- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.921
günaydınlar herkese
good_heart canım hayırdır neden keyfin yok
tşk ederim arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/519921-soz-nisan-nikah3u-1-arada.html burdan bakabilirsiniz, kilolu olup olmadığıma:26:
Günaydınnnnn güzel gelinler
tşk ederim arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/519921-soz-nisan-nikah3u-1-arada.html burdan bakabilirsiniz, kilolu olup olmadığıma:26:
bugün 19 gün kaldı
tşk ederim arkadaşlar
Allahtan daha ne istiyon bu süreci kazasız belasız atlatmana 19 gün kalmış senin yerinde olmak isteyen toonla kişi vardır :) rabbim yuvanda huzuru hiç eksik etmez inşallah
yol yorgunum ve bugün bütün çeyizlerim toplnıyo hepsine tek tek kurdale bağlanılacak pazar günüde gidecek içim buruk kaldı19 gün
tşk ederim arkadaşlar
Canım üzme kendini hoş bi bayansın mutlaka bir gelinlik bulursun..bulmayı geç diktirirsin bitanem
çeyiz gitti canım mobilyalar geldi herşey oldu bitti perdeyi halledemedik birtürlü Allah büyük ne yapalım buluruz herhalde orta yol
kıslar naber kaç gündür giremedim durumlar nasıl nasıl gidiyo çeyiz hazırlıkları
bu da bnm gelinliğim hanımlar yorumları bekliyorumEki Görüntüle 391069
günaydın güzel gelinler
slm kızlar nerelerdesiniz şükürler olsun geldim memleketimden ama ayrılık zor oldu be kızlarr çok kötü oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi asıl baba ocağım orada ve ben bugün ordan çıkıp geldim yine istanbulaevimi yerimi yurdumu bırakıp gelmek çok zor oldu şuanda öyle ağlamak istiyorumki ağlayamıyorum düğümlendi boğazım geliirken arabada dedimki kendi kendime birdaha yine gelecem bu eve benim evim ama eskisi gibi olmayacak dün akşam annemle yattım anacığıma sarılarak kokusunu alarak uyudum birdaha belkide böyle zor uyurum rahat olamam dedim...
elbette kendi evimiz kendi düzenimiz olacak bizlerde evimizin hanımı alacağız annelerimiz gibi artık bi yuvanın kuşu olacağız kendimiz kuracağız ama çok çok çok zormuşş gerçektende
gelinliklekle çıkmadım babama sarıldımm öptüm çok kötüyüm kızlarr düğümlendim resmen
memleketimden çeyizlerimi getirdim bugün yarında burdaki çeyizlerim toplanacak halılar felan havlular dikilecek eşyalarım ütülenip valizlere yaerleştirileck inşş hayırlısıyla bu gelecek pazarda çeyizlere götürecez inşş. senin hazırlılar ne alemde tatlım
Ay kizlarben 2012 gelini olamiycam sanirim .. insallah 2013 e yetistiririz artik neyse Herseyin hayirlisi
Evet Canim çok fena işi gereği hep dışarıda muhendis canim 4 ay ne ki tatlım 8 ay rekorumuz var
ooof off, Allah sabır versin valla! ben en uzun bu gidişinde göremedim, o da 1 ay sürmüş olcak işte geldiğinde.. ona bile dayanamadım, ağlaya zırlaya uyuyorum geceleri :)) ki bi de benim sevgilim daha askere de gitmedi, biz evliyken gidecek, 2014'de. ona nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
Allah kolaylık verir inşallah canım,
Rabbim'den hep diliyorum tüm evlenenler için pişman etmesin,mahçup etmesin, baba evini aratmasın diye...
mutluluklar diliyorum...
kızlarr bende gelinliğimi aldım bi iki detayı kaldı yapılacak hadi bi bakın benimkinede
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520539-kizlarr-gelinligime-bi-bakinnn.html
slm canım,
bende böyle detaylara takılırım hep ama sonradan anlarım ne kadar boşuna üzüldüğümü,
canınız sağ olsun yeter ki, perdenin ömrü ne kadar ki, şimdi istedikleri yerden beğen yaptır,
sonra da nerden istersen ordan yaptırırsın, üzülmenize değmez, böyle zamanlarda şeytan
çok vesvese verirmiş, karıştırırmış, biraz daha sabır, en güzel günlerimiz tadını çıkaraşım birazda...
