- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.961
günaydın canım, hoşgeldingerçekten her kafadan bir ses çıkıyor. sonra onları dinlemekten kafamız patates gibi oluyor en iyisi dinlemiş gibi yapıp dinlememek, kendi istediğimiz yapmak
günaydın canım, yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım,çok sevindim
bence de aramalısın mutlaka , belki yoğunluğuna gelmiştir gelinlikçinin
günaydın canım iyidir seni sormalı?
noluyo kızlar yaa herkes haftasonundan tartıştık diyerek dönüyo noluyoooo toparlanalım bi yaa gerçi bak sizin kavga güzel sonlanmış ama yinede insanı yıpratıyor bu durumlar birden sinirlenmeyelim sakin davranalım Allah sevginizi daim etsin canımmmm
bencede yaa başka ağlamayalım yazık bizede mutlu olma için evleniyoruz ağlamak için değil pozitif düşünelimmmmm
[/B]
Vallta tatlım dünkü tartışmanın bir konusuda yok resmen birbirimizden stresimizi, sinirimizi çıkardık gibi bişey oldu...zaten ben patlamaya hazır bomba modunda dolaşıyorum son zamanlarda..bir türlü sakinliği ele alamadım gitti....Dün tartışınca ikimizde rahatladık..bu bizi baya götürür artık
Ağlamak istemiyorum ben yaaa...zaten zor zamanlardan geçiyorum birde aplayınca iyice psikoloji denen bişey kalmıyor :44::44:
ayy yapmayın ama öyle yaa bunlar en güzel zamanlarımız neyin stresini yapıyorsunuz kendinize bu kadar
inşallah Allah sabrını verir canım bi kına bi çıkarken başkada ağlamak yok ben nişandan öncede çok kötüydüm kesin ağlarım diyordum ama ağlamadım hiç aksine hep oynadım ama gerçi kendi evime geri döndüm ayrılık yaşamadım ailemle ama bu seferde bize her geldiğinde nişanlımı evine uğurlamak zor geliyo yaa çelişkideyim
ayy yapmayın ama öyle yaa bunlar en güzel zamanlarımız neyin stresini yapıyorsunuz kendinize bu kadar
inşallah Allah sabrını verir canım bi kına bi çıkarken başkada ağlamak yok ben nişandan öncede çok kötüydüm kesin ağlarım diyordum ama ağlamadım hiç aksine hep oynadım ama gerçi kendi evime geri döndüm ayrılık yaşamadım ailemle ama bu seferde bize her geldiğinde nişanlımı evine uğurlamak zor geliyo yaa çelişkideyim
nişanlım hemen hemen 2 akşamda bir bize gelir giderken ben değilde o diyo seni burda bırakıp tek gitmek çok zor diee bende gülüyorum az kaldı diee nişanlımda diyo en son gülen iyi güler diyor bakalım ne olcakk
O çelişki bende de var tatlım..bir yanım onun yanında gitmek istiyor her seferinde diğer yanım ailemden nasıl ayrılırım diyor..ama bu ayrılık illaki olacak..bunun içinde çok üzülmüyorum yani .
Stres sıkıntı tabiki var tatlım düğünü, herşeyi nişanlımla ben yapıyoruz..bir sürü borç masraf var ve çok zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun inş.
