2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Arkadaşlar ben hala kına için nasıl bir elbise diktireceğime karar vermedim az biraz kilomda var sizce bu modeller nasıl ??

1. ve 3. çok beğendim canım daa önce göstermişmiydik sana bikaç model :44::44::44:

evet ama ben öyle kararsızımki neden böyle olduysam gelinliğimi bile girdiğim 2 mağazada katalogdan direk beğenip diktiren ben kına elbiseme karar veremiyorum zaman daralıyo sırf nişanlıma yük olmasın die kumaşımı bursadan ablama aldırcam geç kalıyorum

bana iki 2+1 olsa yeter bize akşm bkcaz askım cumrtesi günü bzideydi eşya taşıdık abalmın okadar yorulmuşkii gece ters düz yatıyoduuu

Canımm harikaaaaa, süperrr çok beğendim evini çok zevklisinn, tarzımaa uyan birr ev gördüm sonundaaa resim eklediğini görünce ben bile heycanlandımm artık evlerimizz olmaya başladıı, hayırlısı diğer gelinlerin başınaaa. Mutfağınaa özellikle bayıldım çünkü benimde mutfağım mor beyazz oluyoo nasıl bişey çıkıcak diye tereddütlerim vardıı şimdi emini süper olucakkk, mutfak ara fayanslarını nerden aldın diyee sorsam bilirmisin, mor fayans bakıyoruz bizde.

Ttalımm evinnde mutlulukla, sağlıkla, huzurla oturrr inş.

Kızlar bugun pek yazamadım işlerim çok yoğun
Bilgisayara bakmaktan gözüm çıktı
Okudum yazdıklarınızı ara ara girip
Yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın
Allah hepimizin gönlüne göre versin

ama neden böyle düşünüyosun bak bunlar çok kabarık değil bu arada kaç kilosun canım eminim çok yakışacak hafif çan şekilleri güzel durur merak etme tatlım sakın üzme kendini lütfen

Böyle düşünüyorum çünkü ne zaman abiye baksam eve gözüm yaşlı döndüm 42 beden giyiniyorum kadınlara bedenimi söyleyince ihtiyar işi abiyeler gösterdiler hiç üzerime göre güzel bişi bulamadım ben kiloluda olsam hiç komplex yapmazken kendime Abiye bakarken bu yaşımda kendimden küstürdüler işin pisi ben bişiyi kafaya takınca iştahıum açılıyo kendimi durduramıyom^:'(

ama lütfen böyle üzme kendini bence boyun iyi ve tapuklarlada daha uzun olabilirsin canım yani herhalukarda sen abiyeleri çok güzel taşırsın eminin sen bakma onlara pek ilgilenmek istemediklerinden öyle yapıyolardır sıkma canını gösterdiğim modellerden bak istersen hoşuna giden varmı

kızlar cok canım sıkılıyo vakıt gecmek bılmıo ya patlıcam sımdı sıkıntıdan

2. sıradak, hoşuma gitti robadan genişleyen modeller hoşuma gitmiyo işte bi modelde sabit kalsam ablama kumaşı aldırıcam gerekirse terzide değişiklikler yapıcam gelinliğimi diktirdiğim yerde diktirmeyi düşünüyorum hatta bugün 2 model çıktısı alıp gidip konuşsam diom yapabilirlermi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…