2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız? dun aksam falan nısanlımla konustum

aynen yaa hiç dargın kalamam o konuda günahım yoktur o kadar yani,hele sevgilim konusunda gece uyuyamıyorum dargınsak hemen mesaj yazıyorum hatalı o olsa bıle aşk böyle bisey işte

bende öyleyimmm

gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız? dun aksam falan nısanlımla konustum

gnaydın canım nasıl oldu aranız?

günaydın canım bende gidicem keske düğünden önce bitirseydik ama napalım kısmet değilmiş

bi ara baya niyetlenmiştim düğünede 9 ay vardı kesin biterdi şimdiye ama korkuttular işte beni şimdide gitmek istiyorum çok borç var elimi uzatamıyorum hiç bişeye artık düğünden sonra ilk maaşla giderim

Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum bugün çok mutluyum enerji doluyum

Birazdan diyetisyene gidicem kaç gram verdim çok merak ediyorum

aynen bende aileme boça yardım etmeliyim artık evlenince gidicez mecbur ama taktım kafaya tek tüy bırakmıycam yıne de düğünüme yakın halletcem

ayy valla şu cumartesi günlerim heba oluyo resmen yaa böyle devam ederse konusucam patronla nişanlım cumartesi çalışmıyo evlenince cok zor gelecek bana,gerekırse sabah daha erken gelirim cumartesi gelmeyim diycem bommboş oturuyoruz yaa satışda yok 12 de cıkabılırsın dedıler Allah razı olsun yani

Benim neşem yerinde değil valla hiç..akşam kuzenşm geldi ankaradan 8 aylık evli...boşanmak üzereler...hep kayınvalde-kayınpeder yüzünden

aaaa çok üzüldüm canım daha 8 aylık evlilermişte. daha çok yeni. şu kayınvalide ve kayınpederleri atıcan kaynar kazana ne istiyorlar birbirlerini seven insanlardan yaaaa, insanda azcık vicdan olurbüyüklerimiz ne kadar anlayışsız

günaydın canım hoşgeldin. nasıl geçti bakalım konuşmanız sorunlarınızı halledebildiniz mi?

hemencık anlatıyorum. babam bı aıle dostlarımızla yemek planı yapmıs nısanlımıda cagırdı oda o yuzden yemege gıtmeden once bıze geldı. babam gelene kadar evde konustuk bıraz. kaynanam dun gece cok hastalanmıs aradım onu nısanlım gelene kadar. gecmıs olsun anne hastaymıssın dedım kı o da bunu dememı beklıomus gıbı bır anlatmaya bı bagırmaya basladı kı soka gırdım. hala o anlatıyo dur bı dk anne dedım bn kotu bı ınsan olsam 2 senede elbet bı sekılde rengımı bellı ederdım ama sız hala benı anlattıgım yerden degılde farklı yerden goruyosanız sıze dıcek baska lafım yok kapat konuyu tmm dedım. halı perde sızden bır sey ıstemıyorum artık falan dedım. en son kapatırken de bız faıkle bı oturup konusalım sızın buyutmenız yuzunden tartıstık bakalım napcamıza karar verelım o sıze kararı sonra bıldırır dedım. kapattım telı hemen nısanlımı aramıs. nısanlım bıze geldıgınde ona da bır suru soylendım ıcımden ne gelıyosa nesınız sız ya dedım annen dugun ustu olay cıkmasın dıcegıne dedım ooo dallandırıp budaklandırıyo herseyı falan fılan agzıma ne gelırse söledım. annesıne konusalım karar verelım acıklarız dedıgımı duyunca yusufladı zaten nısanlım. cıddıyetımı anladı hemen yumusamalar alttan almalar annemle konuscam bn zaten falan demeler. ne yaparsanız yapın dedım ıkı senede yaptıklarımı bı gunde sılıp atıverdı annen kı ortada sılmesını gerektırıcek sebepte yok falan dedım. sonra gece yemek donusu bana yarından ıtıbaren bısı olmamıs gıbı olalaım falan dedı bnde benım ıcın sıkıntı yok hersey senın elınde dedım eve gırdım sımdı kendını kasma sırası bnde . bundan sonra bana yukledıklerı sıfatların hepsının hakkını verıcem gorsunler bakalım. oh be sımdı vıcdanım ve ıcım o kadr rahat kı anlatamam

ayy aslında korkuyuda gectim utanıyorum ya ben kımsenın yanında üstümü bile değiştiremem,bide haram oluyo ondan korkuyorum nişanlıma söylemiştim istemedi oda bu konu yuzunden işte öyle kaldı ama iş agdaya gelince keşke diyorum hep

Teşekkür ederim tatlım nasılsın ?
Evet tatlım güne süper başladın askım süpriz yapmış bana

çok güzel canımmoral depolamışsın valla

satışınız yoksa gelmen çok saçma zaten. yine iyi demişler sana . ben 4 te çıkıcam bu gün. Allah'tan günler uzadı da gün bitmemiş olacak

[/
QUOTE]

Evet canım istanbulda oturuyorum Beşiktaş'ta
eminonune baktım ben ama çok paraisteyip yapay olduğu çok belli çiçekler yapıyorlar tercih etmedim

Bir da çiçek modeline karar veremedim nasıl bir şey olsa ki :18:[/QUOTE]

Boyu uzun gelinlere, daha uzun duran, alt kısmından saçakları yaprakları serkan modelleri öneriyorlar,
kısa boylu gelinlere ise daha yuvarlak buketler öneriyorlar canım, kolay gelsin

bnm bı huyum vardır kımı cok seversem seveyım bana ters gelen bı hareketını yada ondan beklemedıgım bısı yaparsa hemen sıler atarım bıtmıstır bnm ıcın coguna sahıt nısanlım. ona dedım kı dun aksam bnı bılıosun senın ablan kendı ablam gıbıydı ne kadar sevdıgımı cok ıyı bılıosun ama suan ıtıbarıyle alt komsumdan ıbaret bunu bıl dedım. annen baban da kendı annem babamdı ama artık sadece senın aılen onlar bn sana saygımdan saygı duyarım yoksa onların ıcınde bu fesat ve kotu dusunceler oldugu surece onlar böle problem cıkarmaya devam edıcekler zaten dedım oda hak verdı bana zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…