- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.081
İyim canım evet pazt yoğun oluyorum bende Sen naıslsın?
Bende şimdi kendime baktım çok mu kiloluyum diye ama rahat elbise bulan biriyim böyle sorunlar yaşamam herhalde
Şu düğüne kadar 5 kilo daha verebilseydim ama durdum yani artık
Bu arada leyluşum yaa gelinlik için 2000 Tl bütçe ayırmıştık
Bi gelinlik beğendim 6000 Tl
Başka bitane 4000 Tl napcam bilmiyorum
O kadar para vermek istemiyorum 3-4 saat için
saol canım teşekkür ederim öyle daha güzel olur ama zaten bu bindallı gibi die istemedim ben
İyi diyelim iyi olsun canım
Seni sormalı
Gerçi biraz melankolik gördüm seni bugun ama toplanmışsın
ilk iş günü öyle olur canım
bi yatak odam kuruldu onunda bazası gelmedi daha yatak paketli yerde duruyo bide oturma odamın köşe koltuğuyla kitaplığım kondu salonda orta sehpam var sadece ortada öle boş duruyo ve beyaz eşyalarım getirildi ama kutuda daha serviz gelip açıcak tek bitmiş olan şey avizeler hepsi alınıp takıldı ama o haliyle bile içim gitti işte benim kutu gibi yuvam dedim içinden çıkmak istemedim gerçekten dediğin gibi oluyo bütün olumsuzlukları herşeyi unutuyo insan Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herşeyimizi eşlerimizle birlikte huzur bereket mutluluk versin yeni yuvalarımıza
inşallah satarız kızlar. nişanlım ben geniş mutfak istediğim için bana süpriz yapmış eeee birde yatılı gelen misafirlerimiz olacağı için büyük bir ev taksidine girmiş heyecanla ama düşündükçe şimdi baya zor olacak, kızlar dua edin inşallah temmuza kadar falan satabilelim evi inş. tabi yine en hayırlısını Allah bilir. evde baya büyük tokinin evi 4+1
canım ben ve nişanlım ahşap şeyleri çok seviyoruz . mobilyalarımızıda öyle alıcak Allah kısmet ederse
ben eşarplarımı , şallarımı koymayı planlıyorum sandığa
amin canım inşallah
kızlar gibi bencede 1 ve 3 canım
bende patlıcam bu gün geçmek hiç bitmedi valla
ayyy bu hürrem kıyafetinden , şimdi bunlar moda zaten. çok güzel ve değişik oluyor ,bende böyle bir şey istiyorum. taç fazla abartılı gerçekten. biraz sada sade yaptır
Ayy tatlım ya bende bir tane beğenmiştim. 3750 dediler..bizde 2000 bütçe ayırdık açıkçası bende gelinliğe maksimum 200-2500 veriririm daha fazlası bence gereksiz..Ben o modeli daha sonra başka yerlere götürdüm benzer dikimleri gösterdiler denedim..bir yerde beğendim oarada diktirebilirim..sende öyle yap tatlım..modeli götür o tarz modeller dene..dikim ve kumaşlara bak..içine sinen olursa o modeli diktirebilirsin..Belki gezerken daha hoş birşeyde bulabilirsin..Model varmı elinde merak ettim canım?
bir yandan evden ayrılıcaz içimiz buruk. bi yandan da sevdiğimiz bizi bekliyor o kadar seneçok zor bir durum, Alllah hepimze yardım etsin kızlar.
good_heart, trianka resimleri heyecanla bekliyoruz kızlar sizden
esmensirine hoşgeldin canım, baya hazırlıklar tamamlanmış
saol canım teşekkür ederim öyle daha güzel olur ama zaten bu bindallı gibi die istemedim ben
İyim canım evet pazt yoğun oluyorum bende Sen naıslsın?
Bende şimdi kendime baktım çok mu kiloluyum diye ama rahat elbise bulan biriyim böyle sorunlar yaşamam herhalde
Şu düğüne kadar 5 kilo daha verebilseydim ama durdum yani artık
Bu arada leyluşum yaa gelinlik için 2000 Tl bütçe ayırmıştık
Bi gelinlik beğendim 6000 Tl
Başka bitane 4000 Tl napcam bilmiyorum
O kadar para vermek istemiyorum 3-4 saat için
İnt sitesi var ordanda resmi kopyalayamıyorum
Karar veremedim ki ne istediğime
Bi prenses istiyorum bi güpürlü istiyorum büyük ihtimal güpürlü olcak
Bi straplez diyorum bir tutacak birşeyler yaptırayım diyorum off karasızım yaa
Bende sana katılıyorum en fazla 2000-2500
Başka yerlerede bakacağım
canım kaça diktiriyorsun bindallını?
