- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.301
o zaman özel yaptır canım... ben kan kırmızısı istiyordum hiçbir yerde bulamadım. en sonunda kadıköydeki ayakkabıcılara gidip tam ayağıma göre bir tane yaptırdım. hem istediğim renk hem de istediğim model oldu. fiyat olarak da normal alacağım bir ayakkabıya denk geldi
sağol canım,aslında pembe diye aldım fuşya daha canlı koyu bı renk ayakkabının altında fusya yazıyo ama rengini begendim ne soluk ne cart,çiçeğimide pembe fuşya gibi açıklı koyulu renklerden istiyorum kısmetse:123::123::123:
my_everything canım ben mağazada beğendim ertesi gün nişanlıma göstermek için gittik o da çok beğendi koltuk takımımı duvar ünitemi sehpamı herşeyimi ordan beğendik aldık bir yere borç olsun istedik. İçimize sindi çok şükür.Evet beyaz odayı hem daha büyük hem de ferah gösteriyor sonuçta yatak odası içimiz açılsın dimi
elbisem bu canım ayakkabı tavsiyelerinize ihtiyacım var ayakkabımı da halledip ondan sonra düğüne kadar artık ev ve ev eşyalarıyla ilgilenmem lazımEki Görüntüle 392531
herkes bişeyler paylaşmıs bende aldığımız esyaları paylaşmak istedim kızlar bakalım begenicekmisiniz:26:
Eki Görüntüle 392522 Eki Görüntüle 392523 Eki Görüntüle 392524 Eki Görüntüle 392525 Eki Görüntüle 392526 Eki Görüntüle 392527
Güzel günlerde huzur içinde kullanırsın inşallah çok güzeller ama ben evimde beyaz mobilya istemiyorum o zaman elimde bezle gezmem lazımaçık kahve tonları seçerim muhtemelen
Eki Görüntüle 392555 Eki Görüntüle 392556 Eki Görüntüle 392557
buda salon takımım kızlar rengi açık kahve olacak burda tam belli olmamış
sizce çeyizde kaç nevresim takımı yeterli.
kızlar merhaba ben bayadır uğramadım buraya çünkü üzgünüm nişanlımla bir türlü düğün salonu konusunda uzlaşamıoruz cumartesi akşamı fiyatlar daha uygun kurban bayramının 3. güne denk gelio 4. günü olsun diyo illa fiyatlar çok of mideme kıramp giriyo yeteeeeeeeeeeer
kızlar can sıkıntısından ceyız lıstemı kurcaladım bıraz ve gerıye kalan eksıklerım. baya azaltmısım sımdı fark ettım. ıns bıttıgı gunude gorurum
1 kucuk boy caydanlık
2 erzak kavanozu
3 merdane
4 plastık karıstırma kapları
5 sürahı takımı
6 kupa
7 borcam
8 gunluk ve mısafırlık masa ortusu
9 dondurma kasesı
10 gunluk yatak ortusu
11 2 adet yastık
12 banyo halısı
13 tost makınası
14 sarjlı supurge
15 süpürge
16 askı
17 wc fırcası
18 vıleda
19 pıjama takımı
20 dekoratıf esyalar
kızlar ya sizce yatak oda güzelmi??? ben aslında yemek odamın modelinde kini coook begenmıstım 1 sene oncesınden,sonra yemek odasını alınca aynı olmasın dıye bunu sectim birde o daha pahalıdı aıleme fazla masraf yaptırmamak için bunu aldım,burda cok basıt gorunuyo gercıde yerınde daha sık duruyo resimler sasırtıyo bazen...
ayıptır sorması fiyatı ne kadar canım?
iyi bari gönlüne göre olmuş canım resmi yokmu?
kesinlikle daha büyük ve ferah gösteriyor benim niyetim ceviz tonlarıydı ama iyiki beyaz almışım çok içime sindi cevizide beyazla kombin ederek tv ünitesinin siparişini verdik yapılıyor koltuklarda kahve beyaz güzel olur inşallah herşey bitip yerleşince
ilk aklıma gelen altın sarısı oldu
canım güle güle kullan eşyaların çok güzel ama inşallah evinde geniştir. geniş ferah bi evde süper durur
ceviz tonlarını seç o zaman hiç toz göstermiyo canım
çok beğendim rahat kullanışlı bişi tam benim tarzım canım güle güle kullan
bence 5 tane en fazla 6 tane yeter
merhaba canım inşallah bi orta yol bulursunuz benimde cumartesi akşam olacak düğünüm
maşallah baya azaltmışsın tabi benimde baya azaldı şükür
merhaba canım inşallah bi orta yol bulursunuz benimde cumartesi akşam olacak düğünüm
maşallah baya azaltmışsın tabi benimde baya azaldı şükür
kızlar çeyizlerim gelmiş gittim eve baktım eksik ürün varklozet tak. bornoz tak. yanlış gidip değiştircem morelim çok bozulu yaa
ama kızlar hepsine kurdele
Tatlım bozma moralini gider değiştirirsin böle hatalar olabiliyor...keyfini çıkar boşver bunlar küçük şeyler...can sıkmaya değmez
dün 3 adet kurdale aldım hepsini tek tek bağlıcazz ayy çok heyecanlandımmmmevet keyfini çıkartmak lazım doğru diyosunn
Kızlar aklıma geldi gelin kesesi kullancakmısınız?
Kurdelalarını tak ve hemen ekle resimleri kuzucum...bekliyoruz bizde
Modele göre fiyat gayet uygunmuş tatlım..950 tl'de bu zamanımızda az para değil..salon oturma gurunda çok şık tatlım...iyi günlerde kullan inş[/QUO
sağol canım,evet biz zaten kredi cekicez düğün için yani annesi ben yardım edıcem desede ınanmıyorum bızden ıstemesınde yardımı surda dursun,3750 bıze göre cok yuksektı ama nısanlım kırmamıstı sagolsun dogumgununde almıstık ama ben hata ettım gezmeden aldık oyuzden ben dedım gerı verelım dıye,
suna bakın bayıldımmmmmm.... nıye bu davetıyeler bu kadar pahalı allahım ya. bıze 700 800 tane davetıye lazım tonlarca para verılıyo acıyorum resmen
Eki Görüntüle 392599
Modele göre fiyat gayet uygunmuş tatlım..950 tl'de bu zamanımızda az para değil..salon oturma gurunda çok şık tatlım...iyi günlerde kullan inş[/QUO
sağol canım,evet biz zaten kredi cekicez düğün için yani annesi ben yardım edıcem desede ınanmıyorum bızden ıstemesınde yardımı surda dursun,3750 bıze göre cok yuksektı ama nısanlım kırmamıstı sagolsun dogumgununde almıstık ama ben hata ettım gezmeden aldık oyuzden ben dedım gerı verelım dıye,
Bizde kendimiz yapıyoruz tatlım herşeyimizi..nişanlımda sağolsun neyi istediysem alıyor...bir kere gelin olcaksın..beniö gelinim olcaksın..herşeyin güzel olmalı diyor
suna bakın bayıldımmmmmm.... nıye bu davetıyeler bu kadar pahalı allahım ya. bıze 700 800 tane davetıye lazım tonlarca para verılıyo acıyorum resmen
Eki Görüntüle 392599
Ben bu tarzı sevmiyorum tatlım...zaten en çok daviteyeye verilen paraya harcıyorum..insanlar bir kere bakıyor ve çoğu kişi çöpe atıypr..sadece çok yakınların saklıyor o kadar..o yüzden davetiye seçerken kesinliklikle fiyat benim için daha çok ön planda olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?