2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Evet tatlım ya sabaha kadar uyumadık inanın..mahvolduk...kuzenim çok üzgün..kendisi eğlenceli, deli dolu birisidir..akşam ölü gibiyid..dayımı aramış kocası kavgadan sonra sinirle kızınızı alın götürün diye..dayımda şimdi vermem kızımı artık göndermem diyor....kocasından o söz çıkmayacaktı diyormuş...normalde kyınvaledesigil karadenizde yaşıolar 4 aydır burada kalıolar gençleri hiç yanlız bırakmadılar..yeni evli çift yanlız bırakılmazmış..töbe yaa habire kuzenimi kötülüyorlarmış..kız çalışıor akşam yorgun bitkin gelio çay demlio..ev temizlio daha napıcaksa..offf çok üzgünüm çokkk

Son düzenleme:
çok güzel canımmoral depolamışsın valla

satışınız yoksa gelmen çok saçma zaten. yine iyi demişler sana . ben 4 te çıkıcam bu gün. Allah'tan günler uzadı da gün bitmemiş olacak

Evet Canim süper oldu çok mutlu etti beni arada süprizler yapmayı öğrendi
Egitim şart evlenecek kıvama geldi benim kocişim

yaa sen gercekten haklıymıssın tatlım iyiki gidip konusmussun kadınla sonra evlendiğinde yumusak yuzlulugunden faydalanıp nişanlını kandıracaktı belki de sen simdi bekle nısanlın halletsın bırak ıyı olmus boyle,

kızlar sizde de oylemı bılmıyorum benım kayınvalıdem ustume cok dusmesıne ragmen 1 seneyı gectı nısanlanalı yemege 2 kez cagırdılar bızı,esinin hastalıgını bahane ediyodu kayınvalıdem 2 ayı gecti babası vefat edeli hala aynı hiç davet etmek yok,görgü görmemişler cok uzuluyorum ya insan içine birlikte cıksak rezil eder beni o konuda da cok sanssız hissediyorum kendimi
düzenli tertipli değil,köyde yasamıs tamam ama insan biraz konustugunu tartar da konusur hiç eşi yeni ölmüş kadın gibi davranmıyo habire konuşuyo tabi düğünü ne yapıcaz felan gibi gerekli konuları değil havadan sudan seyleri

canım oluyor böyle şeyler şükür ki atlatmışsınız hepimiz yaşıyoruz bunları sanırım .... biz hiç tartışmayan bir çifttik özellikle dikkat ederdik birbirimizi kırmamaya ama şu son zamanlar eşya konusu hele işin içine girince her şey değişiyo...benim arkadaşımın 23 nisanda düğünü vardı her şey yerleşti 10 gün önce falan eşya yüzünden maalesef nişanı atıldı(
geçen hafta bende kayınvalideme biraz söylendim...şunu anladım ne kadar haklı olursan ol kimse yoğurdum ekşi demiyo(

evet özellikle eşya konusunda nişan atıldığını çok duydum Allah'tan bizim eşyalar alındı koridora halı alınmasıkonusunda ufak bir tartışma çıkıyordu bende eski halıyı kullanırım dedim kayınvalideme nabzını yoklamak için dayanamamış gidip almış yeni halı
ya zaten burda antalya adetlerinde kız tarafı beyaz eşya yatak odası alıyo erkek de oturma ve salonu yahuu zaten en pahalısını kız tarafı olarak biz alıyoruz daha ne istiyolar anlamıom

cgdm16 canım kayınvaliden de patlamaya hazırmış gerçekten. bence onların nişanlını senden kıskanıyorlar, soğutmaya çalışıyorlar. bazı ailelerde öyle olur yaaa... istemezler evlenmesini böle oyunlar yaparlar.
ciddiyetini belirtmen çok iyi olmuş anlasınlar. öle konuşmadan edilmeden hemen yüzük atılmaz bunu anlamış kayınvaliden de iyi oldu.
nişanlında seni tuttu artık bak ne güzel, hayır vardır her şerde derler ya alsında bir bakıma onu da sınadın ve senin yanında olduğunu gördün

bundan sonra dediğin gibi saygını yaparsın onlara ancak o kadar
çok sevindim aranızın düzeldiğine

