2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Acaba ahşap sandık verirlermiki..ben ahşabı daha çok beğeniyorum..tatalım bir sor belki sandık değişir.

gözün aydın gelinliğin hazır olmuş ne güzell bir duygudur o şimdiii.. darısı başıma :)

neşenin yerine gelmesinde benim katkım olduysa vallaaa çok mutlu olurummm, oldum da yaniii...

evinin resimlerini gördüm kçük odandaki raf ve tv ünitesini nerden aldın öğrenebilir miyim çok hoşuma gittiii

tv ünitesini İKEA dan, fırsat köşesinden bulup aldık, raflar ise bauhouse dan güzelimm

ne güzel gelişmeler var böyle sizleri heyecanlı mutlu görünce seviniyorum :) evet ev bakanlar varmış bizde nişanlım gelebilirse bu hafta sonu ev bakmayı düşünüyoruz ki ona göre mobilya beyaz eşya hali perde bakacas :) ben daha rahatım ortada hiç bişi yok

saol canım evet katkın var çünkü senden 1 gün sonra evleniyorum kendi evimmiş gibi sevindim gerçektende bir ömür inşş mutlu oluruzz hepimizdeee

inşş canım benim istediğin gibi bulursun darısı inşş sizlere kızlarr inan bende çok seviniyorum

kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii

gönlünüze göre bulursunuz kızlar inşallah

chnhn canım yemek takımın çok güzel
2.kaşık modelini beğendim

hoşgeldin canım teşekkür ederim, herkes 2 dediğine göre . 2.ciyi alıyorum

Acaba ahşap sandık verirlermiki..ben ahşabı daha çok beğeniyorum..tatalım bir sor belki sandık değişir.

ya sordum ama 89 parça olana veriyorlarmış, bunun yok neden anlamadım

hoşgeldin canım, seninde hazırlıkların başlamış işte. yavaş yavaş olur hepsi, skma canını

Allah alahh çok garip tatlım ya...ahşağ sandık artık nerdeyse tüm takımlarda var...eğer eşyalarında deri varsa deri sandıkta hoş olur canım..
İnş buluruz tatlım bizde ev zamanı gelince...sizin ev varmı?

:119::119::119:

canım bence 1.model daha güzel,yemek takımında cok zarif ne şık sofralar kurarsın onunla güle güle kullan canım:119::119::119:

Son düzenleme:
canım bence 1.model daha güzel,yemek takımında cok zarif ne şık sofralar kurarsın onunla güle güle kullan canım

2. model korkmaz şile 101 parça bende aldım şahane bir takım sadelikten yanayım aldığın yemek takımımın aynısıının karesini bulursam alabilirim çok hoşmuş

maşşallah canım çok güzel olmuş eviniz Allah ağız tadıyla içine girip oturmayı ve uzun yıllar mutlu huzurlu bir yaşam sürmeyi nasip etsin inşallah

canım daha eşyalarım yok maalesef. aslında evimiz varda vadesi çok uzun diye devretme kararı aldık . şu anda satışta
çok güzel ama mecburen satıcaz. 20 yıl vadesi var ve sadece 9 ayını ödedik. bir de 6 ayda bir geçtikte taksitleri iyice çoğalıyor 5 sene sonra 2.500 tl olcak. nası öderiz onu biz o yüzden evlenene kadar (en azından temmuza kadar beklicez) evi devredebilirsek elimizde peşin bir para olacak. onunla daha küçük bir eve geçeriz en azından peşinat verip yada direk kiraya geçeriz. ev alımı daha sonra. ama satamazsak evimizin bazı odalarını kapatıp oturcaz

:119::119::119:

canım bence 1.model daha güzel,yemek takımında cok zarif ne şık sofralar kurarsın onunla güle güle kullan canım:119::119::119:

sağolasın canım

Son düzenleme:
Kızlar bindallimi aldım cooooook beğendim aksam resimlerini paylasicam şimdi bı mola verdik yemek yicez gelinlik denemeye gidicez telefona sarıldım hemen size yazdim

Oooo tatlım siz baya iyi bir yük altına girmişiniz..Allah yardımcınız olsun..Eviniz çok büyükse şu anda gerek yok o kadar nüyük bir eve bence....şu anda böyle bir yük altında rahat yaşanmaz bence tatlım..hayırlısı ne ise o olsun ama mantıklı düşünmüşünüz...evi satarsanız peşinatla daha küçük ve sizi maddi yönden daha az etkileyecek bir ev alırsınız...sonra herşey rayına oturunca istediğin dilediğin gibi bir ev alırsın tatlım.

Oooo msj tekrarı olmuş :)

Son düzenleme:

Annah sistem gitti...kaç tane göndermiş...Mesaj tekrarıııııı...

Son düzenleme:

İlk başta kendinizi öyle bür yük altına atmamanız en iyisi umarım onu uygun şartlarda satıp ilerde çok daha iyileriini alırsınız canım bizde en baştan evmi alsak dedik sonra biraz zamana yayma kararı aldık kendimizi sıkmamak babında ve ve çatalş bıçaklardan ilkini beğendim yemek takımıda çok zarif...

Amin sağol canım, en kısa zamanda sizlerinde fotograflarını bekliyorummmm... siftah benden :))

cumartesi günü gördüm evimi aslında yatakodası kurulmuştu ama baza gelmedi yatak paketli yerde duruyo bide halı perde yok daha o yüzden resmini çekmedim senin gibi heryer yerleşsin koyarım bende resim bizden sonra evlenecek kızlar var fikir olur

gönlünüze göre bulursunuz kızlar inşallah

hoşgeldin canım teşekkür ederim, herkes 2 dediğine göre . 2.ciyi alıyorum

ya sordum ama 89 parça olana veriyorlarmış, bunun yok neden anlamadım

Oooo tatlım siz baya iyi bir yük altına girmişiniz..Allah yardımcınız olsun..Eviniz çok büyükse şu anda gerek yok o kadar nüyük bir eve bence....şu anda böyle bir yük altında rahat yaşanmaz bence tatlım..hayırlısı ne ise o olsun ama mantıklı düşünmüşünüz...evi satarsanız peşinatla daha küçük ve sizi maddi yönden daha az etkileyecek bir ev alırsınız...sonra herşey rayına oturunca istediğin dilediğin gibi bir ev alırsın tatlım.

rabbim inşş herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin çok zor kızlar kirada olmak küçükde olsa ev şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…