2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

sağol canım. ben düğünle ilgili hemen hemen her şeyi hallettim. önümüzdeki haftasonu davetiye ve nikah şekerini halledicez. sonra gelin buketlerimi halletmem lazım (birini atacağım için 2 tane yaptırcam.) onun dışında satın alınacak bir şey kalmadı çok şükür. davetli listesi, davetiye gönderimi, oturma planı gibi organizasyon işleri kalacak, bir de müzikleri seçtik mi tamamdır :)

ben daha ziyade kına ve bekarlığa veda için hazırlık halindeyim, onlarla ilgili pek bi şey yapmadım henüz. sadece kına mekanı tutup, kına abiyemi aldım o kadar. benim düğün 7 temmuz ankarada, 10 temmuz manisada. kınamı da 5 temmuzda ankarada yapıyorum. ben istanbulda yaşıyorum, istanbuldaki arkadaşlarımızla da bekarlığa veda yapıcaz. ayy kırk gün kırk gece sürcek maşallah :)))

kuzum bi tek sen cevap veriyosun zaten :)) yine bi tek sen vermişsin :)) eksik olma canım benim.
gelinliğimi paylaşmıştım hatırlarsın, hani senin eklediğin pembe dantel kuyruk ve pembe fiyonklu olan :)) kına için şimdilik sadece mekanı tuttum ve kına abiyemi aldım.
hediyelikler için önce bi eminönü yapayım diyorum, ordan bi şey bulamazsam internetten sipariş vericem. bi yandan da bekarlığa veda için araştırmalarım sürüyor, tekneye alternatif olarak, karaoke bar kapatmak ya da bi teras partisi vermek olabilir, bunları da araştırcam :) bence işin bu kısımları en az düğün kadar eğlenceli ve heyecanlı :)

ben son iki haftaya kadar her şeyimi bitirmiş olurdum ve ayaklarımı uzatıp dinlenirdim :)) son hafta cilt bakımı, epilasyon gibi şeyleri aradan çıkarabilirsin. kız arkadaşlarınla hamama gidip sefa yapabilirsin. 1 gün önceden manikür pedikürünü halletmelisin, onları düğün gününe bırakma bence. yani, eksik bi şeyin yoksa, kendini şımartma vaktiii :))

canım ben de doğal görünümlü yapay el çiçeği yaptırmak istiyorum, nereye gideceksin sen? ya da gittin? beğendiysen lütfen bana da söyler misin, henüz bi şey bulamadım da ben.

slm kızlar nerelerdesiniz şükürler olsun geldim memleketimden ama ayrılık zor oldu be kızlarr çok kötü oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi asıl baba ocağım orada ve ben bugün ordan çıkıp geldim yine istanbula evimi yerimi yurdumu bırakıp gelmek çok zor oldu şuanda öyle ağlamak istiyorumki ağlayamıyorum düğümlendi boğazım geliirken arabada dedimki kendi kendime birdaha yine gelecem bu eve benim evim ama eskisi gibi olmayacak dün akşam annemle yattım anacığıma sarılarak kokusunu alarak uyudum birdaha belkide böyle zor uyurum rahat olamam dedim...

benimde 2 tane çiçeğim olacak biri turkuaz mavisi ayakkabımla aynı renk diğeri ise krem. biri bende duracak krem olanıda atacam ne kadar güzel maşallah bekarlığa veda partisi güzel fikir benim arkadaşım yok açıkcası ama kuzenlerim bol onlarla güzel bir kutlama yapabilirimm :13::118::118::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Selam Canim kimse yok bugün kızlar dinleniyor geziyor sanırım
Bende gezmeye gidicem birazdan bugün heyecanlıyım çünkü yarın gelinlik bakmaya gidiyoruz
Sen nasılsın ¿

selam sehker evet bu gün dinlenmedeydim gireyim bi bakım dedim neler konuşmuşsunuz, gelinlik bakmaya mı , yaşasın istediğin modeli en kısa zamanda bulursun canım inş
amann stresten galiba çok tartışıyoruz kırıyoruz birbirimizi en güzel günlerimizi mahvediyoruz el birliğiyle

düğüne 13 gün kaldı hala evin eksikleri var ayrıntıya fazlasıyla takılıyor anlaşmazlığa düşüyoruz daha perde seçip diktiremedik onun yüzünden nasıl kızmayım ben

bu dönem gerçekten stresli sizinde çok az zamanınız kaldı. üzmeyin fazla birbirinizi iyi geçirmek lazım bu günleri çok isterse kayınvaliden kaytırsın,
sen daha iyisini yaptırırsın sonra

kıslar naber kaç gündür giremedim durumlar nasıl nasıl gidiyo çeyiz hazırlıkları

hoşgeldin canım.

