2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bence kırmızı daha hoş

Çoğunluğa uyuyarum ve hayrlısıyla az sonra terziye gidicem bu elbiseyi diktirmek istediğimi sölicem ama kumaşı benim almam gerekiyormuş öğrenirim ne kumaş ne kadar istiyo bursadan aldırırım ve dikimine başlarlar yuppi sankim karar verdim terzi başka modelle aklıma girmezse tabiki çok çok ağolun gelinciklerim

bende izmirliyim canım tühh üzüldüm yaa diktireceğin yer bellimi canm

Hayır belli dğeil
Nişanda da diktirdim orası tam bir fiyaskoydu
GHösterdiğim elbiseyi dah aönce diktiklerini filan söylediler
Girdiğimdede çok kalabalıktı herhalde güzel bir yer dedim
Arkadaşımda mezuniyet elbisesni diktirmişti güüvendim ama olmadı:2::2:
Hemde nişanımdan 2-3 gün önce alabilmiştim

nişanda da düz giydim canım ama onu da zor bulmuştum tamda sinmemişti içime acele ile almıştık inş kolay bulurum canım dediğin gibi bizim boylar 169aşkım 170 olabilir sizin kaç canm

Benim 1,67 nişanlım 1,68-1,70 arası gidip geliyor:))

Nişanım evde oldu bende düz babet giydim:)

Çok kötü bi durum yaaa, bütün güzel ayakkabılar platform topuk

Son düzenleme:

walla hiç öyle düşünmeyn sizinki daha iyi benim boy 169 nişamlım 188 acaip boy farkı var die nişanda platform yüksek toğuk giydim şükür nişan evdeydi 2. saatinde soydum ayakkabıyı gelin ayakkabımıda çok yüksek yaptırmıyorum rahatım herşeyden önemli bu modeli yaptırıyorum

en iyisi almak sanırım karşıyakayı çok dolaşmayı düşünüyorum bu sefer nişanda bakamamıştık kemaraltından bakmıştık inş bulurum oralardan bişi gönlüme göre diktirmek riskli geliyor banada
bildiğin n güzel abiye satan yerler varmı canm

aynen canım öye gerçekten

Ben karşıyakada oturuyorum bence hiç model yok kskde
Bende hep nişanda konak-Kemeraltındaydım hiç bir model bulamamıştım

Gelinlik için Alsanca La Periye gittim çooookkkkk pahalı
Madam Burcuya ve Miss Defneye bakacağım birde
Senin önerebilceğin yerler var mı?

ayy canım kemealtı berbat abiye konusunda hep aynı ve eski şeyler hiç modern yeni bişiler yoktu bende bilmiyorum yaa daha o işlere hiç bulaşmadım ben okuldayım şuan eve gidince başlıcam işte araştırıyorum şimdiden:18: inş buluruz gönümüze göre

Çok teşekkür ederim cnm, başka desenlerden de varmış, hatta benim isteyip bulamadığımda burda, istayızz, çok işime yarıycak çok teşekkürler cnm

bu elbiseyle çok güzel olacaksın

Ucu açık almayacağım canım yaa çorap giyeceğim çünkü. Çorapla kötü durmaz mı ucu açıklar?

canım ucunda dikişi olmayan dikişsiz çoraplar var onlardan kullanabilirsin

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar kimse yok yine topikte
sabahı bekleyemedim sizinle yeni çay setimi paylaşım dedim

birde heybeli çay seti almıştım, paylaşmayı unuttum

Son düzenleme:

selamlar,
erkekleri kullanabileceği ayakkabı içinde görünmeyen boyu 5 cm uzatan tabanlıklar var canım,
nişanlınız rahatsız olmazsa deneyebilir, ikinizinde işine yarar, sende topuklu giyebilirsin, o da boy
farkı çıkmadığı için rahatsız olmaz.
netten boy uzatan tabanlık diye aratırsan görmüş olursun.
kolaylıklar diliyorum.

hayırlı olsun canım, çok hoşlar, bir tuğra bir de istanbul serileri tasarım fikir olarak hem anlamlılar,
hem şıklar

sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah, sen istanbul diyince aklıma geldi heybeli setimi eklememişim onu da ekledim

nişanlısıyla arasında boy farkı olmayanlar için gayet iyi fikir:128::128::128: kızlar dikkatinize

Son düzenleme:

kırmızı üzeri taş işlemeli veya dantel altın işlemeli sabahlık modeli gibi giyilen üstlerden de giyebilirsiniz,
kaftan gibi durur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…