2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayıptır sorması fiyatı ne kadar canım?

iyi bari gönlüne göre olmuş canım resmi yokmu?

kesinlikle daha büyük ve ferah gösteriyor benim niyetim ceviz tonlarıydı ama iyiki beyaz almışım çok içime sindi cevizide beyazla kombin ederek tv ünitesinin siparişini verdik yapılıyor koltuklarda kahve beyaz güzel olur inşallah herşey bitip yerleşince

elbisem bu canım ayakkabı tavsiyelerinize ihtiyacım var ayakkabımı da halledip ondan sonra düğüne kadar artık ev ve ev eşyalarıyla ilgilenmem lazımEki Görüntüle 392531

ilk aklıma gelen altın sarısı oldu

canım güle güle kullan eşyaların çok güzel ama inşallah evinde geniştir. geniş ferah bi evde süper durur

Güzel günlerde huzur içinde kullanırsın inşallah çok güzeller ama ben evimde beyaz mobilya istemiyorum o zaman elimde bezle gezmem lazım açık kahve tonları seçerim muhtemelen

ceviz tonlarını seç o zaman hiç toz göstermiyo canım

Eki Görüntüle 392555 Eki Görüntüle 392556 Eki Görüntüle 392557
buda salon takımım kızlar rengi açık kahve olacak burda tam belli olmamış

çok beğendim rahat kullanışlı bişi tam benim tarzım canım güle güle kullan

sizce çeyizde kaç nevresim takımı yeterli.

bence 5 tane en fazla 6 tane yeter

merhaba canım inşallah bi orta yol bulursunuz benimde cumartesi akşam olacak düğünüm

maşallah baya azaltmışsın tabi benimde baya azaldı şükür

valalhi canım ben çok beğendim zaten yemek odasıyla da çok uyum sağlamış...

bunun içine misafir nevresimleride dahil mi?

merhaba canım inşallah bi orta yol bulursunuz benimde cumartesi akşam olacak düğünüm

maşallah baya azaltmışsın tabi benimde baya azaldı şükür

bır ara hıc bıtmıcek dıye umutsuzluga kapılmıstım ama sabırla hallettım. hepımıze bol bol sabırlar bu zamanlarda

kızlar çeyizlerim gelmiş gittim eve baktım eksik ürün var klozet tak. bornoz tak. yanlış gidip değiştircem morelim çok bozulu yaa

hepsine kurdale takıp süsleyince resimlerini paylaşacammm

Son düzenleme:
kızlar çeyizlerim gelmiş gittim eve baktım eksik ürün var klozet tak. bornoz tak. yanlış gidip değiştircem morelim çok bozulu yaa

ama kızlar hepsine kurdele

Tatlım bozma moralini gider değiştirirsin böle hatalar olabiliyor...keyfini çıkar boşver bunlar küçük şeyler...can sıkmaya değmez

Tunalıda bi kaç tane değişik model görmüştüm, akşam resmini çekebilirsem yarın ekleyim buraya. Klasik keselerden değil çok hoş ve şıktı.

Klasik olan keseler hemen dağılıyor yaa, aslında ipli değilde fermarlı felan olması lazım bence:)

Abimin düğününde parçalanmıştı, kopmuştu kese ondan dolayı tedirginim:)

suna bakın bayıldımmmmmm.... nıye bu davetıyeler bu kadar pahalı allahım ya. bıze 700 800 tane davetıye lazım tonlarca para verılıyo acıyorum resmen

suna bakın bayıldımmmmmm.... nıye bu davetıyeler bu kadar pahalı allahım ya. bıze 700 800 tane davetıye lazım tonlarca para verılıyo acıyorum resmen

Eki Görüntüle 392599

Ben bu tarzı sevmiyorum tatlım...zaten en çok daviteyeye verilen paraya harcıyorum..insanlar bir kere bakıyor ve çoğu kişi çöpe atıypr..sadece çok yakınların saklıyor o kadar..o yüzden davetiye seçerken kesinliklikle fiyat benim için daha çok ön planda olacak :)

işte bnde atılıyor dıye verılen paraya acıyorum ama cok basıt bısı olsun da ıstemıyorum. gelınlıgımde bıle bu kadar kararsız kalmamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…