- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.521
ne kadar şeker keseler bunlar.. neler var allahım ya..sanırım eminönüne gitsek neler neler göreceğiz daha..iyi fikir aslında..neden olmasınn..
bu sırada evi ne taraftan buldunuz...bende bulgurluda yaşıycam evlenınce:)))
Yawru Kuşlar fikirlerinize ihtiyacım war.
Kına için aşağıda resmini ekleyeceğim kalpli keselerden aldım kınayı ve çerezi beraber içine koyup dağıtırız diye fakat kına için tuttuğumuz salonda çerez servisi yapılacak.Şimdi bu çerez keseleri elimde kaldı.İçine sadece kınayı koyup dağıtmak olmaz içi boş olacak ve 250 adet aldık.Keselerin içine ne koyabilirim??
Diyorum ki keselerin içine bunu ;
ya da bunu mu
koysam.
KESELERİM;
yardımcı olursanız sevinirim
Ayy hepsine bayıldım nerden aldın Canim bende istiyorum
Eminönü'nde bir sürü warr,Üçgül diye bi mağaza war oradan aldım baya uyguna da veriyor...
sehker 3 gündür yapmaya çalıştığım şeyi bir dk.da değiştirdim.şimdi bu çizelge her gün kendi düşücek öylemi?
Evet tatlımçok guZel olmuş bende çok uğraştim yapamadım şimdide bilgisayarı bozdum hiç yapamicam telefondan olmaz sanırım
Kına için aşağıda resmini ekleyeceğim kalpli keselerden aldım kınayı ve çerezi beraber içine koyup dağıtırız diye fakat kına için tuttuğumuz salonda çerez servisi yapılacak.Şimdi bu çerez keseleri elimde kaldı.İçine sadece kınayı koyup dağıtmak olmaz içi boş olacak ve 250 adet aldık.Keselerin içine ne koyabilirim??
ya da bunu mu
koysam.
KESELERİM;
üç gündür ticker yapmaya çalışıyorum bakalım bu sefer oldumu?
Eminönü'nde bir sürü warr,Üçgül diye bi mağaza war oradan aldım baya uyguna da veriyor...
artık benimde bir evlilik takvimim var sanırım
evet canım hayırlı olsun
bu arada kimse yok gene bir sen bir ben varız gene. bende erken yatıcam bu gün canım görüşürüz yarıniyi geceler
ya da bunu mu
koysam.
KESELERİM;
Günaydın herkese
servisi kaçırdım yine otobüsle işe gelmeyi hiç sevmiyorum
bulgurluda ev bulamadık malesefevlerin geneli satılık biz şimdilik mecburen kiraya çıkıyoruz.bulduğumuz evler ya çok küçüktü ya da kirası yüksekti. Gerçi yine bulgurluya yakın,eyüboğlu kolejinin yakınında ev bulduk,çevreyi seviyorum nezih bi yer (zeytinburnunda oturuyorum ve buraya göre baya bi kaliteli) market yakın,ümreniye merkez yakın,altünizadeden 15 dk da gelebiliosun yani bence artıları çokkk
günaydın herkese
Servisi kaçırdım yine otobüsle işe gelmeyi hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?