- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.021
yorumlarınız için teşekkürler kızlar. bunun koruma deri sandığı var. ahşap değil
Eki Görüntüle 391743 .
hoşgeldin canım.gönlünüze göre bir ev bulursunuz en kısa sürede inşallah, büyük küçük hepimizin bir evi olacak elbette
inşallaah canım,
Karamelcim, o küçük odanın masrafını söylim
köşeli koltuk 500 TL
Tv ünitesi 123 TL
Duvarda ki raflar 90 TL
Halı 170 TL
Allahın izniyle bebiş olana kadar sevdiceğimle koyun koyuna oturacağımız bir oda olduuu [/B
ciddimisin tatlım ya ne kadar uyguna bulmuşsun öyle,ben varya alışverişlerimde hep kazıkalanmışımdır.hiç uygun fiyata bişey almayı beceremem,bulamam.ne kadar güzel denk gelmiş öyle.ii günlerde kullan inşallah hepsi çok güzel canım.
şükür sağlıkla alakalı değil biraz üzüntü vardı değişik bir duygu aslında ama gelinliğim bitmiş onun haberini aldım senin evinin resimlerini gördüm çok beğendim çok sevindim sanki kendi evim yerleşmiş gibi sevindim açıkcasıneşem yerine geldii inş
evinin resimlerini gördüm kçük odandaki raf ve tv ünitesini nerden aldın öğrenebilir miyim çok hoşuma gittiii
gözün aydın gelinliğin hazır olmuş ne güzell bir duygudur o şimdiii.. darısı başıma :)
neşenin yerine gelmesinde benim katkım olduysa vallaaa çok mutlu olurummm, oldum da yaniii...
tv ünitesini İKEA dan, fırsat köşesinden bulup aldık, raflar ise bauhouse dan güzelimm
ne güzel gelişmeler var böyle sizleri heyecanlı mutlu görünce seviniyorum :) evet ev bakanlar varmış bizde nişanlım gelebilirse bu hafta sonu ev bakmayı düşünüyoruz ki ona göre mobilya beyaz eşya hali perde bakacas :) ben daha rahatım ortada hiç bişi yok
kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii
İnş tatlım bizde geçen hafta arkadaşlara ev baktık..hiç kiralık ev bulamadık..bulduklarımız çok kötüydü..1-2 tane istediğimiz gibi bulduk 600'den aşağı demediler kiraya...Şans sizinle olsunda hiç aramadan dilediğiniz evi bulun inş canım...Allah yardımcımız olsun..bizde haziranda bakıcaz...
chnhn canım yemek takımın çok güzel
2.kaşık modelini beğendim
Acaba ahşap sandık verirlermiki..ben ahşabı daha çok beğeniyorum..tatalım bir sor belki sandık değişir.
ne güzel gelişmeler var böyle sizleri heyecanlı mutlu görünce seviniyorum :) evet ev bakanlar varmış bizde nişanlım gelebilirse bu hafta sonu ev bakmayı düşünüyoruz ki ona göre mobilya beyaz eşya hali perde bakacas :) ben daha rahatım ortada hiç bişi yok
gönlünüze göre bulursunuz kızlar inşallah
hoşgeldin canım teşekkür ederim, herkes 2 dediğine göre . 2.ciyi alıyorum
ya sordum ama 89 parça olana veriyorlarmış, bunun yok neden anlamadım
hoşgeldin canım, seninde hazırlıkların başlamış işte. yavaş yavaş olur hepsi, skma canını
kızlar acil fikire ihtiyacım vaaar
çatal bıçak kaşık takımı alacağım, ama karar veremedim dün boynerde korkmazın ürünlerine baktım %35 indirimliydi.
sizce bumu;
Eki Görüntüle 391642 Eki Görüntüle 391643
yoksa bumu;
Eki Görüntüle 391656 Eki Görüntüle 391657
yemek takımımı aldım o da bu.
