2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ben bun saydıklarını düşündükçe bile çok heyecanlanıyorummmmmm

bir yandan evden ayrılıcaz içimiz buruk. bi yandan da sevdiğimiz bizi bekliyor o kadar sene çok zor bir durum, Alllah hepimze yardım etsin kızlar.
good_heart, trianka resimleri heyecanla bekliyoruz kızlar sizden

esmensirine hoşgeldin canım, baya hazırlıklar tamamlanmış

Son düzenleme:

hayırlı olsun canımmmm en hevesle beklediğim bölüm benimde çeyiz kısmı yorucu ama değer

ayyy heyecanlandımmm vallaaahhh :)

kızlar, evim kutu gibi 2+1, 75m2... 6 aya yakın tadilattaydı
komple evin şeklini değiştirdik desem yalan olmaz... hatta tadilattayken bi kere eve bakmaya gittiğimde evde sadece yatak odasının duvarları duruyordu kalan tüm duvarlar yıkılmıştı düşünün yanii
neyse, öyle yada böyle nişanlımla birlikte herşeyi seçtik beğendik aldık... Allaha çok şükür karışanımız laf söyleyenimiz olmadı...
Ve küçük evi dayayıp döşemek gerçekten çok zormuş beğendiğim biçok koltuk takımı yatak odası vs.. olmadı... gördüğünüz eşyaların%80 i hep özel üretildi
elimizde proje.. cm cm ölçe ölçe aldık herşeyiii...
Allahım isteyen herkese küçükte olsa kendi evini nasip etsin kızlarr..... ( Amin )

Ve işte benim mini mini evimm....

Allah hayrıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım çok güzel özenle döşenmiş maşallah....

ayy çok güzell yaa benim çeyizleride pazar günü götürcezz çok heyecanlıyım

ben bun saydıklarını düşündükçe bile çok heyecanlanıyorummmmmm

hiç sorma yaa düşündükce daha çok mutlu oluyorumm

inşş kızlarr çektirip ekleyecem inşş

Trianka canım, çok güzel döşenmiş evin. A'dan Z'ye herşey çok süper, mutfağına bayıldım tam benim istediğim gibi küçük ama o evde çok mutlu olacağına eminim canım Allah mesut etsin

hepimizi çağır , çaya gelelim sana

Son düzenleme:
Allah hayrıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım çok güzel özenle döşenmiş maşallah....

rabbim nazarlardan saklasın öncelikle bu söyleyeyyim canım benim ........

evine bayıldım harika olmuşş rabbim içinden huzuru eksik etmesin güle güle oturun tatlım bu arada koridor halımız aynııııı rabbim maşalahhh maşşallahhh maşşalllahhhhhhhhhh

:109::116: beğenmenize çok sevindim kızlarrr....

Allahım hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin...

önemli olan eşya değil huzur mutluluk tabi ki...

daha da güzelleri sizlerin olsun canlarımmmm

Chnhn;
herzaman beklerim.... iyi kötü herşeyimizi paylaşıyoruz.. çok mutlu olurum inanınnnn...

Son düzenleme:

41 kere masallah tatlım harıka olmus hersey. emegıneze gonlunuze saglık :))) rabbım hayallerındekı yasamayı nasıp etsın gusel evınde. bnmde mutfagım mor beyaz :)))

Canım evine bayıldımmm benim evimde küçük 2+1 85 metrekare masa almadım ben onun için koltuklar tam oturdu masa yerinede şu akıllı sehpalardan aldım orta sehpa oluyo misafir gelince açar yemek masası yaparım bide tv nitem sığmadı senin gibi özel yapılıyor şuanda ve modelide benziyo vitrin vs almadığım için bi yanına camlı seninki gibi bi bölme yaptırdım ama benim odam beyaz kahve ağırlıklı oturma odamızda aynı bende köşe koltuk koydum ama küçük buldum bi mağazada kırmızı aldım yatakodamızda çok benziyo ama yatak odam seinkinden biraz daha büyük ölçüsüz almama rağmen ölçüyle yapılmış gibi cuk uydu yani senle aynı sıkıntıları bende yaşadım küçük ev alternatif eşya bakınıyoruz sürekli o yüzden ama gerçekten çok güzel olmuş evin güle güle iyi günlerde kullan canım benimmmm

evin süper güle güle otur benmde yatak odam beyaz cnmm müthiş olmuşşş yaaaaa evimde olmak istyorum bide mor ağırlıklı sorma ben gibisnn aynııı

41 kere masallah tatlım harıka olmus hersey. emegıneze gonlunuze saglık :))) rabbım hayallerındekı yasamayı nasıp etsın gusel evınde. bnmde mutfagım mor beyaz :)))

:81::109::119:

tek tek teşekkür ederim hepinizeeee.... :)
ilk misafirlerim oldunuz....

bütçemiz oldukça kısıtlıydı anca bu kadarı oldu... çok şükür ...

mutfağımı tam mor istedim katologdan gösterdim hatta ama mürdüm rengini yapıp getirmiş adamlar
koltuklarım da öyle, showroomda gördüğümüz muhteşem bir mordu, ama bize gelen yine mürdüm rengi
sanırım çok pazarlık yapmanın neticesiydi...

öyle böyle dayandı döşendi bitti ve bizi bekliyor evimiz...
tam 18 gün sonra doya doya oturucam evimdeee... Allahın izniyle bir ömürrrrr....

valla canım kendiminkini alalı çok oluyo modelini hatırlamıyorum sandıklıydı benimde ama

2. daha hoş bence birincinin kaşıkları hoşuma gitmedi ikinci daha güzel duruyo hem 101 parçaymış
yemek takımında güzelmiş zarif sade istediğin renk bardakla istediğin renk peçeteyle herşeferinde değişik renk bi masa kurulabilir bence

Eki Görüntüle 391662

kızlar istikbalin valencia yatak odası takımını almayı düşünüyorum.sizce nasıl ?

güzelmiş canım ilk önce bende bu renklerde bu tarz bişi istiyordum ama beyaz aldık çıktık bende anlamadım ama seviyorum yatak odamı

ayy çok güzell yaa benim çeyizleride pazar günü götürcezz çok heyecanlıyım

hiç sorma yaa düşündükce daha çok mutlu oluyorumm

inşş kızlarr çektirip ekleyecem inşş

bende çeyiz gitsin istiyorum artık yaa

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah ağız tadıyla güle güle kullanmak nasip etsin,
mutluluklar diliyorum

Amin sağol canım, en kısa zamanda sizlerinde fotograflarını bekliyorummmm... siftah benden :))

canım harika olmuş bayıldım...bende böyle kutu gibi bir evim olsun istiyorum ama işte bizim dezavantajımız kiraya çıkıcak olmamız.bide ben kendi evim olmayacağı için misafir odası ayrı oturma odası ayrı bi grup almak istemiyorum.inşallah hepimizin evi böyle çok güzel olur.ALLAH içinde huzurla mutlulukla sağlıkla oturmanı nasip etsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…