- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.241
nikahı önce yapcaksınız yani.. kasımda yapsaydın onu da.
hem kasımda aşk başkadır parçasını da bence kullanın
tatlım bizim çıkmaya başladığımız tarih 13 temmuz ve o yüzden o günün olmasını istedik 8.yılımızda nikah masasına oturmayı istedik.
ben çok beğendim canım güle güle kullan inşallahhhh
anladım canım günün önemi var yani. hayırlısı olsun içinize ne zaman siniyor ise öyle olsun
evet canım var o yüzden böyle olucak ailelerde karşı çıkmadı saolsunlar her zaman verdiğimiz kararlarda yanımızda oldular
ikinizi günü canım karşı çıkmaları saçma olurdu. zaten gönlünüzde ne yapmak ne yaşamak var ise yaşayın geri dönüp aynı günde yaşamak mümkün değil çünkü
senin gibi tecrübeli arkadaşlarımızda aynı şeyi söylüyorlar canım allahın izniyle herkesin dilediği olur canım
kızlar ceyız serme konusları acılmıs ve benım aklıma yenı bı konu getırıp yenı bır yuku omuzlarıma atıverdınız :)))))
sımdı bızım burda ceyız sermeler artık degıstı. bız benım esyalarım gıttıkten sonra bır hafta ıcınde her gun gıdıp yerlestırmeyı dusunuyorum uc bes kısıyle öle tokus tokus bır suru ınsanı toplayıp bı gunde bıtırmek nıyetınde degılım. sonra ev bıttıkten sonra bır gun ceyızserme dıye kız tarafı ve erkek tarafı etrafındakılerden yakın olanları cagırır gelenler evı gezer sonra yemek dagıtılır genelde cantık ayran oluyo :))) sonra muzık acılır oynanır. yanı bnm bu durumda bırde ceyız serme elbısesı ayakkabısı ve sacı dusunmem gerekıcek sımdı onun telasesı sardı 4 bır yanımı
çeyiz serme ayrı bir telaş ben çeyiz serme yapmıcam düğünden sonra evde mevlid okutucam o zman gelenler görsün evimi zaten öyle herşeyimi açıp ortalığa dökemem bana göre değil girmedik yer açılmadık dolap, çekmece bırakmıyorlarallah senin yardımcın olsun güzelim
amin canım bu gerçekten önemli
ufacık bişey bile aklında kalırsa sonra keşke yapsaydım dersin en güzeli yaşamak
benim mesela en çok istediğim şey babamla nişandan sonra dans etmekti ama olmadı atladık...
sonra dedim kına yakıldıktan sonra babamla dans edicem sadece kına günü abime söyledim müzikleri o ayarlıyrdu
şimdi iyiki yaptım diyorum süper oldu
ne güzel canım. İnsan heyecandan bir çok şeyi atlayabiliyor malesef ama anlık olduğu için bi daha dönüşü olmuyor
aynen bende hiç sevmiyorumevlendikten sonra mevlüt yapmak bende çok istiyorum nişş yaparızzz
aynen bende hiç sevmiyorumevlendikten sonra mevlüt yapmak bende çok istiyorum nişş yaparızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?