- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.541
artık benimde bir evlilik takvimim var sanırım
günaydın kızlarrrrrr
cümleten günaydın kızlarr.....
kaç gündür giremedim, bir eksiklik hissettim vallaa :)
nasılsınız hatunlar? herkes iyidir umarım :)
Günaydın herkese
servisi kaçırdım yine otobüsle işe gelmeyi hiç sevmiyorum
Kaç gündür giremedim, bir eksiklik hissettim vallaa :)
nasılsınız hatunlar? Herkes iyidir umarım :)
günaydın kızlarrrrrr
günaydın sekerim
Günaydınlar güzelll gelincikler hayırlı cumalar
dün lazere gittim kızlarr...hiç korktuğum gibi değilmiş...emla, soğutucu sprey hiçbirşey yapmadım...çok az canım yandıSadece kötü olan tavuk ütülmüşş gibi kokmak Resmen öle kokuyordu yahu..tüyler yanınca
canım görememiştim resimleri şimdi evden baktım, iş yerinde engelliymiş meğersem
evin site içerisinde galiba
böyle bir şey güzel olur diye düşündüm
Eki Görüntüle 389306
Benim evim işime çok yakın 10 dk mesafe var Ne güzel servisin var ben evlenince otobüsle gelmek zorundayım ve ben yemeğimide kendim cepten veriyorum
günaydın kızlarrrrrr
Günaydın gelinlerimmmm
Gğnaydın şekerim :)
günaydın kızlarr
Günaydın kızlar herkese mutlu günler
Dün lazere gittim kızlarr...hiç korktuğum gibi değilmiş...emla, soğutucu sprey hiçbirşey yapmadım...çok az canım yandıSadece kötü olan tavuk ütülmüşş gibi kokmak Resmen öle kokuyordu yahu..tüyler yanınca
:118::124::124::124: kızlar geri sayımmmmmmmm ciddi ciddi başladııı... son 21 güüünnnnnnn .....
haydiiiiliiiiliiiiliiiliiiliii :119:
.
günaydın kızlarrrrrr
Günaydın sekerim
bulgurludaki evleri çok beğeniyorum tantavi parkı var oralardaki evlerde çok güzeller tatlım
Benim evim işime çok yakın 10 dk mesafe var Ne güzel servisin var ben evlenince otobüsle gelmek zorundayım ve ben yemeğimide kendim cepten veriyorum
şu düğün çıksın aradan bende gitmek istiyorum kızlar gidenler memnunmu fiyatlar ne bi fikir verebilirseniz sevinirimmmm
şu düğün çıksın aradan bende gitmek istiyorum kızlar gidenler memnunmu fiyatlar ne bi fikir verebilirseniz sevinirimmmm
Aynen yaaa işkence oluyor...günaydın tatlım :)
Günaydın gelinlerimmmm
:118::124::124::124: kızlar geri sayımmmmmmmm ciddi ciddi başladııı... son 21 güüünnnnnnn .....
haydiiiiliiiiliiiiliiiliiiliii :119:
.
senin yanında benim saymam doğru olurmu bilmem ama 70 gün
:118::124::124::124: kızlar geri sayımmmmmmmm ciddi ciddi başladııı... Son 21 güüünnnnnnn .....
Haydiiiiliiiiliiiiliiiliiiliii :119:
.
senin yanında benim saymam doğru olurmu bilmem ama 70 gün
canım tavsiye ederimm ben ilk başladığımda önce pişmanlık duydum bu kadar borcun arasına bunu sıkıştırdım die ama şimdi iyiki gidiyorum diyorum bence git tatlım yok bu kadar rahatlık inan en son ocakta gittim çok az vee çok inceler bayada azaldı şimdide 24dünde gidecem
Tatlım ben 5 seans IPL'e gittim hiçbir sonuç alamadım..Seansı 100'dü.
Alexandrate'ye dün ilk defa gittim henüz bişey anlamadım o yüzden ama gidenler çok memnun...seansı 75 tl..İndirim vardı şekerim.
22 kızzlaaarrrrrr allahhhh bi heyecan sardı beniiiiiiiii Artıkk son günlerrrrr
son 5 ay... nasıl geçti inanın aklım almıyooo eşyalar temzilikler koşuşturmalar derken.....
dün gibi hatırlarım, kasım ayıydı gelinlik bakıyorduk öylesine.. bi gelinlikçi hanım dedi ki, ooo daha çok var şubat mart gibi gelin siz :)
bazen diyorum ki, çok şükür ölüceğimiz günü bilmiyoruz ne güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?