- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.181
Tatlım akşam baktım ben senin sölediğin gelinliğe...bence o tarz bir modeli başka yerde de bulabilirsin yada diktirebilirsin bütçene göre...bence 6000'e deyecek bir gelinlik değildi..evet çok güzel çok şık ama 6000 fazla tatlım :44::44:
Hayatım boyunca giyeceğim en oZel giysi tatlım bı kere alınca o yüzden fiyatı önemli degil önemli olan beğenmem iste bu dememzenginlikle alakası yok tercih meselesi bence
Yorum yapan yapsın tatlım...düğün günüde yapıcak herkez yorum..harika diyende olacak güzel değilmiş diyende...ben tüm yorumlara kulağımı kapadım...burası hariç..burdanda beğendiğim gelinliği gösterdim...kızlar beğendileer saolsun daha çok içime yattı
Yorum yapan yapsın tatlım...düğün günüde yapıcak herkez yorum..harika diyende olacak güzel değilmiş diyende...ben tüm yorumlara kulağımı kapadım...burası hariç..burdanda beğendiğim gelinliği gösterdim...kızlar beğendileer saolsun daha çok içime yattı
demek istediğim model beğenip çok daha uyguna diktirebilirsin :) bazı yerler sadece isim satıyor emin ol sonuçra gelinliğe gidecek o kadar parayı eşinle gezmek için harcayabilirsin diye söyledim
Ya marka olaya giriyor
Alsancaktaki 6000 Tl gelinlik çankayada uygun bir mode evinde ikamesini buluyorsun 2000-2500
Çünkü Alsancak biraz daha elit kesime hitap ediyor bütçe olarak
Seninle aynı fikirdeyim leyluşum
Ne guZel tatlım yaa öyle olmuyor iste hevesimi kırdılar iste ama ben nişanlıma söyledim mı sorun kalmaz sonuçta alçak olan o giycek olan benimhevesimi kırmasalar dahada mutlu olcam
Ben vermem zaten canım imkanı yok
En fazla 2500 Eder o gelinlik
Sehker canım maşallah 5000-8000 ne demek yahu
Ben almayım 3 4 saat giyeceğim sonuçta
good_heart gelinliğin benim tarzım değil
Senden daha şık birşeyler beklerdim daha sade modern şaşırttın beni
ama yinede sana cok yakışmış
Kesinlikle katılıyorum kızlar...Ben aysirada bir model denedim 4000 dediler...daha sonra onu bir başka gelinlikçide buldum satın alma 2000 dediler...opazarlık yapsan 1750'ye alırdın yani...dikim olaral elbet arasında fark vardır ama onuda ben farkt ettim üstümde olduğu için dışardan kimse onu göremedi....hatta bir kız üzerimde aaa bu aysiradaki gelinlik deyip hemen çıkardığımda aldıbenden gelinliğe maksimium 2000 çıkar yaaa:44::44:
Tatşım valla kim yorum yaparsa yapsın artık hiç umursamıyorum...eşyalarıda annemler beğendi diye aldık..bu hafta gidip hepsini değiştirceğiz...o ev bizim, bizim düzenimiz...o gelinlik benim, benim zevkim...kime karışmasın artık mümkünse
Kesinlikle katılıyorum kızlar...Ben aysirada bir model denedim 4000 dediler...daha sonra onu bir başka gelinlikçide buldum satın alma 2000 dediler...opazarlık yapsan 1750'ye alırdın yani...dikim olaral elbet arasında fark vardır ama onuda ben farkt ettim üstümde olduğu için dışardan kimse onu göremedi....hatta bir kız üzerimde aaa bu aysiradaki gelinlik deyip hemen çıkardığımda aldıbenden gelinliğe maksimium 2000 çıkar yaaa:44::44:
Tatşım valla kim yorum yaparsa yapsın artık hiç umursamıyorum...eşyalarıda annemler beğendi diye aldık..bu hafta gidip hepsini değiştirceğiz...o ev bizim, bizim düzenimiz...o gelinlik benim, benim zevkim...kime karışmasın artık mümkünse
Fazlasına gerek yok canım
Gelinliğe dünya para vereceğimize kenarı koyarız çıkan bizim cebimizden çıkıyor Leylacım biliyorsun
Düğünden sonra bize zarar yani ha nişanlımın cebi ha benim cebim
Başka eksiğimizi alırız
Aynen tatlım...250 tl bile önemli şu anda benim için üzerinde biraz daha ekler mikrodalga fırın alırım mesela..eksiklerimi gideririmEn iyi sen anlarsın beni..herşeyi kendimiz yapınca ne kadar olsada bize giriyor borç olsun istemiyorum
Aynen borçsuz evlenmeyi çok isterdim
Gezmemizden yememizden kesemiyoruz işte bi
İkimizde seviyoruz gezmeyi eğlenmeyi
Ama bu hafta dedim nişanlıma evlnene kadar bi süre daha dikkat edelim harcamalarımıza diye
sanki ben bunu dememişim gibi gitmiş duman konserine bilet almış
2013 Aralıkda bitcek kredi borcumuz
Yaa mikrodalgalar çok pahalı
ankastre tipi olanlar
bütün beyaz ve mutfak aletlerim boscg diye başka marka almayı diyorum ama 900 Tl ya bi mikrodalga
Arçelikten filan bakcam onuda artık
Ankastre tipi almayacağım eğer pahalıysa
Hatta hiç almayada bilirim çünkü annem hiç kullanmıyor
günaydın canlar
ben geldim ama fazla kalamıcam kpss başvurumu yapmam gerek hemen.
