2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah ağız tadıyla güle güle kullanmak nasip etsin,
mutluluklar diliyorum

sağol cnm.... Allahım gönlüne göre versin inşallaahhh...
kiracı olmak gerçekten zor, Allah yardımcınız olsun...
çünkü halılar tüller perdeler hep eve göre yapılıyor, başka eve çıkınca tekrar masraf oluyooo

bende misafir odası oturma odası diye ayırım yapmaktan hoşlanmazdım, hatta küçük odayı boş bırakacaktım ( çocuk odası olur diye ) ama bu formda okuduğum deneyimle ablaların tavsiyesine uydum ve bende ayırdım odaları....
çok masrafsız oldu küçük odam neyse ki...

Merhabalar canım,
kaç bedensiniz bilmiyorum ama daha önce 44 beden bir arkadaşıma gelinlik bakmıştık,
hep iki parça modaydı o zaman, denemeden anlaşılmıyor aslında neyin yakışacağı,osmanbey de esin arıcan var
ona gitmiştik, sağolsun o denetti arkadan bağlarla tutturarak gelinlikleri, veee gördük ki iki parça olan gelinlik
çok şişman gösteriyor, tek parça olanı denedi ki tamamen farklı duruyor, bunun üzerine kataloglardan
tek parça sevdiği modelleri derledik, ve birazda dikim sürecinde LPG, diyet ve yürüyüş yaptı 42ye indi, çok tatlı
bir gelin oldu, hazır gelinlik satan mağazalar var tatlım oleg cassini gibi ulaşabilirsen eğer bedenleri olduğu
için farklı modelelleri deneyip kafanda model belirlersin,hatta fiyatları dikimden daha uygun belki öyle alırsın.

Maşalahh maşallahh
Tatlım harika olmuş evin gele o mürdüm renk bu kadar güzel dueracağını düşünmemiştim..benimde mobilyalarım beyaz ve mürdüm dekoer yapıcaktım..içim rahatladı evini görünce...çok zevkli seçimler olmuş tatlım..köşemin herşeyin mükemmel...her odada farklı bir renk olmuş..hiçbirinden sıkılmazsın..Allah mutlu, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş. şekerim

canım işte bende ayırmak istemiyorum küçük odayı çamaşır ütü odası olarak kullanırım diye düşünüyorum.bide bunun yanında masraftan kaçıyorum tabiki.inşallah içime sinen olur canım.

bende 2. ciyi daha fazla beğendim hem parçası daha fazla. deri sandıklıymış. nette 310 tl fiyatı gayet iyi bence. yakından gördüğüm içinde netten daha uygun alabilirim diye düşündüm.yemek takımımı bilerek sade aldım aynen dediğin gibi her renk masa örtüsü ve supla ile kullanılabilir, çok sevdim yemek takımımı da

Tatlım bende 2.yi beğendim..yemek takımın çok zarif maşallah..ona uygun olan kaşık takımıda bence 2.si..

tatlım yemek takımın çok güzel ama kaşık takımının ikisinide beğendim senin içine hangisi sinerse onu al derim tatlım ben 2 tak. aldım biri karaca diğeri korkmaz ama modelini tam hatırlamıyorum

Eki Görüntüle 391662

kızlar istikbalin valencia yatak odası takımını almayı düşünüyorum.sizce nasıl ?
tatlım güzel güle güle kullan inşş

Son düzenleme:
Trianka canım, evini çoook beğendim Allah huzurla yaşamayı nasip etsin inşaalh,sende benim gibi mor-mürdümö hastasısın galiba mutfagına özellikle bayıldım,

Bizde ev bakıyoruz dün dolaştık bi ev vardı ama mutfagı banyosu eskiydi o yuzden sevmedim orayı,dolaştık ama baska bulamadık bu akşam nişanlımın arkadaşının bulduğu evlere bakıcaz inş istediğim gibi bi evimiz olur,ben kiracı olmamıza rağmen tüm eşyalarımı aldım aldırdım,ne yapayım ne zaman ev köy sahibi olucaz belli değil içime sinen herseyi aldım bakalım bizimde böyle çoook güzel evimiz olabilecek mi

teşekkür ederim canımm,

mor benim vazgeçilmez rengimdir.... Çok asil durduğuna inanırım bu rengin...

