2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

günaydın canım hayırdır niye kavga ediyorsunuz bu kadar? hem kendinizi hem birbirinizi yıpratıyorsunuz ama

şükür iyiyim bende tatlım...dün nişanlınla baya kötü tartıştık...ama sonunda barıştık bana dediki ben sana neden kızamyorum...bu laflaı bir başkasından duysam şimdiye çoktan hayatımdam çıkardı..ailemden biri olsa bile dedi...Bende ona cvp olarak eee napıyım aşkın gözü kör olsun..sen bana aşıksın deyinde sokak ortasında şap diye öpüverdi...(tabiii yanaktan)....pek seviyormuş beni öle dedi keşke her kavganın sonu böle bitse çok hoşuma gitti

rabbim inşş hakkımızda hayırlısını verir çok az kaldı benim ya çok seviniyorum ama üzüntüm daha çok baskı yapıyor heyecanlıyım ama bi yandanda bişi düşünemiyorum artık bitsede kurtulsak şu karaşık duygulardn rabbim inşş bir ömür huzurlu olmamızı nasip etsin

o çok ayrı bir duygu artık kendi evimde olacam kendi düzenimi kuracam benim artık bir evim olacak misafirim şu 19 gün. baba ocağından dün çıkıp geldim ben burda ablamla kalıyorum ama benim bi baba ocğım burası hep böyle düşünüyorum gelinliğimle ben bu evden çıkacam kuşağım bu evden bağlanılacak çeyizlerim burdan çıkacak artık misafirim yatağımda evimde....

günaydın canım hoşgeldin.
aman canım dikkat edin bu dönemlerde daha çok kırıyoruz birbirimizi valla, sakin olmak, soğukkanlı olmak gerekir
bizim gibi kavga etme rekorunu kimse kıramaz herhalde

Günaydınnnnnn 2012 gelinleri....nasılsınız...

günaydın canım hoşgeldin. bizim ki gerçekten geçmiyor liberte yaaa biz yeni evlenirken neredeyse buradaki çoğu kişi 3-4 aylık evli olacak, herkese mutluluklar diliyorum kızlar

Ya tatlım bence hiç kendini sıkma..ne güzel sevdiğin insanla kavuşuosun artık...bu evde zaten söz yüzüğü takıldığı andan itibaren misafir olmuştun...Keşke zaman geçsede bende 19 günüm kaldı ohhh be diyebilsem :44::44:

Geçmiyor valla...burada herkesi gelin edeceğiz...sonra bizbize kalıcaz sanırım....artık oturur zaman geçiririz beraber şekerim

geçiyor kızlarr hiççç merak etmeyinn ben 9 aydır bekliyorumm geçti bak 19 gün kaldı üzülmemeliyim yani fazla üzmemeliyim kendi sonuçta dediğimiz gibiiiii sevdiğimizleee ev le ni yo ruzzzzzzzzzzz

kızlarr evlensekte yine topikden ayrılmak yokk bizlerrr 2012 gelinlerizzzzzzzzzz:123::123: :119::119::119::119::119:

geçiyor kızlarr hiççç merak etmeyinn ben 9 aydır bekliyorumm geçti bak 19 gün kaldı üzülmemeliyim yani fazla üzmemeliyim kendi sonuçta dediğimiz gibiiiii sevdiğimizleee ev le ni yo ruzzzzzzzzzzz

Evvvetttt aynen bölyeeee....sadece evden çıkarken o gün ağlıcaz...birde kına yakılırken olabilir...kızlar baika ağlamak yok tamam :119::119::119::119:

günaydın kızlar...geçmişi okuyim öyle yazıyım dedim ama yetişemiyorum hızınıza...

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.evet insanlar nedense her yapılana bişey buluyorlar ,çok kulak vermemek gerekiyor ama bende hiç öyle bir insan değilim.keşke biraz vurdum duymaz olmayı becerebilseydim.

gunaydın kızlar gecmısı okuyup geldım bu sefer :))) nasılsınız bakalım

Gğnaydın tatlım Sağol tatlım ben iyiyim şükür seni sormalı...

bende ıyıyım allaha sukur tatlım. bu gunden ıtıbaren ıs sahıbı bı kızım ona alısmaya calısıyorum :)))

bu arada bısı sorcam bnm gelınlıkcım bana senı mart sonu nısan bası ararız demıstı hala aramadı bnde beklıodum ama nısanlım dun arasana ne beklıyosun dedı bugun arayayım dımı

Günaydın sekerler herkese iyi haftalar nasılsiniz ?

günaydın canım. hoşgeldin nasılsın?

tartışma her evlilikte olur bizimkilerde de olacak tabi ama dediğin gibi önemli olan sonunu iyi bağlamak, öle kanlı bıçaklı gibi değilde sakin sakin halletmek önemli, kavga etmeyiz eğer edersekte her kavgamızın sonu mutlu biter hepimiz mutlu oluruz inşallah
evet canım herkes gidecek biz bize kalıcaz, güzel zaman geçiririz beraber evlenenlerin dedikodusu yaparız

Evet güzel güzel dedikodu yaparız

Ara tatlım tabiii..Mart bitmiş nisanı yarılamışın...Onlar yoğunluktan karıştırmış olabilirler..Yeni işin hayırlı olsun tatlım bu arada..Hemencecik alışırsın inş

Günaydın sekerler herkese iyi haftalar nasılsiniz ?

günaydın canım iyidir seni sormalı?

noluyo kızlar yaa herkes haftasonundan tartıştık diyerek dönüyo noluyoooo toparlanalım bi yaa gerçi bak sizin kavga güzel sonlanmış ama yinede insanı yıpratıyor bu durumlar birden sinirlenmeyelim sakin davranalım Allah sevginizi daim etsin canımmmm

canım sen baya duygusallığın hat safhasına geçmişsin nasıl teselli edicez seni bilmemm ama bak dediğin gibi kendi evin kendi düzenin olacak üstelik sevdiğinin yanında

Evvvetttt aynen bölyeeee....sadece evden çıkarken o gün ağlıcaz...birde kına yakılırken olabilir...kızlar baika ağlamak yok tamam :119::119::119::119:

bencede yaa başka ağlamayalım yazık bizede mutlu olma için evleniyoruz ağlamak için değil pozitif düşünelimmmmm

günaydın canımmm vurdum duymaz demeyelimde çok fazla herşeyi dert etmeyen biri olmak istiyorsan empati yeteneğini geliştir kesinlikle işe yarıyo tecrübeyle sabitttt

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? nasıl oldu aranız?

tabi ara tatlım ihmal etme sonra pek önemsemiyolar üstüne düşmesen canım ara sor

tabi ara tatlım ihmal etme sonra pek önemsemiyolar üstüne düşmesen canım ara sor

pekı madem bırazdan ararım. cunku kadın bana hazıran bası teslım ederız dedı ve daha vucut olculerım bıle alınmadı ılk cagıracagı provada olcu alımı olcak

herzamanki gibi bizde tartıştık kızlar bunlar tadı tuzuu çok üstüne gitmeyelimm geçecek hepimiz gerginizzz ben şuanda 4 mevsimi yaşıyorum resmennnn

günaydın canım, hoşgeldin gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor. sonra onları dinlemekten kafamız patates gibi oluyor en iyisi dinlemiş gibi yapıp dinlememek, kendi istediğimiz yapmak

günaydın canım, yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım,çok sevindim
bence de aramalısın mutlaka , belki yoğunluğuna gelmiştir gelinlikçinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…