- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.621
canım çok güzel hepsi ii günlerde kullan.düdüklü tencere bende bakıyorum ama ne marka acaba ve ne kadara aldın canım?[/QUO
Canım düdüklü fissler ve hepinize onu tavsiyye ediyorum 320 tl ama değer hisar tencere seti aldım düdüklüsü içindeydi onu çıkarttırdım bunu aldım üzerine farkı verdim
Bu da bardak setim :)Eki Görüntüle 389564
Tatlım bende bir tane aldım kahvaltı takımı..günlük kullanıcam..nişanlım madem alıosun rafta durmucak kullanıcaz dedi..çokta iyi bişey almadık..daha sonra daha iyisini alırız...şu anda herşeyin en iyisini alamıyoruz tatlım malum maddi durum zorluyor bizi.
yakında gelıp butun herseyı bıtırdım dıyebılırım. dun kayınvalıdemle konusmaya gıttım ve analdım kı ınsanlar sen ne soylersen söyle canları ne ısterse onu anlıyorlar. soyledıgım herseyın tam tersını anlayıp nısanlıma bır suru surat yapmıslar onunla da cok kotu kavga ettık cok kırıcıydı ve analdım kı bu adamla bn bır omur gecırebılecegımden emın degılım sanırım
CANIM kendini sıkma 6 kişilik yeter bana görede 12 kişilik lüzumsuz da işte kampanya varmış ablam aldı hediye birşey demedim evde kiracı olacam yeterli bolap olacakmı bilmem eşyalarımı annem aldı yoksa bende böyle hemen alamazdım
asıl kavga olayı nederni ne cnm anlat sıkma canını yaa
Ne söyledin tatlım kayınvalidene ne konuştunuz? Nişanlına sölememişmiydin annenle konuşucam canım haberin olsun diye..ben muhakkak sölüyorum sonra onun yalanlarına inanmasın timsah gözyaşları onu kandırmasın diye...ve aynende öle oluyor..ne zaman konuşsam nişanlıma yalan yanlış anlatıyor.. nişanlımında herşeyden haberi olduğu için ağzını kapatıyor..o öyle demedi bölyle dedi sen herşeyi yanlış anlamal için uğraşıosun diye...
hayırdır ne konuştunuz benimde öyle hissettiğim zamanlar oluyorda sakinleşmeyi dene istişare et ...
benimde dün akşam oldu canım çok teşekkürler...
çok güzelmiş canım ben daha almadım
ben bu tür eşyalarımı daha önceden aldım iyiki almışım şimdi zorlamadım kendimi ama şimdi daha güzelleri var ama alınmış oldu daha sonra alırız diyoruz bizde.
canım benim şimdi gerginsiniz sıkma canını sakinleş biraz sonra oturup güzel güzel konuş nişanlınla
çok güzeller canım güle güle kullan benim günlük tak. 6 kişilik olduğu kadar artık daha sonra alırız şimdi o kadar çok borcum varki daha fazla sıkıştıramam kendimi
Bu da bardak setim :)Eki Görüntüle 389564
CANIM kendini sıkma 6 kişilik yeter bana görede 12 kişilik lüzumsuz da işte kampanya varmış ablam aldı hediye birşey demedim evde kiracı olacam yeterli bolap olacakmı bilmem eşyalarımı annem aldı yoksa bende böyle hemen alamazdım
Teşekkürler canım
Bende almayacaktım aslında ama sonra temiz bir tane bulunsun kenarda dedim
Günlük kullanmaya başka çay bardaklarım var
Paşabahçe heybetli setini almıştım 12 tane
Derwish çay bardağı aldım birde ama o altılı
Benim 1 tane var krcdan almıştım onu kullancam
Doğru canım şuan bütce tasarrufu yapmak durumundayız
Canım sen kayınvalidene kırıcı bişey mi söyledinki surat yapmışlar? VAlla ben çok sorun yasadım hatta yüzüğü attım tabi ani kızgınlıkla olan bişey ama kımse surat yapmadı bana tam tersi peşimde dolanırlar hep,yaa ne diye hemen oğluna aksettirmiş ki ne var yani kendi kızı gibi görüp düşünseler
kızlar en basından anlatıyorum. kendımı koseye sıkısmıs hıssedıyorum. fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var. bıraz uzun olcak ama ıdare edın.