ya çok pahalıymış cidden siz nerelerden gelinlik bakıyorsunuz ki bu kadar pahalı? ben eminönü tarafındaki çarşılarda dolaşıken bi gelinlikçiye girdim bi gelinlik denedim çokta hoşuma gitti prenses etek ilgi alakalarıda iyiydi içeriside model doluydu benim beğenip denediğime 1580 dedi bi tanıdık var ona gidicez daha bakınayım diye almadım ordan ama güzel modeller vardı yani öyle eteğindeki tülede baktım dandik değildi
Tatlım ben prensesta karar kıldım..güpürlü olan şeyler bana yakışmadı..sanki o biraz daha 1,65 boylara daha hoş duruyor..benim boy 1,70 kiloda 50 olunda değnek gibi oldum...pgelinlikye kararlıyımda nişanlık bulamıyorum bende off offf.
Straptezi çok beğeniyorum ama nişanlım askı olsun istiyor...artık askı yaptırcam mecburen...
Canım ben izmirdeyim
alsancakta La peri diye biryer var orda baktım
Ama kesinlikle ordan almayacağım
Masam Burcu ve Miss Defneyede baktıktan sonra
Bi kaç moda evine bakacağım
Benim nişanlım çok karışmıyor
Sana prenses güzel olur hayal ettim
Nişanlının boyu nasıl?
Benim nişanlımın boyuda benden uzun 1.80 ben 1.68 topuklu ayakkabı giyincem
Ben üstümde denemedim çünkü ilk giydiğim gelinliği almak istiyorum
hee anladım canım ama bencede biraz daha bakın o ne öle yaa altın kaplama gibi
Ben denedim tatlım...çok fazla güpür istiyorum ama hoş olmadı işte bende...prenses hiç aklıma değildi...ama giyinince her bir wowwww dedi yani
Nişanlıma aynı boydayız tatlım benden 2 cm falan uzun babet giycem o yüzden
inşallah satarız kızlar. nişanlım ben geniş mutfak istediğim için bana süpriz yapmış eeee birde yatılı gelen misafirlerimiz olacağı için büyük bir ev taksidine girmiş heyecanla ama düşündükçe şimdi baya zor olacak, kızlar dua edin inşallah temmuza kadar falan satabilelim evi tabi yine en hayırlısını Allah bilir. evde baya büyük tokinin evi 4+1
canım ben ve nişanlım ahşap şeyleri çok seviyoruz . mobilyalarımızıda öyle alıcak Allah kısmet ederse
ben eşarplarımı , şallarımı koymayı planlıyorum sandığa
amin canım inşallah
kızlar gibi bencede 1 ve 3 canım
bende patlıcam bu gün geçmek hiç bitmedi valla
ayyy bu hürrem kıyafetinden , şimdi bunlar moda zaten. çok güzel ve değişik oluyor ,bende böyle bir şey istiyorum. taç fazla abartılı gerçekten. biraz sada sade yaptır
ama canım giyip cıkarmak zor olacak sanırım
canım kaça diktiriyorsun bindallını?
ya çok pahalıymış cidden siz nerelerden gelinlik bakıyorsunuz ki bu kadar pahalı? ben eminönü tarafındaki çarşılarda dolaşıken bi gelinlikçiye girdim bi gelinlik denedim çokta hoşuma gitti prenses etek ilgi alakalarıda iyiydi içeriside model doluydu benim beğenip denediğime 1580 dedi bi tanıdık var ona gidicez daha bakınayım diye almadım ordan ama güzel modeller vardı yani öyle eteğindeki tülede baktım dandik değildi
Canım ben izmirdeyim
alsancakta La peri diye biryer var orda baktım
Ama kesinlikle ordan almayacağım
Masam Burcu ve Miss Defneyede baktıktan sonra
Bi kaç moda evine bakacağım
Ay sorma yaa dokunmadım bile kadın öyle diyince offf offf
Güpürde zaten bana yakışmaz diye tahmin ediyorum
Çünkü ben basenliyim dar kesimli modeller giyemem hoş durmaz
O yüzden belden aşağı kabaran birşeyler tercih etmeliyim
Benim güpürlü denediğim model buydu...çok beğenmiştim internette ama bana hiç yakışmadı işte :44::44:
Eki Görüntüle 391907
Ayyy şu gelinlik işinide bir halletseydim yahu
Sana prenses yakışır canım
Tuğçe madam burcu buradada var...arkadşım ve kuzenim oradan aldılar gelinliği ben beğenmemiştim...bize baya bir uzak yeri...sen baktıktan sonra banada sölermisin güzel modeller varsa bende bakayım..boşu boşuna taaa oraya gitmeyeyim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?