- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.321
ayıptır sorması fiyatı ne kadar canım?
iyi bari gönlüne göre olmuş canım resmi yokmu?
canım güle güle kullan eşyaların çok güzel ama inşallah evinde geniştir. geniş ferah bi evde süper durur
çok beğendim rahat kullanışlı bişi tam benim tarzım canım güle güle kullan
[/ATTACH]
bu ayakkabım canım,bu da almayı düşündüğüm çiçeğe benziyo yalnız ben değişiklikler yaptırıcam biraz
çok güzelmiş ama bence verilmemeli o kadar paraa hiç gerek yok güzel ve daha ucuza bulbilirsin tatlım
olmadı sade bı dawetıye alıp kendım suslucem ıcımde kalmasın dıye
el emeği göz nuru olmuş olur tatlım
Bizde kendimiz yapıyoruz tatlım herşeyimizi..nişanlımda sağolsun neyi istediysem alıyor...bir kere gelin olcaksın..beniö gelinim olcaksın..herşeyin güzel olmalı diyor
vaowww düşünceli ve centilmen nişanlı hee,benimkide alıyo sağolsun ama para konusunda ınatlasıyoruz ondan sonra alıyo,mesela gelinliğe 1500 gelinbaşına 300 vericez bı kıyamet koptu cok pahalı baska yere bakalım dıye,gıtmedım baska yere kapora verdım orayada sonradan uzuldugumu gorunce alalım dedı,ben aslında zorda bırakmak ıstemem tabı ama bı kez yasıycam bana 3 ay sonra al gıy deselerde gıymem gelinliği
olmadı sade bı dawetıye alıp kendım suslucem ıcımde kalmasın dıye
vaowww düşünceli ve centilmen nişanlı hee,benimkide alıyo sağolsun ama para konusunda ınatlasıyoruz ondan sonra alıyo,mesela gelinliğe 1500 gelinbaşına 300 vericez bı kıyamet koptu cok pahalı baska yere bakalım dıye,gıtmedım baska yere kapora verdım orayada sonradan uzuldugumu gorunce alalım dedı,ben aslında zorda bırakmak ıstemem tabı ama bı kez yasıycam bana 3 ay sonra al gıy deselerde gıymem gelinliği
Şimdi nişanlımım günahını almayayım...neyi beğendiysem aldı...haaa hoşuna gitmediyse isterse çok ucuz olmuş olsun onuda almadı..fiyatına bakmıyor benimki nedense...o kadar borç var ama önemli olan birazda güzel olması diyor
sizce çeyizde kaç nevresim takımı yeterli.
herkes bişeyler paylaşmıs bende aldığımız esyaları paylaşmak istedim kızlar bakalım begenicekmisiniz:26:
Eki Görüntüle 392522 Eki Görüntüle 392523 Eki Görüntüle 392524 Eki Görüntüle 392525 Eki Görüntüle 392526 Eki Görüntüle 392527
görmeyenlerr içinnnnnn
görmeyenlerr içinnnnnn
tatlım 5- 6 yeterli bence ben 5 tane aldım
tatlım 5- 6 yeterli bence ben 5 tane aldım
güle güle giy tatlım,yuzunde gulucukler actıgına gore begenerek mutlu olarak gıymıssın onemlı olan o,benimde gelinliğim var pelerinli gelinlik benimkisi ama resmi evdeki bilgisayarımdasize benimkine yakın model göstericem bende tesettürlüyüm fikir olur birbirimizeEki Görüntüle 392641 Eki Görüntüle 392642 Eki Görüntüle 392645
kollarında boyle sallantılı taşları olacak
hımm bence çok şıklar bembeyazz.bende beyaz olsun demiştim herkes bişey söyleyince daha sonra fikir değiştirip kreme çevirdim..ama aklım beyazda kalmadı da değil :)))
buda çok güzelmiş ben tesettürlü değilim ama bayılıorum bu modellere ya
güle güle giy tatlım,yuzunde gulucukler actıgına gore begenerek mutlu olarak gıymıssın onemlı olan o,benimde gelinliğim var pelerinli gelinlik benimkisi ama resmi evdeki bilgisayarımdasize benimkine yakın model göstericem bende tesettürlüyüm fikir olur birbirimizeEki Görüntüle 392641 Eki Görüntüle 392642 Eki Görüntüle 392645
kollarında boyle sallantılı taşları olacak
misafir için aldıklarında dahil mi.
Kaçı tek kaçı çift kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?