Vallahi kızlar sizleri okuyunca,bu damat anneleri birbirinin kopyası sanıyorum,
al birini vur ötekine(istisnalar kaideyi bozmaz) ben nişanlımla 2004 den beri birlikteyim,
2007de sözlendik,ailesi başka şehirdeler zaten, değil davet etmek, telefon açmıyorlar
ilk önceleri çok bozuluyordum, şimdi ise hiiiiiç umrumda değiller, yarın bende onları aramayınca
hiiiç laf edemezler, hele bi etsinler, yaptıkları kapı gibi beynimde liste, göğsümde 14 tane kis
tespit edildide geçmiş olsuna aramadılar, şimdi herkeste varmış zaten diyor görümcem,
her halde ölsem herkez ölüyor derler ,içimde tuta tuta hasta oluyordum, şimdi oğullarının
cevabını ailesinin yaptıklarıyla veriyorum , öyle bozuluyor ki anlatamam , niye ben yaşarken
bozulma hakkım yokta o anlatılınca bile bozulacak, hangi hakla , hiç alttan alamam ama fazlada
kurcalamıyorumşu düğünü hayırlısıyla atlatalım, o zaman anlıycaz hanyayı konyayı,
aradaki saygıyı yıpratmadan güler yüzle idare edelim Allah bir yol gösterir inşallah...
İnsanların nasıl işine geliyorsa adetlerde öyle oluyor canım,
bizde de kız tarafı yatak odası (mobilya,yatak,baza,perde,halı,avize ve tüm her türlü çeyiz eşyası)
mutfak (a dan z ye ne lazımsa aynı şekilde) tüm beyaz eşyalar, temzilik robotu, elektirikli eşyalar,
yün yatak,yorgan,yastık vb+ takı'lar takarız, bir de nişanda erkek tarafından takı takanlara bohça
konulur hediye olarak, bir tane tel bilezik takana kız tarafından bir bohça çok daha fazlaya mal oluyor
ne bu anlamıyorum ki söz,nişan,kına gecesi kız evine ait, eh yani yapacakları bir düğün bir de salon
oturma grubu,yemek takımı,avize,halı ve perdesi, bari itirazsız yapsalarda tadımız kaçmasa üfffffffff yani
gece gece geldiler yine
günaydın herkese:)
26 - 29 haziranda 2 yerde düğünüm var...ama ben hala gelinlik alamadım
1 ay önce malatyada bakmıştım fiyat almak için ama bana ŞİŞMAN OLDUĞUMU, 2 PARÇALI GİYEBİLECEĞİMİ SÖLEDİLER.. bu laflar üzerine moral olarak bittim zaten.
sonra işim kırıkkalede. bide burda bakıp fiyat alayım dedim, burda da annem yanımda olmadığı iççin kararsız kaldım.
son olarak da cuma ankara and çarşısından baktım; ordakilerde vücuduma göre dikilebilrdiğini, şişman olmadığımı sölediler
kısacası ne yapıcam bilmiyorum:26:
güzel gelinlerrr günaydınnnnn bugün hiç keyfim yokk
bu da bnm gelinliğim hanımlar yorumları bekliyorumEki Görüntüle 391069
üzülme canım... daha kötü olursun öle düşündükçe, ne güzel az kaldı işte.
günaydın canım
allmylife,
forevera katılıyorum canım, hiç üzme kendini , o terzi başından salıvermiş seni işi bilmediği için bence. çok güzel olmuşsun nişanında da Allah mesut etsin canım
Günaydınnnnnn 2012 gelinleri....nasılsınız...
Tatlım çok yakışmış gelinliğin...Güle güle giyin şekerim
tşk ederim arkadaşlar
tşk ederim herkese
ankarada ki gelinlikçide mutlaka beline drape kullanılacak dedi:)
saolun kızlar biraz da olsa içim rahatladı. bu haftasonu artık malatyaya gidip halletmem gerekiyor
yol yorgunum ve bugün bütün çeyizlerim toplnıyo hepsine tek tek kurdale bağlanılacak pazar günüde gidecek içim buruk kaldı19 gün
bugün 19 gün kaldı
inşş tatlım son 2 pazarım var evimde geçireceğim
Günaydınnnnnn 2012 gelinleri....nasılsınız...
Tatlım çok yakışmış gelinliğin...Güle güle giyin şekerim
inşş tatlım son 2 pazarım var evimde geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?