- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.861
hayırlı yolculuklar tatlım
kıskançlık artı güvensizlik var canım.çıldırtıyo beni,yalan söylediğimi düşünüyo bazen çok üzülüyrum böyle olunca,sonra kendiside pişman oluyo tamam bundan sonra böyle yapmıcam dio ama bi süre sonra bişey oluyo gene aynı şey...nolucak bilmiyorummm...
bir kıskançlık vakasıda benden!!!
herzaman aynı olay yaşanıyor nedense ben arkadaşlarımla bi yere gidemiyorum herşeyi beraber yapıyoruz her yere beraber gidiyoruz adam herşeyi benle yapmaktan zevk alıyo iddaa oynamayı bile maç izlemeyi bile tamam güzel bişi ama bazen de kızkıza dedikodu yapmak istiyoruz 6 aylık nişanlıyız daha 2 kere buluştum kızlara dün bi erkek arkadasım evlendı ki çok yakındık düğüne gelmedi bende gitmedim ayar etti
bağrıyo çağrıyo sonra da hiçbişi olmamış gibi davranmıolar mı şeytan diyo tekme tokat dalıver ağzına yüzüne çarpıver iki tane
bende 2012 geliniyim allah hepimizin yardımcısı olsun mutluluğumuz daim olur hepimizin inşallah baya stresli ya
Hepimiz icin hersey yolunda gitsin insALLAH:) ufak tefek aksilkler olacaktr vunku herseyi mukemml istiyoruz ama dert etmeyelim yedimize ictimize dikkat edelim,simdiden cilt bakimi falan son fakikaya birakmayalm emi gelincikler:)stress yokk:)
tünaydın kızlaaarr nasılsınızz?
tünaydın kızlaaarr nasılsınızz?
merhaba canım iyiyiz herhalde bende bilmiyorum iyimiyim kötümüyüm
Selam Canim kimse yok bugün kızlar dinleniyor geziyor sanırım
Bende gezmeye gidicem birazdan bugün heyecanlıyım çünkü yarın gelinlik bakmaya gidiyoruz
Sen nasılsın ¿
amann stresten galiba çok tartışıyoruz kırıyoruz birbirimizi en güzel günlerimizi mahvediyoruz el birliğiyle
orası öyle canım hepimiz yaşıyoruz bunları neden tartıştınız peki?
düğüne 13 gün kaldı hala evin eksikleri var ayrıntıya fazlasıyla takılıyor anlaşmazlığa düşüyoruz daha perde seçip diktiremedik onun yüzünden nasıl kızmayım ben
perdenin nesine takılıyorki anlamadım? hem zaten sen seçsen perdeyi daha uygun olmazmı?
canım ben niye öyle yaptığını biliyorumda onun elimden birşey gelmiyor onun takıldığı perde değil aslında fiyatı. kayınvalidem bi perdeci bulmuş metresi 60 lira olan perdeyi sana 18e yaparım diyor adam bende güvenemedim okadar indirimmi olur güya brillantmış perdeleri. almak istemedim oradan erkekler anlamıyor işte annesi oradan alın hem kaliteli hem ucuz dediği için benim bulduğum yerlerde perdelere bahane buluyor
ama on üç gün kalmış yakında çeyizde gider biran önce bi çözüm bulmanız lazım aranızda ne olacak böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?