- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.201
günaydın canım hayır olsun inşallahh
geçmişten doğru okurken alıntılamıştım ama sayfada mesajımı görünce sana hak verdim
aynen baştan sustum sustum en son parladım şimdi kimse karışamıyoooorrr nişanlım bile yatak odası için aldığım avizede öteki daha güzeldi sanki dedi ben bunu beğendim dedim sustuuu
Slmlar. Ya o tabanlıkları gördüm ama sanki rahat durmucak gibi ayakkabı içinde, oynarken felan pat diye çıkar düşerse gör o zaman sen rezilliği:)
Kullanan var mı acaba?
Benimkide kullanmaz:) Hatta onun boyunu geçmem hoşuna bile gidiyor:) Ama evdekiler çok rahatsız bu durumdan:))
Kızlar şu elbiseyi aldım kimse diğer başlıkta yorum yapmadı. Sizce nasıl kına gecesi için. Markafoniden 52 Tlye aldım.
ben istanbuldayım canım
canım güle güle kullan bu setten annem benle kendinede almış çok hoşuma gitmişti ama bunun bide kahve yanına falan su bardakları var onuda almış bana bulursan sende al
Aynen tatlım..ama nişanlıma bişi diyemem...ikimiz her eşya konusunda konuşuyoruz..orta bir karar veriyoruz...avizelere falan gelmedik daha biz..
Ya bende merak ediyorum bunu...ama nişanlım kullanmaz sanırım
Benimkide kullanmaz:) Hatta onun boyunu geçmem hoşuna bile gidiyor:) Ama evdekiler çok rahatsız bu durumdan:))
Kızlar şu elbiseyi aldım kimse diğer başlıkta yorum yapmadı. Sizce nasıl kına gecesi için. Markafoniden 52 Tlye aldım.
bende istanbuldan gelin gidicem adapazarına hayat ne garip
evet canım onlardan da var bende, büyük su bardağı ve dediğin kahva yanına su bardağı ;
Eki Görüntüle 392387
büyüğünün resmini buldum ama diğerin bulamadım
çok şekerler güle güle kullanalım inş
kızlar merhaba ben daha önce resim yüklemedim o yüzden bilmiyorum :44: nasıl yüklüyoruz buraya mobilyalarımı göstermek istiyorum sizlere yardımcı olur musunuz?
bende istanbuldan gelin gidicem adapazarına hayat ne garip
evet canım onlardan da var bende, büyük su bardağı ve dediğin kahva yanına su bardağı ;
Eki Görüntüle 392387
büyüğünün resmini buldum ama diğerin bulamadım
çok şekerler güle güle kullanalım inş
aaaaaaaaaaaaa..... kuzuuummm ben göremedimmm
canım saçlarını paintte boya :) öyle koy... merak ediiyorummmmm hadiiiiii
sağol canım . amin inşallah
good_heart gelmişsin hemen bakım da gelinliğine çıkayım
ben istanbuldayım canım
bizimde fazla boy farkımız yok aslında orta topuğa kadar giyebiliyorum yanında ama saçımın falanda kabartılacağını düşünürsek geçebilirim o yüzden bende babetmi giysem diyorum evet yaa bütün güzel modeller platform((
Canım geçen bi bilbordda gördüm pentinin yok gibi diye çorabı çıkmış onden dikişide yok gerçi önden dikişi olmayanlar daha oncede vardı ama bu sefer baya inceltmişler gerçi ben yinede giymem beyaz jartiyer düşünüyorum cünkü
canım güle güle kullan bu setten annem benle kendinede almış çok hoşuma gitmişti ama bunun bide kahve yanına falan su bardakları var onuda almış bana bulursan sende al
bunu bende düşündüm ama daha cesaret edip nişanlıma söyleyemedim belkide söylemem
canımmmm süper olmuş bunu bende yapıcam nişanlıma ilk söylediğimde gülmüştü ama ne kadar ciddi olduğumu anlayacak
günaydın canımmmm
günaydınnnnn
günaydın canım iyidir sen nasılsın?
günaydın canımmm
günaydın canımmm ne güzel bişeyi daha atlattın insan küçücük bişi bile halletse kafası inanılma rahatlıyo ki sen kına kıyafetini halletmişsin süpperrr inşallah gönlüne göre olur canımmm
yorumları boşver sen kendi içinden geçene bak tatlım yaaa herkes yorum yapacak sonuçta illa birilerinin zevkine hitap etmeyecek ama senin zevkine göre olsun yaniiiii
günaydın canım amiinnnn
ben yine göremedim yaaa
aynen canım bnecede yüksek fiyatlar bende senin gibi hem gönlüme göre hemde uygun gelinlik arayışı içindeyimm
günaydın canımmm
aynen para kolay kazanılmıyo sonuçta
kesinlikle katılıyorumen sonki tartışmamızdan sonra teker teker o ben görmeden takılan avizeler indi benim seçip aldıklarım takıldı orası benim evim stopppp
bende çok kullanmayacağım için beyaz normal bi mikrodalga aldım kızlar arçelikten 99 lira
bütün kızlara kocamannn bi güünaydıııııınnnnn
kızlar merhaba ben daha önce resim yüklemedim o yüzden bilmiyorum :44: nasıl yüklüyoruz buraya mobilyalarımı göstermek istiyorum sizlere yardımcı olur musunuz?
B]
kınayı nasıl bir yerde yapacaksın canım?
Hoşgeldin canım bende bu bardaklardan aldım çok beğenerek bunun çay bardağınıda almayı düşünüyorum bakim artık :) ev tutulmadan tövbe bişi almıcam odam hangar gibi oldu yaşama alanım daralıyo
günaydın gelincikler
iyi senin sadece kendi odan bizim evin heryeri pazar yeri gibianneme diyorum çeyiz götürme neymiş evin haline bak şurda kalmış 2 ay neredeyse götürelim yerleşsin işte aldıkçada evime yerleştiririz yine yok diyo dğüne bi hafta kala çeyiz gidecek pöff
günaydın canım naber?
iyi senin sadece kendi odan bizim evin heryeri pazar yeri gibianneme diyorum çeyiz götürme neymiş evin haline bak şurda kalmış 2 ay neredeyse götürelim yerleşsin işte aldıkçada evime yerleştiririz yine yok diyo dğüne bi hafta kala çeyiz gidecek pöff
günaydın canım naber?
günaydın canım naber?
kızlarr bunlar sizler içinn
Kına için bi yer tutmadık, çünkü 2 saat felan anca sürer. Evde olcak bide kapının önünde yapılcak.
Açıkcası 17 ocakta dayım vefat ettiği için şatafatlı bişey olmayacak.
buda bnm salon takımım ama annemle nışanlım değiştir diyolarEki Görüntüle 392403
buda bnm salon takımım ama annemle nışanlım değiştir diyolarEki Görüntüle 392403
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?