Allahım sen yardım et yaa cok üzüldüm canım kuzenıne severek mi evlendi,eşi neden hemen aileye yansıtmıskı yaa,dün akşan konusulurken duydum yeni evli bi çift balayındayken adam balkondan düşüp öluyo,kıza oyle uzuldum kı hayatı karardmıs en mutlu gununde bide kızı sucluyolarmıs sen mi ittin yoksa diye,Allah beterlerinden sakalsın bizleri hiç böyle seylere üzülmeyelim kızlar ben neye uzulsem basıma geliyo düsünmuycem kotu seyleri,cok korkuyorum Allah yardım etsin hepimize evlilik esinin ailesiyle gecim cok zor

Tatlım 5 yıldır çıkıolardı kuzenşm çok değişti diyor...anne babasına hep hak veiyormuş..hiç eşini korumuyormuş..nişanlıyken böle değildi. bizde çok yanlış tanımışız..aralarında ne laf geçse anne babasına anlatormuş...çok korktum bende...tee başka ilde oturuosunuz ne işiniz var yeni gelin evinde 4 ay demi..yuvayı yıktılar gittiler yani...

alın kızınızı gidin o nasıl laf yaaa sanki eşi değil karşısındaki düşmanı, haklı dayın bence. ee yanlız kalamadılar tabi kız sürekli ev işi falan ortama da alışamadı. genede sinirle yapılmıştır davranışlar olabilir. konuşması gerek eşiyle kuzenin. hayırlısı olsun canım hakkında,

Son düzenleme:

Evet tatlım 5 yılık ilişkileri vardı...tabi alıp geldiler kızımızı...biz sonuna kadar arkasındayız akrabaları olarak

o lafı söylediğine pişman olmuştur mutlaka ama "söz ağızdan bir kez çıkar ve geri dönüşü olmaz"
söylemeden önce düşüncekti en iyisini yapmışlar kızlaırnı yanlarına larak srünsün bakalım biraz damat

bnm kayınvalıdemde at gozlugu takmıs etrafa onunla bakıyo. dun tutturmus herseyı dıcektın onu demıcektın sden bana o lafı sölemıcektın demıcektın hay allahım ya. bı onun dedıgı dogru bıde onun ne anladıgı dogru sen ölsen karsısında anlatırken öle degıl böle dıye umrunda olmaz onun dedıgı ılla. bırıne sınır oluosam onu hayatımdan cıkardım bunları cıkaramıcagıma gore hayatımdan ozamn burunlarından getırme faslı basladı sımdı yumusak yuzumu bı daha bulmak ıcın beklesınler dursunlar.

ya bnm ıcın para pul esya cok ta onemlı degıl tatlım. bn adalet ve saygı ıstıyorum bu kadar. onlardada bu yokmus gorduk. ama ne hallerı varsa gorsunler. sımdı ne yapıcam halı perdeyı begencem yazcam lıste yapcam gıdıp parasını odeyıp gelsınler.

olabılır tatlım zaten ona benzer bı huyları var 3 tane evlatları var kımı gelmıs 35 yasına ama hala onun dedıgını yapcak ona danıscak elının altında olcak onu ıstıyolar. oldu gozlerım doldu yanı
nısanlıma dedım kı dun bn neden kaybettım bılıomusun bn ıkı yuzlu degılım öle oyun yapmayı sevmıyorum durustum anlayıslı ve ınsan gıbı konusarak halletmeyı ıstıyorum bnm tek sucum o dedım. sızınkılere ne durustluk yarıomus ne anlayıs nede konusup sohbet etmek. bıde kayınvalıdem onunla konustuklarımı falan aynı doldurur gıbı anlatıo dun onu gordum. nısanlım dedı kı anneme halı perde ıstemem demıssın dedı evet dedım ama sonra borcları bırlıktede oderız sen parayı sorun etme dedıgımı de söledı mı dedım hyr dedı sölemez ısıne gelmıo cunku dedım. anladı o zmn oda annesının ne oldugunu.
aramızda nısanlımla daha duzelmedı tatlım bnden gelıp adam akıllı ozur dılemedıgı surecede ona mesafelı dawranmaya dewam edıcem o kadrkolay degıl. bır gunde sınırlerımı yıprattılar. aılesıne degılde nısanlımın dedıklerıne bozuldum bn zaten o yuzden gerekenı ona da yapıcam