şöle bir geçmişi okudum geldim su sefer. 2 saatte ne çok konuşmuşsunuz yahu
çay takımlarım için yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
good_heart ben göremedim canım gelinliğiniçevrim içi karşılaştığımızda bana göster çok merak ediyorum .yazarım ben sana geldiğimde
gelinlik bakan diğer arkadaşlarıma bol şans diliyorum gönlünüze göre bulun bir an önce inşallah kızlar
Kolay gelsin tatlım....Allah işini rast getirsin...Şimdiden hayırlı olsun başvurun
adapazarında canım benim evim. sen nereye evlenecektin?
Benim 1,67 nişanlım 1,68-1,70 arası gidip geliyor:))
Nişanım evde oldu bende düz babet giydim:)
Çok kötü bi durum yaaa, bütün güzel ayakkabılar platform topuk
Ucu açık almayacağım canım yaa çorap giyeceğim çünkü. Çorapla kötü durmaz mı ucu açıklar?
iyi akşamlar kızlar kimse yok yine topikte
sabahı bekleyemedim sizinle yeni çay setimi paylaşım dedim
Eki Görüntüle 392169 Eki Görüntüle 392170
birde heybeli çay seti almıştım, paylaşmayı unuttum
Eki Görüntüle 392178
selamlar,
erkekleri kullanabileceği ayakkabı içinde görünmeyen boyu 5 cm uzatan tabanlıklar var canım,
nişanlınız rahatsız olmazsa deneyebilir, ikinizinde işine yarar, sende topuklu giyebilirsin, o da boy
farkı çıkmadığı için rahatsız olmaz.
netten boy uzatan tabanlık diye aratırsan görmüş olursun.
kolaylıklar diliyorum.
kızlarr bakın size ne göstericem
bir kere evleniyoruz, adeti geleneği göreneği neyse yapalım dedim ve çoktandır kimselerde görmediğim bir olaya el attım.
efenim karşınızda şirin mi şirin gelinlikli bebeğim.arabaya benden önce o kurulacak gelinliğiyle
Eki Görüntüle 392243 Eki Görüntüle 392242 Eki Görüntüle 392241 Eki Görüntüle 392240
Günaydın gelinciklernasılsınız bakalım?
günaydınn...........
Günaydın sekerlernasılsiniz ?
Günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın şeker gelinciklerimmm :) ben dün kına elbisemin siparişini verdimm :) gösterdiğim kırmızı elbise kumaşı içinde bursadan ablamı aradım alıp yollayacak ankarada istediğim gibi kırmızı ipek tafta bulamadım :) karar vermiş olmanın huzurunu yaşıyorum bu sabah çok şükür birşeyi daha atlattım onun altına birde ayakkabımı ayarlarsam düğüne kadar ev ve eşyalarımı ayarlarım inşallah
Dün gelinlik bakmaya başladık tatlım ben bı gelinliğe asık oldum iste bu hayallerimdeki gelinlik dedim ama beğenmemişler bı tek annem beğendiysen alalım dedi başka yerde bı gelinlik giydim onada kayınvalidem bayılmış böö gibi tAsli simli danteli ben sevmedim şimdide uyuyamiyorum iste bana gelinlik yakışmadı gibi geliyor bugün aklımda olan bı kaç yetede gidicez karışmıyoruz diyorlar ama benide uzuyorlar ben bayıldım iste bu diyorum onlar bunumu giycen diyor çok üzüldüm
günaydın kızlar...sağlıklı,huzurlu,şanslı bi gün geçirelim inşallah hep beraber.
benim daha çok eksiğim varmış gibi geliyo kızlar ya ne yatak örtüsü ne uyku seti,bunun yanında daha birsürü şey alamadım henüz
güzelll gelinler resmi kaldıracağım eklenti yapmadan yorum yapın kızlar çünkü saçlarım görünüyoo
kızlaarrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnb da benim gelinliğim malesey telefonum güzel çekmediği için boydan yok iki part şeklinde sunacağım sizlereee
İzmirde gelinlik fiyatları sanırım çok yüksek ben gelinliğimi 1400 e diktiriyorum 2000 dediler pazarlıkla falanla 1400 e diktiriyom başka bi gelinlikçi aynı gelinliğe 2500 den aşağı dikmem diyordu ya acaba çok lüks yerleremi gidiyorsunuz walla çok fazla
canlarımmmm günaydın cümleten....
