- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.561
koltuk altında ter bezlerini genital bölgede yumurtalıkları etkiliyormuş diye duymuştum o yüzden vazgeçmiştim şimdi baya borçtayım anca evlenince zaten iki buçuk aydan az kaldı ama kesin gitmeyi düşünüyorum bu sefer
siz bir gün arayla mı evlenceniz triankayla ne güzel
bizimde artık başlıcak konuşturmalar. zaten ramazana kadar hazırlıkların bitmesi gerek benim için ki rahat edim
siz bir gün arayla mı evlenceniz triankayla ne güzel
bizimde artık başlıcak konuşturmalar. zaten ramazana kadar hazırlıkların bitmesi gerek benim için ki rahat edim
Koltuk altında ter bezlerini genital bölgede yumurtalıkları etkiliyormuş diye duymuştum o yüzden vazgeçmiştim şimdi baya borçtayım anca evlenince zaten iki buçuk aydan az kaldı ama kesin gitmeyi düşünüyorum bu sefer
EVET Trianka 5 MAYIS BEN 6 MAYIS GELİN OLACAZZZZZZZZZZ AYYY BEN ÇOK HEYECANLANDIM YAAAABEN GELİNMİ OLACAMM BENİMDE BİR YUVAM OLACAK KENDİME AİT BİR EVİM DÜZENİM OLACAKKKK İNŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞ
Ayyy ne güzel...bak şimdi sizin adınıza heyecan yaptım bendeSiz bitticeksiniz sıra bize gelcek...Sizden sonra 4 ay sayıcaz bizde
biz evlendikten sonra size bazı (!) konularda yardımcı oluruz heeemmmmm
Günaydın kızlar..
Dün akşam ablam bizdeydi ( kendisi 2 yıllık evli )
annem ablam ben oturup düğünden bahsediyorduk ki, ablam demesin mi.... ***anne; artık Tuğbaya yavaş yavaş yaşanılacakları anlatma zamanı geldi...
ayy ben bi utan bi utan
sonra şey diyo ablam, keşke bu ay hap kullanmaya başlasaydın.....
dikkatli olun kazaya sebebiyet vermeyin falan...
kıyamam annem de, hemen konuyu değiştirdiii, anladı utandığımıı
son 5 ay... nasıl geçti inanın aklım almıyooo eşyalar temzilikler koşuşturmalar derken.....
dün gibi hatırlarım, kasım ayıydı gelinlik bakıyorduk öylesine.. bi gelinlikçi hanım dedi ki, ooo daha çok var şubat mart gibi gelin siz :)
bazen diyorum ki, çok şükür ölüceğimiz günü bilmiyoruz ne güzel....
çok araştırdım canım allahın izniyle bi zararını duymadım sana bi numara vereyim konuş istersen tatlım ama iyi araştır. Ister4sen özelden yazarım canım
Tatlım bende araştırdım baya...lazer sadece kıl köklerine kadar inebiliyormuş..Yumurtalıklar 5-6 cm hatta daha fazla içerdeler etkilenmiyorlar...Kuzenim evlenmeden gitti ve şu anda 6 aylık hamile brbiş bekliyor önümde çok iyide bir örnek var şekerim
Günaydın kızlar..
Dün akşam ablam bizdeydi ( kendisi 2 yıllık evli )
annem ablam ben oturup düğünden bahsediyorduk ki, ablam demesin mi.... ***anne; artık Tuğbaya yavaş yavaş yaşanılacakları anlatma zamanı geldi...
ayy ben bi utan bi utan
sonra şey diyo ablam, keşke bu ay hap kullanmaya başlasaydın.....
dikkatli olun kazaya sebebiyet vermeyin falan...
kıyamam annem de, hemen konuyu değiştirdiii, anladı utandığımıı
Günaydın kızlar..
kızlar yenimodada kapalı, güzel abiyeler var.
kapalı arkadaşlarıma duyurulur
Kesinlikle beklicez yardımlarınızı, önerilerinizi
kızlr bime gttim kek kalıbı aldım tencere üçlü güveç ben almıştım ablamada aldımmm almak isterseniz haberiniz olsun dışarda 80,00 lira
zaman kesinlikle geçiyor ya bende 7 ayımız var 6 ayımız var diyordum 5.4.3. ay nasıl geçti anlamadım bundan sonrasınıda anlamıycam zaten çok iş var çoookkk
tamam yaz canım bekliyorum bide fiyatı neydi?
ya çok istiyorum bıktım her ay canımın yanmasından bitsin artık çıkmasın bi daha
günaydın canım hoşgeldinn
kesinlikleee!
banada açtılar korunma konusunu utandım daha var düğüne kapatın şimdi bu konuyu utandım dedim ama bunlar konuşulması gereken şeyler falan dediler ama uzatamadılar da doktora giderim bir ay kala o anlatır yaa annem varken teyzemin kuzenimin vs anlatmasını istemiyorum utanıyorum
Valla tatlım benden önce 2 kuzenim evlendi..kardeiş gibiyiz biz..annem yengelerim kızlar hep berabet otururuz konuşuruz :)8 kız olunca kuzen utanma falan kalmadı bizde...Ben temmuda balıcam hapa..ramazan ayında başlamıcam mahvolurum..hormonlar alt üst oluyor..ramazana kadar alışayım..zaten 2 ay öncesinden başlamak en doğrusu imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?