde engelliymiş meğersem

evin site içerisinde galiba
böyle bir şey güzel olur diye düşündüm

Son düzenleme:

Ya bu en alttaki çerçeveleri nerden aldın tam olarak Eminönü'nde?? Ben bunlardan arıyorum ama bulamadim:26:

cümleten günaydın kızlarr.....

kaç gündür giremedim, bir eksiklik hissettim vallaa :)

nasılsınız hatunlar? herkes iyidir umarım :)

bulgurludaki evleri çok beğeniyorum tantavi parkı var oralardaki evlerde çok güzeller tatlım

günaydın herkese
Servisi kaçırdım yine otobüsle işe gelmeyi hiç sevmiyorum

Benim evim işime çok yakın 10 dk mesafe var Ne güzel servisin var ben evlenince otobüsle gelmek zorundayım ve ben yemeğimide kendim cepten veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…