salonum çok küçük olduğu halde hiç bayıltmadı renk... eminim senin salonun daha büyüktür ve daha hoş oluur...
en kısa zamanda senden de resimler bekliyorum tatlımm

Tatlım bende ev yok Kiaraya oturacağız..düğüne 1-2 ay kala tutacağız inş...Umarım bende rahat oturabileceğim bir ev bulurum...Allah bizede küçükte olsa kendi evimiz olacak bir ev verir inş...Kiradan kurtuluruz zamanla umarım...Herşeyin gerçekten mükemmel....böyle bir ev ancak bu şekilde güzel yerleştirilebildi...

kızlar sabah çok kötüydüm ama güzel haberler alınca hemencik neşem yerine geldi vee Trianka evine bayıldım çok güzel maşşallah rabbim inş huzurlu sağlıklı bir ömür nasip eder tert tasa vermesin inşş rabbim bende çok severim mürdüm mor pembe vazgeçilmezim benim evimde pembe beyaz inşş paylaşacam sizlerle hayırlısıyla yerleştirelimde bi aksilik olmadan inşşşşş

kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii

kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii

İnş tatlım bizde geçen hafta arkadaşlara ev baktık..hiç kiralık ev bulamadık..bulduklarımız çok kötüydü..1-2 tane istediğimiz gibi bulduk 600'den aşağı demediler kiraya...Şans sizinle olsunda hiç aramadan dilediğiniz evi bulun inş canım...Allah yardımcımız olsun..bizde haziranda bakıcaz...

inşallaah canım,
Karamelcim, o küçük odanın masrafını söylim

köşeli koltuk 500 TL
Tv ünitesi 123 TL
Duvarda ki raflar 90 TL
Halı 170 TL

Allahın izniyle bebiş olana kadar sevdiceğimle koyun koyuna oturacağımız bir oda olduuu

canım Allah gönlüne göre versin inşallaah.. çok sıkıntılar çekerek aldık bizde evi, sırf kredisi var diye evlenemedik.... geç olsun güç olmasın, size de nasip olsun inşallaah

canım benm.. hayırdır, sağlığınla alakalı birşey yoktur umarım... düğün üstüü.. ayy Allah korusunnnn!!!

yavaş yavaş bitirdik eksikleri şimdi günümüzü bekliyoruuuzzz :)
merakla bende senin misss gibi evinin fotograflarını bekliyorummm güzeliimmmm.

Son düzenleme:

evinin resimlerini gördüm kçük odandaki raf ve tv ünitesini nerden aldın öğrenebilir miyim çok hoşuma gittiii

Tatlım bende 2.yi beğendim..yemek takımın çok zarif maşallah..ona uygun olan kaşık takımıda bence 2.si..

tatlım yemek takımın çok güzel ama kaşık takımının ikisinide beğendim senin içine hangisi sinerse onu al derim tatlım ben 2 tak. aldım biri karaca diğeri korkmaz ama modelini tam hatırlamıyorum

yorumlarınız için teşekkürler kızlar. bunun koruma deri sandığı var. ahşap değil
Eki Görüntüle 391743 .

hoşgeldin canım.gönlünüze göre bir ev bulursunuz en kısa sürede inşallah, büyük küçük hepimizin bir evi olacak elbette

Son düzenleme:

şükür sağlıkla alakalı değil biraz üzüntü vardı değişik bir duygu aslında ama gelinliğim bitmiş onun haberini aldım senin evinin resimlerini gördüm çok beğendim çok sevindim sanki kendi evim yerleşmiş gibi sevindim açıkcası neşem yerine geldii inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…