2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım kek kalıbından bende aldırdım nişanlıma ama kullanışlımıdır güzel bişi midir sence?

valla herkes kullanışlı diyo ama bilmyorum kuzum evlenince kulalnırım bilmyorumm ablama aldım bugün kek yapcz sölerim iyi yada kötü odluğunuu

Son düzenleme:
günaydın şekerlerrr :) ya şöle üstünkörü baktımda sahi bide hap falan var dimi :S ya o haplar düzen bozuyo ama hem sinir sistemini uyku düzenini mahvediyo hımmm 15 gün önce almaya başlasak etkisi olmazmı arkadaşlar

Güle güle kullan tatlım...yemek takımını hangi marka aldım..modeli yokmu baksak

Şimdi bakayım bulursam ekleyim canım
Snt porselen
Metro marketten aldım
2 tane 6'lı takım aldım 12 kişilik yaptım 170 Tl tuttu
bimdende bugun anneme havlu aldırdım
Krem dantel işlemeli çok hoş görünüyordu akşam bakacağım

Benim kahvaltı takımımın markasından tatlım...öyle denk gelmişti almıştım bende...günlük kullanırım kırılır diye çok pahalı bir kahvaltı takımı almak istemedim. Gayet uygun almışın canım..bende günlük yemek takımımı 2 takım aldım..12 kişilik yaptım...180 tl tutmuştu.

normalde kuzenimden utanmam ama heralde annem teyzem falanda var diye öyle oldum

ya benmki hapa karşı kullanmammı isteöyor ya geri çekilme yada prezervatif diyoooooo

benim nişanlımda baştan karşıydı ama en azından evliliğin bu kısmına alışana kadar kendimizi garantiye alıp ilk etapta hap kullanayım dedim öyle anlaştık şimdilik

valla herkes kullanışlı diyo ama bilmyorum kuzum evlenince kulalnırım bilmyorumm ablama aldım bugün kek yapcz sölerim iyi yada kötü odluğunuu

inşallah iyi haberler verirsin aldırdım çünkü

inş. geciktirir beni balayına denk geliyo çünkü

Kızlar dün günlük yemek takımımı
Kahve makinası
yumurta pişirici
Ve çay setimi aldım

güle güle kullan canımmmmm

Bulamadım resmini
Kare bir kenarı yaldızlı sarı ve gri çok hafif desenleri var

Benim günlük kahvaltı takımın yok
1 tane aldım krcdan
günlükde mi almalıyım?

iyim cnm napalım yine işe geldik

Kolay gelsin tatlıımmmm

Günaydın veee hayırlı cumalar kızlar,

anam maşallah ne cabuk dolduruyosunuz buraları okuyana kadar iş çıkıyo yazamıyorum cevap

Bulamadım resmini
Kare bir kenarı yaldızlı sarı ve gri çok hafif desenleri var

Benim günlük kahvaltı takımın yok
1 tane aldım krcdan
günlükde mi almalıyım?

Kolay gelsin tatlıımmmm

Tatlım bende bir tane aldım kahvaltı takımı..günlük kullanıcam..nişanlım madem alıosun rafta durmucak kullanıcaz dedi..çokta iyi bişey almadık..daha sonra daha iyisini alırız...şu anda herşeyin en iyisini alamıyoruz tatlım malum maddi durum zorluyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…