- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.821
Düğünden sonra kesin gitmeyi kafaya koydum sağol canım verdiğin bilgiler için
günaydın kızlar hepinizeeeee
aynen yaa hiç dargın kalamam o konuda günahım yoktur o kadar yani,hele sevgilim konusunda gece uyuyamıyorum dargınsak hemen mesaj yazıyorum hatalı o olsa bıle aşk böyle bisey işte
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız? dun aksam falan nısanlımla konustum
aynen yaa hiç dargın kalamam o konuda günahım yoktur o kadar yani,hele sevgilim konusunda gece uyuyamıyorum dargınsak hemen mesaj yazıyorum hatalı o olsa bıle aşk böyle bisey işte
günaydın canım bende gidicem keske düğünden önce bitirseydik ama napalım kısmet değilmiş
bende öyleyimmm
gnaydın canım nasıl oldu aranız?
bi ara baya niyetlenmiştim düğünede 9 ay vardı kesin biterdi şimdiye ama korkuttular işte beni şimdide gitmek istiyorum çok borç var elimi uzatamıyorum hiç bişeye artık düğünden sonra ilk maaşla giderim
ahh bi ben gidemedim şu lazere korkudan utangaçlıktan
liberte , SeHker hoşgeldiniz kızlar
neşeler yerinde maşalllah, nazar değmesin
Teşekkür ederim tatlım nasılsın ?liberte , SeHker hoşgeldiniz kızlar
neşeler yerinde maşalllah, nazar değmesin
Benim neşem yerinde değil valla hiç..akşam kuzenşm geldi ankaradan 8 aylık evli...boşanmak üzereler...hep kayınvalde-kayınpeder yüzünden
günaydın canım hoşgeldin. nasıl geçti bakalım konuşmanız sorunlarınızı halledebildiniz mi?
Hiç korkma tatlım..bende IPL'e gittim hiç sunuç alamadım..şimdi lexe başladım çok korkuyodum ama hiç korktuğum gibi değilmiş. Acı istemiyorum diye ıpl'e gtmiştim şimdi bin pişmanın şekerim....
Teşekkür ederim tatlım nasılsın ?
Evet tatlım güne süper başladın askım süpriz yapmış bana
ayy valla şu cumartesi günlerim heba oluyo resmen yaa böyle devam ederse konusucam patronla nişanlım cumartesi çalışmıyo evlenince cok zor gelecek bana,gerekırse sabah daha erken gelirim cumartesi gelmeyim diycem bommboş oturuyoruz yaa satışda yok 12 de cıkabılırsın dedıler Allah razı olsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?