- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.061
bence de kesinlikle şart ama her şeyin hayırlısı Allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsin inşallah
boyum 1.69 kilomda 69 :'(
Böyle düşünüyorum çünkü ne zaman abiye baksam eve gözüm yaşlı döndüm 42 beden giyiniyorum kadınlara bedenimi söyleyince ihtiyar işi abiyeler gösterdiler hiç üzerime göre güzel bişi bulamadım ben kiloluda olsam hiç komplex yapmazken kendime Abiye bakarken bu yaşımda kendimden küstürdüler işin pisi ben bişiyi kafaya takınca iştahıum açılıyo kendimi durduramıyom^:'(
2. model korkmaz şile 101 parça bende aldım şahane bir takım sadelikten yanayım aldığın yemek takımımın aynısıının karesini bulursam alabilirim çok hoşmuş
Kızlar bindallimi aldım cooooook beğendim aksam resimlerini paylasicam şimdi bı mola verdik yemek yicez gelinlik denemeye gidiceztelefona sarıldım hemen size yazdim
Canımm harikaaaaa, süperrr çok beğendim evini çok zevklisinn, tarzımaa uyan birr ev gördüm sonundaaa resim eklediğini görünce ben bile heycanlandımm artık evlerimizz olmaya başladıı, hayırlısı diğer gelinlerin başınaaa. Mutfağınaa özellikle bayıldım çünkü benimde mutfağım mor beyazz oluyoonasıl bişey çıkıcak diye tereddütlerim vardıı şimdi emini süper olucakkk, mutfak ara fayanslarını nerden aldın diyee sorsam bilirmisin, mor fayans bakıyoruz bizde.
Ttalımm evinnde mutlulukla, sağlıkla, huzurla oturrr inş.
2. sıradak, hoşuma gitti robadan genişleyen modeller hoşuma gitmiyo işte bi modelde sabit kalsam ablama kumaşı aldırıcam gerekirse terzide değişiklikler yapıcam gelinliğimi diktirdiğim yerde diktirmeyi düşünüyorum hatta bugün 2 model çıktısı alıp gidip konuşsam diom yapabilirlermi die
rabbim inş herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşşseninde kendi evin heralde canım dimi
Böyle düşünüyorum çünkü ne zaman abiye baksam eve gözüm yaşlı döndüm 42 beden giyiniyorum kadınlara bedenimi söyleyince ihtiyar işi abiyeler gösterdiler hiç üzerime göre güzel bişi bulamadım ben kiloluda olsam hiç komplex yapmazken kendime Abiye bakarken bu yaşımda kendimden küstürdüler işin pisi ben bişiyi kafaya takınca iştahıum açılıyo kendimi durduramıyom^:'(
kızlar buda benim kına kıyafetim diktiriyorum sizce nasıl ben ayrıyetten bindallı giymek istemedim
hoşgeldin canım evet göremedik seni bugün. nasılsın bakalım
kızlar cok canım sıkılıyo vakıt gecmek bılmıo ya patlıcam sımdı sıkıntıdan
kızlar buda benim kına kıyafetim diktiriyorum sizce nasıl ben ayrıyetten bindallı giymek istemedim
bence en güzeli canım benim kına kıyafetim göstereyim canım bende resmini çıkarttım gittim gelinlikcime şimdi dikiliyoal resmi git bi konuş sana fikirde verir zaten canım
benim kına kıyafetim bu kollarını açık olduğu için onda değişiklik yaptım ayrıyetten bindallı giymek istemedim ben
İyi diyelim iyi olsun canım
Seni sormalı
Gerçi biraz melankolik gördüm seni bugun ama toplanmışsın
ilk iş günü öyle olur canım
Dizide izlerken çok beğenmiştim bunu bence çok hoş tatlım...ama başındaki o taç çok fazla abartılı saha sadee bişey yaptır bence...
İyi diyelim iyi olsun canım
Seni sormalı
Gerçi biraz melankolik gördüm seni bugun ama toplanmışsın
ayy hiç sorma tatlım yaa sabah biraz bunalmış bir vaziyetteydim ki allaha şükür toparlandımm
ilk iş günü öyle olur canım
baaa- yıııılll - dıımmmmm
hayırlı olsun canımmmm en hevesle beklediğim bölüm benimde çeyiz kısmı yorucu ama değer
bence en güzeli canım benim kına kıyafetim göstereyim canım bende resmini çıkarttım gittim gelinlikcime şimdi dikiliyoal resmi git bi konuş sana fikirde verir zaten canım
benim kına kıyafetim bu kollarını açık olduğu için onda değişiklik yaptım ayrıyetten bindallı giymek istemedim ben
cookkk güzel canımmm hayırlı olsun bzde söz olduğu için hem nişanlık hemde hemde bindallı giycemm
Tuğçe hoşgeldin...bugün p.tesi en yoğun gün olmasına rağmen hocalar olmadığı için ben rahttım ama yarın yandım kesin yandım..bugünün işleri hep yarına kaldı...Nasılsın tatlım iyisindir inş.
Oooo tatlım siz baya iyi bir yük altına girmişiniz..Allah yardımcınız olsun..Eviniz çok büyükse şu anda gerek yok o kadar nüyük bir eve bence....şu anda böyle bir yük altında rahat yaşanmaz bence tatlım..hayırlısı ne ise o olsun ama mantıklı düşünmüşünüz...evi satarsanız peşinatla daha küçük ve sizi maddi yönden daha az etkileyecek bir ev alırsınız...sonra herşey rayına oturunca istediğin dilediğin gibi bir ev alırsın tatlım.
İlk başta kendinizi öyle bür yük altına atmamanız en iyisi umarım onu uygun şartlarda satıp ilerde çok daha iyileriini alırsınız canım bizde en baştan evmi alsak dedik sonra biraz zamana yayma kararı aldık kendimizi sıkmamak babında ve ve çatalş bıçaklardan ilkini beğendim yemek takımıda çok zarif...
bizim evin vadeside 10 yıl ama taksitlerimiz iyi bizi yormayacak kadar ilk taksitler 417 liradan sonra bizade zam gelecek tabi 6 ayda bir ama bitene kadar bizi zorlayacak kadar yükselmez tahminim siz nerden aldınız öyle kaç odalı ayrıca?[/B]
evet çoğunluk ikinciden yana ama ahşapmı derimi diye niye takıldın ki hem ben bilmiyorum o koca sandığı sonra ne yapacağız ki zaten
rabbim inşş herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin çok zor kızlar kirada olmak küçükde olsa ev şart
1. ve 3. çok beğendim canım daa önce göstermişmiydik sana bikaç model :44::44::44:
benimde 1 ve 3 hoşuma gitti ama boyun ve kilon kaç?
kızlar cok canım sıkılıyo vakıt gecmek bılmıo ya patlıcam sımdı sıkıntıdan
Dizide izlerken çok beğenmiştim bunu bence çok hoş tatlım...ama başındaki o taç çok fazla abartılı saha sadee bişey yaptır bence...
saol canm en güzel bölümüo bence tüm heyecean olumsuzluklar eve bakınca gidiyo yuvam diyosun esyalar sinmese bile cok mutlu oluyonnnn ins sende yasarsınnn o evde yasamak daha baskadır eşinle allah hepimize sagsalim yasatsın inssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?