2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yok ya düzelmezler sanmıyorum yanii
bi yandan diyorum güvenmese benle evlilik kararı almaz bi yandan acaba güvenmıyo mu dıyorum valla ilginç bu erkekler

bende 2012 geliniyim allah hepimizin yardımcısı olsun mutluluğumuz daim olur hepimizin inşallah baya stresli ya

Hepimiz icin hersey yolunda gitsin insALLAH:) ufak tefek aksilkler olacaktr vunku herseyi mukemml istiyoruz ama dert etmeyelim yedimize ictimize dikkat edelim,simdiden cilt bakimi falan son fakikaya birakmayalm emi gelincikler:)stress yokk:)

kızlar bence o güvenemekten değil daha birbirimize alışamamaktan oluyor. dediğin gibi eğer güvenmeseler zaten evlilik kararı almazlar. aynı evin içine girince düzelirler diye düşünüyorum. benim ki önceden .çok fena idi.beni kız kardeşlerimle dışarı çıkarmıyodu yaaa.şimdi baya baya alıştı. lafını bile etmiyor.önceden bir kaç kere bana inanmamıştı bende azarladım madem bana inanmıyosan babama sor çocuk gibi dedim. hiç sesini çıkarmadı daha alışması gerek şeyler de var tabi. zamanla oturacak diye düşünüyorum.

bende 2012 geliniyim allah hepimizin yardımcısı olsun mutluluğumuz daim olur hepimizin inşallah baya stresli ya

Hepimiz icin hersey yolunda gitsin insALLAH:) ufak tefek aksilkler olacaktr vunku herseyi mukemml istiyoruz ama dert etmeyelim yedimize ictimize dikkat edelim,simdiden cilt bakimi falan son fakikaya birakmayalm emi gelincikler:)stress yokk:)

aramıza hoşgeldiniz kızlar, ne zaman düğünleriniz? baya stresli ama bir o kadar da güzel stressiz sakin bir şekilde geçirelim sayılı günlerimizi inşallah

ben buralarda oluyodum ama:44::44::44::44: denk gelmedik demekki

Son düzenleme:
merhaba canım iyiyiz herhalde bende bilmiyorum iyimiyim kötümüyüm

Selam Canim kimse yok bugün kızlar dinleniyor geziyor sanırım
Bende gezmeye gidicem birazdan bugün heyecanlıyım çünkü yarın gelinlik bakmaya gidiyoruz
Sen nasılsın ¿

cadicahayırdır canım niye bilmiyon iyimisin kötümüsün:44:

SehKerselam canım ne güzel hayırlı olsun gönlüne göre bişi bulursun inşallah benim kayınvalidem bugün umre için yola çıktı hayırlısıyla 20 gün sonra gelecek o gelince bakınıcaz bizde

amann stresten galiba çok tartışıyoruz kırıyoruz birbirimizi en güzel günlerimizi mahvediyoruz el birliğiyle

düğüne 13 gün kaldı hala evin eksikleri var ayrıntıya fazlasıyla takılıyor anlaşmazlığa düşüyoruz daha perde seçip diktiremedik onun yüzünden nasıl kızmayım ben

perdenin nesine takılıyorki anlamadım? hem zaten sen seçsen perdeyi daha uygun olmazmı?

perdenin nesine takılıyorki anlamadım? hem zaten sen seçsen perdeyi daha uygun olmazmı?

canım ben niye öyle yaptığını biliyorumda onun elimden birşey gelmiyor onun takıldığı perde değil aslında fiyatı. kayınvalidem bi perdeci bulmuş metresi 60 lira olan perdeyi sana 18e yaparım diyor adam bende güvenemedim okadar indirimmi olur güya brillantmış perdeleri. almak istemedim oradan erkekler anlamıyor işte annesi oradan alın hem kaliteli hem ucuz dediği için benim bulduğum yerlerde perdelere bahane buluyor

ama on üç gün kalmış yakında çeyizde gider biran önce bi çözüm bulmanız lazım aranızda ne olacak böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…