Ay kizlar ben 2012 gelini olamiycam sanirim .. insallah 2013 e yetistiririz artik neyse Herseyin hayirlisi

neden canım ? yetişirsiniz 2013 e

heee şu gelinlik evet yaaaa çok güzel olacaksın eminim eee hemen hemen herşey bitmiş senin. darısı başımıza inşallah, bu değişik fikirlerle kınan düğünün hepsi çok güzel geçecek eminim

ama öyle üzülme yaaa, bende ağlıcam şimdi
hepimizin yeni bir yuvası olacak en başta tabiki zorluk çekicez ama alışacağız kendi yuvamıza Allah'ın izniyle

elbette kendi evimiz kendi düzenimiz olacak bizlerde evimizin hanımı alacağız annelerimiz gibi artık bi yuvanın kuşu olacağız kendimiz kuracağız ama çok çok çok zormuşş gerçektende
gelinliklekle çıkmadım babama sarıldımm öptüm çok kötüyüm kızlarr düğümlendim resmen

hayırlı akşamlar gelncikler hazırlıklar ne alemdeeeee

memleketimden çeyizlerimi getirdim bugün yarında burdaki çeyizlerim toplanacak halılar felan havlular dikilecek eşyalarım ütülenip valizlere yaerleştirileck inşş hayırlısıyla bu gelecek pazarda çeyizlere götürecez inşş. senin hazırlılar ne alemde tatlım

Chnhn Canim teşekkür ederim yarından itibaren milyon tane gelinlik denicem

Valizimi hazırlıyorum çok zor yaa ne koysam bilemedim taşınıyorum sanki

Hazırlıkları askıya aldım 2 gündür nişanlımla limoniyis yahu şeytan paso dürtüklüyo beni gece artık telefonu bi kapadım bugün öğlen 3 e kadar bilmiyom ne edecem yaaa ne zor bişi bu böyle ama annem memlekette benim yerime o kadar çok şey almışki çay makinesi ,mutfak robotu, salon örtüsü bi günlük bi daha özel bişi nevresim takımı tost makinesi walla saydı saydı aklımda bunlar kaldı anca nişanlımla aram kötü olduğundan şevkle dinleyemedim annemi :S

Chnhn Canim teşekkür ederim yarından itibaren milyon tane gelinlik denicem

Valizimi hazırlıyorum çok zor yaa ne koysam bilemedim taşınıyorum sanki

hayırlı olsun canım dene tabi içinde kalmasın her gelinliği her medelde olanı giy tatlım ben hiç giymeden dikttiriyorumm dergi aldım ordan beğendim bu dedim şimdide dikiyolar

hayırlı olsun canım dene tabi içinde kalmasın her gelinliği her medelde olanı giy tatlım ben hiç giymeden dikttiriyorumm dergi aldım ordan beğendim bu dedim şimdide dikiyolar

Ne guZel tatlım yaa aralıksız model denicem Her yerden bakcaz ins aradığımı bulurum stresten yemeğe vurdum kendimi
Valiz hazirlamaktan nefret ediyorummmm

düzelir tatlım merak etme böyle olmayınca yürümez bee illa bi tartışacaksın küseceksin böyle daha güzel tabi abartmadan çok kırmadan kırılmadan böyle olmazsa tadı tuzu olmazki tatlım inşş düzelirsiniz canım merak etme

ne kadar güzel tatlım bişi olmaz hazırla sevdiğine gidiyorsunn çokta yeme sakın kilo alırsın canım

Ayy tatlım keske sevgilime gitsem o uzakta
Ben anneleri alcam gelinlik bakcaz sevgilimin olmadı eve gitmesinde çok garip offf 4 aydır göremiyorum
Yenemem lazım Bencede zorla 10 kilo verdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…