Eki Görüntüle 391660 Eki Görüntüle 391661
sizce hangisini almalıyım çatal - bıçak -kaşık setinden?
siz nasıl aldınız???
canım bence 1.model daha güzel,yemek takımında cok zarif ne şık sofralar kurarsın onunla güle güle kullan canım
ayyy heyecanlandımmm vallaaahhh :)
kızlar, evim kutu gibi 2+1, 75m2... 6 aya yakın tadilattaydı
komple evin şeklini değiştirdik desem yalan olmaz... hatta tadilattayken bi kere eve bakmaya gittiğimde evde sadece yatak odasının duvarları duruyordu kalan tüm duvarlar yıkılmıştı düşünün yanii
neyse, öyle yada böyle nişanlımla birlikte herşeyi seçtik beğendik aldık... Allaha çok şükür karışanımız laf söyleyenimiz olmadı...
Ve küçük evi dayayıp döşemek gerçekten çok zormuşbeğendiğim biçok koltuk takımı yatak odası vs.. olmadı... gördüğünüz eşyaların%80 i hep özel üretildi
elimizde proje.. cm cm ölçe ölçe aldık herşeyiii...
Allahım isteyen herkese küçükte olsa kendi evini nasip etsin kızlarr..... ( Amin )
Ve işte benim mini mini evimm....
Eki Görüntüle 391616 Eki Görüntüle 391617 Eki Görüntüle 391620 Eki Görüntüle 391632 Eki Görüntüle 391633 Eki Görüntüle 391634 Eki Görüntüle 391636 Eki Görüntüle 391638 Eki Görüntüle 391639 Eki Görüntüle 391640 Eki Görüntüle 391641 Eki Görüntüle 391644 Eki Görüntüle 391645 Eki Görüntüle 391646 Eki Görüntüle 391647 Eki Görüntüle 391649 Eki Görüntüle 391650
Allah alahh çok garip tatlım ya...ahşağ sandık artık nerdeyse tüm takımlarda var...eğer eşyalarında deri varsa deri sandıkta hoş olur canım..
İnş buluruz tatlım bizde ev zamanı gelince...sizin ev varmı?
:119::119::119:
canım bence 1.model daha güzel,yemek takımında cok zarif ne şık sofralar kurarsın onunla güle güle kullan canım:119::119::119:
canım daha eşyalarım yok maalesef. aslında evimiz varda vadesi çok uzun diye devretme kararı aldık . şu anda satışta
çok güzel ama mecburen satıcaz. 20 yıl vadesi var ve sadece 9 ayını ödedik. bir de 6 ayda bir geçtikte taksitleri iyice çoğalıyor 5 sene sonra 2.500 tl olcak. nası öderiz onu bizo yüzden evlenene kadar (en azından temmuza kadar beklicez) evi devredebilirsek elimizde peşin bir para olacak. onunla daha küçük bir eve geçeriz en azından peşinat verip yada direk kiraya geçeriz. ev alımı daha sonra. ama satamazsak evimizin bazı odalarını kapatıp oturcaz
sağolasın canım
canım daha eşyalarım yok maalesef. aslında evimiz varda vadesi çok uzun diye devretme kararı aldık . şu anda satışta
çok güzel ama mecburen satıcaz. 20 yıl vadesi var ve sadece 9 ayını ödedik. bir de 6 ayda bir geçtikte taksitleri iyice çoğalıyor 5 sene sonra 2.500 tl olcak. nası öderiz onu bizo yüzden evlenene kadar (en azından temmuza kadar beklicez) evi devredebilirsek elimizde peşin bir para olacak. onunla daha küçük bir eve geçeriz en azından peşinat verip yada direk kiraya geçeriz. ev alımı daha sonra. ama satamazsak evimizin bazı odalarını kapatıp oturcaz
sağolasın canım
sağolasın canım
sağolasın canım
Amin sağol canım, en kısa zamanda sizlerinde fotograflarını bekliyorummmm... siftah benden :))
bende 2. ciyi daha fazla beğendim hem parçası daha fazla. deri sandıklıymış. nette 310 tl fiyatı gayet iyi bence. yakından gördüğüm içinde netten daha uygun alabilirim diye düşündüm.yemek takımımı bilerek sade aldım aynen dediğin gibi her renk masa örtüsü ve supla ile kullanılabilir, çok sevdim yemek takımımı da
gönlünüze göre bulursunuz kızlar inşallah
hoşgeldin canım teşekkür ederim, herkes 2 dediğine göre . 2.ciyi alıyorum
ya sordum ama 89 parça olana veriyorlarmış, bunun yok neden anlamadım
evet çoğunluk ikinciden yana ama ahşapmı derimi diye niye takıldın ki hem ben bilmiyorum o koca sandığı sonra ne yapacağız ki zaten
bizim evin vadeside 10 yıl ama taksitlerimiz iyi bizi yormayacak kadar ilk taksitler 417 liradan sonra bizade zam gelecek tabi 6 ayda bir ama bitene kadar bizi zorlayacak kadar yükselmez tahminim siz nerden aldınız öyle kaç odalı ayrıca?