Evet Canim süper oldu çok mutlu etti beni arada süprizler yapmayı öğrendi
Egitim şart evlenecek kıvama geldi benim kocişim

ohhh ne güzel... benim de o kıvama getirmem gerek

hayret bir şey yaaa adam düşüyor ölüyor. karısından biliyorlar olayı.insanlar ne kadar fesat evet canım üzülmeyelim , başımıza gelir sonra Allah korusun. Allah böyle insanlarda hepimizi korusun

ben cıkıyorum kızlar iyi hafta sonları forum istanbula gitcez nişanlımla bakalım bişeyler alıcam maas bıtmeden:46

sanada iyi hafta sonları canım, iyi gezmeler

birbirlerini de seviyorlarmış canım yaaaa Allah yardımcısı olsun. Yuva yıkanların yuvası olmazmış ama.
demek ki ne olursa olsun çok sevsen bile nişanlına taviz vermeyeceksin, değişiveriyorlar baksanıza, Allahım sen koru bizleri bu günleri görmekten, liberte size de Allah sabır versin canım, gerçekten çok zor

Son düzenleme:

aynen :128::128::128::128::128:

ayyy öyle kayınvalideler var gerçekten evlatlarım her istediğimi yapsınlar. yanımdan ayrılmasınlar. ben büyüttüm onları bilmem ne. iyi büyüttün büyüttün de sen nasıl evlenip yuva kurduysan evladının da hakkı bırak rahat etsin dimi ama. bencil insanlar bencil destek olacaklarına köstek oluyorlar. üzülmekte çok haklısın nişanlın da biraz anlasın bunu da bir daha yapmasın.

kızlar ya dün damatlık aldıkya kime söylediysem daha şimdiden nie aldınız çok erken dio yanlış mı yaptım acaba?

bu arada nişanlma da o kadar çok kızıyorum ki bazen güven eksikliği var resmen ya anlamıyorum o.nu.onun bu durumu ilerde bize huzursuzluk çıkarıcak die korkuyorum başka doğru düzgün huylarıyla ilgili sıkıntım yok ama...napıcağımı bilmiyorum onun bu kıskançlığından huyundan dolayı.

bence erken değil canım, aklınızdan çıkmış olmuş böylelikle.

bu arada damatlık demişken dün bizim orada moda dı centone diye bir mağaza var, damatlıkalarına baktım kızlar. gayet beğendim , kumaşı falan çok güzel . sade takım, yakasına saten yapıyoruz dedi görevli. 135 tl fiyatı. nişanlımda beğenirse alırız bekli oradan , bakmanızı tavsiye ederim.

bizimde kıskançlık vardı ilk başlarda, aşırıya kaçmazsa kıskançlıkta gayet normal bence

Son düzenleme:

kıskançlık artı güvensizlik var canım.çıldırtıyo beni,yalan söylediğimi düşünüyo bazen çok üzülüyrum böyle olunca,sonra kendiside pişman oluyo tamam bundan sonra böyle yapmıcam dio ama bi süre sonra bişey oluyo gene aynı şey...nolucak bilmiyorummm...

bir kıskançlık vakasıda benden!!!
herzaman aynı olay yaşanıyor nedense ben arkadaşlarımla bi yere gidemiyorum herşeyi beraber yapıyoruz her yere beraber gidiyoruz adam herşeyi benle yapmaktan zevk alıyo iddaa oynamayı bile maç izlemeyi bile tamam güzel bişi ama bazen de kızkıza dedikodu yapmak istiyoruz 6 aylık nişanlıyız daha 2 kere buluştum kızlara dün bi erkek arkadasım evlendı ki çok yakındık düğüne gelmedi bende gitmedim ayar etti
bağrıyo çağrıyo sonra da hiçbişi olmamış gibi davranmıolar mı şeytan diyo tekme tokat dalıver ağzına yüzüne çarpıver iki tane

aynen öyle canım ya ama bunun evlendikten sonrasıda var ne zamana kadar devam edicek bu durum kıskançlığını da geçtim güvensizlik var resmen ya 4 yıldan beri o.na yalan söylemediğimi o.nu üzcek bişey yapmıyacağımı anlatmaya çalışıyorum.4 yıldan beri anlamadı bundan sonra hiç anlamaz yanımda olmadığın için böyle oluyo falan dio.sanki ben ünide okuyoken farklımıydı diil di 24 saat beraberdik gene aynı kıskançlıklar güvensizlikler,ilerde pişman olmak istemiyorumALLAH'IM hiçbirimizi pişman etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…