2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok araştırdım canım allahın izniyle bi zararını duymadım sana bi numara vereyim konuş istersen tatlım ama iyi araştır. Ister4sen özelden yazarım canım

siz bir gün arayla mı evlenceniz triankayla ne güzel

bizimde artık başlıcak konuşturmalar. zaten ramazana kadar hazırlıkların bitmesi gerek benim için ki rahat edim

Aynen tatlım...razamandan çnce ev, gelinlik hepsi bitmesi lazım..bayramdan sonra küçük şeyler kalsın bize yapacak...Ayy bu sene ramazan ayıda geçmez artık

siz bir gün arayla mı evlenceniz triankayla ne güzel

bizimde artık başlıcak konuşturmalar. zaten ramazana kadar hazırlıkların bitmesi gerek benim için ki rahat edim

EVET Trianka 5 MAYIS BEN 6 MAYIS GELİN OLACAZZZZZZZZZZ AYYY BEN ÇOK HEYECANLANDIM YAAAA BEN GELİNMİ OLACAMM BENİMDE BİR YUVAM OLACAK KENDİME AİT BİR EVİM DÜZENİM OLACAKKKK İNŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞ

Tatlım bende araştırdım baya...lazer sadece kıl köklerine kadar inebiliyormuş..Yumurtalıklar 5-6 cm hatta daha fazla içerdeler etkilenmiyorlar...Kuzenim evlenmeden gitti ve şu anda 6 aylık hamile brbiş bekliyor önümde çok iyide bir örnek var şekerim

Ayyy ne güzel...bak şimdi sizin adınıza heyecan yaptım bende Siz bitticeksiniz sıra bize gelcek...Sizden sonra 4 ay sayıcaz bizde

Dün akşam ablam bizdeydi ( kendisi 2 yıllık evli )
annem ablam ben oturup düğünden bahsediyorduk ki, ablam demesin mi.... ***anne; artık Tuğbaya yavaş yavaş yaşanılacakları anlatma zamanı geldi...
ayy ben bi utan bi utan
sonra şey diyo ablam, keşke bu ay hap kullanmaya başlasaydın.....
dikkatli olun kazaya sebebiyet vermeyin falan...

kıyamam annem de, hemen konuyu değiştirdiii, anladı utandığımıı

oyy ewt ya bana daha kimse bişey anlatmadııııı bilen varsa anlatsınnn

kızlr bime gttim kek kalıbı aldım tencere üçlü güveç ben almıştım ablamada aldımmm almak isterseniz haberiniz olsun dışarda 80,00 lira

zaman kesinlikle geçiyor ya bende 7 ayımız var 6 ayımız var diyordum 5.4.3. ay nasıl geçti anlamadım bundan sonrasınıda anlamıycam zaten çok iş var çoookkk

çok araştırdım canım allahın izniyle bi zararını duymadım sana bi numara vereyim konuş istersen tatlım ama iyi araştır. Ister4sen özelden yazarım canım

tamam yaz canım bekliyorum bide fiyatı neydi?

ya çok istiyorum bıktım her ay canımın yanmasından bitsin artık çıkmasın bi daha

Günaydın kızlar..

günaydın canım hoşgeldinn

biz evlendikten sonra size bazı (!) konularda yardımcı oluruz heeemmmmm

kesinlikleee!

banada açtılar korunma konusunu utandım daha var düğüne kapatın şimdi bu konuyu utandım dedim ama bunlar konuşulması gereken şeyler falan dediler ama uzatamadılar da doktora giderim bir ay kala o anlatır yaa annem varken teyzemin kuzenimin vs anlatmasını istemiyorum utanıyorum

Günaydın kızlar..

günaydın canım

kızlar yenimodada kapalı, güzel abiyeler var.
kapalı arkadaşlarıma duyurulur

saol canım bakınayım bi

biz evlendikten sonra size bazı (!) konularda yardımcı oluruz heeemmmmm

evet talım tecrübemiz olacak

Kesinlikle beklicez yardımlarınızı, önerilerinizi

bizde muhakkak paylaşacaz sizlere tatlım

kızlr bime gttim kek kalıbı aldım tencere üçlü güveç ben almıştım ablamada aldımmm almak isterseniz haberiniz olsun dışarda 80,00 lira

canım kek kalıbından bende aldırdım nişanlıma ama kullanışlımıdır güzel bişi midir sence?

Valla tatlım benden önce 2 kuzenim evlendi..kardeiş gibiyiz biz..annem yengelerim kızlar hep berabet otururuz konuşuruz :)8 kız olunca kuzen utanma falan kalmadı bizde...Ben temmuda balıcam hapa..ramazan ayında başlamıcam mahvolurum..hormonlar alt üst oluyor..ramazana kadar alışayım..zaten 2 ay öncesinden başlamak en doğrusu imiş.

ya benmki hapa karşı kullanmammı isteöyor ya geri çekilme yada prezervatif diyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…