- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.281
elbisem bu canım ayakkabı tavsiyelerinize ihtiyacım var ayakkabımı da halledip ondan sonra düğüne kadar artık ev ve ev eşyalarıyla ilgilenmem lazımEki Görüntüle 392531
herkes bişeyler paylaşmıs bende aldığımız esyaları paylaşmak istedim kızlar bakalım begenicekmisiniz:26:
Eki Görüntüle 392522 Eki Görüntüle 392523 Eki Görüntüle 392524 Eki Görüntüle 392525 Eki Görüntüle 392526 Eki Görüntüle 392527
sana özelden yazdım canım
link attım resim kopyalanmıyor
Benim nişan ayakkıbılarım öyleydi
herkes bişeyler paylaşmıs bende aldığımız esyaları paylaşmak istedim kızlar bakalım begenicekmisiniz:26:
Eki Görüntüle 392522 Eki Görüntüle 392523 Eki Görüntüle 392524 Eki Görüntüle 392525 Eki Görüntüle 392526 Eki Görüntüle 392527
Güle güle kullan hepsi çok güzel
Tatlım yemek odası takımına baıldım harikaaaaaNereden ve ne kadara aldığını sorsam ayıp olurmu acaba...
Köşem ve tv ünitende çok şık :) İyi günlerde kullan tatlım
tatlım çok güzeller..iyi günlerde kullanan
Güle güle kullan hepsi çok güzel
teşekkürlerrr
hımm bence çok şıklar bembeyazz.bende beyaz olsun demiştim herkes bişey söyleyince daha sonra fikir değiştirip kreme çevirdim..ama aklım beyazda kalmadı da değil :)))
teşekkürler tatlım,yemek odası konusunda cok karrasızlık yasadım baska model aldık hatta konu bile açmıştım onlarla ilgili,ama en sonunda yine bunu almaya karar verdim,Fiyatını tabiki söylerim 2800 e aldık tv sehpası hariç,biz saray mobilyadan 3750 ye almıstık bayrampaşada gezerken gördüm sorunca hemen onu iptal ettirdik 950 tl kardayız yani
Eki Görüntüle 392555 Eki Görüntüle 392556 Eki Görüntüle 392557
buda salon takımım kızlar rengi açık kahve olacak burda tam belli olmamış
gelinliğim 1000 tl diktirdim kızlarrrrr1700 dediler tanıdık olduğu için bu fiyata yaptı. ama şunu söyleyeyim sakın tanıdık biyere gitmeyin kızlarr
kızlar ya sizce yatak oda güzelmi??? ben aslında yemek odamın modelinde kini coook begenmıstım 1 sene oncesınden,sonra yemek odasını alınca aynı olmasın dıye bunu sectim birde o daha pahalıdı aıleme fazla masraf yaptırmamak için bunu aldım,burda cok basıt gorunuyo gercıde yerınde daha sık duruyo resimler sasırtıyo bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?