2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
buda bnm salon takımım ama annemle nışanlım değiştir diyolar Eki Görüntüle 392403

biraz koyu renk ama açık renk duvarlarla mobilyayla falan ferahlatılır ben senin yerinde olsam seviyorsam koltuklarımı içime sinerek aldıysam değiştirmem ama sende tereddütteysen bakın biraz daha başka hoşuna giden olursa değiştir canım

iyi tatlım sen nasılsın

hamdolsun bende iyiyim canım

ben öyle çeyiz serme bende yapmıycam ama çeyiz düğüne bi hafta kala götürülüp yerleşecekmiş adet öyleymiş hayırlısı olsun canım gönlünce bi ev bulursun inşallah

renk bu olmicak bitanem açık kahve olcak onu unuttum söylemeyi

Son düzenleme:

Evet zaten bizim akrabalar çok şatafatlı giymiyorlar, erkek tarafından da kına yakmaya gelecek olan genç olarak sadece iki tane eltim var.

merhaba my_everything, hayda, duckling, _mucizem_, kalplerasi, peonia

düğün mevsimi geldi artık yavaş yavaş sizinde sıra ile geçecektir hadi bakalım bu güzel gününüzün kıymetini bilin kızlar
kına,düğün gününüzü doya doya yaşayın ilk sırada kimler var nisan ayında yani

Evet zaten bizim akrabalar çok şatafatlı giymiyorlar, erkek tarafından da kına yakmaya gelecek olan genç olarak sadece iki tane eltim var.

sen bilirsin yine bindallıda giyeceksen önden bu elbiseyi giyersin evin içinde olur yani eline geçtimi elbise yakından nasıl?

merhaba canım ben ortalardayım benden önce ve sonra düğün var haziran ayında benim inşallah

Son düzenleme:

merhaba canım sanırım benim en son :) temmuzda nikah ama düğün kasım da

Çok hoşmuş tatlım...ben çok beğendim..bembeyaz ve sade çok güzeller..iyi günlerde kullan

amin tatlım beyaz olduğu için tereddütlerim vardı ama hep beyaz mobilya var nişanlımla çok beğendik buna karar verdik ve aldık :) iyisi bütün kızların olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…