Trianka canım, evini çoook beğendim Allah huzurla yaşamayı nasip etsin inşaalh,sende benim gibi mor-mürdümö hastasısın galiba mutfagına özellikle bayıldım,
Bizde ev bakıyoruz dün dolaştık bi ev vardı ama mutfagı banyosu eskiydi o yuzden sevmedim orayı,dolaştık ama baska bulamadık bu akşam nişanlımın arkadaşının bulduğu evlere bakıcaz inş istediğim gibi bi evimiz olur,ben kiracı olmamıza rağmen tüm eşyalarımı aldım aldırdım,ne yapayım ne zaman ev köy sahibi olucaz belli değil içime sinen herseyi aldım bakalım bizimde böyle çoook güzel evimiz olabilecek mi
Tatlım bende ev yokKiaraya oturacağız..düğüne 1-2 ay kala tutacağız inş...Umarım bende rahat oturabileceğim bir ev bulurum...Allah bizede küçükte olsa kendi evimiz olacak bir ev verir inş...Kiradan kurtuluruz zamanla umarım...Herşeyin gerçekten mükemmel....böyle bir ev ancak bu şekilde güzel yerleştirilebildi...
kızlar bizde bugün kiralık ev bakmaya gidecz inş. ev olru inş. bakcz dua edinki olsunn düğüne azkaldı mecbur ancak bulcz eviii
Allah gönlünüze göre versin kızlar inş. istediğiniz gibi bi kiralık ev bulur sonrada ev sahibi olursunuz
Kızlar bindallimi aldım cooooook beğendim aksam resimlerini paylasicam şimdi bı mola verdik yemek yicez gelinlik denemeye gidiceztelefona sarıldım hemen size yazdim
hayırlı olsun canım bekliyoruz resimlerini
sağolasın canım
sağolasın canım
cumartesi günü gördüm evimi aslında yatakodası kurulmuştu ama baza gelmedi yatak paketli yerde duruyobide halı perde yok daha o yüzden resmini çekmedim senin gibi heryer yerleşsin koyarım bende resim bizden sonra evlenecek kızlar var fikir olur
evet çoğunluk ikinciden yana ama ahşapmı derimi diye niye takıldın ki hem ben bilmiyorum o koca sandığı sonra ne yapacağız ki zaten
bizim evin vadeside 10 yıl ama taksitlerimiz iyi bizi yormayacak kadar ilk taksitler 417 liradan sonra bizade zam gelecek tabi 6 ayda bir ama bitene kadar bizi zorlayacak kadar yükselmez tahminim siz nerden aldınız öyle kaç odalı ayrıca?
Allah gönlünüze göre versin kızlar inş. istediğiniz gibi bi kiralık ev bulur sonrada ev sahibi olursunuz
hayırlı olsun canım bekliyoruz resimlerini
Allah razı olsun canım rabbim hepimizi en hayırlısında huzur dolu bir ev sahibi olmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?