- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.101
ama canım daracık çekmeceleri var bir iki tülbent alır her çekmece anca yani bana kullanışlı gelmedi takı toka vs koyarım dedim ama bilemedimde
tokinin nerdeki evi canım komşumuyuz yoksa
saol chnhnnn ama varya uzakta olamk ne güzelmiş tekrar işe geldim amnnn kalsınnn stressten 1 kac günde eridim herkeste bi telas bi heyecann bi streess serum yedim bi şişe nişanlımla tartsıtıkkk off atlatılsa su sorunlar perşembeye kadar calısıcam eve gitsem kaynannanlar şöle yapıyo böle yapıyo nişanlın yanında onlar ayrı ( bu arada ailem haklı)en iisi kactı düğünde nişanda giderim
Benim güpürlü denediğim model buydu...çok beğenmiştim internette ama bana hiç yakışmadı işte :44::44:
Eki Görüntüle 391907
Ayyy şu gelinlik işinide bir halletseydim yahu
Sana prenses yakışır canım
İkimizde prenses alalım...ben nişanlıkta kabarık bir model istiyorum ama konyada hep uyduruk şeyler var bulamadım bir türlü..nişanlığı kiralıcam birde onu alamam koyacak yer yok..off off nerden bulucam bilmiyorum..gelinlikten çok nişanlığı dert ediyorum :44::44::44:
Kızlar hepinizi öptüm...mesai bitti, pazartesi bitti, yeni bir haftanın ilk günü ibitti...her hafta başangıcı demek düğünler yaklaşıyor demek...öpüldünüz
İkimizde prenses alalım...ben nişanlıkta kabarık bir model istiyorum ama konyada hep uyduruk şeyler var bulamadım bir türlü..nişanlığı kiralıcam birde onu alamam koyacak yer yok..off off nerden bulucam bilmiyorum..gelinlikten çok nişanlığı dert ediyorum :44::44::44:
Kızlar hepinizi öptüm...mesai bitti, pazartesi bitti, yeni bir haftanın ilk günü ibitti...her hafta başangıcı demek düğünler yaklaşıyor demek...öpüldünüz
Bende ilk kabarık kınalık istiyordum
Sonra vazgeçtim
Eki Görüntüle 391916
Şu modeli diktircem
Kına yakılırken ise üstüne siyah güpürlü birşey giyeceğim
Daha sonra bu elbiseyi tekrar giyebilirim
Her geçen gün fikir değiştiriyorum
Sonra vazgeçtim
Eki Görüntüle 391916
Şu modeli diktircem
Hatta şu ayakkabı nasıl?
Bunu süslesem olmaz mı?
arkadaşlarrrrr bi model daha buldum ya bu nasıl yarım saat sonra terziye gidicemde bu iki model arasında seçin yapınEki Görüntüle 391948 Eki Görüntüle 391949
canım benim de arşivde var bu elbise çok şıkinşallah bende diktiririm yada benzerini bulurum
bence olur canımbizimde boyumuz aynı ben şunu alıcam inşallah aşkımda beğendi annem de beendi herkes beğendi sadece almak kaldı oda yazın nasip olursa
dha güzelini bulacağımı düşünmüyorum
bide kınalık altına ayakkabı lazımdı dimionu nasıl bulcam yaa offf
Eki Görüntüle 391951
ayyy heyecanlandımmm vallaaahhh :)
kızlar, evim kutu gibi 2+1, 75m2... 6 aya yakın tadilattaydı
komple evin şeklini değiştirdik desem yalan olmaz... hatta tadilattayken bi kere eve bakmaya gittiğimde evde sadece yatak odasının duvarları duruyordu kalan tüm duvarlar yıkılmıştı düşünün yanii
neyse, öyle yada böyle nişanlımla birlikte herşeyi seçtik beğendik aldık... Allaha çok şükür karışanımız laf söyleyenimiz olmadı...
Ve küçük evi dayayıp döşemek gerçekten çok zormuşbeğendiğim biçok koltuk takımı yatak odası vs.. olmadı... gördüğünüz eşyaların%80 i hep özel üretildi
elimizde proje.. cm cm ölçe ölçe aldık herşeyiii...
Allahım isteyen herkese küçükte olsa kendi evini nasip etsin kızlarr..... ( Amin )
Ve işte benim mini mini evimm....
Eki Görüntüle 391616 Eki Görüntüle 391617 Eki Görüntüle 391620 Eki Görüntüle 391632 Eki Görüntüle 391633 Eki Görüntüle 391634 Eki Görüntüle 391636 Eki Görüntüle 391638 Eki Görüntüle 391639 Eki Görüntüle 391640 Eki Görüntüle 391641 Eki Görüntüle 391644 Eki Görüntüle 391645 Eki Görüntüle 391646 Eki Görüntüle 391647 Eki Görüntüle 391649 Eki Görüntüle 391650
canım benim de arşivde var bu elbise çok şıkinşallah bende diktiririm yada benzerini bulurum
bence olur canımbizimde boyumuz aynı ben şunu alıcam inşallah aşkımda beğendi annem de beendi herkes beğendi sadece almak kaldı oda yazın nasip olursa
dha güzelini bulacağımı düşünmüyorum
bide kınalık altına ayakkabı lazımdı dimionu nasıl bulcam yaa offf
Eki Görüntüle 391951
Sonra vazgeçtim
Eki Görüntüle 391916
Şu modeli diktircem
Hatta şu ayakkabı nasıl?
Bunu süslesem olmaz mı?
kızllarr nasılsınızzzz
bende prenses giycem ama yaaaazaten zaman geçtikçe yeni yeni fikirler alıyoruz etraftan. o da iyice karıştırdı kafamızı
arkadaşlarrrrr bi model daha buldum ya bu nasıl yarım saat sonra terziye gidicemde bu iki model arasında seçin yapınEki Görüntüle 391948 Eki Görüntüle 391949
Hatta şu ayakkabı nasıl?
Bunu süslesem olmaz mı?
elbiseler hakkında başka yorum yapıcak yokmuuu :S
Kınalık altına bulmak daha kolay bence:) Onu bulursun merak etme.
Senin beğendiğinde güzelmiş ama ben çok düz olsun istemiyorum. Sizin boylar kaç?
elbiseler hakkında başka yorum yapıcak yokmuuu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?