- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.221
koltuk takımı güzel ama ben oturma odasına daha çok yakıştırıyorum bu modelleri salona daha ağır bir takım olabilir mesela[/QUOT
evet cnm öle ama bn oturma odası yapmicam 2 oda bi salon tutmayı düşünüyorum oturma odasını ütü odası düşünyorum bakalım hayırlısı inş.
Tatlom oturma odasına mükmmel bir takım ama ben salona bunları uygun görmüyorum..ssalon biraz daha ağır olmalı bence :)
buda bnm salon takımım ama annemle nışanlım değiştir diyolarEki Görüntüle 392403
iyi tatlım sen nasılsın
çeyiz serme falan yapmıcam ben nişanlımın ailesi sivasta benim ailem de ankarada değil evi tutsak direk götürüp dizecemde daha ev bakamadık annem memleketten 5-6 valiz eşya getircek mayısta işte o zaman ben napcağımı bilmiyorum bir iki haftaya ev tutmamız lazım yerim yurdum belli olsun istiyorum şimdiden azar azar yerleştirmemiz lazım çünkü çalışıyorum sonuçta ha diince taamamlayamam zaten
biraz koyu renk ama açık renk duvarlarla mobilyayla falan ferahlatılır ben senin yerinde olsam seviyorsam koltuklarımı içime sinerek aldıysam değiştirmem ama sende tereddütteysen bakın biraz daha başka hoşuna giden olursa değiştir canım
hamdolsun bende iyiyim canım
ben öyle çeyiz serme bende yapmıycam ama çeyiz düğüne bi hafta kala götürülüp yerleşecekmiş adet öyleymiş hayırlısı olsun canım gönlünce bi ev bulursun inşallah
koltuk takımı güzel ama ben oturma odasına daha çok yakıştırıyorum bu modelleri salona daha ağır bir takım olabilir mesela[/QUOT
evet cnm öle ama bn oturma odası yapmicam 2 oda bi salon tutmayı düşünüyorum oturma odasını ütü odası düşünyorum bakalım hayırlısı inş.
ya kızlar bende ağır şataafatlı salonlardan hoşlanmıyorum her ne kadar oturma odasıda yapmış olsam salonu abartmadım sıcak gelmiyo bana ağır mobilyalar
tatlım sen hem salon hem günlük oturacaksan ona uygun bence bu ağır koltuklar alınsa bile günlük hoş olmaz bence
canım ben beğendim gelinliğini üst kısmı çok hoşuma gitti etekte ben saten sevmiyorum ama bu modele bu etek gitmiş yani güle oynaya giy canım
başın sağolsun canım o zaman bu elbise uyar masrafa ne gerek evde yapılacak kınaya akrabalar şatafatlı abiye giymez heralde
renk bu olmicak bitanem açık kahve olcak onu unuttum söylemeyi
Hımmm tatlım ayrı ir salonun olmayacaksa o zaman uygun olabilirbenimde oturmas odamda bu şekilde..salonumu biraz daha ağır ama yinede spor bir model seçmeyi düşünüyorum...bakalım belkide avangerde bile alabilirim salonu..gidince görücem ne olacak
hırhız laflarımı çalmışsın
Hahaha aynı şeyi yazmışız cidden
Evet zaten bizim akrabalar çok şatafatlı giymiyorlar, erkek tarafından da kına yakmaya gelecek olan genç olarak sadece iki tane eltim var.
merhaba my_everything, hayda, duckling, _mucizem_, kalplerasi, peonia
düğün mevsimi geldi artık yavaş yavaş sizinde sıra ile geçecektirhadi bakalım bu güzel gününüzün kıymetini bilin kızlar
kına,düğün gününüzü doya doya yaşayınilk sırada kimler var nisan ayında yani
merhaba canım ben ortalardayım benden önce ve sonra düğün var haziran ayında benim inşallah
sen bilirsin yine bindallıda giyeceksen önden bu elbiseyi giyersin evin içinde olur yani eline geçtimi elbise yakından nasıl?
QUOTE]
Bugün aldım elbiseyi elime 10 gün sonra felan geçer. Birazdan yüklerim resimleri.
Çok teşekkürler yorumlar için.
merhaba my_everything, hayda, duckling, _mucizem_, kalplerasi, peonia
düğün mevsimi geldi artık yavaş yavaş sizinde sıra ile geçecektirhadi bakalım bu güzel gününüzün kıymetini bilin kızlar
kına,düğün gününüzü doya doya yaşayınilk sırada kimler var nisan ayında yani
merhaba canım sanırım benim en son :) temmuzda nikah ama düğün kasım da
canım çok güzelmiş güle güle kullan inşş
Çok hoşmuş tatlım...ben çok beğendim..bembeyaz ve sade çok güzeller..iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?