.
kızlar en basından anlatıyorum. kendımı koseye sıkısmıs hıssedıyorum. fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var. bıraz uzun olcak ama ıdare edın.
bnm kayınpederımın taksısı var ve kaynım orda calısıyor yıllardır. ve kafasına gore para alıyor kendıne kımse ne kadar aldıgını bılmememkle beraber 4bın aldıgını tahmın edıyolar.ve gerıye ne kadrkalırsa kayınpederıme verıyo onlarda onunla gecınıyo. buraya kadar hersey tamam benı ılgılendıren bısı yok . eltım 14 yıl once evlenmıs ve kendı evınde 2 yıl kadaroturmus ve kaynanamlarla kavga dovus olmuslar agza alınmıcak sozler soylenmıs ve kıraya cıkmıslar ama kaynım hala babasının ısınde calısmaya devam. yıllarca da dogru duzgun gorusmemısler. sımdı eltım bnm dugunum olup onun evının ust katına tasınacagımı bılınce evıne gerı tasındı. ve gelırkende mutfak dolaplarının yenıledı yerlerını yenıledı yatak odası oturma odasını yenıledı halı perdesıne kadar. 2 tane tv alındı bırı mutfak bırı oturma odası. camasır mak yenılendı. oglunu ozel okula yazdırdı kucuk kızını o kurs senın bu kurs benım gezdırmeye basladı. ve bunun karsılıgında kaynım eve goturdugu paradanda kısmaya basladı. kayınpederıme az para gelınce ucu bana dokunmaya basladı o kadar paralık al sukadar paralık al onu sımdı yapamayız paramız yok gıbı cumleler duymaya basladım. ıyıce dolmustum nısanlıma anne kız gıbı konusucam dertlesmek manasında dedım bastan konusma anlamazlar hatta yanlıs anlarlar dedı bn konuscam dıyınce sen bılırsın dedı. neyse bbn dun gıttım konustum. ucu bıze dokunuyor, dugune kadar bıraz ıdare edın bıze demek yerıne onlara desenız dıye falan.konusurken sakın yanlıs analama anne ozur dılerım sadece konusmak ıstedım gıbı cumlelerde kurdum. hatta para alıp almamak mevzu degıl aslında cok bn haksızlıga hıc gelemıyorum ona cok uzuluyorum sızde yetmek ıın kendınızı parcalıyosunuz sızede cok uzuluyorum falan dıye konustum. aksam aılesı nısanlıma bır suru surat yapmıs hıc konusmamıs aksam nısanlımla bulustugumuzda anlattım konusulanları cok gusel mantıklı konusmussun ama anlamamıslardır dedı bnı eve bırakınca gorumcemle konusmus gorumcemde o nıye bunlara karısıyo aıleye gırmeden ona ne ne ıstedıde olmadı gıbı cumleler kurmus. bız gece nısanlımla cok kotu kavga ettık benı yaktın aıleme rezıl ettın herseyı kıza yetıstırdın ortada sorun yokken problem cıkardın falan dedı. iişte öle kavga ettık. ve ben 2 yıldır hıc bısıye laf sölemedım laf sokmadım konusmadım ılk defa konustum dun onuda abarttılarda abarttılar. nısanlım tamam sen haklısın ama anlamıyolar farklı dusuncekler falan dedı ama suan tam manasıyla arkamda olmadıgı ıcın ondan sogudum.
kuzummm üzülmeeeee
aynısı olmasada benzer seyler basıma geldi.bende bazı seyleri söyledim falan.onlarda nişanlıma herşeyi yetiştirmişsin demişler vs.ama şimdi ne oldu biliyo musun.nişanlımın yanında bişi konuşmuyolar.laf söyleymeye korkuyolar.
ve sen kaç senedir hiç sesini çıkarmamışsın.iyi niyetle yaklaşmışsın alışmışlar senden böle bi tepki beklemiyolardı demek ki.
