2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aklınızda var ise hemen yapın bizde balayı dönüşü bende annelerde evde diye hemen okutacaktık ama olmadı 6 ay sonra kısmet oldu.. devamlı aklında kalıypr

ya ben zaten evlendikten 1 ay sonra düşünüyorum çok kalabalık olmaması için sadece yakın akrabalar inşş

senın dedıgın ceyız altı melıdı oluo cnm oda var bızde :))) bn o mevlıdı annemın yılına denk getırıp evımde anneme de mevlıd okutmus olucam allah kısmet ederse. bnde ceyız serme yapıcam ama öle kapıların ustunde havlular heryer pazar alanı gıbı bnde sevmıyorum öle. dugunden sonra evımı toplamama gerek kalmıcak sekılde yerlesıcek hersey. ama bn kendım yapmak ıstıyorum kımse bısı demedı ıcımde kalmasın onunda hatırası kalsın ıstedım.

bugun okudum yazılanları ama cevap veremedim işler yuzunden, yaa kızlar kpss için basvuru yapmadım izin almam lazım yarın son gün,ama gıreli 1 ay oldu 2kez ızın aldım sımdı cekınıyorum ızın ıstemeye

aa bu arada dün gelinlik ayakkabılarım gelmiş,bambıden almıştım sizlere de göstermiştim hatta fuşya suet bı ayakkabı,boyumda nişanlımdan kısa o yuzden topuklu aldım annem bunda nasıl yuruycen kızım dıyo ama ben cok begendim kalıbı tam ayağıma göre cıktı çok şükür darısı alacakların başına

bizimde 1. yılımız olacak haziranda güzel bir ay seçmişsin bence ne sıcak nede soğuk

Sağol canım inşallah güzel geçer herşey

hadi hayırlı olsun canım bende pembe istiyorum ama istediğim pembe tonunu bulamıyorum

hadi hayırlı olsun canım bende pembe istiyorum ama istediğim pembe tonunu bulamıyorum

o zaman özel yaptır canım... ben kan kırmızısı istiyordum hiçbir yerde bulamadım. en sonunda kadıköydeki ayakkabıcılara gidip tam ayağıma göre bir tane yaptırdım. hem istediğim renk hem de istediğim model oldu. fiyat olarak da normal alacağım bir ayakkabıya denk geldi

Çeyiz serme konuları konuşulmuş...bende sermicem çeyiz falan..herşeyimi kullanacğım şekilde yerleştircem..evime gelen misafir baksın görsün işte dolapların içine falan bakmasına gerek yok bence serili olan şeyler yeter ortada :) zaten çalışıyorum birde onlarla uğraşamam doğrusu :)
Çeyiz sercek olanlar resimleride ekleyin bakalım...

sağol canım,aslında pembe diye aldım fuşya daha canlı koyu bı renk ayakkabının altında fusya yazıyo ama rengini begendim ne soluk ne cart,çiçeğimide pembe fuşya gibi açıklı koyulu renklerden istiyorum kısmetse:123::123::123:

ne güzel ankarada çeyiz sermemi gerektircek kimse yok walla uğraşamam öyle

my_everything canım ben mağazada beğendim ertesi gün nişanlıma göstermek için gittik o da çok beğendi koltuk takımımı duvar ünitemi sehpamı herşeyimi ordan beğendik aldık bir yere borç olsun istedik. İçimize sindi çok şükür.Evet beyaz odayı hem daha büyük hem de ferah gösteriyor sonuçta yatak odası içimiz açılsın dimi

Aynen tatlım zaten yemek, bulaşık, çamaşır, ütü feleğim şaşacak..birde o çeyizleri kaldır indir gözüm korkar benim

Çalışıyo olmasam vede hevesli bir annem olsa belki ama çokşükür annemde benim gibi hevessiz kırmızı elbisenin altına nasıl bir ayakkabı almalıyım arkadaşlar çok topuklu olmayan ne renk ??

Çalışıyo olmasam vede hevesli bir annem olsa belki ama çokşükür annemde benim gibi hevessiz kırmızı elbisenin altına nasıl bir ayakkabı almalıyım arkadaşlar çok topuklu olmayan ne renk ??

oooo benim annem çok hevesli ama ben durduyorum onu...
Elbisen nasıl bir modeldi tatlım resmi varmı? Dün kırmızı elbiseyi diktirecek olan senmyidin aman offf kafam karıştı...Elbisen nasıl bir model varsda resmini ekle yorum yapalım tatlım.

elbisem bu canım ayakkabı tavsiyelerinize ihtiyacım var ayakkabımı da halledip ondan sonra düğüne kadar artık ev ve ev eşyalarıyla ilgilenmem lazımEki Görüntüle 392531

herkes bişeyler paylaşmıs bende aldığımız esyaları paylaşmak istedim kızlar bakalım begenicekmisiniz:26:

Eklentiler

• $ipek-duvar-ünitesi-zenith.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $İPEK-RİGA-köşe-takımı-1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 30
elbisem bu canım ayakkabı tavsiyelerinize ihtiyacım var ayakkabımı da halledip ondan sonra düğüne kadar artık ev ve ev eşyalarıyla ilgilenmem lazımEki Görüntüle 392531

Bu elbiseye bayıldım tatlım...Altın sarısı ama öle cırt bir renk değil mat olacak şekilde bir ayakkabı olabilir...o gün altın bişilerde takacağın için sırıtmaz tatlım.

Bu elbiseye bayıldım tatlım...Altın sarısı ama öle cırt bir renk değil mat olacak şekilde bir ayakkabı olabilir...o gün altın bişilerde takacağın için sırıtmaz tatlım.

bende gümüş rengi dahamı yi olur die düşündüm altın takı takılcak bide dimi ne takıcamki ben hem yaa offffffff :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…