2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Aynen tatlım..ama nişanlıma bişi diyemem...ikimiz her eşya konusunda konuşuyoruz..orta bir karar veriyoruz...avizelere falan gelmedik daha biz..

Slmlar. Ya o tabanlıkları gördüm ama sanki rahat durmucak gibi ayakkabı içinde, oynarken felan pat diye çıkar düşerse gör o zaman sen rezilliği:)

Kullanan var mı acaba?

Ya bende merak ediyorum bunu...ama nişanlım kullanmaz sanırım

Benimkide kullanmaz:) Hatta onun boyunu geçmem hoşuna bile gidiyor:) Ama evdekiler çok rahatsız bu durumdan:))

Kızlar şu elbiseyi aldım kimse diğer başlıkta yorum yapmadı. Sizce nasıl kına gecesi için. Markafoniden 52 Tlye aldım.

Tatlım ben açtığın başlığa yazmıştım yorum burayada yazayım:)
Ben çok beğenmedim tatlım...kınada diğer kızlarda süslenip geliyorlar..gelinin kıyafeti bence biraz daha farklı olmalı tatlım..diğer kızların yanında sönük kalabilirsin canım...sade ama daha şık bişey tercih edebilirsin bence..lütfen kızma bana

ben istanbuldayım canım

canım güle güle kullan bu setten annem benle kendinede almış çok hoşuma gitmişti ama bunun bide kahve yanına falan su bardakları var onuda almış bana bulursan sende al

bende istanbuldan gelin gidicem adapazarına hayat ne garip

evet canım onlardan da var bende, büyük su bardağı ve dediğin kahva yanına su bardağı ;

büyüğünün resmini buldum ama diğerin bulamadım

çok şekerler güle güle kullanalım inş

Aynen tatlım..ama nişanlıma bişi diyemem...ikimiz her eşya konusunda konuşuyoruz..orta bir karar veriyoruz...avizelere falan gelmedik daha biz..

Ya bende merak ediyorum bunu...ama nişanlım kullanmaz sanırım

canım zaten aman nişanlıma bişi deme aman ailesine bişi deme diye diye böle oldum normalde bizde öyleyiz herşeyi konuşur ortak karar veririz salonun neredeyse o döşedi beğendiklerini gösterdi benimde hoşuma gitti olur dedim oturma odasını ben döşedim onunla danışarak yine yatak odası ben ağırlıklı ama yine ortak oldu öyle yani ama aradan karışanlarda olmadı değil işte benimde sinirlerim atıyo o zaman

kınayı nasıl bir yerde yapacaksın canım?

amin inşallah güle oynaya kullanalım benim nişanlım tuğra hastasıdır bardakları duyunca çok hoşuna gitti zaten ama bende büyük su bardağı yokkkk

kızlar merhaba ben daha önce resim yüklemedim o yüzden bilmiyorum :44: nasıl yüklüyoruz buraya mobilyalarımı göstermek istiyorum sizlere yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba ben daha önce resim yüklemedim o yüzden bilmiyorum :44: nasıl yüklüyoruz buraya mobilyalarımı göstermek istiyorum sizlere yardımcı olur musunuz?

Tatlım mesaj yazdığın yerin üstünde film şeridi gibi bir resim var onu yanında çerçeve tarzında bir buton var solunda..o butona bas. dosyaları seç de ve resimleri seç.s onra eklentileri yükleye tıkla tatlım bu kadar :)

Hoşgeldin canım bende bu bardaklardan aldım çok beğenerek bunun çay bardağınıda almayı düşünüyorum bakim artık :) ev tutulmadan tövbe bişi almıcam odam hangar gibi oldu yaşama alanım daralıyo

aaaaaaaaaaaaa..... kuzuuummm ben göremedimmm

canım saçlarını paintte boya :) öyle koy... merak ediiyorummmmm hadiiiiii

sağol canım . amin inşallah

good_heart gelmişsin hemen bakım da gelinliğine çıkayım

kızlar görmek isteyenler msj atsın bugün yoğunum denetcim geldi sadece bakıp çıkyorum eklemiştim ama tekrerdan sildim eklerim yine msj atarsanız yda müsait olduğumda sadece arkadaşlarım görebileceği şekilde albüme eklerim

Son düzenleme:

canım hizliresim sitesine gir dosya seçe tıkla pc den resmi seç sonra resmi yükle ye tıkla çıkan 3 linkten forumlar yazan ortadakini komple burada mesaj yerine kopyala bu kadar

iyi senin sadece kendi odan bizim evin heryeri pazar yeri gibi anneme diyorum çeyiz götürme neymiş evin haline bak şurda kalmış 2 ay neredeyse götürelim yerleşsin işte aldıkçada evime yerleştiririz yine yok diyo dğüne bi hafta kala çeyiz gidecek pöff

günaydın gelincikler

günaydın canım naber?

iyi tatlım sen nasılsın

çeyiz serme falan yapmıcam ben nişanlımın ailesi sivasta benim ailem de ankarada değil evi tutsak direk götürüp dizecemde daha ev bakamadık annem memleketten 5-6 valiz eşya getircek mayısta işte o zaman ben napcağımı bilmiyorum bir iki haftaya ev tutmamız lazım yerim yurdum belli olsun istiyorum şimdiden azar azar yerleştirmemiz lazım çünkü çalışıyorum sonuçta ha diince taamamlayamam zaten

canım ekledim gelinliğimii

kızlarr bunlar sizler içinn

canım ben beğendim gelinliğini üst kısmı çok hoşuma gitti etekte ben saten sevmiyorum ama bu modele bu etek gitmiş yani güle oynaya giy canım

Kına için bi yer tutmadık, çünkü 2 saat felan anca sürer. Evde olcak bide kapının önünde yapılcak.

Açıkcası 17 ocakta dayım vefat ettiği için şatafatlı bişey olmayacak.

başın sağolsun canım o zaman bu elbise uyar masrafa ne gerek evde yapılacak kınaya akrabalar şatafatlı abiye giymez heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…