- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.901
Ayy tatlım keske sevgilime gitsem o uzakta
Ben anneleri alcam gelinlik bakcaz sevgilimin olmadı eve gitmesinde çok garip offf 4 aydır göremiyorum
Yenemem lazım Bencede zorla 10 kilo verdim zaten
Evet Canim çok fena işi gereği hep dışarıda muhendis canim 4 ay ne ki tatlım 8 ay rekorumuz varcanım allah kolaylık versin, 4 ay ne çok öyle( askerde falan mı??
Evet Canim çok fena işi gereği hep dışarıda muhendis canim 4 ay ne ki tatlım 8 ay rekorumuz var
bu da bnm gelinliğim hanımlar yorumları bekliyorumEki Görüntüle 391069
slm kızlar nerelerdesiniz şükürler olsun geldim memleketimden ama ayrılık zor oldu be kızlarr çok kötü oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi asıl baba ocağım orada ve ben bugün ordan çıkıp geldim yine istanbulaevimi yerimi yurdumu bırakıp gelmek çok zor oldu şuanda öyle ağlamak istiyorumki ağlayamıyorum düğümlendi boğazım geliirken arabada dedimki kendi kendime birdaha yine gelecem bu eve benim evim ama eskisi gibi olmayacak dün akşam annemle yattım anacığıma sarılarak kokusunu alarak uyudum birdaha belkide böyle zor uyurum rahat olamam dedim...
canım ben niye öyle yaptığını biliyorumda onun elimden birşey gelmiyor onun takıldığı perde değil aslında fiyatı. kayınvalidem bi perdeci bulmuş metresi 60 lira olan perdeyi sana 18e yaparım diyor adam bende güvenemedim okadar indirimmi olur güya brillantmış perdeleri. almak istemedim oradan erkekler anlamıyor işte annesi oradan alın hem kaliteli hem ucuz dediği için benim bulduğum yerlerde perdelere bahane buluyor
kızlar ya dün damatlık aldıkya kime söylediysem daha şimdiden nie aldınız çok erken dioyanlış mı yaptım acaba?
bu arada nişanlma da o kadar çok kızıyorum ki bazen güven eksikliği var resmen ya anlamıyorum o.nu.onun bu durumu ilerde bize huzursuzluk çıkarıcak die korkuyorum başka doğru düzgün huylarıyla ilgili sıkıntım yok ama...napıcağımı bilmiyorum onun bu kıskançlığından huyundan dolayı.
yaa sen gercekten haklıymıssın tatlım iyiki gidip konusmussun kadınla sonra evlendiğinde yumusak yuzlulugunden faydalanıp nişanlını kandıracaktı belki de sen simdi bekle nısanlın halletsın bırak ıyı olmus boyle,
kızlar sizde de oylemı bılmıyorum benım kayınvalıdem ustume cok dusmesıne ragmen 1 seneyı gectı nısanlanalı yemege 2 kez cagırdılar bızı,esinin hastalıgını bahane ediyodu kayınvalıdem 2 ayı gecti babası vefat edeli hala aynı hiç davet etmek yok,görgü görmemişler cok uzuluyorum ya insan içine birlikte cıksak rezil eder beni o konuda da cok sanssız hissediyorum kendimi
düzenli tertipli değil,köyde yasamıs tamam ama insan biraz konustugunu tartar da konusur hiç eşi yeni ölmüş kadın gibi davranmıyo habire konuşuyo tabi düğünü ne yapıcaz felan gibi gerekli konuları değil havadan sudan seyleri
evet özellikle eşya konusunda nişan atıldığını çok duydum Allah'tan bizim eşyalar alındı koridora halı alınmasıkonusunda ufak bir tartışma çıkıyordu bende eski halıyı kullanırım dedim kayınvalideme nabzını yoklamak için dayanamamış gidip almış yeni halı
ya zaten burda antalya adetlerinde kız tarafı beyaz eşya yatak odası alıyo erkek de oturma ve salonu yahuu zaten en pahalısını kız tarafı olarak biz alıyoruz daha ne istiyolar anlamıom
çok beğendim ben gelinliğini, ayakkabın nasıl canım, taşlı mı alacaksın
Hayırlı uğurlu olsun canım,çok hoş görünüyor,
gelinlik güzel ama sizinle daha güzel olduğuna eminim,
mutluluklar diliyorum...
kızlarr bende gelinliğimi aldım bi iki detayı kaldı yapılacak hadi bi bakın benimkinede
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html
Allah kolaylık verir inşallah canım,
Rabbim'den hep diliyorum tüm evlenenler için pişman etmesin,mahçup etmesin, baba evini aratmasın diye...
mutluluklar diliyorum...
günaydın herkese:)
26 - 29 haziranda 2 yerde düğünüm var...ama ben hala gelinlik alamadım
1 ay önce malatyada bakmıştım fiyat almak için ama bana ŞİŞMAN OLDUĞUMU, 2 PARÇALI GİYEBİLECEĞİMİ SÖLEDİLER.. bu laflar üzerine moral olarak bittim zaten.
sonra işim kırıkkalede. bide burda bakıp fiyat alayım dedim, burda da annem yanımda olmadığı iççin kararsız kaldım.
son olarak da cuma ankara and çarşısından baktım; ordakilerde vücuduma göre dikilebilrdiğini, şişman olmadığımı sölediler
kısacası ne yapıcam bilmiyorum:26:
ooof off, Allah sabır versin valla! ben en uzun bu gidişinde göremedim, o da 1 ay sürmüş olcak işte geldiğinde.. ona bile dayanamadım, ağlaya zırlaya uyuyorum geceleri :)) ki bi de benim sevgilim daha askere de gitmedi, biz evliyken gidecek, 2014'de. ona nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
Allah kolaylık verir inşallah canım,
Rabbim'den hep diliyorum tüm evlenenler için pişman etmesin,mahçup etmesin, baba evini aratmasın diye...
mutluluklar diliyorum...
kızlarr bende gelinliğimi aldım bi iki detayı kaldı yapılacak hadi bi bakın benimkinede
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html
günaydın cnm ayakkabıya bakmadım daha yaz gelsinde bakıcam taşlımı alıyım bi fikrim yok
1 ay önce malatyada bakmıştım fiyat almak için ama bana ŞİŞMAN OLDUĞUMU, 2 PARÇALI GİYEBİLECEĞİMİ SÖLEDİLER.. bu laflar üzerine moral olarak bittim zaten.
sonra işim kırıkkalede. bide burda bakıp fiyat alayım dedim, burda da annem yanımda olmadığı iççin kararsız kaldım.
son olarak da cuma ankara and çarşısından baktım; ordakilerde vücuduma göre dikilebilrdiğini, şişman olmadığımı sölediler
günaydın güzel gelinler
güzel gelinlerrr günaydınnnnn bugün hiç keyfim yokk
güzel gelinlerrr günaydınnnnn bugün hiç keyfim yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?