- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.601
kızlar gunaydın hepınıze bn hıc uyumadım gece cokmoralım bozuk.
Günaydın tatlım.hayırdır inş...niye bozuk moralin?
yakında gelıp butun herseyı bıtırdım dıyebılırım. dun kayınvalıdemle konusmaya gıttım ve analdım kı ınsanlar sen ne soylersen söyle canları ne ısterse onu anlıyorlar. soyledıgım herseyın tam tersını anlayıp nısanlıma bır suru surat yapmıslar onunla da cok kotu kavga ettık cok kırıcıydı ve analdım kı bu adamla bn bır omur gecırebılecegımden emın degılım sanırım
yakında gelıp butun herseyı bıtırdım dıyebılırım. dun kayınvalıdemle konusmaya gıttım ve analdım kı ınsanlar sen ne soylersen söyle canları ne ısterse onu anlıyorlar. soyledıgım herseyın tam tersını anlayıp nısanlıma bır suru surat yapmıslar onunla da cok kotu kavga ettık cok kırıcıydı ve analdım kı bu adamla bn bır omur gecırebılecegımden emın degılım sanırım
kızlar gunaydın hepınıze bn hıc uyumadım gece cokmoralım bozuk.
Çizelgesi olmayan hatunlar yeni tickerlarınız hayırlı olsun
Tatlım bende bir tane aldım kahvaltı takımı..günlük kullanıcam..nişanlım madem alıosun rafta durmucak kullanıcaz dedi..çokta iyi bişey almadık..daha sonra daha iyisini alırız...şu anda herşeyin en iyisini alamıyoruz tatlım malum maddi durum zorluyor bizi.
Ne söyledin tatlım kayınvalidene ne konuştunuz? Nişanlına sölememişmiydin annenle konuşucam canım haberin olsun diye..ben muhakkak sölüyorum sonra onun yalanlarına inanmasın timsah gözyaşları onu kandırmasın diye...ve aynende öle oluyor..ne zaman konuşsam nişanlıma yalan yanlış anlatıyor.. nişanlımında herşeyden haberi olduğu için ağzını kapatıyor..o öyle demedi bölyle dedi sen herşeyi yanlış anlamal için uğraşıosun diye...
arkadaşlar bende geçen hafta sonu aldıklarımı paylaşim bari biraz toplu bi alışveriş oldu
benimde dün akşam oldu canım çok teşekkürler...
güle güle kullan canım çok güzel ben almadım böyle bi çay seti?
aynen canım bende senin gibi yaptım çok iyi bişi almadım günlük kullanıcaz sonuçta hatta benimki yemek takımı gibiydi kutusunda kahvaltı seti yazsadaben aynı renk rafadan yumurtalık porselen çaydanlık falan buldum pembe bide tabakların yarısı pembe yarısı beyaz peynir zeytin konulan setide düz beyaz aldım tam takım oldu
ahh canım benim bende aynı şeyi yaşadım kendi istediği gibi anladı ama nişanlımla tartışmadık çok şükür çünkü leylanın söylediği gibi önceden söyledim nişanlıma söyleyeceklerimi
bende öyle yapıyorum iyi taktik
canım hepsi çok güzel iyi günlerde güle güle kullan inşallahhh
9 yıllık ilişkimde en iyi anladığım ve öğrendiğim şey bu tatım..ne yapıyorsam nişanlım, eşim bilecek..herşey daha kolay oluyor..yanlış anlaşılma yada herhangi başka bişey olmuyor..Böyle bir kayınvalide ile uğraşa uğraşa ilişki ve kayınvalide konusu üzerinde mastır yapmış kadar oldum yani
Tatlım bende bir tane aldım kahvaltı takımı..günlük kullanıcam..nişanlım madem alıosun rafta durmucak kullanıcaz dedi..çokta iyi bişey almadık..daha sonra daha iyisini alırız...şu anda herşeyin en iyisini alamıyoruz tatlım malum maddi durum zorluyor bizi.
arkadaşlar bende geçen hafta sonu aldıklarımı paylaşim bari biraz toplu bi alışveriş oldu
günlük yemek takımı 12 kişilik bunun mor çiçeklisi Eki Görüntüle 389550
misafir yemek takımı Eki Görüntüle 389551
misafir çatal bıçak Eki Görüntüle 389553
kahvaltı takımı Eki Görüntüle 389552
tencere takımı Eki Görüntüle 389554
düdüklü tenceremEki Görüntüle 389557
günlük yemek takımı 12 kişilik bunun mor çiçeklisi Eki Görüntüle 389550
misafir yemek takımı Eki Görüntüle 389551
misafir çatal bıçak Eki Görüntüle 389553
kahvaltı takımı Eki Görüntüle 389552
tencere takımı Eki Görüntüle 389554
düdüklü tenceremEki Görüntüle 389557
çok güzelmiş canım ben daha almadım
ben bu tür eşyalarımı daha önceden aldım iyiki almışım şimdi zorlamadım kendimi ama şimdi daha güzelleri var ama alınmış oldu daha sonra alırız diyoruz bizde.
canım benim şimdi gerginsiniz sıkma canını sakinleş biraz sonra oturup güzel güzel konuş nişanlınla
çok güzeller canım güle güle kullan benim günlük tak. 6 kişilik olduğu kadar artık daha sonra alırız şimdi o kadar çok borcum varki daha fazla sıkıştıramam kendimi
çok güzelmiş canım ben daha almadım
ben bu tür eşyalarımı daha önceden aldım iyiki almışım şimdi zorlamadım kendimi ama şimdi daha güzelleri var ama alınmış oldu daha sonra alırız diyoruz bizde.
canım benim şimdi gerginsiniz sıkma canını sakinleş biraz sonra oturup güzel güzel konuş nişanlınla
çok güzeller canım güle güle kullan benim günlük tak. 6 kişilik olduğu kadar artık daha sonra alırız şimdi o kadar çok borcum varki daha fazla sıkıştıramam kendimi
Teşekkürler canımgüle güle kullan canım çok güzel ben almadım böyle bi çay seti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?