ama iyi olmuş boşver.bu senin için bi kırılma noktası oldu bak görceksin.bundan sonra şakayla karısıkda olsa lafını esirgemiceksin.kedini ezdirmiceksin.ilk oldugu için olaylı geçmiş ama iyi olmuş cidden.nişanlında ailesinden ilk kez böle bişi duydu belkide.o da alışcak merak etme.benmki artık arayıp kendisi bile fırçalıyo.zamanla sizde öle bi aşamaya gelceksiniz seni eğer gerçekten seviyosa.
bn bugune kadar hıc lafsokmadım hıc bısı demedım. ılk defa anne kız gıbı konusalım dertleselım uzuntumu paylasayım dedım onuda farklı yerlere cekmısler. keske konusmak yerıne kussem surat yapsam laf soksaymısım belkı o zmn bu kadar problem cıkarmazlardı
Kızlar dün günlük yemek takımımı
Kahve makinası
yumurta pişirici
Ve çay setimi aldım
bn bugune kadar hıc lafsokmadım hıc bısı demedım. ılk defa anne kız gıbı konusalım dertleselım uzuntumu paylasayım dedım onuda farklı yerlere cekmısler. keske konusmak yerıne kussem surat yapsam laf soksaymısım belkı o zmn bu kadar problem cıkarmazlardı
bnm kayınpederımın taksısı var ve kaynım orda calısıyor yıllardır. ve kafasına gore para alıyor kendıne kımse ne kadar aldıgını bılmememkle beraber 4bın aldıgını tahmın edıyolar.ve gerıye ne kadrkalırsa kayınpederıme verıyo onlarda onunla gecınıyo. buraya kadar hersey tamam benı ılgılendıren bısı yok . eltım 14 yıl once evlenmıs ve kendı evınde 2 yıl kadaroturmus ve kaynanamlarla kavga dovus olmuslar agza alınmıcak sozler soylenmıs ve kıraya cıkmıslar ama kaynım hala babasının ısınde calısmaya devam. yıllarca da dogru duzgun gorusmemısler. sımdı eltım bnm dugunum olup onun evının ust katına tasınacagımı bılınce evıne gerı tasındı. ve gelırkende mutfak dolaplarının yenıledı yerlerını yenıledı yatak odası oturma odasını yenıledı halı perdesıne kadar. 2 tane tv alındı bırı mutfak bırı oturma odası. camasır mak yenılendı. oglunu ozel okula yazdırdı kucuk kızını o kurs senın bu kurs benım gezdırmeye basladı. ve bunun karsılıgında kaynım eve goturdugu paradanda kısmaya basladı. kayınpederıme az para gelınce ucu bana dokunmaya basladı o kadar paralık al sukadar paralık al onu sımdı yapamayız paramız yok gıbı cumleler duymaya basladım. ıyıce dolmustum nısanlıma anne kız gıbı konusucam dertlesmek manasında dedım bastan konusma anlamazlar hatta yanlıs anlarlar dedı bn konuscam dıyınce sen bılırsın dedı. neyse bbn dun gıttım konustum. ucu bıze dokunuyor, dugune kadar bıraz ıdare edın bıze demek yerıne onlara desenız dıye falan.konusurken sakın yanlıs analama anne ozur dılerım sadece konusmak ıstedım gıbı cumlelerde kurdum. hatta para alıp almamak mevzu degıl aslında cok bn haksızlıga hıc gelemıyorum ona cok uzuluyorum sızde yetmek ıın kendınızı parcalıyosunuz sızede cok uzuluyorum falan dıye konustum. aksam aılesı nısanlıma bır suru surat yapmıs hıc konusmamıs aksam nısanlımla bulustugumuzda anlattım konusulanları cok gusel mantıklı konusmussun ama anlamamıslardır dedı bnı eve bırakınca gorumcemle konusmus gorumcemde o nıye bunlara karısıyo aıleye gırmeden ona ne ne ıstedıde olmadı gıbı cumleler kurmus. bız gece nısanlımla cok kotu kavga ettık benı yaktın aıleme rezıl ettın herseyı kıza yetıstırdın ortada sorun yokken problem cıkardın falan dedı. iişte öle kavga ettık. ve ben 2 yıldır hıc bısıye laf sölemedım laf sokmadım konusmadım ılk defa konustum dun onuda abarttılarda abarttılar. nısanlım tamam sen haklısın ama anlamıyolar farklı dusuncekler falan dedı ama suan tam manasıyla arkamda olmadıgı ıcın ondan sogudum.
