2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Eklentiler

• $P05200001612_3_org_icon.webp
    644 bayt · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
el emeği göz nuru olmuş olur tatlım

nısanlım herseyde parmagın var dıye dalga gectı az once aslında herseyde parmagım degılde vıcdanım var ondan kaynaklanıyor hepsı dedım. dogru soyluyosun dedı. kafamda davetıye ıcın ıkı fıkır var ıkısıde emek ıstıyo sabırla yapıcam artık

görmeyenlerr içinnnnnn

Eklentiler

• $Fotoğraf5282.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf5281.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
görmeyenlerr içinnnnnn

güle güle giy tatlım,yuzunde gulucukler actıgına gore begenerek mutlu olarak gıymıssın onemlı olan o,benimde gelinliğim var pelerinli gelinlik benimkisi ama resmi evdeki bilgisayarımdasize benimkine yakın model göstericem bende tesettürlüyüm fikir olur birbirimize

kollarında boyle sallantılı taşları olacak

buda çok güzelmiş ben tesettürlü değilim ama bayılıorum bu modellere ya

hımm bence çok şıklar bembeyazz.bende beyaz olsun demiştim herkes bişey söyleyince daha sonra fikir değiştirip kreme çevirdim..ama aklım beyazda kalmadı da değil :)))

teşekkürler bende hiç bişey aklımda kalsın istemiyorum o yüzden ne istiyorsak onu alıyoruz

gelin başım boyle olacak ama baslık henuz secmedım bu resımdekıne bayıldım onu ıstıycem,bunlar daha fıyatlı gelınlıkler benımkının kuyrugu bu kadar uzun taşlı dantel degıl ınsallah ayakkabımla uyumlu olur kırık beyaz gelınlıgım:123::123::123:

bende pelerinli istiyordum ama baktım herkes pelerinli giyiyo vazgeçtim ben gelinliğimi çok beğendim saolsun gelinlikcim dediğimin biçok şeyi kafasına göre yapmış ama yapacak bişi yok dikildi ama eksikleri var a pile olan yerin taşlarını eklememiş son halini artık nikahtaki resimlerimden görürsünüzz

misafir için aldıklarında dahil mi.
Kaçı tek kaçı çift kişilik

hepsi çift kişilik aldım 2 tane kendime aldım diğerleri misafir için ama benim 5 tanede uyku setim var ayrıyektten 1 tanede taçın yorganını aldım yeterli die düşündüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…