2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
boyum 1.69 kilomda 69 :'(

Canım bence boyun kaldırır ama basen vs problemin varsa şu göğüs altından kabaran bişiler bakabilirsin
resimdeki gibi

2. model korkmaz şile 101 parça bende aldım şahane bir takım sadelikten yanayım aldığın yemek takımımın aynısıının karesini bulursam alabilirim çok hoşmuş

canım şileyi ne kadar aldın nereden? bu takımların karesi yok bildiğim kadarıyla ama çıkarırlar bir süre sonra

Kızlar bindallimi aldım cooooook beğendim aksam resimlerini paylasicam şimdi bı mola verdik yemek yicez gelinlik denemeye gidicez telefona sarıldım hemen size yazdim

resimlerini paylaş bizimle de

Son düzenleme:

Amin canımmm... çok teşekkür ederim...

birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu....

kullanılacak çimento wc borusu vs...ve daha birçok inşaat malzemesini hep nişanlımla birlikte aldık
bu ara taşları Türkmenler yapı var zeytınburnunda ( istanbuldaysan eğer tabi :) ) yapı marketinden aldık
daha detaylısı bu canım : MP 26/S | MCM Mozaik
fotografta belli olmamış fakat aralarında simli taşlar var ve ışıkla birlikte şıkır şıkır parlıyo... çok modern bi hava veriyor tavsiye ederim

sana da tekrardan hayırlı olsun canım, umarım herşey gönlünce dilediğin gibi olurrr

bence en güzeli canım benim kına kıyafetim göstereyim canım bende resmini çıkarttım gittim gelinlikcime şimdi dikiliyo al resmi git bi konuş sana fikirde verir zaten canım

benim kına kıyafetim bu kollarını açık olduğu için onda değişiklik yaptım ayrıyetten bindallı giymek istemedim ben

Eklentiler

• $Selma-Ergeç-Hatice-Sultan-1.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 52

arkadaşım, üzme tatlı canını... benim ablamda 40 / 42 beden ama abiye kıyafetlerinin hiçbir 42 bedenine olmamıştı... çünkü çok dar çalışmışlar, ister istemez kızcağızın da morali bozuldu hep...

bizde diktirdik... muhteşem oldu... yeter ki, tipine yakışan rengi ve vucut şekline uyacak modeli belirle

gerisini terzine bırak...

ben bindallı giymicem sadece 1 abiye alıcam canım:) bu arada elbisen çok güzel canım

Son düzenleme:
İyi diyelim iyi olsun canım
Seni sormalı
Gerçi biraz melankolik gördüm seni bugun ama toplanmışsın

ilk iş günü öyle olur canım

Tuğçe hoşgeldin...bugün p.tesi en yoğun gün olmasına rağmen hocalar olmadığı için ben rahttım ama yarın yandım kesin yandım..bugünün işleri hep yarına kaldı...Nasılsın tatlım iyisindir inş.

Dizide izlerken çok beğenmiştim bunu bence çok hoş tatlım...ama başındaki o taç çok fazla abartılı saha sadee bişey yaptır bence...

evet zaten ben kapalıyım böyle büyük komik duru bendee küçük bişey yapılıyo bakalım nasıl olacakk

baaa- yıııılll - dıımmmmm

çokk teşekkürler kızlarrr kısmet olursa giyecem bakalımm resimleri paylaşacam inşş

hayırlı olsun canımmmm en hevesle beklediğim bölüm benimde çeyiz kısmı yorucu ama değer

saol canm en güzel bölümüo bence tüm heyecean olumsuzluklar eve bakınca gidiyo yuvam diyosun esyalar sinmese bile cok mutlu oluyonnnn ins sende yasarsınnn o evde yasamak daha baskadır eşinle allah hepimize sagsalim yasatsın inssss

cookkk güzel canımmm hayırlı olsun bzde söz olduğu için hem nişanlık hemde hemde bindallı giycemm

İyim canım evet pazt yoğun oluyorum bende Sen naıslsın?

Bende şimdi kendime baktım çok mu kiloluyum diye ama rahat elbise bulan biriyim böyle sorunlar yaşamam herhalde

Şu düğüne kadar 5 kilo daha verebilseydim ama durdum yani artık
Bu arada leyluşum yaa gelinlik için 2000 Tl bütçe ayırmıştık
Bi gelinlik beğendim 6000 Tl
Başka bitane 4000 Tl napcam bilmiyorum
O kadar para vermek istemiyorum 3-4 saat için

inşallah satarız kızlar. nişanlım ben geniş mutfak istediğim için bana süpriz yapmış eeee birde yatılı gelen misafirlerimiz olacağı için büyük bir ev taksidine girmiş heyecanla ama düşündükçe şimdi baya zor olacak, kızlar dua edin inşallah temmuza kadar falan satabilelim evi tabi yine en hayırlısını Allah bilir. evde baya büyük tokinin evi 4+1

evet çoğunluk ikinciden yana ama ahşapmı derimi diye niye takıldın ki hem ben bilmiyorum o koca sandığı sonra ne yapacağız ki zaten

canım ben ve nişanlım ahşap şeyleri çok seviyoruz . mobilyalarımızıda öyle alıcak Allah kısmet ederse
ben eşarplarımı , şallarımı koymayı planlıyorum sandığa

rabbim inşş herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin çok zor kızlar kirada olmak küçükde olsa ev şart

amin canım inşallah

1. ve 3. çok beğendim canım daa önce göstermişmiydik sana bikaç model :44::44::44:

benimde 1 ve 3 hoşuma gitti ama boyun ve kilon kaç?

kızlar gibi bencede 1 ve 3 canım

kızlar cok canım sıkılıyo vakıt gecmek bılmıo ya patlıcam sımdı sıkıntıdan

bende patlıcam bu gün geçmek hiç bitmedi valla

Dizide izlerken çok beğenmiştim bunu bence çok hoş tatlım...ama başındaki o taç çok fazla abartılı saha sadee bişey yaptır bence...

ayyy bu hürrem kıyafetinden , şimdi bunlar moda zaten. çok güzel ve değişik oluyor ,bende böyle bir şey istiyorum. taç fazla abartılı gerçekten. biraz sada sade yaptır

Son düzenleme:

bi yatak odam kuruldu onunda bazası gelmedi daha yatak paketli yerde duruyo bide oturma odamın köşe koltuğuyla kitaplığım kondu salonda orta sehpam var sadece ortada öle boş duruyo ve beyaz eşyalarım getirildi ama kutuda daha serviz gelip açıcak tek bitmiş olan şey avizeler hepsi alınıp takıldı ama o haliyle bile içim gitti işte benim kutu gibi yuvam dedim içinden çıkmak istemedim gerçekten dediğin gibi oluyo bütün olumsuzlukları herşeyi unutuyo insan Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herşeyimizi eşlerimizle birlikte huzur bereket mutluluk versin yeni yuvalarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…