2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ayy tatlım ya bende bir tane beğenmiştim. 3750 dediler..bizde 2000 bütçe ayırdık açıkçası bende gelinliğe maksimum 200-2500 veriririm daha fazlası bence gereksiz..Ben o modeli daha sonra başka yerlere götürdüm benzer dikimleri gösterdiler denedim..bir yerde beğendim oarada diktirebilirim..sende öyle yap tatlım..modeli götür o tarz modeller dene..dikim ve kumaşlara bak..içine sinen olursa o modeli diktirebilirsin..Belki gezerken daha hoş birşeyde bulabilirsin..Model varmı elinde merak ettim canım?

İyi diyelim iyi olsun canım
Seni sormalı
Gerçi biraz melankolik gördüm seni bugun ama toplanmışsın

ilk iş günü öyle olur canım

ya aslında ılk ıs gunum ama yıllardır yaptıgım ıs sadece tamamen bnm elıme kaldı onceden ıkı kısı ıdare edıoduk. musterı yok ınt dolas dolas nereye kadar bnde actım az once nısan fotolarına falan baktım sıkıntıdan. cnm yıne dugun yıne oynamak cektı valla. zaten cumartesı pazar hep dugunlerdeydık nısanlımla artık bızımkıde gelsın cok ozendım dıyo. sımdı bnde nısanda oynatkenkı fotolara baktım da valla gelsın bıraz once ya

aminn canımmm cok haklısın rabbim yuvamızı şen hzurlu bereketli etsin

ama canım daracık çekmeceleri var bir iki tülbent alır her çekmece anca yani bana kullanışlı gelmedi takı toka vs koyarım dedim ama bilemedimde

tokinin nerdeki evi canım komşumuyuz yoksa

İnt sitesi var ordanda resmi kopyalayamıyorum
Karar veremedim ki ne istediğime
Bi prenses istiyorum bi güpürlü istiyorum büyük ihtimal güpürlü olcak
Bi straplez diyorum bir tutacak birşeyler yaptırayım diyorum off karasızım yaa

Bende sana katılıyorum en fazla 2000-2500
Başka yerlerede bakacağım

saol chnhnnn ama varya uzakta olamk ne güzelmiş tekrar işe geldim amnnn kalsınnn stressten 1 kac günde eridim herkeste bi telas bi heyecann bi streess serum yedim bi şişe nişanlımla tartsıtıkkk off atlatılsa su sorunlar perşembeye kadar calısıcam eve gitsem kaynannanlar şöle yapıyo böle yapıyo nişanlın yanında onlar ayrı ( bu arada ailem haklı)en iisi kactı düğünde nişanda giderim

saol canım teşekkür ederim öyle daha güzel olur ama zaten bu bindallı gibi die istemedim ben

canım kaça diktiriyorsun bindallını?

ya çok pahalıymış cidden siz nerelerden gelinlik bakıyorsunuz ki bu kadar pahalı? ben eminönü tarafındaki çarşılarda dolaşıken bi gelinlikçiye girdim bi gelinlik denedim çokta hoşuma gitti prenses etek ilgi alakalarıda iyiydi içeriside model doluydu benim beğenip denediğime 1580 dedi bi tanıdık var ona gidicez daha bakınayım diye almadım ordan ama güzel modeller vardı yani öyle eteğindeki tülede baktım dandik değildi

Tatlım ben prensesta karar kıldım..güpürlü olan şeyler bana yakışmadı..sanki o biraz daha 1,65 boylara daha hoş duruyor..benim boy 1,70 kiloda 50 olunda değnek gibi oldum...pgelinlikye kararlıyımda nişanlık bulamıyorum bende off offf.
Straptezi çok beğeniyorum ama nişanlım askı olsun istiyor...artık askı yaptırcam mecburen...

Canım ben izmirdeyim
alsancakta La peri diye biryer var orda baktım
Ama kesinlikle ordan almayacağım
Masam Burcu ve Miss Defneyede baktıktan sonra
Bi kaç moda evine bakacağım

Benim nişanlım çok karışmıyor
Sana prenses güzel olur hayal ettim
Nişanlının boyu nasıl?
Benim nişanlımın boyuda benden uzun 1.80 ben 1.68 topuklu ayakkabı giyincem
Ben üstümde denemedim çünkü ilk giydiğim gelinliği almak istiyorum

Ben denedim tatlım...çok fazla güpür istiyorum ama hoş olmadı işte bende...prenses hiç aklıma değildi...ama giyinince her bir wowwww dedi yani
Nişanlıma aynı boydayız tatlım benden 2 cm falan uzun babet giycem o yüzden

hee anladım canım ama bencede biraz daha bakın o ne öle yaa altın kaplama gibi

Ay sorma yaa dokunmadım bile kadın öyle diyince offf offf

Güpürde zaten bana yakışmaz diye tahmin ediyorum
Çünkü ben basenliyim dar kesimli modeller giyemem hoş durmaz
O yüzden belden aşağı kabaran birşeyler tercih etmeliyim

evet canım hatice sultan gelinliği benim kına kıyafetim olacakk

ama canım giyip cıkarmak zor olacak sanırım

bende o yüzden istemedim biraz üşengecimdirdee

500 tl canım tanıdık olduğu için yoksa 800 tl dediler

Canım ben izmirdeyim
alsancakta La peri diye biryer var orda baktım
Ama kesinlikle ordan almayacağım
Masam Burcu ve Miss Defneyede baktıktan sonra
Bi kaç moda evine bakacağım

Tuğçe madam burcu buradada var...arkadşım ve kuzenim oradan aldılar gelinliği ben beğenmemiştim...bize baya bir uzak yeri...sen baktıktan sonra banada sölermisin güzel modeller varsa bende bakayım..boşu boşuna taaa oraya gitmeyeyim tatlım.

Benim güpürlü denediğim model buydu...çok beğenmiştim internette ama bana hiç yakışmadı işte :44::44:

Ayyy şu gelinlik işinide bir halletseydim yahu

Sana prenses yakışır canım

İkimizde prenses alalım...ben nişanlıkta kabarık bir model istiyorum ama konyada hep uyduruk şeyler var bulamadım bir türlü..nişanlığı kiralıcam birde onu alamam koyacak yer yok..off off nerden bulucam bilmiyorum..gelinlikten çok nişanlığı dert ediyorum :44::44::44:

Kızlar hepinizi öptüm...mesai bitti, pazartesi bitti, yeni bir haftanın ilk günü ibitti...her hafta başangıcı demek düğünler yaklaşıyor demek...öpüldünüz

Ben mayısda bakcam ama canım o zaman elimizde para olcak cebimde parayla bakmak istiyorum
baktıktan sonra söylerim
Benim nişanlımın kuzenide ordan almış
Onlarda konyada yaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…