2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy tatlım keske sevgilime gitsem o uzakta
Ben anneleri alcam gelinlik bakcaz sevgilimin olmadı eve gitmesinde çok garip offf 4 aydır göremiyorum
Yenemem lazım Bencede zorla 10 kilo verdim zaten

canım allah kolaylık versin, 4 ay ne çok öyle ( askerde falan mı??

Evet Canim çok fena işi gereği hep dışarıda muhendis canim 4 ay ne ki tatlım 8 ay rekorumuz var

ooof off, Allah sabır versin valla! ben en uzun bu gidişinde göremedim, o da 1 ay sürmüş olcak işte geldiğinde.. ona bile dayanamadım, ağlaya zırlaya uyuyorum geceleri :)) ki bi de benim sevgilim daha askere de gitmedi, biz evliyken gidecek, 2014'de. ona nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum

Allah kolaylık verir inşallah canım,
Rabbim'den hep diliyorum tüm evlenenler için pişman etmesin,mahçup etmesin, baba evini aratmasın diye...
mutluluklar diliyorum...

slm canım,
bende böyle detaylara takılırım hep ama sonradan anlarım ne kadar boşuna üzüldüğümü,
canınız sağ olsun yeter ki, perdenin ömrü ne kadar ki, şimdi istedikleri yerden beğen yaptır,
sonra da nerden istersen ordan yaptırırsın, üzülmenize değmez, böyle zamanlarda şeytan
çok vesvese verirmiş, karıştırırmış, biraz daha sabır, en güzel günlerimiz tadını çıkaraşım birazda...

Hayırlı olsun canım,
iyi yapmışsınız,aradan çıkmış işte ne güzel,
sanki yemeklik malzeme erken alınca bozulsun
insanlar hep diyecek laf bulur, biz işimize bakmalıyız,
boşuna moral düzeyinizi düşürmeyin, tam gaz devam hazırlıklara,
mutluluklar diliyorum...

Vallahi kızlar sizleri okuyunca,bu damat anneleri birbirinin kopyası sanıyorum,
al birini vur ötekine(istisnalar kaideyi bozmaz) ben nişanlımla 2004 den beri birlikteyim,
2007de sözlendik,ailesi başka şehirdeler zaten, değil davet etmek, telefon açmıyorlar
ilk önceleri çok bozuluyordum, şimdi ise hiiiiiç umrumda değiller, yarın bende onları aramayınca
hiiiç laf edemezler, hele bi etsinler, yaptıkları kapı gibi beynimde liste, göğsümde 14 tane kis
tespit edildide geçmiş olsuna aramadılar, şimdi herkeste varmış zaten diyor görümcem,
her halde ölsem herkez ölüyor derler ,içimde tuta tuta hasta oluyordum, şimdi oğullarının
cevabını ailesinin yaptıklarıyla veriyorum , öyle bozuluyor ki anlatamam , niye ben yaşarken
bozulma hakkım yokta o anlatılınca bile bozulacak, hangi hakla , hiç alttan alamam ama fazlada
kurcalamıyorum şu düğünü hayırlısıyla atlatalım, o zaman anlıycaz hanyayı konyayı,
aradaki saygıyı yıpratmadan güler yüzle idare edelim Allah bir yol gösterir inşallah...

İnsanların nasıl işine geliyorsa adetlerde öyle oluyor canım,
bizde de kız tarafı yatak odası (mobilya,yatak,baza,perde,halı,avize ve tüm her türlü çeyiz eşyası)
mutfak (a dan z ye ne lazımsa aynı şekilde) tüm beyaz eşyalar, temzilik robotu, elektirikli eşyalar,
yün yatak,yorgan,yastık vb+ takı'lar takarız, bir de nişanda erkek tarafından takı takanlara bohça
konulur hediye olarak, bir tane tel bilezik takana kız tarafından bir bohça çok daha fazlaya mal oluyor
ne bu anlamıyorum ki söz,nişan,kına gecesi kız evine ait, eh yani yapacakları bir düğün bir de salon
oturma grubu,yemek takımı,avize,halı ve perdesi, bari itirazsız yapsalarda tadımız kaçmasa üfffffffff yani
gece gece geldiler yine

günaydın herkese:)

26 - 29 haziranda 2 yerde düğünüm var...ama ben hala gelinlik alamadım

1 ay önce malatyada bakmıştım fiyat almak için ama bana ŞİŞMAN OLDUĞUMU, 2 PARÇALI GİYEBİLECEĞİMİ SÖLEDİLER.. bu laflar üzerine moral olarak bittim zaten.

sonra işim kırıkkalede. bide burda bakıp fiyat alayım dedim, burda da annem yanımda olmadığı iççin kararsız kaldım.

son olarak da cuma ankara and çarşısından baktım; ordakilerde vücuduma göre dikilebilrdiğini, şişman olmadığımı sölediler

kısacası ne yapıcam bilmiyorum:26:

kızlarr bende gelinliğimi aldım bi iki detayı kaldı yapılacak hadi bi bakın benimkinede

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html

tatlım gelinliğin çok güzellll çok beğendim güle güle giyy inşş canım

Rabbim'den hep diliyorum tüm evlenenler için pişman etmesin,mahçup etmesin, baba evini aratmasın diye...
mutluluklar diliyorum...

amin cnım inş rabbim inşş hkkımızda hayırlı olanı verir

hiç onları dinleme neden 2 parça giycekmişsinki diktir gelinliğini hem daha güzel olur istediğin gibi yaptır cnım kimse moralini bozmasın içinden nasıl geçiyorsa öyle yap tatlım mutluluklarr dilerim

dayanırsın canım üzme kendini.Allah sabrını verecek elbet bende ayda bir zor görenlerdenim.

mutluluklar diliyorum...

amin inşallah

kızlarr bende gelinliğimi aldım bi iki detayı kaldı yapılacak hadi bi bakın benimkinede

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html

canım resimdeki sensin galiba. çok yakışmış üstüne de mutluluklar diliyorum

günaydın cnm ayakkabıya bakmadım daha yaz gelsinde bakıcam taşlımı alıyım bi fikrim yok

gelinliğin taşlı ya daha sade bir şey alabilirsin bence.

kafana göre bulursun canım hiç üzülme,daha zaman var.bir kaç yere bakıp fikir edinmişsin zaten.içine en çok sinen hangisiyse onu yap bence

Ccanım benim sen onlara bakma eminim şişman falan değilsindir bende gelinlik yada kıan elbisesi bakarken psikolojimi bozdular gelinliğimi and çarşısının yanında büyük çarşı var orda diktiriyorum abiye içinde model bulursam orda diktirecem sende bir model beğen ankara kırıkkaleye yakın gel burda diktir seçenek çok en azından burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…