- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.001
Hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah ağız tadıyla güle güle kullanmak nasip etsin,
mutluluklar diliyorum
canım harika olmuş bayıldım...bende böyle kutu gibi bir evim olsun istiyorum ama işte bizim dezavantajımız kiraya çıkıcak olmamız.bide ben kendi evim olmayacağı için misafir odası ayrı oturma odası ayrı bi grup almak istemiyorum.inşallah hepimizin evi böyle çok güzel olur.ALLAH içinde huzurla mutlulukla sağlıkla oturmanı nasip etsin tatlım.
günaydın herkese:)
26 - 29 haziranda 2 yerde düğünüm var...ama ben hala gelinlik alamadım
1 ay önce malatyada bakmıştım fiyat almak için ama bana ŞİŞMAN OLDUĞUMU, 2 PARÇALI GİYEBİLECEĞİMİ SÖLEDİLER.. bu laflar üzerine moral olarak bittim zaten.
sonra işim kırıkkalede. bide burda bakıp fiyat alayım dedim, burda da annem yanımda olmadığı iççin kararsız kaldım.
son olarak da cuma ankara and çarşısından baktım; ordakilerde vücuduma göre dikilebilrdiğini, şişman olmadığımı sölediler
kısacası ne yapıcam bilmiyorum:26:
ayyy heyecanlandımmm vallaaahhh :)
kızlar, evim kutu gibi 2+1, 75m2... 6 aya yakın tadilattaydı
komple evin şeklini değiştirdik desem yalan olmaz... hatta tadilattayken bi kere eve bakmaya gittiğimde evde sadece yatak odasının duvarları duruyordu kalan tüm duvarlar yıkılmıştı düşünün yanii
neyse, öyle yada böyle nişanlımla birlikte herşeyi seçtik beğendik aldık... Allaha çok şükür karışanımız laf söyleyenimiz olmadı...
Ve küçük evi dayayıp döşemek gerçekten çok zormuşbeğendiğim biçok koltuk takımı yatak odası vs.. olmadı... gördüğünüz eşyaların%80 i hep özel üretildi
elimizde proje.. cm cm ölçe ölçe aldık herşeyiii...
Allahım isteyen herkese küçükte olsa kendi evini nasip etsin kızlarr..... ( Amin )
Ve işte benim mini mini evimm....
Eki Görüntüle 391616 Eki Görüntüle 391617 Eki Görüntüle 391620 Eki Görüntüle 391632 Eki Görüntüle 391633 Eki Görüntüle 391634 Eki Görüntüle 391636 Eki Görüntüle 391638 Eki Görüntüle 391639 Eki Görüntüle 391640 Eki Görüntüle 391641 Eki Görüntüle 391644 Eki Görüntüle 391645 Eki Görüntüle 391646 Eki Görüntüle 391647 Eki Görüntüle 391649 Eki Görüntüle 391650
sağol cnm.... Allahım gönlüne göre versin inşallaahhh...
kiracı olmak gerçekten zor, Allah yardımcınız olsun...
çünkü halılar tüller perdeler hep eve göre yapılıyor, başka eve çıkınca tekrar masraf oluyooo
bende misafir odası oturma odası diye ayırım yapmaktan hoşlanmazdım, hatta küçük odayı boş bırakacaktım ( çocuk odası olur diye ) ama bu formda okuduğum deneyimle ablaların tavsiyesine uydum ve bende ayırdım odaları....
çok masrafsız oldu küçük odam neyse ki...
valla canım kendiminkini alalı çok oluyo modelini hatırlamıyorum sandıklıydı benimde ama
2. daha hoş bence birincinin kaşıkları hoşuma gitmedi ikinci daha güzel duruyo hem 101 parçaymış
yemek takımında güzelmiş zarif sade istediğin renk bardakla istediğin renk peçeteyle herşeferinde değişik renk bi masa kurulabilir bence
bende çeyiz gitsin istiyorum artık yaa
bende 2. ciyi daha fazla beğendim hem parçası daha fazla. deri sandıklıymış. nette 310 tl fiyatı gayet iyi bence. yakından gördüğüm içinde netten daha uygun alabilirim diye düşündüm.yemek takımımı bilerek sade aldım aynen dediğin gibi her renk masa örtüsü ve supla ile kullanılabilir, çok sevdim yemek takımımı da
kızlar acil fikire ihtiyacım vaaar
çatal bıçak kaşık takımı alacağım, ama karar veremedim dün boynerde korkmazın ürünlerine baktım %35 indirimliydi.
sizce bumu;
Eki Görüntüle 391642 Eki Görüntüle 391643
yoksa bumu;
Eki Görüntüle 391656 Eki Görüntüle 391657
yemek takımımı aldım o da bu.
Eki Görüntüle 391660 Eki Görüntüle 391661
sizce hangisini almalıyım çatal - bıçak -kaşık setinden?
siz nasıl aldınız???
tatlım güzel güle güle kullan inşşEki Görüntüle 391662
kızlar istikbalin valencia yatak odası takımını almayı düşünüyorum.sizce nasıl ?