günaydın kızlarrr nasılsınız.aldıklarınızı güle güle kullanınnn.
benim şafağım daaa kınaya 22 gün düğüne 29 gün :)))))
yeni çeyizcikler alanlar güle güle kullanın ccilerinizi.
bence kahvaltı takımını güünlük veya misafirlik diye ayırmaya gerek yok.
ben düz renkli tabaklar oluyoya keramika.onlardan 3 kırmızı 3 siyah aldım zeytinlik reçellik vs aldım takım yaptım 6 kişilik.
günlük yemek takımımın kenarlarıda grili kırmızılı.12 kişilik.yani kalabalık misafir geldiğinde o kırmızı siyah tabaklara patates kızartması yumurta vs koyup ortaya koyarım günlük yemek takımımın servis tabaklarını koyarım herkesin önüne yine takım gibi gözükür.her türlü kullanırım yani.
bi de biz esyayı mondiden aldık.güral porselenden yemek takımı-çatal kaşık bıçak seti ve kahvaltı seti hediye ettiler.
kaynana yemek takımını istedi benim olsun dedi.bende verdim.benm 2 takımımım var o yüzsüzlük yaptıysa ben çirkeflik yapmim dedim.
çatal kaşık seti de benm 1 misafirlik şu çekmecelilerden vardı.ayriyetten 12 kişilikte günlük aldım.hediyeyide anneme verdim.kaynanaya yemek takımını verdiysem ponu da ona veririm dedim verdim.
kahvaltı seti de benim oldu.ama onu kutusundan çıkarmam bile yani.gerek yok.kalabalık misafir gelse 6 kişilik zatn yetmez. e 6 kişi misafirede kırmızı siyah takımım var.o dursun yedekte.canım isterse arada değişiklik yapmak istersem.çok sevdiğim bi arkadasım kahvaltıya gelirse falan anca açarım.işte böyle :) ne çok yazdım la :)))
çiğdemcim neler konuştun.nişanlınla niye kavga ettiniz neler oldu kuzum ya üzüldümmm(
ama mervem cok kırıldım nısanlımın soyledıklerıne onlarınkılerı bu kadar umursamazdım belkı ama onun yanımda olmaması yanlız bırakması cok canımı yaktı.
demekki neymiş.erkek tarafına iyilik yaramazmış.erkek tarafının bi gözü körse diğerinide sen kör etcekmişsin.hep sölerdim bunu ben.
yani bundan sonra laf sok surat yap falan.görürsün ne kadar değerli olcan ki.
boşver cnnm sıkma canını ne istyosan söle alsınlar madem ona alınıyo güzel bi dille anlat sen çocuğu değilmisinde eltinde kıskanarak gelmiş zaten çok fazla yaklaştırma yanına görümcende heemn atlamış sende sonuçta o evin insanısın demiii boşver takma düzelir. nişanlında aklını başına alsın sen arama o arasın seniii anlar elbet oda bende öle diyodum hep benim arkamda değilsin onlardan taraftasın die epey kavga etmöiştik sonra bişey olmuştu baktım dedim haksızlık yapmışım içindeki kavgayı bilmyosundur evdeki onlar kavga edince üstüne gelmişlerdir nişanlının kimbilir ne ile doldurdular nişanlını sakin ol o seni arasınnncadolozlarrr
canım çok güzel hepsi ii günlerde kullan.düdüklü tencere bende bakıyorum ama ne marka acaba ve ne kadara aldın canım?[/QUO
Canım düdüklü fissler ve hepinize onu tavsiyye ediyorum 320 tl ama değer hisar tencere seti aldım düdüklüsü içindeydi onu çıkarttırdım bunu aldım üzerine farkı verdim
not alıyorum canım tavsiye ediyosan bende bundan bakıyım bari 320 tl ne kadar çok para ya.aslında bi düdüklüyee bu kadar para vericek durumum yok ama bakıyım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?