2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar ne kaynatmışsınız yawww saliham güle güle kullan cnm işlerim yoğun canlarım ya sizlersiz olamıyorum

Tatlım yemek odası takımına baıldım harikaaaaa Nereden ve ne kadara aldığını sorsam ayıp olurmu acaba...
Köşem ve tv ünitende çok şık :) İyi günlerde kullan tatlım

teşekkürler tatlım,yemek odası konusunda cok karrasızlık yasadım baska model aldık hatta konu bile açmıştım onlarla ilgili,ama en sonunda yine bunu almaya karar verdim,Fiyatını tabiki söylerim 2800 e aldık tv sehpası hariç,biz saray mobilyadan 3750 ye almıstık bayrampaşada gezerken gördüm sorunca hemen onu iptal ettirdik 950 tl kardayız yani

kızlar ya sizce yatak oda güzelmi??? ben aslında yemek odamın modelinde kini coook begenmıstım 1 sene oncesınden,sonra yemek odasını alınca aynı olmasın dıye bunu sectim birde o daha pahalıdı aıleme fazla masraf yaptırmamak için bunu aldım,burda cok basıt gorunuyo gercıde yerınde daha sık duruyo resimler sasırtıyo bazen...

Modele göre fiyat gayet uygunmuş tatlım..950 tl'de bu zamanımızda az para değil..salon oturma gurunda çok şık tatlım...iyi günlerde kullan inş

Tatlım ben sevdim yatak odanı...spor bir model ve kullanışlı gibi görünüyor...hem shşapta işin içine girince şık duruyor..bence için rahat olsun :)

kızlar merhaba ben bayadır uğramadım buraya çünkü üzgünüm nişanlımla bir türlü düğün salonu konusunda uzlaşamıoruz cumartesi akşamı fiyatlar daha uygun kurban bayramının 3. güne denk gelio 4. günü olsun diyo illa fiyatlar çok of mideme kıramp giriyo yeteeeeeeeeeeer

kızlar can sıkıntısından ceyız lıstemı kurcaladım bıraz ve gerıye kalan eksıklerım. baya azaltmısım sımdı fark ettım. ıns bıttıgı gunude gorurum

1 kucuk boy caydanlık
2 erzak kavanozu
3 merdane
4 plastık karıstırma kapları
5 sürahı takımı
6 kupa
7 borcam
8 gunluk ve mısafırlık masa ortusu
9 dondurma kasesı
10 gunluk yatak ortusu
11 2 adet yastık
12 banyo halısı
13 tost makınası
14 sarjlı supurge
15 süpürge
16 askı
17 wc fırcası
18 vıleda
19 pıjama takımı
20 dekoratıf esyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…