Maşalahh maşallahh
Tatlım harika olmuş evin gele o mürdüm renk bu kadar güzel dueracağını düşünmemiştim..benimde mobilyalarım beyaz ve mürdüm dekoer yapıcaktım..içim rahatladı evini görünce...çok zevkli seçimler olmuş tatlım..köşemin herşeyin mükemmel...her odada farklı bir renk olmuş..hiçbirinden sıkılmazsın..Allah mutlu, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş. şekerim
teşekkür ederim canımm,
mor benim vazgeçilmez rengimdir.... Çok asil durduğuna inanırım bu rengin...
salonum çok küçük olduğu halde hiç bayıltmadı renk... eminim senin salonun daha büyüktür ve daha hoş oluur...
en kısa zamanda senden de resimler bekliyorum tatlımm
kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii
kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii
canım işte bende ayırmak istemiyorum küçük odayı çamaşır ütü odası olarak kullanırım diye düşünüyorum.bide bunun yanında masraftan kaçıyorum tabiki.inşallah içime sinen olur canım.
Trianka canım, evini çoook beğendim Allah huzurla yaşamayı nasip etsin inşaalh,sende benim gibi mor-mürdümö hastasısın galiba mutfagına özellikle bayıldım,
Bizde ev bakıyoruz dün dolaştık bi ev vardı ama mutfagı banyosu eskiydi o yuzden sevmedim orayı,dolaştık ama baska bulamadık bu akşam nişanlımın arkadaşının bulduğu evlere bakıcaz inş istediğim gibi bi evimiz olur,ben kiracı olmamıza rağmen tüm eşyalarımı aldım aldırdım,ne yapayım ne zaman ev köy sahibi olucaz belli değil içime sinen herseyi aldım bakalım bizimde böyle çoook güzel evimiz olabilecek mi
kızlar sabah çok kötüydüm ama güzel haberler alınca hemencik neşem yerine geldi vee Trianka evine bayıldım çok güzel maşşallahrabbim inş huzurlu sağlıklı bir ömür nasip eder tert tasa vermesin inşş rabbim bende çok severim mürdüm mor pembe vazgeçilmezim benim evimde pembe beyaz inşş paylaşacam sizlerle hayırlısıyla yerleştirelimde bi aksilik olmadan inşşşşş
inşallaah canım,
Karamelcim, o küçük odanın masrafını söylim
köşeli koltuk 500 TL
Tv ünitesi 123 TL
Duvarda ki raflar 90 TL
Halı 170 TL
Allahın izniyle bebiş olana kadar sevdiceğimle koyun koyuna oturacağımız bir oda olduuu
canım Allah gönlüne göre versin inşallaah.. çok sıkıntılar çekerek aldık bizde evi, sırf kredisi var diye evlenemedik....geç olsun güç olmasın, size de nasip olsun inşallaah
canım benm.. hayırdır, sağlığınla alakalı birşey yoktur umarım... düğün üstüü.. ayy Allah korusunnnn!!!
yavaş yavaş bitirdik eksikleri şimdi günümüzü bekliyoruuuzzz :)
merakla bende senin misss gibi evinin fotograflarını bekliyorummm güzeliimmmm.
Tatlım bende 2.yi beğendim..yemek takımın çok zarif maşallah..ona uygun olan kaşık takımıda bence 2.si..
tatlım yemek takımın çok güzel ama kaşık takımının ikisinide beğendimsenin içine hangisi sinerse onu al derim tatlım ben 2 tak. aldım biri karaca diğeri korkmaz ama modelini tam hatırlamıyorum
Trianka canım, evini çoook beğendim Allah huzurla yaşamayı nasip etsin inşaalh,sende benim gibi mor-mürdümö hastasısın galiba mutfagına özellikle bayıldım,
Bizde ev bakıyoruz dün dolaştık bi ev vardı ama mutfagı banyosu eskiydi o yuzden sevmedim orayı,dolaştık ama baska bulamadık bu akşam nişanlımın arkadaşının bulduğu evlere bakıcaz inş istediğim gibi bi evimiz olur,ben kiracı olmamıza rağmen tüm eşyalarımı aldım aldırdım,ne yapayım ne zaman ev köy sahibi olucaz belli değil içime sinen herseyi aldım bakalım bizimde böyle çoook güzel evimiz olabilecek mi
inşallaah canım,
Karamelcim, o küçük odanın masrafını söylim
köşeli koltuk 500 TL
Tv ünitesi 123 TL
Duvarda ki raflar 90 TL
Halı 170 TL
Allahın izniyle bebiş olana kadar sevdiceğimle koyun koyuna oturacağımız bir oda olduuu
canım Allah gönlüne göre versin inşallaah.. çok sıkıntılar çekerek aldık bizde evi, sırf kredisi var diye evlenemedik....geç olsun güç olmasın, size de nasip olsun inşallaah
canım benm.. hayırdır, sağlığınla alakalı birşey yoktur umarım... düğün üstüü.. ayy Allah korusunnnn!!!
yavaş yavaş bitirdik eksikleri şimdi günümüzü bekliyoruuuzzz :)
merakla bende senin misss gibi evinin fotograflarını bekliyorummm güzeliimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?