- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.161
Dün gelinlik bakmaya başladık tatlım ben bı gelinliğe asık oldum iste bu hayallerimdeki gelinlik dedim ama beğenmemişler bı tek annem beğendiysen alalım dedi başka yerde bı gelinlik giydim onada kayınvalidem bayılmış böö gibi tAsli simli danteli ben sevmedim şimdide uyuyamiyorum iste bana gelinlik yakışmadı gibi geliyor bugün aklımda olan bı kaç yetede gidicez karışmıyoruz diyorlar ama benide uzuyorlar ben bayıldım iste bu diyorum onlar bunumu giycen diyor çok üzüldüm
hemen gitte gel resimleri bekliyoruz
Hadiii bekliyoruzzz bizde heyecanla tatlım
Canım sen izmirdeydin sanırım
Nereler gittiniz?
iyi akşamlar kızlar kimse yok yine topikte
sabahı bekleyemedim sizinle yeni çay setimi paylaşım dedim
Eki Görüntüle 392169 Eki Görüntüle 392170
birde heybeli çay seti almıştım, paylaşmayı unuttum
Eki Görüntüle 392178
güzelll gelinler resmi kaldıracağım eklenti yapmadan yorum yapın kızlar çünkü saçlarım görünüyoo
kızlaarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnb da benim gelinliğim malesey telefonum güzel çekmediği için boydan yok iki part şeklinde sunacağım sizlereee
Evet Canim izmirdeyim dün mıss defne simge ve relactivegittik bugün pronovias akay berika laperi ye gidicez. Ben simgede giydiğim gelinlikge asık oldumrelactive nasıl sence fiyatları çok uygundu ?
Dün gelinlik bakmaya başladık tatlım ben bı gelinliğe asık oldum iste bu hayallerimdeki gelinlik dedim ama beğenmemişler bı tek annem beğendiysen alalım dedi başka yerde bı gelinlik giydim onada kayınvalidem bayılmış böö gibi tAsli simli danteli ben sevmedim şimdide uyuyamiyorum iste bana gelinlik yakışmadı gibi geliyor bugün aklımda olan bı kaç yetede gidicez karışmıyoruz diyorlar ama benide uzuyorlar ben bayıldım iste bu diyorum onlar bunumu giycen diyor çok üzüldüm
La peri inanılmaz pahalı yaa
6000 dedi bi gelinliğe
Relactivenin methini çok duydum
akay ve berika nerde ilk defa duydum?
Madam burcuya bakcakmısın?
Ayy tatlım sen hangisini sevdiysen onu giyin bence..ben anneme bile sormadım bu modeli beğendim..çok sadece falan dedi annem..ben sadeliği seviyorum..o taşlar içinde hiç rahat değilim dedim..kayınvalidemede netten gösterdim bu olacak gelinlik diye..beğendinmi diye falan sormadım..bence sende sorma yani.
6000 dedi bi gelinliğe
İzmirde gelinlik fiyatları sanırım çok yüksek ben gelinliğimi 1400 e diktiriyorum 2000 dediler pazarlıkla falanla 1400 e diktiriyom başka bi gelinlikçi aynı gelinliğe 2500 den aşağı dikmem diyordu ya acaba çok lüks yerleremi gidiyorsunuz walla çok fazla
sizi çenesi düşük geveze gelinler sizine çok konuşmuşsunuz
bugün çok işim vardı.yatak odası ve mutfagımın halılarını aldık.düz beyaz yatak odasına.shagy tabi.
kırmızı mutfaga.sonra jelatin aldım.sandığımda olan ne varsa jelatinledik annemle.bohçalıkları ayırdık anneme ayırdık bşirazını.
biri evini paylaşmış.tr,anka sanırım.acayip tatlı evin kuzum allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.
benim kına gecemde sen 1 günlük taze gelin olcan galiba 5 mayıs senin dimi?
Fazla degil ki Canim fiyatlar biz 5000-8000 arası gözden çıkardık zaten o yüzden fiyatlar uygun geldi bize
6000 dedi bi gelinliğe
hımmmm :) gözden çıkardıysanız sorun yok ben gelinlik için o kadar parayı gözden çıkaramazdımhani nişanlım çok çok zenginde olsaydı bana çok gelirdi acırdıım sanırsaM
güzelll gelinler resmi kaldıracağım eklenti yapmadan yorum yapın kızlar çünkü saçlarım görünüyoo
kızlaarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnb da benim gelinliğim malesey telefonum güzel çekmediği için boydan yok iki part şeklinde sunacağım sizlereee
Sormuyorum ki tatlım kendileri söylüyorçok beğendim alcam onu yaa bügünde bakayım beğendiğim olmazsa onu alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?