2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Canım sen izmirdeydin sanırım
Nereler gittiniz?

benim daha çok eksiğim varmış gibi geliyo kızlar ya ne yatak örtüsü ne uyku seti,bunun yanında daha birsürü şey alamadım henüz

hemen gitte gel resimleri bekliyoruz

Hadiii bekliyoruzzz bizde heyecanla tatlım

güzelll gelinler resmi kaldıracağım eklenti yapmadan yorum yapın kızlar çünkü saçlarım görünüyoo

kızlaarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bda benim gelinliğim malesey telefonum güzel çekmediği için boydan yok iki part şeklinde sunacağım sizlereee

Son düzenleme:
Canım sen izmirdeydin sanırım
Nereler gittiniz?

Evet Canim izmirdeyim dün mıss defne simge ve relactivegittik bugün pronovias akay berika laperi ye gidicez. Ben simgede giydiğim gelinlikge asık oldum relactive nasıl sence fiyatları çok uygundu ?

çok yakışmış canım,huzurla giymen dileğiyle...

Evet Canim izmirdeyim dün mıss defne simge ve relactivegittik bugün pronovias akay berika laperi ye gidicez. Ben simgede giydiğim gelinlikge asık oldum relactive nasıl sence fiyatları çok uygundu ?

La peri inanılmaz pahalı yaa
6000 dedi bi gelinliğe

Relactivenin methini çok duydum
akay ve berika nerde ilk defa duydum?

Madam burcuya bakcakmısın?

Ayy tatlım sen hangisini sevdiysen onu giyin bence..ben anneme bile sormadım bu modeli beğendim..çok sadece falan dedi annem..ben sadeliği seviyorum..o taşlar içinde hiç rahat değilim dedim..kayınvalidemede netten gösterdim bu olacak gelinlik diye..beğendinmi diye falan sormadım..bence sende sorma yani.

6000 dedi bi gelinliğe

Madam burcu nerde Canim bakarım bakcak yer arıyorum zaten hiç o kadar çok fiyat veren olmadı 3000 tl falan diyorlar hep. Akay alsancaktaymis canim

Sormuyorum ki tatlım kendileri söylüyor çok beğendim alcam onu yaa bügünde bakayım beğendiğim olmazsa onu alcam

6000 dedi bi gelinliğe

İzmirde gelinlik fiyatları sanırım çok yüksek ben gelinliğimi 1400 e diktiriyorum 2000 dediler pazarlıkla falanla 1400 e diktiriyom başka bi gelinlikçi aynı gelinliğe 2500 den aşağı dikmem diyordu ya acaba çok lüks yerleremi gidiyorsunuz walla çok fazla

Fazla degil ki Canim fiyatlar biz 5000-8000 arası gözden çıkardık zaten o yüzden fiyatlar uygun geldi bize

GOOD-HEART tatlım beğendim gelinliğini...benim çok tarzım değil ama sana yakışmış...tesettür olarak nazik bir gelinlik olmuş..güle güle giyin şekerim... Duvak ve makyajda işin içine girince eminim çok çok güzel olacaksın

canlarımmmm günaydın cümleten....

emyay, Allah hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım... teşekkür ederim.

evet 5 mayıs büyük gün alnımızın akıyla atlatırız inşaallaahhh

Fazla degil ki Canim fiyatlar biz 5000-8000 arası gözden çıkardık zaten o yüzden fiyatlar uygun geldi bize

hımmmm :) gözden çıkardıysanız sorun yok ben gelinlik için o kadar parayı gözden çıkaramazdım hani nişanlım çok çok zenginde olsaydı bana çok gelirdi acırdıım sanırsaM

6000 dedi bi gelinliğe

Tatlım akşam baktım ben senin sölediğin gelinliğe...bence o tarz bir modeli başka yerde de bulabilirsin yada diktirebilirsin bütçene göre...bence 6000'e deyecek bir gelinlik değildi..evet çok güzel çok şık ama 6000 fazla tatlım :44::44:

hımmmm :) gözden çıkardıysanız sorun yok ben gelinlik için o kadar parayı gözden çıkaramazdım hani nişanlım çok çok zenginde olsaydı bana çok gelirdi acırdıım sanırsaM

Hayatım boyunca giyeceğim en oZel giysi tatlım bı kere alınca o yüzden fiyatı önemli degil önemli olan beğenmem iste bu demem zenginlikle alakası yok tercih meselesi bence

aaaaaaaaaaaaa..... kuzuuummm ben göremedimmm

canım saçlarını paintte boya :) öyle koy... merak ediiyorummmmm hadiiiiii

Sormuyorum ki tatlım kendileri söylüyor çok beğendim alcam onu yaa bügünde bakayım beğendiğim olmazsa onu alcam

Yorum yapan yapsın tatlım...düğün günüde yapıcak herkez yorum..harika diyende olacak güzel değilmiş diyende...ben tüm yorumlara kulağımı kapadım...burası hariç..burdanda beğendiğim gelinliği gösterdim...kızlar beğendileer saolsun daha çok içime yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…