2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

merhabalar,
tekrar hayırlı olsun size, istanbulda olanlar için bu tarz (aynısını yakın zamanda bir evin mutfağına kullanmıştık ) ordan biliyorum,
bahçelievler/şirinevlerde ilkokulun olduğu pazar pazarının kurulduğu caddede büyük bir yapı malzemeleri mağazası var, oradan yapı marketlerin
yarısı fiyatına aldık, haberiniz olsun bakabilirsiniz,ayrıca çok çeşitleri var, birde bu tarz simli mozaikler için çeşitli renklerde simli
derz malzemesi var, muhteşem bir uyum sağlıyor, normal derzden biraz daha pahalı ama siyah küf gibi kirlenmeler olmuyor,şıklığıylada
yapıldığına değiyor.

kızlarr bakın size ne göstericem

bir kere evleniyoruz, adeti geleneği göreneği neyse yapalım dedim ve çoktandır kimselerde görmediğim bir olaya el attım.

efenim karşınızda şirin mi şirin gelinlikli bebeğim. arabaya benden önce o kurulacak gelinliğiyle

sizi çenesi düşük geveze gelinler sizi ne çok konuşmuşsunuz
bugün çok işim vardı.yatak odası ve mutfagımın halılarını aldık.düz beyaz yatak odasına.shagy tabi.
kırmızı mutfaga.sonra jelatin aldım.sandığımda olan ne varsa jelatinledik annemle.bohçalıkları ayırdık anneme ayırdık bşirazını.

biri evini paylaşmış.tr,anka sanırım.acayip tatlı evin kuzum allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.
benim kına gecemde sen 1 günlük taze gelin olcan galiba 5 mayıs senin dimi?

Günaydın gelincikler nasılsınız bakalım?

EMYAY herşeyin ayaralnıyor..gelin olmuş gidiyorsun diyoruz artık sana..ay ne güzel heyecanlardır şimdi onlar..hep mutlu ol tatlım.

Son düzenleme:

Ayyy amanda aman..araba süsleri bile hazır gelinlerimizin Çok tatlı bir bebekmiş...birde buna damat bulmak lazım

Günaydın şeker gelinciklerimmm :) ben dün kına elbisemin siparişini verdimm :) gösterdiğim kırmızı elbise kumaşı içinde bursadan ablamı aradım alıp yollayacak ankarada istediğim gibi kırmızı ipek tafta bulamadım :) karar vermiş olmanın huzurunu yaşıyorum bu sabah çok şükür birşeyi daha atlattım onun altına birde ayakkabımı ayarlarsam düğüne kadar ev ve eşyalarımı ayarlarım inşallah

Günaydınn kısslarrr

Canım senin bahsettiğin yerin adın ne, tam olarak nerdee bana daha yakın burasıı orayada bi bakabiliriz.

Hayırdır tatlım...niye gelinlik kaosu var ne oldu?

Dün gelinlik bakmaya başladık tatlım ben bı gelinliğe asık oldum iste bu hayallerimdeki gelinlik dedim ama beğenmemişler bı tek annem beğendiysen alalım dedi başka yerde bı gelinlik giydim onada kayınvalidem bayılmış böö gibi tAsli simli danteli ben sevmedim şimdide uyuyamiyorum iste bana gelinlik yakışmadı gibi geliyor bugün aklımda olan bı kaç yetede gidicez karışmıyoruz diyorlar ama benide uzuyorlar ben bayıldım iste bu diyorum onlar bunumu giycen diyor çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…