hımmmm :) gözden çıkardıysanız sorun yok ben gelinlik için o kadar parayı gözden çıkaramazdımhani nişanlım çok çok zenginde olsaydı bana çok gelirdi acırdıım sanırsaM
Aynen borçsuz evlenmeyi çok isterdim
Gezmemizden yememizden kesemiyoruz işte bi
İkimizde seviyoruz gezmeyi eğlenmeyi
Ama bu hafta dedim nişanlıma evlnene kadar bi süre daha dikkat edelim harcamalarımıza diye
sanki ben bunu dememişim gibi gitmiş duman konserine bilet almış
2013 Aralıkda bitcek kredi borcumuz
Yaa mikrodalgalar çok pahalı
ankastre tipi olanlar
bütün beyaz ve mutfak aletlerim boscg diye başka marka almayı diyorum ama 900 Tl ya bi mikrodalga
Arçelikten filan bakcam onuda artık
Ankastre tipi almayacağım eğer pahalıysa
Hatta hiç almayada bilirim çünkü annem hiç kullanmıyor
Valla tatım bende öle çok pahalı bişi almam..zaten bana kalırsa hiç almam ya...nişanlımın kendi işi olunca sabahları geç gidiyor sen evde yokken sabahları ben ekmeğin içine sucuk kaşar koyar mikrodalgada ısıtır yerim diyor...beni kandırıyor böle..350-400'e vardı geçen bakmıştık arçelikte öle çok pahalı olmayan bişey alcağız...zaten sürekli kullanmayız zararlı yani.
ben istanbuldayım canım
bizimde fazla boy farkımız yok aslında orta topuğa kadar giyebiliyorum yanında ama saçımın falanda kabartılacağını düşünürsek geçebilirim o yüzden bende babetmi giysem diyorum evet yaa bütün güzel modeller platform((
Canım geçen bi bilbordda gördüm pentinin yok gibi diye çorabı çıkmış onden dikişide yok gerçi önden dikişi olmayanlar daha oncede vardı ama bu sefer baya inceltmişler gerçi ben yinede giymem beyaz jartiyer düşünüyorum cünkü
canım güle güle kullan bu setten annem benle kendinede almış çok hoşuma gitmişti ama bunun bide kahve yanına falan su bardakları var onuda almış bana bulursan sende al
bunu bende düşündüm ama daha cesaret edip nişanlıma söyleyemedim belkide söylemem
canımmmm süper olmuş bunu bende yapıcam nişanlıma ilk söylediğimde gülmüştü ama ne kadar ciddi olduğumu anlayacak
günaydın canımmmm
günaydınnnnn
günaydın canım iyidir sen nasılsın?
günaydın canımmm
günaydın canımmm ne güzel bişeyi daha atlattın insan küçücük bişi bile halletse kafası inanılma rahatlıyo ki sen kına kıyafetini halletmişsin süpperrr inşallah gönlüne göre olur canımmm
yorumları boşver sen kendi içinden geçene bak tatlım yaaa herkes yorum yapacak sonuçta illa birilerinin zevkine hitap etmeyecek ama senin zevkine göre olsun yaniiiii
günaydın canım amiinnnn
ben yine göremedim yaaa
aynen canım bnecede yüksek fiyatlar bende senin gibi hem gönlüme göre hemde uygun gelinlik arayışı içindeyimm
günaydın canımmm
aynen para kolay kazanılmıyo sonuçta
kesinlikle katılıyorumen sonki tartışmamızdan sonra teker teker o ben görmeden takılan avizeler indi benim seçip aldıklarım takıldı orası benim evim stopppp
bende çok kullanmayacağım için beyaz normal bi mikrodalga aldım kızlar arçelikten 99 lira
bütün kızlara kocamannn bi güünaydıııııınnnnn
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım benım ıcımde tuhaf bı sıkıntı var
Sanada günaydın..güzel günler tatlım..maşallah herşeyi alıntılamışsın
Kesinlikle katılıyorum...artık annemde olsa kimseye hiçbirşeyim hakkında karışmalarına taviz vermicem...onlar mutlu olsun derken benim içim rahat etmiyor..evlenen benim, o eşyalar bana alınacak onlar biz mutlu oldukça mutlu olsunlar değilmi ama
selamlar,
erkekleri kullanabileceği ayakkabı içinde görünmeyen boyu 5 cm uzatan tabanlıklar var canım,
nişanlınız rahatsız olmazsa deneyebilir, ikinizinde işine yarar, sende topuklu giyebilirsin, o da boy
farkı çıkmadığı için rahatsız olmaz.
netten boy uzatan tabanlık diye aratırsan görmüş olursun.
kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?