benim nişanlımda aynısını diyo bu sefer nişandaki gibi seni eve bırakıp dönmiycem alıp gitcem son gülen iyi güler diyo
aynı senin gibiyim canım bende işte ama cumartesi günü evimi gördüm içinden çıkasım gelmedi şimdide biran önce gitmek istiyorum yeni evime çooook güzel olmuş yaaaa
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
benim nişanlımda aynısını diyo bu sefer nişandaki gibi seni eve bırakıp dönmiycem alıp gitcem son gülen iyi güler diyo
aynı senin gibiyim canım bende işte ama cumartesi günü evimi gördüm içinden çıkasım gelmedi şimdide biran önce gitmek istiyorum yeni evime çooook güzel olmuş yaaaa
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Ayyy ne güzel..evler falan hazır...sizlerin bu hazırlıkları okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum....Daha 4.5 ay var ya off offfff..:44::44:
aynı düşüncedelerr tatlımnişanda bıraktım hadi kınadada bırakırım ama nikahda beklee bırakırım diyor kızlarr düşünsenize uyanıp gözümüzü açtığımızda ilk onu görecezzz yanımızdaaa çok büyük bir mutlulukkk
geçer balımmmm hiç ama hiç merak etmee
aaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrr nasılda unuttum gelinliğimmmmmm bitmişşşş sadece farmuar kısmı için bu akşam randevum varrr az öncee aradılarr kızlarrr heyecandan bayılacam şimdiiiiiiiiiii
o zaman napıyoruz...akşam bir foto çekip hemen yarın sabah ekliyoruz...çok merak ettim bende
tabiiii kızlarrrr hemen inşş paylaşacam bayılacam resmen heyecandan yaaaaaayy inşş unutmam
Ayyy ne güzel..evler falan hazır...sizlerin bu hazırlıkları okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum....Daha 4.5 ay var ya off offfff..:44::44:
aynı düşüncedelerr tatlımnişanda bıraktım hadi kınadada bırakırım ama nikahda beklee bırakırım diyor kızlarr düşünsenize uyanıp gözümüzü açtığımızda ilk onu görecezzz yanımızdaaa çok büyük bir mutlulukkk
geçer balımmmm hiç ama hiç merak etmee
aaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrr nasılda unuttum gelinliğimmmmmm bitmişşşş sadece farmuar kısmı için bu akşam randevum varrr az öncee aradılarr kızlarrr heyecandan bayılacam şimdiiiiiiiiiii
Ayyy evet ya..çek kokusunu içine...ne güzel
o zaman napıyoruz...akşam bir foto çekip hemen yarın sabah ekliyoruz...çok merak ettim bende
tabiiii kızlarrrr hemen inşş paylaşacam bayılacam resmen heyecandan yaaaaaayy inşş unutmam
merhaba Kk nın en güzel gelinleriiiiiiii.....
nasılsınız ???
söylemesi ayıp kaldı 18 günüüümmm... Allahın izniylee adım adım yeni hayata geçiorummm
sabahtan işlerim vardı giremedim nete
kızlar sizin için evimin resimlerini çektim az sonra yüklerim pc ye, ordan da burayaa
nasılsınız ???
söylemesi ayıp kaldı 18 günüüümmm... Allahın izniylee adım adım yeni hayata geçiorummm
kızlar sizin için evimin resimlerini çektim az sonra yüklerim pc ye, ordan da burayaa
Unutmaaa sakın yoksa yarın seni burada döveriz heeee...şaka yapıyorum tabiki tatlım ama unutma olurmu..muhakkak çektir..çok merak ettim
üzülme canım yaa 4 ayım kaldığında benim daha bi evim yoktu düğün günü bile 4 ay kala karalaştırılıp salon tutuldu düşün yani ne olduysa mart sonu nisan başı gibi hızlandı dün kayınvalidem umreye gitti o gelince dahada hızlanacak kısmetse sennde öyle olur bak benim daha gelinliğim bile yok kayınvalidem gelince bakıcaz ki o geldiğinde biz 2 aydan da düşmüş olucaz inşallah yetişir
eeeennnn çok yaşamayı istediğim kısım o işte gözümü açtığımda ilk onu görmekkkkk
ben daha benim bile olmayan öylesine bir gelinliği denediğimde heyecandan ölmüştüm kendi gelinliğimi düşünemiyorummmm haklısın yani ne kadar heyecanlansan azzzz
evetttt resim bekliyoruz unutmaaaaa
nasılsınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?