- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.141
Amin canımmm... çok teşekkür ederim...
birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu....
kullanılacak çimento wc borusu vs...ve daha birçok inşaat malzemesini hep nişanlımla birlikte aldık
bu ara taşları Türkmenler yapı var zeytınburnunda ( istanbuldaysan eğer tabi :) ) yapı marketinden aldık
daha detaylısı bu canım : MP 26/S | MCM Mozaik
fotografta belli olmamış fakat aralarında simli taşlar var ve ışıkla birlikte şıkır şıkır parlıyo... çok modern bi hava veriyor tavsiye ederim
sana da tekrardan hayırlı olsun canım, umarım herşey gönlünce dilediğin gibi olurrr
kızlarr bakın size ne göstericem
bir kere evleniyoruz, adeti geleneği göreneği neyse yapalım dedim ve çoktandır kimselerde görmediğim bir olaya el attım.
efenim karşınızda şirin mi şirin gelinlikli bebeğim.arabaya benden önce o kurulacak gelinliğiyle
Eki Görüntüle 392243 Eki Görüntüle 392242 Eki Görüntüle 392241 Eki Görüntüle 392240
iyi akşamlar kızlar kimse yok yine topikte
sabahı bekleyemedim sizinle yeni çay setimi paylaşım dedim
Eki Görüntüle 392169 Eki Görüntüle 392170
birde heybeli çay seti almıştım, paylaşmayı unuttum
Eki Görüntüle 392178
iyi akşamlar kızlar kimse yok yine topikte
sabahı bekleyemedim sizinle yeni çay setimi paylaşım dedim
Eki Görüntüle 392169 Eki Görüntüle 392170
birde heybeli çay seti almıştım, paylaşmayı unuttum
Eki Görüntüle 392178
Günaydın sekerlernasılsiniz ?
Günaydın tatlım...ben iyiyim..bugün daha iyiyim pazartesi sendromunu atlattık şükürSen nasılsın canım?
kırmızı üzeri taş işlemeli veya dantel altın işlemeli sabahlık modeli gibi giyilen üstlerden de giyebilirsiniz,
kaftan gibi durur diye düşündüm
Günaydın gelinciklernasılsınız bakalım?
EMYAY herşeyin ayaralnıyor..gelin olmuş gidiyorsun diyoruz artık sana..ay ne güzel heyecanlardır şimdi onlar..hep mutlu ol tatlım.
Günaydın sekerlernasılsiniz ?
günaydınn...........
İyiyim bende Canim gelinlik kaosu yaşanıyor uyku tutmadı buradayım iste
Leylacım dün özel msj atmıştım gördün mü?
merhabalar,
tekrar hayırlı olsun size, istanbulda olanlar için bu tarz (aynısını yakın zamanda bir evin mutfağına kullanmıştık) ordan biliyorum,
bahçelievler/şirinevlerde ilkokulun olduğu pazar pazarının kurulduğu caddede büyük bir yapı malzemeleri mağazası var, oradan yapı marketlerin
yarısı fiyatına aldık, haberiniz olsun bakabilirsiniz,ayrıca çok çeşitleri var, birde bu tarz simli mozaikler için çeşitli renklerde simli
derz malzemesi var, muhteşem bir uyum sağlıyor, normal derzden biraz daha pahalı ama siyah küf gibi kirlenmeler olmuyor,şıklığıylada
yapıldığına değiyor.
Gördüm tatlım...nasılsın bugün bakalım...cvp yazamadım akşam..net koptu nedense?
Hayırdır tatlım...niye gelinlik kaosu var ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?