- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.041
Eki Görüntüle 391789 Eki Görüntüle 391790 Eki Görüntüle 391791
Arkadaşlar ben hala kına için nasıl bir elbise diktireceğime karar vermedim az biraz kilomda var sizce bu modeller nasıl ??
1. ve 3. çok beğendim canım daa önce göstermişmiydik sana bikaç model :44::44::44:
rabbim inşş herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin çok zor kızlar kirada olmak küçükde olsa ev şart
Allah razı olsun canım rabbim hepimizi en hayırlısında huzur dolu bir ev sahibi olmayı nasip eder inşallah
bak ben bu modallerde var canım mavi olana bayıldım
ayyy heyecanlandımmm vallaaahhh :)
kızlar, evim kutu gibi 2+1, 75m2... 6 aya yakın tadilattaydı
komple evin şeklini değiştirdik desem yalan olmaz... hatta tadilattayken bi kere eve bakmaya gittiğimde evde sadece yatak odasının duvarları duruyordu kalan tüm duvarlar yıkılmıştı düşünün yanii
neyse, öyle yada böyle nişanlımla birlikte herşeyi seçtik beğendik aldık... Allaha çok şükür karışanımız laf söyleyenimiz olmadı...
Ve küçük evi dayayıp döşemek gerçekten çok zormuşbeğendiğim biçok koltuk takımı yatak odası vs.. olmadı... gördüğünüz eşyaların%80 i hep özel üretildi
elimizde proje.. cm cm ölçe ölçe aldık herşeyiii...
Allahım isteyen herkese küçükte olsa kendi evini nasip etsin kızlarr..... ( Amin )
Ve işte benim mini mini evimm....
Eki Görüntüle 391616 Eki Görüntüle 391617 Eki Görüntüle 391620 Eki Görüntüle 391632 Eki Görüntüle 391633 Eki Görüntüle 391634 Eki Görüntüle 391636 Eki Görüntüle 391638 Eki Görüntüle 391639 Eki Görüntüle 391640 Eki Görüntüle 391641 Eki Görüntüle 391644 Eki Görüntüle 391645 Eki Görüntüle 391646 Eki Görüntüle 391647 Eki Görüntüle 391649 Eki Görüntüle 391650
sen kiradamısın canım?
amin inşallahhhh
Eki Görüntüle 391789 Eki Görüntüle 391790 Eki Görüntüle 391791
Arkadaşlar ben hala kına için nasıl bir elbise diktireceğime karar vermedim az biraz kilomda var sizce bu modeller nasıl ??
bak ben bu modallerde var canım mavi olana bayıldım
benimde 1 ve 3 hoşuma gitti ama boyun ve kilon kaç?
boyum 1.69 kilomda 69 :'(
benim kilomda olduğunda öyle çok kabarık bişi bana gitmez die hiç yanaşamıyom :'(
ama neden böyle düşünüyosun bak bunlar çok kabarık değil bu arada kaç kilosun canım eminim çok yakışacak hafif çan şekilleri güzel durur merak etme tatlım sakın üzme kendini lütfen
hayır cnım şükürler olsunki evimiz varrama üzülüyorum işte gerçektende zor ablamlar kirada eğer istanbulda yaşıyorsan evin olması şart
Böyle düşünüyorum çünkü ne zaman abiye baksam eve gözüm yaşlı döndüm 42 beden giyiniyorum kadınlara bedenimi söyleyince ihtiyar işi abiyeler gösterdiler hiç üzerime göre güzel bişi bulamadım ben kiloluda olsam hiç komplex yapmazken kendime Abiye bakarken bu yaşımda kendimden küstürdüler işin pisi ben bişiyi kafaya takınca iştahıum açılıyo kendimi durduramıyom^:'(
Kızlar bugun pek yazamadım işlerim çok yoğun
Bilgisayara bakmaktan gözüm çıktı
Okudum yazdıklarınızı ara ara girip
Yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın
Allah hepimizin gönlüne göre versin
ama lütfen böyle üzme kendini bence boyun iyi ve tapuklarlada daha uzun olabilirsin canım yani herhalukarda sen abiyeleri çok güzel taşırsın eminin sen bakma onlara pek ilgilenmek istemediklerinden öyle yapıyolardır sıkma canını gösterdiğim modellerden bak istersen hoşuna giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?