2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın tatlım.hayırdır inş...niye bozuk moralin?

yakında gelıp butun herseyı bıtırdım dıyebılırım. dun kayınvalıdemle konusmaya gıttım ve analdım kı ınsanlar sen ne soylersen söyle canları ne ısterse onu anlıyorlar. soyledıgım herseyın tam tersını anlayıp nısanlıma bır suru surat yapmıslar onunla da cok kotu kavga ettık cok kırıcıydı ve analdım kı bu adamla bn bır omur gecırebılecegımden emın degılım sanırım

asıl kavga olayı nederni ne cnm anlat sıkma canını yaa

Ne söyledin tatlım kayınvalidene ne konuştunuz? Nişanlına sölememişmiydin annenle konuşucam canım haberin olsun diye..ben muhakkak sölüyorum sonra onun yalanlarına inanmasın timsah gözyaşları onu kandırmasın diye...ve aynende öle oluyor..ne zaman konuşsam nişanlıma yalan yanlış anlatıyor.. nişanlımında herşeyden haberi olduğu için ağzını kapatıyor..o öyle demedi bölyle dedi sen herşeyi yanlış anlamal için uğraşıosun diye...

Eki Görüntüle 389548

Çay setim bu
Yumurta pişirici ve kahve mak sinbodan aldım klasik

güle güle kullan canım çok güzel ben almadım böyle bi çay seti?

aynen canım bende senin gibi yaptım çok iyi bişi almadım günlük kullanıcaz sonuçta hatta benimki yemek takımı gibiydi kutusunda kahvaltı seti yazsada ben aynı renk rafadan yumurtalık porselen çaydanlık falan buldum pembe bide tabakların yarısı pembe yarısı beyaz peynir zeytin konulan setide düz beyaz aldım tam takım oldu

ahh canım benim bende aynı şeyi yaşadım kendi istediği gibi anladı ama nişanlımla tartışmadık çok şükür çünkü leylanın söylediği gibi önceden söyledim nişanlıma söyleyeceklerimi

bende öyle yapıyorum iyi taktik

arkadaşlar bende geçen hafta sonu aldıklarımı paylaşim bari biraz toplu bi alışveriş oldu

canım hepsi çok güzel iyi günlerde güle güle kullan inşallahhh

Canım sen kayınvalidene kırıcı bişey mi söyledinki surat yapmışlar? VAlla ben çok sorun yasadım hatta yüzüğü attım tabi ani kızgınlıkla olan bişey ama kımse surat yapmadı bana tam tersi peşimde dolanırlar hep,yaa ne diye hemen oğluna aksettirmiş ki ne var yani kendi kızı gibi görüp düşünseler

9 yıllık ilişkimde en iyi anladığım ve öğrendiğim şey bu tatım..ne yapıyorsam nişanlım, eşim bilecek..herşey daha kolay oluyor..yanlış anlaşılma yada herhangi başka bişey olmuyor.. Böyle bir kayınvalide ile uğraşa uğraşa ilişki ve kayınvalide konusu üzerinde mastır yapmış kadar oldum yani

maşallah kız Allah nazarlardan saklasın 9 yıl heee:)) aynen senin gibi yapıyorum bende en güzeli bu başka türlü çok anlaşmazlık çıkıyo sen yinede mastırın üzerine bilgiler ver bize

Eki Görüntüle 389548

Çay setim bu
Yumurta pişirici ve kahve mak sinbodan aldım klasik

çok güzelmiş canım ben daha almadım

ben bu tür eşyalarımı daha önceden aldım iyiki almışım şimdi zorlamadım kendimi ama şimdi daha güzelleri var ama alınmış oldu daha sonra alırız diyoruz bizde.

canım benim şimdi gerginsiniz sıkma canını sakinleş biraz sonra oturup güzel güzel konuş nişanlınla

çok güzeller canım güle güle kullan benim günlük tak. 6 kişilik olduğu kadar artık daha sonra alırız şimdi o kadar çok borcum varki daha fazla sıkıştıramam kendimi

canım çok güzel hepsi ii günlerde kullan.düdüklü tencere bende bakıyorum ama ne marka acaba ve ne kadara aldın canım?

CANIM kendini sıkma 6 kişilik yeter bana görede 12 kişilik lüzumsuz da işte kampanya varmış ablam aldı hediye birşey demedim evde kiracı olacam yeterli bolap olacakmı bilmem eşyalarımı annem aldı yoksa bende böyle hemen alamazdım

CANIM kendini sıkma 6 kişilik yeter bana görede 12 kişilik lüzumsuz da işte kampanya varmış ablam aldı hediye birşey demedim evde kiracı olacam yeterli bolap olacakmı bilmem eşyalarımı annem aldı yoksa bende böyle hemen alamazdım

güle güle kullan canım çok güzel ben almadım böyle bi çay seti?
Teşekkürler canım
Bende almayacaktım aslında ama sonra temiz bir tane bulunsun kenarda dedim
Günlük kullanmaya başka çay bardaklarım var
Paşabahçe heybetli setini almıştım 12 tane
Derwish çay bardağı aldım birde ama o altılı

Benim 1 tane var krcdan almıştım onu kullancam
Doğru canım şuan bütce tasarrufu yapmak durumundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…