2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tşk ederim arkadaşlar

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/519921-soz-nisan-nikah3u-1-arada.html burdan bakabilirsiniz, kilolu olup olmadığıma:26:

tatlım bence kilolu değilsin ve tek parca tavsiye ederim daha şık duruyo çok güzelsin maşşallahhhh canımm

Günaydınnnnn güzel gelinler

günaydın canım

Allahtan daha ne istiyon bu süreci kazasız belasız atlatmana 19 gün kalmış senin yerinde olmak isteyen toonla kişi vardır :) rabbim yuvanda huzuru hiç eksik etmez inşallah

inşş tatlımm inşş o ayrı bir sevinç heyecan veriyor ama yinede üzülüyorumm karışık bir duygu anlayamadım

yol yorgunum ve bugün bütün çeyizlerim toplnıyo hepsine tek tek kurdale bağlanılacak pazar günüde gidecek içim buruk kaldı19 gün

üzülme canım... daha kötü olursun öle düşündükçe, ne güzel az kaldı işte .

günaydın canım

tşk ederim arkadaşlar

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/519921-soz-nisan-nikah3u-1-arada.html burdan bakabilirsiniz, kilolu olup olmadığıma:26:

Canım üzme kendini hoş bi bayansın mutlaka bir gelinlik bulursun..bulmayı geç diktirirsin bitanem

allmylife,
forevera katılıyorum canım, hiç üzme kendini , o terzi başından salıvermiş seni işi bilmediği için bence. çok güzel olmuşsun nişanında da Allah mesut etsin canım

Son düzenleme:
çeyiz gitti canım mobilyalar geldi herşey oldu bitti perdeyi halledemedik birtürlü Allah büyük ne yapalım buluruz herhalde orta yol

canım sende boşver onun dediği yerden yaptır sonra gönlünce değiştirirsin canını sıkmaya değmez üzme kendini

kıslar naber kaç gündür giremedim durumlar nasıl nasıl gidiyo çeyiz hazırlıkları
bu da bnm gelinliğim hanımlar yorumları bekliyorum Eki Görüntüle 391069
günaydın güzel gelinler

iyidir canım senden naber sanada günaydın hazırlıklar iyi avizelerimde takılmış beyaz eşya için serviz gelip bağlantılarını yapacak tül perde halı gelinlik damatlık kaldı senin gelinliğinde güzelmiş canım mutlulukla giy inşallah

düğününe azıcık bi zaman kalmış duygusallık hat safhada böyle olman çok normal canımmm
ohh ne güzel çeyizlerde gidiyo şu çeyiz gitme yerleşme kısmını çokseviyorum ben yaa gerçi geçen hafta bulaşık makinem fırınım falan bağlantıları yapılacak diye önden gitti onların yerini boş görünce bile ailece bi kötü olduk bütün çeyiz giderken naparız bilmiyorum:44:

Ay kizlar ben 2012 gelini olamiycam sanirim .. insallah 2013 e yetistiririz artik neyse Herseyin hayirlisi

ne yetişmiyo ki canım? inş. istediğiniz zamana yetiştirirsiniz

Evet Canim çok fena işi gereği hep dışarıda muhendis canim 4 ay ne ki tatlım 8 ay rekorumuz var

sizin işiniz çok zormuş yaa bizim en fazlası 28 gün acemi birliğindeki askerliğinde geçti o kadar çok şükür

Allah sabırlar versin inşallah canım

Allah kolaylık verir inşallah canım,
Rabbim'den hep diliyorum tüm evlenenler için pişman etmesin,mahçup etmesin, baba evini aratmasın diye...
mutluluklar diliyorum...

çok doğru bende hep böyle dua ederim

kızlarr bende gelinliğimi aldım bi iki detayı kaldı yapılacak hadi bi bakın benimkinede

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html

çok beğendim canım gelinliğini alt kısmı benim istediğim gibi

düğün yaklaştıkça saçma sapan şeylere takılır oldum dua ile bu vesveselerden kurtulmaya çalışalım fevri hareket etmeyelim kızlar

kim ne ekerse onu biçer bu dünya etme bulma dünyası tatlım sıkma canını

sizde de kız tarafı baya bişi alıyo gerçi biden tek farkı yatak odası mobilyasını alırsan beyaz eşya almazsın beyaz eşya alırsan yatakodasını almazsın ben beyaz eşyamı aldım yatakodamı almadım

günaydın canım onlar nasıl gelinlikçi ben anlamadım şahsen bizlerin ruh halinden anlayan insanlar olmalı yaa dikim aşamasında da heyecanlı olucaz gergin olucaz seçerken kararsız olucaz bunlara karşı yumuşak dille güzel yönlendirmeleri lazım bizi sana yaptıkları tavır söyledikleri şeyler hiç hoş değil
sen gönlünde olan modeli dzgün bi gelinlikçi araştırarak sana olurunu sor canım benimde mesela omuzlarım fazla geniş değil omuzdan gelen askıları olan modellere bakmıyorum kaldırmaz diye kendimize en yakışacak gelinliği gönlümüzdekiyle birleştirip mutlulukla giyeriz inşallahhhh

güzel gelinlerrr günaydınnnnn bugün hiç keyfim yokk

tşk ederim herkese

ankarada ki gelinlikçide mutlaka beline drape kullanılacak dedi:)

saolun kızlar biraz da olsa içim rahatladı. bu haftasonu artık malatyaya gidip halletmem gerekiyor

inşş tatlım son 2 pazarım var evimde geçireceğim

günaydın gelin arkidişlerrr,

ancak okuyabıldım sayfaları şimdi geldim,berbat bi haftasonu gecirdim dün 2 ye kadar ondan sonra düzeldik yine çok şükür,valla kavga etme rekorunu biz kırıcaz herhalde yaa korkuyorum bişey olacak evlenemıycez diye:26::26::26:

tşk ederim arkadaşlar

tşk ederim herkese

ankarada ki gelinlikçide mutlaka beline drape kullanılacak dedi:)

saolun kızlar biraz da olsa içim rahatladı. bu haftasonu artık malatyaya gidip halletmem gerekiyor

tabi rahatlasın arkadaşın dediği gibi terzi sallamış seni başından bencede tek parça daha hoş herşey gönlüne göre olsun canım

yol yorgunum ve bugün bütün çeyizlerim toplnıyo hepsine tek tek kurdale bağlanılacak pazar günüde gidecek içim buruk kaldı19 gün

bugün 19 gün kaldı

ayy kıyamam ama bak hepimiz burda o günlere gelmek için gün sayıyoruz

günaydın canım

Günaydınnnnnn 2012 gelinleri....nasılsınız...

Tatlım çok yakışmış gelinliğin...Güle güle giyin şekerim

günaydın canım iyidir seni sormalı?

Talım ya sabah sabah benide soktun moda yaniii duygulandım yazdıklarını okurken ama bir yandanda kıskandım seni...ne güzel çok az zaman kalış bizim daha çok varççve bir sürü sorunla uğraşınca bu zaman geçmiyor sanki...şu anda sanki senin yerinde olmak isterdim...ne güzel kavuşcaksın sevdiceğine...çok ama çok güzel bir hayata başlayacaksın tatlım...hep mutlu olmanı dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…