2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ama canım daracık çekmeceleri var bir iki tülbent alır her çekmece anca yani bana kullanışlı gelmedi takı toka vs koyarım dedim ama bilemedimde

tokinin nerdeki evi canım komşumuyuz yoksa

adapazarında canım benim evim. sen nereye evlenecektin?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine , sinirlerimize hakim olmalıyız. bu dönemde yoksa zor geçiyor valla:26::26::26:

Benim güpürlü denediğim model buydu...çok beğenmiştim internette ama bana hiç yakışmadı işte :44::44:

Eki Görüntüle 391907

Ayyy şu gelinlik işinide bir halletseydim yahu

Sana prenses yakışır canım

ben bu gelinliği fazla beğenmedim canım, prenses daha güzel

Bende ilk kabarık kınalık istiyordum
Sonra vazgeçtim

Şu modeli diktircem
Kına yakılırken ise üstüne siyah güpürlü birşey giyeceğim
Daha sonra bu elbiseyi tekrar giyebilirim
Her geçen gün fikir değiştiriyorum

Kızlar nişanlımla aynı boy sayılırız benden 2-3 cm uzun. Sizce fındık topuk dedikleri miniminnacık topuğu olan ayakkabılar gelinliğin altında çok basit mi durur? Babet giymek istemiyorum.

Gerçi fındık topuk ayakkabıyıda bulamıyorum herhangi bi tane bulsam fiyonkla tüllerle felann süslemeyi düşünüyorum

Ankaradayım önereceğiniz adres varmı minik topuklu ayakkabı için

Hatta şu ayakkabı nasıl?

Bunu süslesem olmaz mı?

Eklentiler

• $z_22392999.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $z_79589479.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 35

bende prenses giycem ama yaaaa zaten zaman geçtikçe yeni yeni fikirler alıyoruz etraftan. o da iyice karıştırdı kafamızı

canım benim de arşivde var bu elbise çok şık inşallah bende diktiririm yada benzerini bulurum

Hatta şu ayakkabı nasıl?

Bunu süslesem olmaz mı?

bence olur canım bizimde boyumuz aynı ben şunu alıcam inşallah aşkımda beğendi annem de beendi herkes beğendi sadece almak kaldı oda yazın nasip olursa
dha güzelini bulacağımı düşünmüyorum
bide kınalık altına ayakkabı lazımdı dimi onu nasıl bulcam yaa offf
Eki Görüntüle 391951

Kınalık altına bulmak daha kolay bence:) Onu bulursun merak etme.

Senin beğendiğinde güzelmiş ama ben çok düz olsun istemiyorum. Sizin boylar kaç?

canım maşalllahh.. heer şey yerli yerinde ve ne kadarda birbiriyle uyumlu olmuşş...çok şeker kutu gibi bir evin var... kocişinle güzel günler yaşayasın o evde.inşallah... darısı da biizm başımıza artık...

Canım ben izmirde yaşıyorum
Böyle bir elbise yok
Diktireceğim sanırım..

beğendim canım elbiseni sende hoş duracağına eminim

Hatta şu ayakkabı nasıl?

Bunu süslesem olmaz mı?

çok şeker duruyo evet üstüne güzek bir güpürden fiyonk yapabilirsin canım

kızllarr nasılsınızzzz

şükür canım sen nasılsın

bende prenses giycem ama yaaaa zaten zaman geçtikçe yeni yeni fikirler alıyoruz etraftan. o da iyice karıştırdı kafamızı

kızlar benden tavsiye çok araştırmayın inanın içinden çıkamazsınızz içinizden nasıl bişi geçiyorsa diktirin bence herşey gönlümüzce olsun inşşş

arkadaşlarrrrr bi model daha buldum ya bu nasıl yarım saat sonra terziye gidicemde bu iki model arasında seçin yapınEki Görüntüle 391948 Eki Görüntüle 391949

2 çok güzel ama ben 1. beğendimm

Kınalık altına bulmak daha kolay bence:) Onu bulursun merak etme.

Senin beğendiğinde güzelmiş ama ben çok düz olsun istemiyorum. Sizin boylar kaç?

nişanda da düz giydim canım ama onu da zor bulmuştum tamda sinmemişti içime acele ile almıştık inş kolay bulurum canım dediğin gibi bizim boylar 169aşkım 170 olabilir sizin kaç canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…