- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.261
inş. yaparsınız canım. ablam evlendiğinde okutamadılar ve bu sene sağlık yönünden başlarına gelmeyen kalmadı ben inanıyorum öyle şeylere sonuçta yeni evli ve yeni evde oturucaz okutulması gerekir diye düşünüyorum
aklınızda var ise hemen yapın bizde balayı dönüşü bende annelerde evde diye hemen okutacaktık ama olmadı 6 ay sonra kısmet oldu.. devamlı aklında kalıypr
çeyiz serme ayrı bir telaş ben çeyiz serme yapmıcam düğünden sonra evde mevlid okutucam o zman gelenler görsün evimi zaten öyle herşeyimi açıp ortalığa dökemem bana göre değil girmedik yer açılmadık dolap, çekmece bırakmıyorlarallah senin yardımcın olsun güzelim
ya ben zaten evlendikten 1 ay sonra düşünüyorum çok kalabalık olmaması için sadece yakın akrabalar inşş
bizimde 1. yılımız olacak haziranda güzel bir ay seçmişsin bence ne sıcak nede soğuk
sen bilirsin yine bindallıda giyeceksen önden bu elbiseyi giyersin evin içinde olur yani eline geçtimi elbise yakından nasıl?Bugün aldım elbiseyi elime 10 gün sonra felan geçer. Birazdan yüklerim resimleri.
Çok teşekkürler yorumlar için.
inşallah güzeldir yakından canım bende trendyoldan nikah elbisemi aldım çok tereddütlüydüm ama elime geçince bayıldımmmm
amin tatlım beyaz olduğu için tereddütlerim vardı ama hep beyaz mobilya var nişanlımla çok beğendik buna karar verdik ve aldık :) iyisi bütün kızların olur inş.
sen görerek mi aldın benim gibi katalogtanmı seçtin bilmiyorum ama emin ol odana kurulunca yakından süper oluyo ferahlıyo oda canım hiç tereddüt etme çok güzeller
tatlım bizim çıkmaya başladığımız tarih 13 temmuz ve o yüzden o günün olmasını istedik 8.yılımızda nikah masasına oturmayı istedik.
çok anlamlı
kızlar ceyız serme konusları acılmıs ve benım aklıma yenı bı konu getırıp yenı bır yuku omuzlarıma atıverdınız :)))))
sımdı bızım burda ceyız sermeler artık degıstı. bız benım esyalarım gıttıkten sonra bır hafta ıcınde her gun gıdıp yerlestırmeyı dusunuyorum uc bes kısıyle öle tokus tokus bır suru ınsanı toplayıp bı gunde bıtırmek nıyetınde degılım. sonra ev bıttıkten sonra bır gun ceyızserme dıye kız tarafı ve erkek tarafı etrafındakılerden yakın olanları cagırır gelenler evı gezer sonra yemek dagıtılır genelde cantık ayran oluyo :))) sonra muzık acılır oynanır. yanı bnm bu durumda bırde ceyız serme elbısesı ayakkabısı ve sacı dusunmem gerekıcek sımdı onun telasesı sardı 4 bır yanımı
ya bizde de öyle dediğin gibi kapılara havlu vs çeyiz serme yok gidip yerleştiriyorsun sadece ama annem bir güne sıkıştırıyo işte adet öyle diye
kızlarr çeyizlerim gelmişş ablam teslim almışşş ama eksiklerim varmış bıçak tak. ve kavanoz takımım onlarıda yarın felan getirecekler inşşş
hadi gözün aydınnnn
inş. yaparsınız canım. ablam evlendiğinde okutamadılar ve bu sene sağlık yönünden başlarına gelmeyen kalmadı ben inanıyorum öyle şeylere sonuçta yeni evli ve yeni evde oturucaz okutulması gerekir diye düşünüyorum
senın dedıgın ceyız altı melıdı oluo cnm oda var bızde :))) bn o mevlıdı annemın yılına denk getırıp evımde anneme de mevlıd okutmus olucam allah kısmet ederse. bnde ceyız serme yapıcam ama öle kapıların ustunde havlular heryer pazar alanı gıbı bnde sevmıyorum öle. dugunden sonra evımı toplamama gerek kalmıcak sekılde yerlesıcek hersey. ama bn kendım yapmak ıstıyorum kımse bısı demedı ıcımde kalmasın onunda hatırası kalsın ıstedım.
ne güzel düşünmüşsünüz kızlar bende okutayım çok güzel olur
Merhaba kızlarrr
bugun okudum yazılanları ama cevap veremedim işler yuzunden, yaa kızlar kpss için basvuru yapmadım izin almam lazım yarın son gün,ama gıreli 1 ay oldu 2kez ızın aldım sımdı cekınıyorum ızın ıstemeye
merhaba canım kötü olmuş cidden ama mecbursun napcan
aa bu arada dün gelinlik ayakkabılarım gelmiş,bambıden almıştım sizlere de göstermiştim hatta fuşya suet bı ayakkabı,boyumda nişanlımdan kısa o yuzden topuklu aldım annem bunda nasıl yuruycen kızım dıyo ama ben cok begendim kalıbı tam ayağıma göre cıktı çok şükür darısı alacakların başına
hadi hayırlı olsun canım bende pembe istiyorum ama istediğim pembe tonunu bulamıyorum
hadi hayırlı olsun canım bende pembe istiyorum ama istediğim pembe tonunu bulamıyorum
Çeyiz serme konuları konuşulmuş...bende sermicem çeyiz falan..herşeyimi kullanacğım şekilde yerleştircem..evime gelen misafir baksın görsün işte dolapların içine falan bakmasına gerek yok bence serili olan şeyler yeter ortada :) zaten çalışıyorum birde onlarla uğraşamam doğrusu :)
Çeyiz sercek olanlar resimleride ekleyin bakalım...
ne güzel ankarada çeyiz sermemi gerektircek kimse yokwalla uğraşamam öyle
Aynen tatlım zaten yemek, bulaşık, çamaşır, ütü feleğim şaşacak..birde o çeyizleri kaldır indir gözüm korkar benim
Çalışıyo olmasam vede hevesli bir annem olsa belki ama çokşükür annemde benim gibi hevessizkırmızı elbisenin altına nasıl bir ayakkabı almalıyım arkadaşlar çok topuklu olmayan ne renk ??
oooo benim annem çok hevesli ama ben durduyorum onu...
Elbisen nasıl bir modeldi tatlım resmi varmı? Dün kırmızı elbiseyi diktirecek olan senmyidin aman offf kafam karıştı...Elbisen nasıl bir model varsda resmini ekle yorum yapalım tatlım.
elbisem bu canım ayakkabı tavsiyelerinize ihtiyacım var ayakkabımı da halledip ondan sonra düğüne kadar artık ev ve ev eşyalarıyla ilgilenmem lazımEki Görüntüle 392531
Bu elbiseye bayıldım tatlım...Altın sarısı ama öle cırt bir renk değil mat olacak şekilde bir ayakkabı olabilir...o gün altın bişilerde takacağın için sırıtmaz tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?